Kalp sesi cok guzel bence debende yukarıda aynı seyi yazdım :)) cok güzel ve özel bir an olusn istiyorum ..
birde onların evlilik yıldönümü olaacak güzel bir hediye olur insallah torunları :))
aslında tam hediyelerini actıklarında arka plandada kalp sesi oynatabilriz oda olabilir :) hediyede tabi yine bebekle ilgili olur
Ah o eltilerr yok muuuu. Benimki de yanimdayken hep annelik oyunlari oynar. Cok iyi mukemmel anne yani surekli cocugu yedirmeye calismalar yok surekli annecim mannecim seslenmeler seni cok seviyorumlarRahmime nur düştü de.Elticinin kaç çocuğu var belki kıskançlıkla 1 tane daha patlatır. Sen de onu gördükçe Felak, nas oku. Gelmesin kötü enerjisi.
Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Birde temmuz topiğine bak orda nasıl olmuş. Ama dediğin gibi olsa Dr. Lar niye uğraşsın.3. Gu embriyosuna karsi fobim olustu artik benim canim ...2 kere transfer yaptilar bana hrmde 2. Kalite..burdaki arkadaslarada baktim hamile kalan arkadaslara ...hepai 5. Gun embriyosu...tabikide 3. Gun embriyoauylada hamile kaliniyoo..ama mesela suan bu topigin 1. Sayfasina bakmamiz bile..3. Gun embriyoaunun sansinin dusuk oldugu goz onunde zaten..3. Gun embriyoauyla negatifi goren arkadaslarrr hic uzulmeyin sanss zaten dusuktü..ben mesela bi dahaki sefere 5. Gunu beklicem gitmezse transferi asla dusunmiyorumm..3. Gun transferi olmayi asla dusunmuyorum..2 kere denedim bide.
ayyyyy tek benmki öyle sanıyordum inanırmısın birebir dediklerini yapıyor ohhhh evlatlarım iyiki dogrudm ohhh yapıyor normal mi sizceAh o eltilerr yok muuuu. Benimki de yanimdayken hep annelik oyunlari oynar. Cok iyi mukemmel anne yani surekli cocugu yedirmeye calismalar yok surekli annecim mannecim seslenmeler seni cok seviyorumlar
Ozellikle ben varken cok yapiyor
hahahha evet olabilirrrr cok sevincekler emiinimmmmKalp sesi cok guzel bence de ☺ Ben de hep oyle hayal ediyorum. Hatta soyle de diyebilirsin size evlilik yildonumunuz icin hediye aldik ama yolda daha gelmedi henuz diyip sesi dinletebilirsin❣☺
ahahha rahmime bir degil taaam iki nur düştü demek de cok isterdimRahmime nur düştü de.Elticinin kaç çocuğu var belki kıskançlıkla 1 tane daha patlatır. Sen de onu gördükçe Felak, nas oku. Gelmesin kötü enerjisi.
Düşüncesiz insan mı yok yaa. Ben insanlardan izoleyim çok güzel laf sokarım umurumdada olmaz. Bana en fazla 1 kere bişey derler cevap alıp otururlar. Kendi derdim tasam yokmuş gibi takamm milleti kafama. Eğlenmediğim ortamlarda bulunmam yapmacık gülmm. Etrafımda 3 aile arkadaş grubum var ve ailemiz okadar. Diğerleri merhaba merhaba. İnsanlar çok rahat başkalarının hayatına müdahale ediyorlar. Ben birisine ne iş yaptığını bile sormam ya. Sohbet ederim eğlenirim. Biz millet olarak farklıyız, ne iş yapıyorsun, kaç kardeşsin, çocuk varmı, kaç yıllık evlisin,... Ne saçma sorular ya. Eltinde olsa arkadaşında olsa ki sen ben de olsak insan ilişkilerimizde saygılı olucaz, düşünceli ve iyi niyetli olucaz, sınırı aşmıcaz, herkes haddini bilecek. Ohhh sabah sabah rahatladımAh o eltilerr yok muuuu. Benimki de yanimdayken hep annelik oyunlari oynar. Cok iyi mukemmel anne yani surekli cocugu yedirmeye calismalar yok surekli annecim mannecim seslenmeler seni cok seviyorumlar
Ozellikle ben varken cok yapiyor
İnşallah cnm seninde eğer istiyorsan ikiz olsunnnahahha rahmime bir degil taaam iki nur düştü demek de cok isterdimHayırlısı olsun..
