Ben üniversitedeyken çikolata kisti vardı o koltuğa her oturuşta muayenede olsam garip Bi ürkme okur ağlardım, bildiğin yaş akardı. Şimdi kendim ayarlıyorum koltuğu örtü seriyorum. Bebişe zararı olmadığı sürece allat alıştım ayırıp açmaya ya Dr. Da uzun süredir aynıKızlar Ben de çarşamba günü bi daha kan vericem içim rahatlasın istiyorumdoktor beni Eylül 5 gibi cagırdı hem kese hem kalbe bakalım diye ama ben kesinlikle alttan muayene istemiyorum her gebelikte alttan takip ettiler bu sefer istiyorum ki karından ultrasonla bakılsın o sebeple daha da mı geç gitmeliyim ve sizler hangi muayeneyi tercih ediyorsunuz
Benim kafam çok karışık
alttan zarari neee ??Kızlar Ben de çarşamba günü bi daha kan vericem içim rahatlasın istiyorumdoktor beni Eylül 5 gibi cagırdı hem kese hem kalbe bakalım diye ama ben kesinlikle alttan muayene istemiyorum her gebelikte alttan takip ettiler bu sefer istiyorum ki karından ultrasonla bakılsın o sebeple daha da mı geç gitmeliyim ve sizler hangi muayeneyi tercih ediyorsunuz
Benim kafam çok karışık
çatlamamasi icin igne veriyolar bwndw de benzeri durum olduHerkese merhaba kızlar ben de bu ay tedavi deyim cuma opu olacak... Aklıma takılan birşeyi sormak isterim.. Yumurtalarımın en buyuğü 24 mm 20 mm 18 16 diye gidiyor küçüklerin büyümesini bekleyeceğiz dedi iğneyle devam ediyorum cuma günü opu olacak... Aklıma takılan şu ki internette 20 22 arasında çatlama iğnesi oluyormuş peki onu perşembe olucam daha ben iyice buyüyüp çatlamazlar mı ki korkmaya başladım sizde kaçken toplama oldu
Bende senin gibi biliyorum. Gunde 2 ye katlanihorsa ikiz. Iki günde 2 kat artıyorsa tek
Bilmiyorum ki bana Dr. Un dediği o 27 ağustosta keseye bakıcak. En azından 27sine kadar ikiz diye sevineyim.
Aynn bende oyle biz ucumuz de carsamba tam belli olacak mrs korkut sen ve ben rabbim hakkimizda hayirlisini versinozaman bendw çrsamba cikan dğere göre değerlendiriyim eger yine bisey demezseilk bi yükselsinde değer tek istegim o tabi
Aa cok sevindim hadi insallah.. rabbim ol derse olur stres yapma.. insallah bebegin seninle kalirKızlar ben kan verdim sonuç 22.5 çıktı tam 2 katı artmış inşallah aynı hızla ilerler bugün transferden sonra 13. Gün cuma günü tekrar istedi
bu gidişle ayni günde doğurca sanirimAynn bende oyle biz ucumuz de carsamba tam belli olacak mrs korkut sen ve ben rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Evet canım herşey rabbimden 8. gün yaptığımda negatif diye 3 gün temizlik yaptım kendimi hep yormuştum herşeyin hayırlısı olur inşallahAa cok sevindim hadi insallah.. rabbim ol derse olur stres yapma.. insallah bebegin seninle kalir
İnşallah canm dediğin gibi olur hakkımızda hayırlısı artıkCanim kullandigin ilaclardan adet olmassin..tecrubeyle sabit..merak etme..
