- 20 Aralık 2016
- 131
- 122
- 53
Canım benim ben 3 embriyoyu bile iki yılda toplatabildim bu benim 8. Denememdi Yaklaşık olarak 150 bin lira harcadım bu yolda parası zerre kadar umrumda olmadı sonuçta kadere inanıyorum vardır bir hayır diyorum güçlü olabilmek için kan sonucum 1.20 çıktı bu defterde bugün itibariyle kapandı 9. Denermiyim bilmiyorum ileride karar vericem hepinize ayrı ayrı dua ediyorum rabbim mücadelenizi mükafatlandırsınAh kızlar ah sizi varya öylesine anlıyorum ki sırf bu durumdan dolayı bende embriyoları mecburen Ngs yöntemine gönderdim meğersem boş gebelik veya karında bebek oluyor ama ölüyor bunların hepsi anomalili embriyoların bize verilmesinden oluyormuş yıllardır araştırdım bu benim bu yolda 4.senem.. ve hala doktor ve embriyologlar diyordu ki 5.gün embriyoları ayıklıyoruz vs. Megersem belli olmuyormuş yaptıkları işlemde bu bebeklerin genetiği nasıl diye (sperm kaynaklı oluyor genellikle ) yani sizlere önerim olurda negatif sonuç kesinleşirse ve tekrar bu yola girerseniz transfer öncesi bebekleri genetiğe gönderin sadece 3 hafta sonra sonuç geliyor ve 1 hafta sonra transfer olunuyor toplam 1 ay diyebiliriz maddi olarak evet çok yüksege geliyor Ngs embriyo başı 300-350 Euro maalesefAma bu yolda harcadıklarımızı düşünürsek değer diyorum.. Rabbim cümle cemimize acı keder ugratmasın sağlıklı evladı kucaklara almamızı nasip eylesin ♥♥♥♥
insallah canim ne diyeyim bilemiyorum kiAynen canim...ben senin inaniyorum mucizene..guzel haber alcaksin insallah..
ne bileyim canim ne olacak bizim bu durumumuzTatlım inşallahhh değerin artar mayısta benim de kimyasalmoldu ilaçları bırakınca bir hafta içersinde adet oluyorsun ve o da atılıyor ama rengi siyah ve böyle parça parça attım ben korkma normal reglden farklı biraz
Canim gecen arkadasla konustum ben. Beta degeri oyle düşükmus ki somdi bir kızı var. Belli olmuykr sanirim bu.inanki hiç heyecanlanıp umutlanıyorum biliyorum ki bu değerin artması çok zor ben negatife alışmıştım buda görüyo insani biliyomusun Allah buyuk ne desek bos
doktor ver dedi zaten canim mecbur vericem.çarşamba tekrar mi versen
evet canim öyle ama bu umutlanmak için binde bir ihtimal ben vazgeçtim umutlanamıyorum mucize olursa ne alaCanim gecen arkadasla konustum ben. Beta degeri oyle düşükmus ki somdi bir kızı var. Belli olmuykr sanirim bu.
sağol canim bi sorayim bakalim ama binde bir ihtimal isteCanım en hayırlısı neyse o olsun. Temmuz 2020 transfer olacaklara yazsana Bi orda sanırım aynı durumda olan Bi arkadaş sonradan pozitif çıkmıştı çok sevinmiştik. Benim fazla bilgim olmadığı için bilemiyorum, yaz yardımcı olurlar. İnşallah Bi mucize olur güzel haberlerini alırız.
Canım çok üzldüm Allahım senin güzel gönlüne göre versin.Umarım en kısa zamanda olurCanım benim ben 3 embriyoyu bile iki yılda toplatabildim bu benim 8. Denememdi Yaklaşık olarak 150 bin lira harcadım bu yolda parası zerre kadar umrumda olmadı sonuçta kadere inanıyorum vardır bir hayır diyorum güçlü olabilmek için kan sonucum 1.20 çıktı bu defterde bugün itibariyle kapandı 9. Denermiyim bilmiyorum ileride karar vericem hepinize ayrı ayrı dua ediyorum rabbim mücadelenizi mükafatlandırsın
ilk kaç cıkmıştı değerin? bide kacici günün bugünBen bugün tekrar yaptırdım kan testi 557 çıktı. Dr'um ikiz gebelik dedi. Artık kan yaptırıcam ayın 27sinde kese kontrolüm var.
