2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kizlar hamilelik diyetisyenjne gitmeyi düşündünüz mü? Hem seker hastasi olmamak hem kiloyu korumak hem de bebegin sağlığın için yararlı besinler yemek için?
Aslında bana da çok gerekli ama daha o duruma geçemedim. Kese kalp atışı aşamalarını geçeyim, sıra onada gelecek. Adım adım ilerliyorum. Ne çok konu ne çok detay var.

Yakın olması doktorun kolay ulaşılır olması çok önemli ani bi durum yaşandığında ki biz çok emek verdik hepimizin bebekleri çok kıymetli. Başkasının çocuğunda asla o duyguyu yaşayamıyosun allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok üzülürdim tv de sokağa atanları dövenleri ona rağmende sürekli doğuranları gördükçe nasıl kıyıyolar diye

Kizlar hamilelik diyetisyenjne gitmeyi düşündünüz mü? Hem seker hastasi olmamak hem kiloyu korumak hem de bebegin sağlığın için yararlı besinler yemek için?
öyle bişeymi varmış. Kadın doğumcular hiç akıl fikir vermeyecekmi bize:)

Benim transferim 21 inde.estrofem ve vitaminlere ilave olarak bugün progestan iğne coraspin ve oksapar iğneye başladım.heyecanla transfer gününü bekliyorum.transfer günü gelince de heyecanla test gününü beklerim artık

İnşallah hepberaber sayarız günlerini canım benim maşallah ne kalmış 21ine ayyyy

Aslında bana da çok gerekli ama daha o duruma geçemedim. Kese kalp atışı aşamalarını geçeyim, sıra onada gelecek. Adım adım ilerliyorum. Ne çok konu ne çok detay var.
Ben de bu sıralar faydali olacak yiyecekleri yemeye ozen gostericem diyorum. Pazardan domates biber aldik bir suru meyve aldik. Reyhan aldik nane aldik. Kışlık yaptik esimle bugun biraz.

Canim tup bebek ilaclarindan aldim ben tedaviye baslarken. 75 kg yum su an. 1.70 boyum
İlk maalesef tedavide kilo gerçekten alınıyor kuzum ekstra çünkü yumurta toplama olayı oldugu için rahim de dinlendirilme olsa o kilo hemen gidemiyor çok iyi anlarım seni.
ben de 1.70 boyundayım ama tüp mideli olduğum için tabi herşeyi yiyorum ama eskisi gibi yiyemiyorum aradan 2.5 sene geçse de olmuyor şimdi tam tersi kilo vermişim canım sıkılıyor ya çocuklari içimde büyütemezsem diyorum moralim bozuldu

Benim yarın 11. günüm gidip kan vericem ama hiç gidesim yok sanırım yüzleşmekten korkuyorum

İlk hamileliğimde gebelik şekeri çukmıştı ve diyetisyene gitmiştim. Nasip olurda hamile kalırsam hemen gitmeyi düşünmüyorum eğer şeker çıkmazsa . Zaten de ilk hamileliğimde daha kiloluydum ve yeme düzenim çok kötüydü şimdi çok daha sağlıklı besleniyorum ve diyetisyenle zatıfladım. Az çok öğrendim yani

aynen bende öyle yenidoğup çöpe atılanlar, işkence görenler, terkedilenler benide çok üzer neden ya derim .. aslında evet ama diger hastanede bize arabayla 10 dakka tabi şuan arabamiz yok taksiye mecburuyz ama ay bilemiyorum gerçekten belki devam ettirmezse doktor mecbur yeni arıcam zaten ozaman yürüme mesafesnde olan hastaneye bakarim

İnşallah hepberaber sayarız günlerini canım benim maşallah ne kalmış 21ine ayyyy
Normalde günler çabucak geçer biz anlamadan ama kızımın tedavisinin üzerinden 6 sene geçince unutmuşum bu heyecanı sanki ilk defa transfer yaptıracakmışım gibi çok heyecanliyim.

Canım ben de sana yazdım bugün naptın diye görmedin sanırım aramızdaki tek 3 embriyo sensin ben inanıyorum olduğuna inşallah yarın çok güzel sonuç alırsın
Aaa görmemişim canım benim kusura bakma . İnşallah olumludur çünkü benim doktorum estrofemi ayarlayamadı rahim fazla kalınlaştı 16 mm oldu tek korkum o ama nasipte varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…