Seni gerçekten ayakta alkışlıyorum. Bu yolda gerçekten paraya bakmıyor insan. Ama senin Rabbime isyan etmeden sonuna kadar direnmek ve imkanların çerçevesinde elinden gelenin fazlasını yapmışsın. Düşünüyorum Benim ilk tüp bebeğim ve olacak mı Olmayacak mı bilmiyorum daha bişey yaşayıp görmedim ama isyana giriyorum bazen ama dualarım her zaman seninle olacak. Sabrın benim gözümü yaşarttı.Canım benim ben 3 embriyoyu bile iki yılda toplatabildim bu benim 8. Denememdi Yaklaşık olarak 150 bin lira harcadım bu yolda parası zerre kadar umrumda olmadı sonuçta kadere inanıyorum vardır bir hayır diyorum güçlü olabilmek için kan sonucum 1.20 çıktı bu defterde bugün itibariyle kapandı 9. Denermiyim bilmiyorum ileride karar vericem hepinize ayrı ayrı dua ediyorum rabbim mücadelenizi mükafatlandırsın
231 di o.gun.bugun 11.gunilk kaç cıkmıştı değerin? bide kacici günün bugün
231 hangi gün du cnm231 di o.gun.bugun 11.gun
231 di o.gun.bugun 11.gun
231 hangi gün du cnm
Bildim kadariyla birgunde ikiye katlaniosa deger ikiz iki gunde bi ikiye katlaniosa tek..benim 10.günde 157 cikti tabi suan yükseldimi bilmiyorum ama HCG degeriyle direk ikiz belli oluyormu ?
Canım benim yaaa İnan çok üzülüyorum sizin negatif sonuçlarınızı görünce Allah’ın hikmetinden sual olunmaz Rabbim yardımcın olsun sana da dileyen herkese de sağlıklı bebekler nasip etsin biraz dinlen sonra yola devamCanım benim ben 3 embriyoyu bile iki yılda toplatabildim bu benim 8. Denememdi Yaklaşık olarak 150 bin lira harcadım bu yolda parası zerre kadar umrumda olmadı sonuçta kadere inanıyorum vardır bir hayır diyorum güçlü olabilmek için kan sonucum 1.20 çıktı bu defterde bugün itibariyle kapandı 9. Denermiyim bilmiyorum ileride karar vericem hepinize ayrı ayrı dua ediyorum rabbim mücadelenizi mükafatlandırsın
9.gün 231,11 gün 557 ciktiilk kaç cıkmıştı değerin? bide kacici günün bugün
231 11.gun 557 cikti.tabi kese görmedi ama 2 taneler dedi231 hangi gün du cnm
Canım benim çok sağol herşey güzel olsun senin için aslında buraya olumsuz şeyler yazmak istemiyordum kimsede olumsuz etkide bulunmamak için olumlu düşünelimki olumlu olsunSeni gerçekten ayakta alkışlıyorum. Bu yolda gerçekten paraya bakmıyor insan. Ama senin Rabbime isyan etmeden sonuna kadar direnmek ve imkanların çerçevesinde elinden gelenin fazlasını yapmışsın. Düşünüyorum Benim ilk tüp bebeğim ve olacak mı Olmayacak mı bilmiyorum daha bişey yaşayıp görmedim ama isyana giriyorum bazen ama dualarım her zaman seninle olacak. Sabrın benim gözümü yaşarttı.
Benim bu tüp bebekde son şansımdı allahın hikmetine tabiki sua olmaz ama ilk denemeye başlarken bile %2 lik bir şansım vardı 5 yıldır o yüzdeliğe girmek için uğraştım nasipde yokmuş 3 tane patili çocuklarım var onların sevgisi ruhsal olarak doyuruyo şükür nasip olurda birgün kimsesiz bir bebeğe annelik yaparım bellimi olur görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerCanım benim yaaa İnan çok üzülüyorum sizin negatif sonuçlarınızı görünce Allah’ın hikmetinden sual olunmaz Rabbim yardımcın olsun sana da dileyen herkese de sağlıklı bebekler nasip etsin biraz dinlen sonra yola devam
Canım yaaa inşallah kendiliğinden hamile kalırsın belli mi olur dualarım seninleBenim bu tüp bebekde son şansımdı allahın hikmetine tabiki sua olmaz ama ilk denemeye başlarken bile %2 lik bir şansım vardı 5 yıldır o yüzdeliğe girmek için uğraştım nasipde yokmuş 3 tane patili çocuklarım var onların sevgisi ruhsal olarak doyuruyo şükür nasip olurda birgün kimsesiz bir bebeğe annelik yaparım bellimi olur görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
ben dha ikinci kanı vermedim cok iyimiş ya bizimki hicbisi demedi degerin ck güzel dedi sadece.9.gün 231,11 gün 557 cikti
Bende senin gibi biliyorum. Gunde 2 ye katlanihorsa ikiz. Iki günde 2 kat artıyorsa tekBildim kadariyla birgunde ikiye katlaniosa deger ikiz iki gunde bi ikiye katlaniosa tek..
Hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda. Bende çok ikiz istedim. İnşallah kucaklarımıza almak nasip olur.ben dha ikinci kanı vermedim cok iyimiş ya bizimki hicbisi demedi degerin ck güzel dedi sadece.
carsamba vericem tekrar acaba bendede ikisi tutundumu merak ediorum bayaaa
Bilmiyorum ki bana Dr. Un dediği o 27 ağustosta keseye bakıcak. En azından 27sine kadar ikiz diye sevineyim.Bende senin gibi biliyorum. Gunde 2 ye katlanihorsa ikiz. Iki günde 2 kat artıyorsa tek
Bende cok istiyorum ikizi ama once saglikli sihatli olsun. Sorunsuz bir gebelik olsun. Kese falan gözükse bile 2 kese olsa bile sonradan teki kalabiliyormuss.Hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda. Bende çok ikiz istedim. İnşallah kucaklarımıza almak nasip olur.
Canım alttan muayene riskli mi sen kendin rahatsız olduğun için mi istemiyorsun?Kızlar Ben de çarşamba günü bi daha kan vericem içim rahatlasın istiyorumdoktor beni Eylül 5 gibi cagırdı hem kese hem kalbe bakalım diye ama ben kesinlikle alttan muayene istemiyorum her gebelikte alttan takip ettiler bu sefer istiyorum ki karından ultrasonla bakılsın o sebeple daha da mı geç gitmeliyim ve sizler hangi muayeneyi tercih ediyorsunuz
Benim kafam çok karışık
Evet bende çok korkuyorum Allah korusun 9 ay napcaz çok tedirginim.Bende cok istiyorum ikizi ama once saglikli sihatli olsun. Sorunsuz bir gebelik olsun. Kese falan gözükse bile 2 kese olsa bile sonradan teki kalabiliyormuss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?