Hatta ben değerimi söylediğimde cok yuksek falan dedi. Cok normal dedim ben yuksek degil falan dedim. Onun 15 lerdeymis sonra zamanla artmış.evet canim öyle ama bu umutlanmak için binde bir ihtimal ben vazgeçtim umutlanamıyorum mucize olursa ne ala
evvet demiştim, amin insallah canmdoktor ver dedi zaten canim mecbur vericem.
bu arada senin ve pozitif gören diğer arkadaşlarında hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Demistim hissetmiştim seni aslında kendimi de çok pozitif hissetmiştim ama basite yokmus
Canim 2 gunde bir kan testi ver. Kimyasalda deger giderek düşer ya da yükselmez. Sen de deger giderek yukseliyor. Ignelerw devam etmeni söylemiştir muhakkaj doktorun. Insallah hayirli guzel haberler alirsindoktor ver dedi zaten canim mecbur vericem.
bu arada senin ve pozitif gören diğer arkadaşlarında hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Demistim hissetmiştim seni aslında kendimi de çok pozitif hissetmiştim ama basite yokmus
umudum yok canim ama nasipHatta ben değerimi söylediğimde cok yuksek falan dedi. Cok normal dedim ben yuksek degil falan dedim. Onun 15 lerdeymis sonra zamanla artmış.
hayırlısı canimCanim 2 gunde bir kan testi ver. Kimyasalda deger giderek düşer ya da yükselmez. Sen de deger giderek yukseliyor. Ignelerw devam etmeni söylemiştir muhakkaj doktorun. Insallah hayirli guzel haberler alirsin
amin canim amin benim geride embriyom yok eşimde bu kadar hirpalanmami istemiyor artık çok yoruldum 1 yolda 3 kayıp çok zor vücudum da bitti psikolojimdeevvet demiştim, amin insallah canmhic belli olmaz belki gec tutunuyodur insallah öledir cok dua edicem senin icinde ama bu ay olmazsa da pes etme lütfen bu bizler icinde geçerli daha birşey belli degğil Allah herkese nasip etsin
dinlen tabi ara ver benim arkdasim da öyle yapip ara verdi asla olmaz dedikleri kiz 3 ay sonra doğal kaldı insallah Allahım ona da gerek kalmadan bu ay nasip eder sanaamin canim amin benim geride embriyom yok eşimde bu kadar hirpalanmami istemiyor artık çok yoruldum 1 yolda 3 kayıp çok zor vücudum da bitti psikolojimde
insallah canim benim eşim yanimda olamıyor ki biz normal yolla da çocuk sahibi olamayızdinlen tabi ara ver benim arkdasim da öyle yapip ara verdi asla olmaz dedikleri kiz 3 ay sonra doğal kaldı insallah Allahım ona da gerek kalmadan bu ay nasip eder sanabenimde embriyo yok geride negatif olsaydı yada olurda ilerlemezse bende bi süre ara vericem.. Allah aratmasin daha fazla burdakş herkes eminim cok yoruldu ins karşılıgını alırız
Bende aynisini merak ettimilk kaç cıkmıştı değerin? bide kacici günün bugün
valla cocuk sahibi olmaya bir dakika bile yeter Allah ol der olur illaki bigün olur senle eşin yanyana :)insallah canim benim eşim yanimda olamıyor ki biz normal yolla da çocuk sahibi olamayız
Allah buyuk canim ne diyeyimvalla cocuk sahibi olmaya bir dakika bile yeter Allah ol der olur illaki bigün olur senle eşin yanyana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?