2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım benim ben 3 embriyoyu bile iki yılda toplatabildim bu benim 8. Denememdi Yaklaşık olarak 150 bin lira harcadım bu yolda parası zerre kadar umrumda olmadı sonuçta kadere inanıyorum vardır bir hayır diyorum güçlü olabilmek için kan sonucum 1.20 çıktı bu defterde bugün itibariyle kapandı 9. Denermiyim bilmiyorum ileride karar vericem hepinize ayrı ayrı dua ediyorum rabbim mücadelenizi mükafatlandırsın

ne bileyim canim ne olacak bizim bu durumumuz

sağol canim bi sorayim bakalim ama binde bir ihtimal iste

Canım çok üzldüm Allahım senin güzel gönlüne göre versin.Umarım en kısa zamanda olur

evvet demiştim, amin insallah canm hic belli olmaz belki gec tutunuyodur insallah öledir cok dua edicem senin icinde ama bu ay olmazsa da pes etme lütfen bu bizler icinde geçerli daha birşey belli degğil Allah herkese nasip etsin

Canim 2 gunde bir kan testi ver. Kimyasalda deger giderek düşer ya da yükselmez. Sen de deger giderek yukseliyor. Ignelerw devam etmeni söylemiştir muhakkaj doktorun. Insallah hayirli guzel haberler alirsin

evvet demiştim, amin insallah canm hic belli olmaz belki gec tutunuyodur insallah öledir cok dua edicem senin icinde ama bu ay olmazsa da pes etme lütfen bu bizler icinde geçerli daha birşey belli degğil Allah herkese nasip etsin
amin canim amin benim geride embriyom yok eşimde bu kadar hirpalanmami istemiyor artık çok yoruldum 1 yolda 3 kayıp çok zor vücudum da bitti psikolojimde

amin canim amin benim geride embriyom yok eşimde bu kadar hirpalanmami istemiyor artık çok yoruldum 1 yolda 3 kayıp çok zor vücudum da bitti psikolojimde
dinlen tabi ara ver benim arkdasim da öyle yapip ara verdi asla olmaz dedikleri kiz 3 ay sonra doğal kaldı insallah Allahım ona da gerek kalmadan bu ay nasip eder sana benimde embriyo yok geride negatif olsaydı yada olurda ilerlemezse bende bi süre ara vericem.. Allah aratmasin daha fazla burdakş herkes eminim cok yoruldu ins karşılıgını alırız

insallah canim benim eşim yanimda olamıyor ki biz normal yolla da çocuk sahibi olamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…