2 tane var eltimin cocufu bilmemki ücüncüyü yaparmı gecen sene ne dediiii.. böyle birinin dogum günüydü o iki cougunuda hep dogum günlerinde açıkladı işte misal babaanne olyuorsun yada amca oluyorsun gbi yazdırdı pastaya.. sonra gecen sene yine birnin dogum günüydü tutturdu pastayı ben taşıycam diye oturduk kutusuyla getirdi pastayı neden acmadınız bunda da bi süprizmi var dedi kayınvalidem eltimde bilmem belki 3. torun yoldadır dedii güldü aa dedi kayınvalde ama pastada hicibrsey yoktu artistlik yaptı
Canim bilmiyorum ki bazen de dusunuyorum bana mi oyle geliyor diye bir de bizimkiler bizim cocuk istedigimizi bilmiyor biz daha dusunmuyoruz diyoruz. Belki biz hassas oldugumuz icin dikkat ediyoruz ya da gercekten yapiyorlar bilemiyorum. Ama Allah buyuk eger yapiyorsalar daayyyyy tek benmki öyle sanıyordum inanırmısın birebir dediklerini yapıyor ohhhh evlatlarım iyiki dogrudm ohhh yapıyor normal mi sizce
Umudumu kesmedim zaten de ister istemez insan etkileniyor Cumartesi test günüm hayırlısıyla olur inşçok erken dahaaaa benim o günlerde ara ara adet benzeri ağrılarım oluodu son 3-4 gün kala da ayak tabanlarım içten yanıyordu sık acıkıyordum ama bunlar benim normal adet belirtilerindi zaten oyuzden ben kesin adet olurum diyodumsıkma simdiden canını
bide degisik ağrı olan altan iki üc kez zonklama seklinde agrı vurup cıkmıştı tabi bekirtiler de herzaman yyüzde yüz hamilelik demiyor ama
Agzina saglik vallahi ben de rahatladimDüşüncesiz insan mı yok yaa. Ben insanlardan izoleyim çok güzel laf sokarım umurumdada olmaz. Bana en fazla 1 kere bişey derler cevap alıp otururlar. Kendi derdim tasam yokmuş gibi takamm milleti kafama. Eğlenmediğim ortamlarda bulunmam yapmacık gülmm. Etrafımda 3 aile arkadaş grubum var ve ailemiz okadar. Diğerleri merhaba merhaba. İnsanlar çok rahat başkalarının hayatına müdahale ediyorlar. Ben birisine ne iş yaptığını bile sormam ya. Sohbet ederim eğlenirim. Biz millet olarak farklıyız, ne iş yapıyorsun, kaç kardeşsin, çocuk varmı, kaç yıllık evlisin,... Ne saçma sorular ya. Eltinde olsa arkadaşında olsa ki sen ben de olsak insan ilişkilerimizde saygılı olucaz, düşünceli ve iyi niyetli olucaz, sınırı aşmıcaz, herkes haddini bilecek. Ohhh sabah sabah rahatladım
Erken canım sabret arar onlar, kuzularına iyi bakıyolardır, merak etme.Kizlar bu arada laboratuvardaki kuzucuklarimin bugun dunyadaki 3.gunleri
Embriyolog henuz aramadi ben mi arasam daha erken mi
Aynen canım çok haklısın.Bana da soğuk nevale derlerDüşüncesiz insan mı yok yaa. Ben insanlardan izoleyim çok güzel laf sokarım umurumdada olmaz. Bana en fazla 1 kere bişey derler cevap alıp otururlar. Kendi derdim tasam yokmuş gibi takamm milleti kafama. Eğlenmediğim ortamlarda bulunmam yapmacık gülmm. Etrafımda 3 aile arkadaş grubum var ve ailemiz okadar. Diğerleri merhaba merhaba. İnsanlar çok rahat başkalarının hayatına müdahale ediyorlar. Ben birisine ne iş yaptığını bile sormam ya. Sohbet ederim eğlenirim. Biz millet olarak farklıyız, ne iş yapıyorsun, kaç kardeşsin, çocuk varmı, kaç yıllık evlisin,... Ne saçma sorular ya. Eltinde olsa arkadaşında olsa ki sen ben de olsak insan ilişkilerimizde saygılı olucaz, düşünceli ve iyi niyetli olucaz, sınırı aşmıcaz, herkes haddini bilecek. Ohhh sabah sabah rahatladım
Ararlar canım öğlene doğru daha erken.Çok iyi anlıyorum seni yavruların laboratuvarda ve merak ediyosun ben de dakikaları saymıştım arasınlar diyeKizlar bu arada laboratuvardaki kuzucuklarimin bugun dunyadaki 3.gunleri
Erken canım sabret arar onlar, kuzularına iyi bakıyolardır, merak etme. ❤
Ayy duramiyorum vallahiArarlar canım öğlene doğru daha erken.Çok iyi anlıyorum seni yavruların laboratuvarda ve merak ediyosun ben de dakikaları saymıştım arasınlar diye
Benimde dün oldu toplama acaba döllenme oldu mu çok merak ediyorum kızlarKizlar bu arada laboratuvardaki kuzucuklarimin bugun dunyadaki 3.gunleri
Beni opudan sonraki gun oglen 11 gibi aramislardi canim. Kac yum toplamislar?Benimde dün oldu toplama acaba döllenme oldu mu çok merak ediyorum kızlarbugün arayacaklar ama ne zaman
bizimkiler de bilmior biz hep bahaneler sunduk işte guya ben demir tedavsi görüyorum falanCanim bilmiyorum ki bazen de dusunuyorum bana mi oyle geliyor diye bir de bizimkiler bizim cocuk istedigimizi bilmiyor biz daha dusunmuyoruz diyoruz. Belki biz hassas oldugumuz icin dikkat ediyoruz ya da gercekten yapiyorlar bilemiyorum. Ama Allah buyuk eger yapiyorsalar da
benii hep 10 bucuk -11 gibi aradılar bekle istersen briazık daahaa:))Kizlar bu arada laboratuvardaki kuzucuklarimin bugun dunyadaki 3.gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?