2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

6 yaşında bir kızım var tüp bebekle oldu... Ve gebelik şekeri çıktı ben de hem de öyle böyle değil hiç birşekilde düşmüyordu. Tabiki diyetisyene gittim aslında bana verdiği listeyle tüm gebeler beslenmeli zorlandım ama iyi de oldu fazla kilo almadım bebeğim de güzel besledi...

Haftada 2 gün balık 2 gün et 1 gün tavuk 1 gün bakliyat 1 gün sebze yoğurt ve salata mutlaka yedim.. 3 ana 2 ara öğün yaptım.. Kahvaltıda mutlaka çiğ badem ceviz yedim Gebelik olrsa ilk iş diyetisyene gideceğim ben de

Tsh yuksek cikinca troid ilacının dozu arttırıldı mi?

diyabet şeker olanlar dr uğur aktaşın kitabini alın kızlar 3 aylık diyet listesidw var icinde ve diyetisyenleri önermiyor o.. 3 ayda gayet degerler yerine geliyor diyor ilaç kullanan varsa ilaci bile bitiriyormus o sayede

diyabet şeker olanlar dr uğur aktaşın kitabini alın kızlar 3 aylık diyet listesidw var icinde ve diyetisyenleri önermiyor o.. 3 ayda gayet degerler yerine geliyor diyor ilaç kullanan varsa ilaci bile bitiriyormus o sayede
Gerçekten mi mutlaka alacağım bana iğne ilaç bile işe yaramamıştı. Diyet yapmama ve iğne kullanmama ragmen düşüremedik çok kötüydü mutlaka bakacağım.. Tabi gebelik olırsa

Canım benim çok sağol herşey güzel olsun senin için aslında buraya olumsuz şeyler yazmak istemiyordum kimsede olumsuz etkide bulunmamak için olumlu düşünelimki olumlu olsun
Elbette öyle ama hayatında gerçeklerini unutmamak ve yüzleşmek gerek. Sen aslında olumsuz şeyler yazmış olabilirsin kendince ama aslında bizlere umutsun. Direnmenin pes etmememiz gerektiğini gösteren bir umut. Rabbim tez vakitte bir mucize olsunda senden de güzel haberleri alalım. Hepimiz bu muhteşem duyguyu tadalım.

Gerçekten mi mutlaka alacağım bana iğne ilaç bile işe yaramamıştı. Diyet yapmama ve iğne kullanmama ragmen düşüremedik çok kötüydü mutlaka bakacağım.. Tabi gebelik olırsa
evet ama ümit aktaşmis haha buda kitabı ben aldim bende de pre diyabet cıktı ama daha baslayamadm listrye fakkat hergüne özel liste ve tarifde bazi yemeklerde

Eklentiler

• 3BBA0887-5484-48C4-83DB-79BD4DB80809.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 33
veee biz heniz ailelre söylemedik nasi süpriz yapılır varmi fikri olan☺ tabi kalp atışından sınra allahm ins o günleride görürüz
Ayyy nasıl demedin ben duramam herhalde transferden sonra. tez vakitte o güzel sesi duyursun rabbim. Ayy çok heyecanlı aklınada bişey gelmiyor insanın fikir bulursan bizlerle de paylaş

Bana da mesajda yazmıştın. Transferde aklımda bşrtek o vardı ard arda söyledim, içime huzur doldu. Çok rahatlattı

Ayyy nasıl demedin ben duramam herhalde transferden sonra. tez vakitte o güzel sesi duyursun rabbim. Ayy çok heyecanlı aklınada bişey gelmiyor insanın fikir bulursan bizlerle de paylaş
Saglıklımı olcakk bilmeden diyemedim hersey yolund bi gitsin bde nazara inanıorum ee ailelere söleynce onlarda paylascak illaa yayıldıkca yayılcak önce sıkı sıkı tutunsundaaa

veee biz heniz ailelre söylemedik nasi süpriz yapılır varmi fikri olan☺ tabi kalp atışından sınra allahm ins o günleride görürüz

İnşallah duyarsın kalp atışlarınıda canım. Ben bi bloggerda görmüştüm. Ailesiyle fotoğraf çekinmek için oturuyor yanyana eşide o arada fotoğraf çekiyorum diye kamerayı açıyor kayıt yapıyor tam herkes poz verirken kız birden hamileyim diyor ve ultrason görüntüsünü çıkarıyor Tabiki herkes şaşkın hem o anlarıda kayıt altına almış olursun. Benim fikir çok hoşuma gitti. Nasip olursa yapmak isterim

Ben hep şöyle hayal kurardım.İki aile de bir gün toplamdığımızda sadece tek bir kişiye söylicem önceden.Topluca fotoğraf çekinelim dicem fotoğrafı o tek söylediğim kişi çekcek, aslında foto değil video çekcek hepimiz poz verirken hamileyim dicem.Böylece ilk tepkilerini kayda almış olcaz yada bitane emzik alıp karşılarına geçip hiçbişey demeden emziği de verebilirsin çok hayaller kurdum inşallah pozitif güzel sonuçlar alırım

Aynen bende bi blogger da görmüştüm

Ayyy bak bu çok güzel bende görmüştğm bunu ama aklıma gelmemiş ne güzel. Sen transfer oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…