Aslında bana da çok gerekli ama daha o duruma geçemedim. Kese kalp atışı aşamalarını geçeyim, sıra onada gelecek. Adım adım ilerliyorum. Ne çok konu ne çok detay var.Kizlar hamilelik diyetisyenjne gitmeyi düşündünüz mü? Hem seker hastasi olmamak hem kiloyu korumak hem de bebegin sağlığın için yararlı besinler yemek için?
Yakın olması doktorun kolay ulaşılır olması çok önemli ani bi durum yaşandığında ki biz çok emek verdik hepimizin bebekleri çok kıymetli. Başkasının çocuğunda asla o duyguyu yaşayamıyosun allah isteyen herkese nasip etsin.bende cok merak ediyorum daha o kısmı konuşamadik doktorla ama en basindan beri o oldugı icin ben o müdahele etsin isterdim acıkcasi smdi tanıyıruzda birbirmizi yeni biriyle nebilim zor olur eşimde dogum yakınımızda özel hastane var baska orda olsun diyor evede yakın bilemedmgerçwktwn bekleyince cook hayal birikiyor insanda ama sanirim enbüyük haylde kucaga alabilmek kokusunu bi icine cekmek baskasinin cıcugu ablanda olaa kardes de olsa elti görmce hermeyse kendi cocugunda ki gibi asla olmaz zaten
öyle bişeymi varmış. Kadın doğumcular hiç akıl fikir vermeyecekmi bize:)Kizlar hamilelik diyetisyenjne gitmeyi düşündünüz mü? Hem seker hastasi olmamak hem kiloyu korumak hem de bebegin sağlığın için yararlı besinler yemek için?
Benim transferim 21 inde.estrofem ve vitaminlere ilave olarak bugün progestan iğne coraspin ve oksapar iğneye başladım.heyecanla transfer gününü bekliyorum.transfer günü gelince de heyecanla test gününü beklerim artıkAy kızlar uyku kuşu oldum ben resmensabah zor kalktım öğleden sonra da 4 te uyuya kalmışım bi kalktım saat 7 olmuş hala uykum var halsizlik çok fazla sizler nasılsınız transferleri olan arkadaşlarım günleriniz nasıl geçiyor Transferi olacak arkadaşlarım hazırlıklar nasıl gidiyor heyecan var mı
İnşallah hepberaber sayarız günlerini canım benim maşallah ne kalmış 21ine ayyyyBenim transferim 21 inde.estrofem ve vitaminlere ilave olarak bugün progestan iğne coraspin ve oksapar iğneye başladım.heyecanla transfer gününü bekliyorum.transfer günü gelince de heyecanla test gününü beklerim artık
Hiç kilo alma durumu oldu mu kuzumKizlar hamilelik diyetisyenjne gitmeyi düşündünüz mü? Hem seker hastasi olmamak hem kiloyu korumak hem de bebegin sağlığın için yararlı besinler yemek için?
Canim tup bebek ilaclarindan aldim ben tedaviye baslarken. 75 kg yum su an. 1.70 boyumHiç kilo alma durumu oldu mu kuzum
Ben de bu sıralar faydali olacak yiyecekleri yemeye ozen gostericem diyorum. Pazardan domates biber aldik bir suru meyve aldik. Reyhan aldik nane aldik. Kışlık yaptik esimle bugun biraz.Aslında bana da çok gerekli ama daha o duruma geçemedim. Kese kalp atışı aşamalarını geçeyim, sıra onada gelecek. Adım adım ilerliyorum. Ne çok konu ne çok detay var.
İlk maalesef tedavide kilo gerçekten alınıyor kuzum ekstra çünkü yumurta toplama olayı oldugu için rahim de dinlendirilme olsa o kilo hemen gidemiyor çok iyi anlarım seni.Canim tup bebek ilaclarindan aldim ben tedaviye baslarken. 75 kg yum su an. 1.70 boyum
Benim yarın 11. günüm gidip kan vericem ama hiç gidesim yokAy kızlar uyku kuşu oldum ben resmensabah zor kalktım öğleden sonra da 4 te uyuya kalmışım bi kalktım saat 7 olmuş hala uykum var halsizlik çok fazla sizler nasılsınız transferleri olan arkadaşlarım günleriniz nasıl geçiyor Transferi olacak arkadaşlarım hazırlıklar nasıl gidiyor heyecan var mı
Oh maşallah şifa olsun bebişine oyyy yarasınBen de bu sıralar faydali olacak yiyecekleri yemeye ozen gostericem diyorum. Pazardan domates biber aldik bir suru meyve aldik. Reyhan aldik nane aldik. Kışlık yaptik esimle bugun biraz.
Hadi bismillah inşallah güzel haberler alırsın canım benim olumlu ya da olumsuz muhakkak git belirsizlikten çok daha iyidir dualarım seninleBenim yarın 11. günüm gidip kan vericem ama hiç gidesim yoksanırım yüzleşmekten korkuyorum
İlk hamileliğimde gebelik şekeri çukmıştı ve diyetisyene gitmiştim. Nasip olurda hamile kalırsam hemen gitmeyi düşünmüyorum eğer şeker çıkmazsa . Zaten de ilk hamileliğimde daha kiloluydum ve yeme düzenim çok kötüydü şimdi çok daha sağlıklı besleniyorum ve diyetisyenle zatıfladım. Az çok öğrendim yaniKizlar hamilelik diyetisyenjne gitmeyi düşündünüz mü? Hem seker hastasi olmamak hem kiloyu korumak hem de bebegin sağlığın için yararlı besinler yemek için?
Bunbenim 8. Denemem hepinizin dualarına ihtiyacım varHadi bismillah inşallah güzel haberler alırsın canım benim olumlu ya da olumsuz muhakkak git belirsizlikten çok daha iyidir dualarım seninle ♥♥♥
aynen bende öyle yenidoğup çöpe atılanlar, işkence görenler, terkedilenler benide çok üzer neden ya derim .. aslında evet ama diger hastanede bize arabayla 10 dakka tabi şuan arabamiz yok taksiye mecburuyz ama ay bilemiyorum gerçekten belki devam ettirmezse doktor mecbur yeni arıcam zaten ozaman yürüme mesafesnde olan hastaneye bakarimYakın olması doktorun kolay ulaşılır olması çok önemli ani bi durum yaşandığında ki biz çok emek verdik hepimizin bebekleri çok kıymetli. Başkasının çocuğunda asla o duyguyu yaşayamıyosun allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok üzülürdim tv de sokağa atanları dövenleri ona rağmende sürekli doğuranları gördükçe nasıl kıyıyolar diye
Normalde günler çabucak geçer biz anlamadan ama kızımın tedavisinin üzerinden 6 sene geçince unutmuşum bu heyecanı sanki ilk defa transfer yaptıracakmışım gibi çok heyecanliyim.İnşallah hepberaber sayarız günlerini canım benim maşallah ne kalmış 21ine ayyyy
Canım ben de sana yazdım bugün naptın diye görmedin sanırımBunbenim 8. Denemem hepinizin dualarına ihtiyacım var
Canım adet oldun mu son durum neMaşallah Allah bağışlasın
Aaa görmemişim canım benim kusura bakma . İnşallah olumludur çünkü benim doktorum estrofemi ayarlayamadı rahim fazla kalınlaştı 16 mm oldu tek korkum o ama nasipte varsa olurCanım ben de sana yazdım bugün naptın diye görmedin sanırımaramızdaki tek 3 embriyo sensin ben inanıyorum olduğuna inşallah yarın çok güzel sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?