Biz de ev alcaz ev aldiktan sonra diyoruzbizimkiler de bilmior biz hep bahaneler sunduk işte guya ben demir tedavsi görüyorum falanama yinedee cok ayip yani düşününce
Evet simdi toplantim baslicak 11:30 gibi biter toplanti bitince aramazlarsa aricam hemenbenii hep 10 bucuk -11 gibi aradılar bekle istersen briazık daahaa:))
Canim benim 4. Gun embriyosu. Bir de benim bu bir şekilde olmazsa ilacsiz denemeyi dusunuyorum. Ilaclarin yumurta kalitesini bozduğunu djsunuyorum3. Gu embriyosuna karsi fobim olustu artik benim canim ...2 kere transfer yaptilar bana hrmde 2. Kalite..burdaki arkadaslarada baktim hamile kalan arkadaslara ...hepai 5. Gun embriyosu...tabikide 3. Gun embriyoauylada hamile kaliniyoo..ama mesela suan bu topigin 1. Sayfasina bakmamiz bile..3. Gun embriyoaunun sansinin dusuk oldugu goz onunde zaten..3. Gun embriyoauyla negatifi goren arkadaslarrr hic uzulmeyin sanss zaten dusuktü..ben mesela bi dahaki sefere 5. Gunu beklicem gitmezse transferi asla dusunmiyorumm..3. Gun transferi olmayi asla dusunmuyorum..2 kere denedim bide.
SLM SENDE ANTALYADAN MI BENDE ANTALYADAYIMErken canım sabret arar onlar, kuzularına iyi bakıyolardır, merak etme. ❤
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla doğsun inş.İlk gebeliğimde düşük yaşadım karından bakıldı hep 9.haftada kalbi durmuştu 2.gebelikte prof a gittim 17.haftaya kadar vajinal ultrason sağlıklı olan dedi hep alttan baktı cnm hiç acıma açıklık fln olmadı normal doğum haftasında doğdu bebeğim tadını çıkar olumsuz düşünceleri at kafandan
valla ben eltimi sevmiyorum iyi niyetli olmadıgınıda biliyorum zamanında bana iftirada attı cünki kayınvalidemin dedikodusunu yapıyormusum güya onunla gitmiş kayınvaldeme söylemiş.. O inanmamış tabiki..Biz de ev alcaz ev aldiktan sonra diyoruztabi yaa ayip tabi. Yazik hayattaki tek basarisi o onunla ovunmeye calisiyor. Bir de benimkini annesi evden atmis yillardir gorusmuyorlar. Gorun yani ben annem gibi degilim ben cocugumu seviyorum showlari
Ayyy bak bu çok güzel bende görmüştğm bunu ama aklıma gelmemiş ne güzel. Sen transfer oldun mu
SLM BENİMDE 8.GÜNÜMEvet canım oldum 6. Günüm bugün ☺
benimki 5.emriyosu ve hiç belirtim yok sizinEvet canım oldum 6. Günüm bugün ☺
Hiç üzülme kuzum benim Allah görüyor biliyor bu dediğin gizleme durumunu da eşimin en yakın dostunun eşi yaptı kız doğurmak üzere 2 ayı kalmış ama hala gizliyor ben anlamıyorum ne oluyor çocuğu olmayan nazar mı eder ki benim içim benim karakterim kötü değil ki ben en fazla bol bol dua ederim ama anlayamıyorum bu insanları.. Benim hiç eltim yok eşim tek erkek ama şunu söyliyim Genel de hep bir çekememezlik oluyormuş etraftan duyduğum kadarıylavalla ben eltimi sevmiyorum iyi niyetli olmadıgınıda biliyorum zamanında bana iftirada attı cünki kayınvalidemin dedikodusunu yapıyormusum güya onunla gitmiş kayınvaldeme söylemiş.. O inanmamış tabiki..
