2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Elen123 C canskus maviejderha nitro
Selamlar, nasılsınız, nasıl gidiyor süreç?Umarım, herşey yolundadır :) Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz, merak ettim..

Modum çok düşük. Kasıklarımdaki ağrı arttı iyice bugün sağ tarafıma bıçak saplanır gibi bir agrı oldu iyice bitti umudum. Ben test günüme kadar yapmam sanırım canım. Cumartesi sabah idrar testi yaparım öyle giderim kan vermeye ilkindede öyle yapmıştım. Senin nasıl gidiyor?

Selamlar, nasılsınız, nasıl gidiyor süreç?Umarım, herşey yolundadır :) Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz, merak ettim..
Bende de ara ara ağrı var ama ilk üç gündeki kadar değil.Beni de ağrının kesilmesi korkuttu.Teste bitürlü karar veremiyorum bi test alıyım diyorum bi direkt kana gidiyim diyorum bi çarşamba yapıyım diyorum kararım sürekli değişiyo korkuyorum da açıkcası nekadar umutlu kalmaya çalışsam da

Kizlar saglik ocagi faktor 2 ve faktor 5 kan pihtilasma testi yapiyor mu? Yarin saglik ocagjna gidip ilaclari yazdircam. Ve kan testlerini yaptircam. Insallah duzenli yükseliş vardir.

cok gecmis olsun insallah bir daha böyle seyler hic yaşamassını. benim ara ara adet benzeri ağrım gelio cok kısa sürüyo ama sık da olmuyo agrı insallah hersey yolundadır ne diyim
O bende de oluyor. Acaba kan değeri yukseliyor mu dusuk mu oluyor kimyasal miydi dis gebelik miydi bir endişe duyuyorum.

Kizlar saglik ocagi faktor 2 ve faktor 5 kan pihtilasma testi yapiyor mu? Yarin saglik ocagjna gidip ilaclari yazdircam. Ve kan testlerini yaptircam. Insallah duzenli yükseliş vardir.
Maalesef yapmıyor canım devlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümleri var orda doktora görünüyorsun o sana kan vermen için kağıdını veriyor kanını veriyorsun ama sonuçlar biraz geç oluyor bilgin olsun 1 ay en az

Benimde eşim test gününden önce kan vermeyelim diyor. Evde test var ama yapmaya korkuyorum negatif görürsem bırakırım ilaçları falan. İlkinde kan vermeye gitmeden önce yapmıştım evde test negatif görünce gitmek istemedim bile zorla gittim. Bi yanım pozitif düşünmeye çalışıyor ama korku bende de var çok fazla

Sabırsızım ama test günüme kadar bişey yapmayacağım sanırım negatifi görürsem modum çok düşücek biliyorum. Test günüm cuma. Eşimle dedik sabahın yedisinde gideriz artık hasaaneye:) yani bilmiyorum hamilelik belirtilerim yok cok korkuyorum. Bi yandan pskolojimi iyi tutmaya calısıyorum. Sen nasılsın canım

Kuzum, bence ağrının olması güzel birşey değil mi? Tutunmayı göstermez mi? Hiçbir gösterge olmada daha sıkıntılı sanki. Bence enerjini yüksek tut. Ben de Çarşamba bir deneme yapsam mı diye düşünüyorum, vazgeçiyorum, ben de kararsızım. Benim durum ise belimde bir ağrım var, bişey yok. Bu tüp bebek olayının ardından en zor yanı ilaçlar morluklat değil, bu bekleme süreci. Allah hepimize yardım etsin inşAllah

Hepimiz aynı durumdayız nitrocum, korku umut hepsi bir arada. İnşAllah çoğu gitti azı kaldı

Canim hic oyle deme. Bebisko geleceği zamani kendi ayarlıyor. Bak benim transferim aslinda temmuzda olacakti. Belim tutuldu. 1 hafta yataktan kalkamadım. Ağlıyordum ağrıdan. Surekli tek pozisyonda yattım. Ayağa kalkabildigimda doktora gittik. Mr falan çekildi. Sadece omurga zarar görmüş. 3 gun hic hareketsiz yatacaksın dedi doktor. O sure
Ozel saglik sigortasi belki karşılar.

Ben de Cuma gününe kadar dayanmak istiyorum, bir taraftan da yapayım diyorum.. En güzeli sabretmek aslında.. Birbirimize destek olalım inşAllah

arkadaslar size bir uzmanlik sorum var :)
yumurta toplamada "havuz yontemi" nedir, bilginiz var midir?

Oda bişeymi eşim dinini öğrensin ahlaklı vicdanlı olsun diye düzgün bi okula bile veriyo çocuğumu:) çok bekleyince hayaller birikiyo galiba. Evet rabbim sağ salim doğmalarını nasip etsin
Bu tüp bebekciler gebelik takibi yapıyomu sizin gebeliğinizi aynı doktormu takip edecek

arkadaslar size bir uzmanlik sorum var :)
yumurta toplamada "havuz yontemi" nedir, bilginiz var midir?
Benim var benim de havuz yöntemi oldu birkaç yumurta toplama oluyor döllenen yumurtalar en az 3.gün donduruluyor.Benim 1. Toplama şubatta yapıldı 3 embriyo 3. Gün donduruldu.2.toplama mayısta oldu 1 embriyo donduruldu.Transferden önce çözülüp 5.güne gitmesi beklendi ve transfer edildi.

tesekkur ederim :)
benim de AMH dusuklugum var, doktor bir kac kere toplama yapilir demisti ama "havuz" dememisti ondan sormak istedim, tesekkurler tekrar :)

Benim doktorum yapmıyo zaten çok yoğun öyle bir vakti de yok sadece infertiliteyle ilgileniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…