14 gün sonra yaptığın test doğru çıkar. Ben o hataya düştüm, aman diyim :)Kızlar selam. Bizim transferden önce kullandığımız çatlatma iğnesi idrar testlernde yanılma yapıyor mu. Ya da etkisi varsa kaç güne geçiyor acaba
Canim diyetisyeninin numarasını verir misin bana. Online diyetisyen mi? Ben hem bebek için saglikli beslenmek hem ilk 3 ay kilo vermek istiyorum. Cunku hipotiroid hastasiyim sekerim de sinirda.Bende şeker çıktığı için diyetisyene gittim 6 aylıkken son 3 ay diyet yaptım. By sefer daha öncesinde gitmeyi düşünüyorum yine şeker çıkabilir babam şeker hastası olduğu için çıkma durumu var bende. Ilk geveligimde diyet yaptığım için 3.5 kilo aldım sadece
Bende de troid sorunu var canim. Sen prolaktin degerine baktin mi benim yukselmis bayağıCanim diyetisyeninin numarasını verir misin bana. Online diyetisyen mi? Ben hem bebek için saglikli beslenmek hem ilk 3 ay kilo vermek istiyorum. Cunku hipotiroid hastasiyim sekerim de sinirda.
Teşekkürler canım onu da kullanıyorum 3_4 gündür.. Cuma opu olacak çarşamba da kontrolüm var hayırlısıçatlamamasi icin igne veriyolar bwndw de benzeri durum oldu
Baktirmadim canim. Yarin aile hekimine gidicem. Gebelik testi yaptircam yine.Bende de troid sorunu var canim. Sen prolaktin degerine baktin mi benim yukselmis bayağı
Aslinda az az ve 6 ogun yemek lazimmis. Gunde 1 porsiyon meyve yemek lazimmis. Beyaz ekmeği kesmek pirin yememek gerekiyormuş.Kızlar alttan muayene istememe sebebim ilk 8 haftadan sonra zararlı olduğunu Acıbadem’de ki doktorum söylemişti ben de düşündüm ki madem böyle bir risk var hiç almam o riskiYoksa alttan muayene aksine ben daha rahat oluyorum ultrasonda bastırınca sanki kasıklarıma ağrı girecek diye travmalarım var.. şu günleri bi hepberaber bi atlatsak Bu arada ben de hipotroidi hastasıyım uzun zamandır her sabah 50 mg içiyorum eutryox fakat 3 gün önce gittiğim de yine ölçtürdüm içmeme ragmen tsh 4,60 yükselmiş hormon kullandığımız için yükselmesi normalmiş D Derinsart kuzum evet dediğin doğru Her gün 2 ceviz bebişlerin zeka gelişimi için çok önemliymiş bende transfer öncesi okumuştum o gün bugündür yiyorum hiç sevmesem de
ozaman takma kafana hersey yolunda gider yumurta büyüküklerin güzel masallahTeşekkürler canım onu da kullanıyorum 3_4 gündür.. Cuma opu olacak çarşamba da kontrolüm var hayırlısı
Kızlar alttan muayene istememe sebebim ilk 8 haftadan sonra zararlı olduğunu Acıbadem’de ki doktorum söylemişti ben de düşündüm ki madem böyle bir risk var hiç almam o riskiYoksa alttan muayene aksine ben daha rahat oluyorum ultrasonda bastırınca sanki kasıklarıma ağrı girecek diye travmalarım var.. şu günleri bi hepberaber bi atlatsak Bu arada ben de hipotroidi hastasıyım uzun zamandır her sabah 50 mg içiyorum eutryox fakat 3 gün önce gittiğim de yine ölçtürdüm içmeme ragmen tsh 4,60 yükselmiş hormon kullandığımız için yükselmesi normalmiş D Derinsart kuzum evet dediğin doğru Her gün 2 ceviz bebişlerin zeka gelişimi için çok önemliymiş bende transfer öncesi okumuştum o gün bugündür yiyorum hiç sevmesem de
ben fındıkda baya yiyiorum b6 varmıs fındıkda b6 vitamini iyi olan bulanti kusma daha az yaşıyormus benden söylwmesiAslinda az az ve 6 ogun yemek lazimmis. Gunde 1 porsiyon meyve yemek lazimmis. Beyaz ekmeği kesmek pirin yememek gerekiyormuş.
Simdi gebelik diyetisyeni araştırıyorum kendime. En azindan tup bebek kilolarını 3 ayda vereyim. Bebege saglikli yiyecekler yemeye başlayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?