KEsinlikle iyi biri degil.. oyuzden bu yaptıklarıda iyi niyetle degil. ama beni asıl üzen zamanında kendi ablamın yaptığıydı
o hamile kaldıgında ailede bir tek bana söylememiş.. Sebebi ise benim cocugum olmuyormus gizlemişmiş ben üzülmiyim diye mesela simdi bunlar aklıma geliyor daha cok tuhaf hissediyorum hamileyken onların yaptıgı seyii 10da birini yapmam birine.. Cocuk düşünüyormusun diye sormam.. Belki olmuodur belki istemiodur benide ilgilendirmez yatak oda durumları.. birinden sırf onun cougu olmuyor diye bu haberide gizlemem .. ben simdi o sebeple belki kendime aile cinsiyeti ögrenene kadar söylemicem... cok hevesli degilim acıkcası onlara karşı. Yani kırgınlıklarım cok fazla var
benimki 5.emriyosu ve hiç belirtim yok sizin
bende ilaçların etkis birazda ilk günler göğüslerimde vardı sonra geçti ağrılarım bulatı vardı ilk günler oda geçtiAdet ağrılarım var gün içinde ara ara oluyor. Gögüslerimde ağrı var. Bunlar normal adet zamanımdada oluyordu o yüzden çok umutlu değilim
bende ilaçların etkis birazda ilk günler göğüslerimde vardı sonra geçti ağrılarım bulatı vardı ilk günler oda geçti
Canim benimki tamemmen artik deneyimim kendimle alakalii..tabikide 3. Gun embriyosu ilede hamile kalinabilir..ama 3. Gun embriyolar genlellikle belli olmuyo..5. Gune kadar bekletilmedigi icin..ama 5. Gune giden embriyolardada sans daha yuksek oluyo..3. Gun embriyosuna gore..doktorum kendi agziyla soyledi bana..5. Gune giden bir embriyonun sansi yuzde 50.60larda..birde 1. Sayfaya baktim..hakkaten sansi daha yuksek oldugunu gordum..Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Birde temmuz topiğine bak orda nasıl olmuş. Ama dediğin gibi olsa Dr. Lar niye uğraşsın.
Çoğu kişi var bekleyen benim Cumartesi günü test günüm.Bugün evde yaptım çıkmadığı bir şey.Senin ne zamanGÜNAYDIN BURDA OLUPTA TEST GÜNÜ BENLEYEN VARMI
Ya tabi canimm..kalitede cok cok onemli..ama kotu kotu seyler aklina bile getirme..kuzum benim fobim var tamamen belkide kisisel..Canim benim 4. Gun embriyosu. Bir de benim bu bir şekilde olmazsa ilacsiz denemeyi dusunuyorum. Ilaclarin yumurta kalitesini bozduğunu djsunuyorum
korkum ikiz falan olursa bideHiç üzülme kuzum benim Allah görüyor biliyor bu dediğin gizleme durumunu da eşimin en yakın dostunun eşi yaptı kız doğurmak üzere 2 ayı kalmış ama hala gizliyor ben anlamıyorum ne oluyor çocuğu olmayan nazar mı eder ki benim içim benim karakterim kötü değil ki ben en fazla bol bol dua ederim ama anlayamıyorum bu insanları.. Benim hiç eltim yok eşim tek erkek ama şunu söyliyim Genel de hep bir çekememezlik oluyormuş etraftan duyduğum kadarıylaSen tadını cıkar ben senin yerinde olsam anne babaya söylerim ama diğerlerine 12.haftayı atlattıktan sonra söylerim Malum en kritik hafta Allah’ın izniyle 12.haftaya kadar Eltinin iyi düşünceli olduğunu düşünmüyorsan bence söyleme hasetlenebilir
11 yumurta topladılar canım dün bu saatlerde toplamışlardıBeni opudan sonraki gun oglen 11 gibi aramislardi canim. Kac yum toplamislar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?