2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben üniversitedeyken çikolata kisti vardı o koltuğa her oturuşta muayenede olsam garip Bi ürkme okur ağlardım, bildiğin yaş akardı. Şimdi kendim ayarlıyorum koltuğu örtü seriyorum. Bebişe zararı olmadığı sürece allat alıştım ayırıp açmaya ya Dr. Da uzun süredir aynı

alttan zarari neee ??

çatlamamasi icin igne veriyolar bwndw de benzeri durum oldu

Bende senin gibi biliyorum. Gunde 2 ye katlanihorsa ikiz. Iki günde 2 kat artıyorsa tek
Bilmiyorum ki bana Dr. Un dediği o 27 ağustosta keseye bakıcak. En azından 27sine kadar ikiz diye sevineyim.

ozaman bendw çrsamba cikan dğere göre değerlendiriyim eger yine bisey demezse ilk bi yükselsinde değer tek istegim o tabi

Canim diyetisyeninin numarasını verir misin bana. Online diyetisyen mi? Ben hem bebek için saglikli beslenmek hem ilk 3 ay kilo vermek istiyorum. Cunku hipotiroid hastasiyim sekerim de sinirda.

Canim diyetisyeninin numarasını verir misin bana. Online diyetisyen mi? Ben hem bebek için saglikli beslenmek hem ilk 3 ay kilo vermek istiyorum. Cunku hipotiroid hastasiyim sekerim de sinirda.
Bende de troid sorunu var canim. Sen prolaktin degerine baktin mi benim yukselmis bayağı

Kızlar alttan muayene istememe sebebim ilk 8 haftadan sonra zararlı olduğunu Acıbadem’de ki doktorum söylemişti ben de düşündüm ki madem böyle bir risk var hiç almam o riski Yoksa alttan muayene aksine ben daha rahat oluyorum ultrasonda bastırınca sanki kasıklarıma ağrı girecek diye travmalarım var.. şu günleri bi hepberaber bi atlatsak Bu arada ben de hipotroidi hastasıyım uzun zamandır her sabah 50 mg içiyorum eutryox fakat 3 gün önce gittiğim de yine ölçtürdüm içmeme ragmen tsh 4,60 yükselmiş hormon kullandığımız için yükselmesi normalmiş D Derinsart kuzum evet dediğin doğru Her gün 2 ceviz bebişlerin zeka gelişimi için çok önemliymiş bende transfer öncesi okumuştum o gün bugündür yiyorum hiç sevmesem de

Aslinda az az ve 6 ogun yemek lazimmis. Gunde 1 porsiyon meyve yemek lazimmis. Beyaz ekmeği kesmek pirin yememek gerekiyormuş.
Simdi gebelik diyetisyeni araştırıyorum kendime. En azindan tup bebek kilolarını 3 ayda vereyim. Bebege saglikli yiyecekler yemeye başlayayım.

ben fındıkda baya yiyiorum b6 varmıs fındıkda b6 vitamini iyi olan bulanti kusma daha az yaşıyormus benden söylwmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…