2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kalp sesi cok guzel bence de Ben de hep oyle hayal ediyorum. Hatta soyle de diyebilirsin size evlilik yildonumunuz icin hediye aldik ama yolda daha gelmedi henuz diyip sesi dinletebilirsin

Rahmime nur düştü de. Elticinin kaç çocuğu var belki kıskançlıkla 1 tane daha patlatır. Sen de onu gördükçe Felak, nas oku. Gelmesin kötü enerjisi.
Ah o eltilerr yok muuuu. Benimki de yanimdayken hep annelik oyunlari oynar. Cok iyi mukemmel anne yani surekli cocugu yedirmeye calismalar yok surekli annecim mannecim seslenmeler seni cok seviyorumlar
Ozellikle ben varken cok yapiyor

Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Birde temmuz topiğine bak orda nasıl olmuş. Ama dediğin gibi olsa Dr. Lar niye uğraşsın.

Ah o eltilerr yok muuuu. Benimki de yanimdayken hep annelik oyunlari oynar. Cok iyi mukemmel anne yani surekli cocugu yedirmeye calismalar yok surekli annecim mannecim seslenmeler seni cok seviyorumlar
ayyyyy tek benmki öyle sanıyordum inanırmısın birebir dediklerini yapıyor ohhhh evlatlarım iyiki dogrudm ohhh yapıyor normal mi sizce

Rahmime nur düştü de. Elticinin kaç çocuğu var belki kıskançlıkla 1 tane daha patlatır. Sen de onu gördükçe Felak, nas oku. Gelmesin kötü enerjisi.
ahahha rahmime bir degil taaam iki nur düştü demek de cok isterdim Hayırlısı olsun..
2 tane var eltimin cocufu bilmemki ücüncüyü yaparmı gecen sene ne dediiii.. böyle birinin dogum günüydü o iki cougunuda hep dogum günlerinde açıkladı işte misal babaanne olyuorsun yada amca oluyorsun gbi yazdırdı pastaya.. sonra gecen sene yine birnin dogum günüydü tutturdu pastayı ben taşıycam diye oturduk kutusuyla getirdi pastayı neden acmadınız bunda da bi süprizmi var dedi kayınvalidem eltimde bilmem belki 3. torun yoldadır dedii güldü aa dedi kayınvalde ama pastada hicibrsey yoktu artistlik yaptı

Düşüncesiz insan mı yok yaa. Ben insanlardan izoleyim çok güzel laf sokarım umurumdada olmaz. Bana en fazla 1 kere bişey derler cevap alıp otururlar. Kendi derdim tasam yokmuş gibi takamm milleti kafama. Eğlenmediğim ortamlarda bulunmam yapmacık gülmm. Etrafımda 3 aile arkadaş grubum var ve ailemiz okadar. Diğerleri merhaba merhaba. İnsanlar çok rahat başkalarının hayatına müdahale ediyorlar. Ben birisine ne iş yaptığını bile sormam ya. Sohbet ederim eğlenirim. Biz millet olarak farklıyız, ne iş yapıyorsun, kaç kardeşsin, çocuk varmı, kaç yıllık evlisin,... Ne saçma sorular ya. Eltinde olsa arkadaşında olsa ki sen ben de olsak insan ilişkilerimizde saygılı olucaz, düşünceli ve iyi niyetli olucaz, sınırı aşmıcaz, herkes haddini bilecek. Ohhh sabah sabah rahatladım

İnşallah cnm seninde eğer istiyorsan ikiz olsunnnsalak eltinşn çocuktan başka marifeti var mı? Ne yalaka insanlar var haa, ben son yaptığı şakayı hayatta yapamam, çok mu sertim acaba cıvık beyim afedersin.

ayyyyy tek benmki öyle sanıyordum inanırmısın birebir dediklerini yapıyor ohhhh evlatlarım iyiki dogrudm ohhh yapıyor normal mi sizce
Canim bilmiyorum ki bazen de dusunuyorum bana mi oyle geliyor diye bir de bizimkiler bizim cocuk istedigimizi bilmiyor biz daha dusunmuyoruz diyoruz. Belki biz hassas oldugumuz icin dikkat ediyoruz ya da gercekten yapiyorlar bilemiyorum. Ama Allah buyuk eger yapiyorsalar da

Umudumu kesmedim zaten de ister istemez insan etkileniyor Cumartesi test günüm hayırlısıyla olur inş

Agzina saglik vallahi ben de rahatladim

Aynen canım çok haklısın.Bana da soğuk nevale derler mesafeli olmak en güzeli insanların densizliklerine maruz kalmıyosun ozaman

Erken canım sabret arar onlar, kuzularına iyi bakıyolardır, merak etme. ❤
Ararlar canım öğlene doğru daha erken.Çok iyi anlıyorum seni yavruların laboratuvarda ve merak ediyosun ben de dakikaları saymıştım arasınlar diye
Ayy duramiyorum vallahi neyseki yarim saat sonra toplantim var oglene kadar sürse de oyalasa beni

bizimkiler de bilmior biz hep bahaneler sunduk işte guya ben demir tedavsi görüyorum falan ama yinedee cok ayip yani düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…