2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

he bide o var dimi sanki cok fesatız göz edicez Allah bağışlasın yani ne diyebilirzki.. hiçde kıskanmam yani.ablam en son acıkladıgında hic söylemeseydin bize geldiginde de kızını saklardin böylelikle asla da öğrenmezdim dedim

Duamdasın cnm sağlıkla doğar inş.

Gözünaydın cnm inş.bebeklerine kavuşursun

Kizlar simdi embriyologu aradim hah biz de sizin embriyolari konusuyorduk ne yapalim diye dedi. Dedim nasil gidiyorlar hepsi devam ediyor bolunmeye dedi dondursak mi diye konusuyorduk dedi. Dedim yasiyorlarsa 5.gune kadar bekleyelim evet oyle yapalim dedi. Sizce nasil siz ne dusunuyorsunuz dedim biz de oyle konustuk acaba biraz dondursak mi dedik ama gerek yok bolunmeye devam ediyorlar, iyi kalitelerde var iyi olmayanlar da var ama embriyo sayiniz cok 5 e kadar bekleyelim dedi.
Sizce normal bir konusma mi bu

Off çok tarifsiz duygular içindeyim bugün eczaneden progestn fitil alcam acaba test de mi alsam diyorum.Ama alırsam bugün yaparım.Negatif çıkarsa çok düşerim.Bugün 5.gün normalde test günüm cumartesi
Canım üzme kendini, bak 8. Gün negatif çıkan arkadaşın bile arttı. Kan vermeden üzme kendini

Canım kaç tanesi iyi durumda 3.günde

Günaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize

Eklentiler

• 57A66CDA-BF37-40FA-8D2F-D23AF1D72A5A.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 89
Ay çok duygulandım allahım çok büyüksün canım dualarım seninle Allah kucağına da almayı nasip etsin

Yaaaa nasıl sevindim, sen regli olamıyorum yazdıkça acaba dedim. Tebrik ederim canım. İnşallah sağlık sıhatle kucağına alırsın. Sen burda okadar insanı buluşturdun herkesin duasını aldın

Yaaa inanmiyoeum yuce rabbim bak ne dedik allahim ol derse olur.. cok sukur.

Çok sevindim canım has inşallah kat kat artar da değerin sağlıcakla kucağına almak da nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…