2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kizlar crimone jel i aile hekimi yaziyor mu? Sgk karsiliyor mj
Evet canım sgk karşılıyo ama ben kadın doğum uzmanına yazdırdım.aile hekimi yazıyor mu bende bilmiyorum.bilenler varsa yazsınlar benimde işime yarar hastaneye gitmeme gerek kalmaz.özele gittim sırf iğneleri ve jeli yazdırmak için.devlete gittim burda tedavi olmadığınız için biz yazmıyoruz dediler.ben sakaryada yaşıyorum istanbulda prof. Dr. Ulun uluğ da tedavi görüyorum.kızımdada onda olmuştum.

Aaa görmemişim canım benim kusura bakma . İnşallah olumludur çünkü benim doktorum estrofemi ayarlayamadı rahim fazla kalınlaştı 16 mm oldu tek korkum o ama nasipte varsa olur
Aaa fazla kalınlaşınca sıkıntı mı oluyorki 18mm e kadar normal diye biliyorum ama..Benim son kontrolümde 12mm gibi bişeydi 5 gün sonra da transfer oldu transfere kadar da kalınlaşmıştır benimkide o civardadır belki transferde tekrar ölçmedi

Yok yok sakın benim yüzümden endişe etme seni kendimdoktorun muayene etmiştir bilgi akışın sağlıklı olmuştur ben beni muayene eden doktor ile kendi doktorum düzgün iletişim kuramadılar ideal kalınlık 9-14 arası denilmişti bütün tedavilerimde ama şimdiki doktorum sıkıntı yok diyo bakalım yarın görücezz

Ayy berbat yazmışım kendi yazdığımı bile zor anladım

Anladım canım olsun sende olumlu düşün hesaplamıştır doktorun inşallah sen de yarın güzel haberi verip bizlere umut olursun

Anladım canım olsun sende olumlu düşün hesaplamıştır doktorun inşallah sen de yarın güzel haberi verip bizlere umut olursun
İnşallah canım hayırlısı ben bu kadar olumsuz sonucumda bile hiç olumsuz olmadım aslında kapalı bir kapı var ve gücüm yettiğince o kapıyı hep zorlayacağım. Şu hayatta umut ederek yaşamak güçlendiriyor . Listede adı geçen herkese tek tek dua ediyorum Biliyorumki rabbim en güzelini vereceği için bizlere böyle arattırıyor. Umuyorumki herkes zamanı geldiğinde hayırlısı ile yaşasın anneliği

Ben değiltirmeyi düşünüyorum onların yoğunluğundan dolayı. Açıkçası bukadar çabadan sonra biraz ilgi alaka zaman ayırılmasını istiyorum hakettiğimizi düşünüyorum. Ben zaten medical parktan hiç memnun değilim.
Yarın nasip olursa kalp atışı randevumuz var allah hayırlısını nasip etsin

Şuan uyku durumu yok ama ilk hamileligimde vardı okulda 4te gelirdim bir yatardım 7 gibi kalkardım eşim yemekleri yapmış olurdu

Ben de bu sıralar faydali olacak yiyecekleri yemeye ozen gostericem diyorum. Pazardan domates biber aldik bir suru meyve aldik. Reyhan aldik nane aldik. Kışlık yaptik esimle bugun biraz.
Bi posta az önce gördüm hurma gebelikte zararlıymış, rahmin ağzını açıyormuş. Son ay yemek lazımmış. Dikkat edelim öğrendiklerimi yazalım.

Kizlar hamilelik diyetisyenjne gitmeyi düşündünüz mü? Hem seker hastasi olmamak hem kiloyu korumak hem de bebegin sağlığın için yararlı besinler yemek için?
Bende şeker çıktığı için diyetisyene gittim 6 aylıkken son 3 ay diyet yaptım. By sefer daha öncesinde gitmeyi düşünüyorum yine şeker çıkabilir babam şeker hastası olduğu için çıkma durumu var bende. Ilk geveligimde diyet yaptığım için 3.5 kilo aldım sadece

Çok güzelmiş cnm senin oranların, benimde 11di.

Normalde kaç olması gerekiyor ki bendr günde 3 defa alıyorum estrofemi. Kontrole çapıracak tekrardan bakalım

ya beni düşündüren şindiden insallah saglıklı gebelik olup doguma kadr giderse ben cok heycanlı biriyim normal dogurablcegmi düşünemiyoeum tansiyonun cikiyor ve kalbim hızlanıyor yeni biride inanirmi bilemem ama bu doktor bunlari hep gördü.. sen memnun degilsen defiş tabii .. ay ne tgüzel yaa kalp atışı bizde duyariz ins kaç haftlıksın sen simdi

Normalde kaç olması gerekiyor ki bendr günde 3 defa alıyorum estrofemi. Kontrole çapıracak tekrardan bakalım
Valla ben de çok bilmiyorum ama 18 e kadar normal diye duymuştum en düşük de 8 olması gerekiyo sanırım

Ben de sürekli uyur uyanık, gözüm sürekli kararıyor ve kaburgalarıma sancılar giriyor. Korkuyorum. 9 ay uzun Bi süre inşallah Bi sorun çıkmadan Bebişlerim ize kavuşuruz.
evet beeende bide simdiden böyleyse sonra nasi olcaz? ağırlascaz bide ikiz falan olursa cok korkuyorum yaa cok rahat olur insallah

yaaaa bende 7 bucuk mu neydi yattım 9 bucukda kalktim öyle halsiz ve uyksuuzdummmki nasil olcak böyle bide vucudumun heryeri cok agriyordu hani grip öncesi olur ya kırık öyleydim simdi toparladim eşimde diyorki şuan haşhaş kadar seni bukadr yoruyomu smdiden daha 9 ay var diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…