2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

bizimkiler de bilmior biz hep bahaneler sunduk işte guya ben demir tedavsi görüyorum falan ama yinedee cok ayip yani düşününce
Biz de ev alcaz ev aldiktan sonra diyoruz tabi yaa ayip tabi. Yazik hayattaki tek basarisi o onunla ovunmeye calisiyor. Bir de benimkini annesi evden atmis yillardir gorusmuyorlar. Gorun yani ben annem gibi degilim ben cocugumu seviyorum showlari

Canim benim 4. Gun embriyosu. Bir de benim bu bir şekilde olmazsa ilacsiz denemeyi dusunuyorum. Ilaclarin yumurta kalitesini bozduğunu djsunuyorum

Çok teşekkür ederim bende çocuklarımı 3 kez kaybettim 17.hafta,9.hafta ve 13.haftalarda maalesef kalpleri durdu her birinin ve hep alttan muayene oldum bilmiyorum belki de bu korku yüzünden acaba ondan mı diyorum elimde değil işte travma oluştu haliyle bakalım şu günler bi geçse bi güzel haberler alıp kucağımıza alabilsek başka ne isterim ki şu hayattan..

Biz de ev alcaz ev aldiktan sonra diyoruz tabi yaa ayip tabi. Yazik hayattaki tek basarisi o onunla ovunmeye calisiyor. Bir de benimkini annesi evden atmis yillardir gorusmuyorlar. Gorun yani ben annem gibi degilim ben cocugumu seviyorum showlari
valla ben eltimi sevmiyorum iyi niyetli olmadıgınıda biliyorum zamanında bana iftirada attı cünki kayınvalidemin dedikodusunu yapıyormusum güya onunla gitmiş kayınvaldeme söylemiş.. O inanmamış tabiki..
KEsinlikle iyi biri degil.. oyuzden bu yaptıklarıda iyi niyetle degil. ama beni asıl üzen zamanında kendi ablamın yaptığıydı
o hamile kaldıgında ailede bir tek bana söylememiş.. Sebebi ise benim cocugum olmuyormus gizlemişmiş ben üzülmiyim diye mesela simdi bunlar aklıma geliyor daha cok tuhaf hissediyorum hamileyken onların yaptıgı seyii 10da birini yapmam birine.. Cocuk düşünüyormusun diye sormam.. Belki olmuodur belki istemiodur benide ilgilendirmez yatak oda durumları.. birinden sırf onun cougu olmuyor diye bu haberide gizlemem .. ben simdi o sebeple belki kendime aile cinsiyeti ögrenene kadar söylemicem... cok hevesli degilim acıkcası onlara karşı. Yani kırgınlıklarım cok fazla var

Hiç üzülme kuzum benim Allah görüyor biliyor bu dediğin gizleme durumunu da eşimin en yakın dostunun eşi yaptı kız doğurmak üzere 2 ayı kalmış ama hala gizliyor ben anlamıyorum ne oluyor çocuğu olmayan nazar mı eder ki benim içim benim karakterim kötü değil ki ben en fazla bol bol dua ederim ama anlayamıyorum bu insanları.. Benim hiç eltim yok eşim tek erkek ama şunu söyliyim Genel de hep bir çekememezlik oluyormuş etraftan duyduğum kadarıyla Sen tadını cıkar ben senin yerinde olsam anne babaya söylerim ama diğerlerine 12.haftayı atlattıktan sonra söylerim Malum en kritik hafta Allah’ın izniyle 12.haftaya kadar Eltinin iyi düşünceli olduğunu düşünmüyorsan bence söyleme hasetlenebilir

Adet ağrılarım var gün içinde ara ara oluyor. Gögüslerimde ağrı var. Bunlar normal adet zamanımdada oluyordu o yüzden çok umutlu değilim
bende ilaçların etkis birazda ilk günler göğüslerimde vardı sonra geçti ağrılarım bulatı vardı ilk günler oda geçti

bende ilaçların etkis birazda ilk günler göğüslerimde vardı sonra geçti ağrılarım bulatı vardı ilk günler oda geçti

Hakkımızda hayırlısı inşallah. Belirtiler ilaçlardanda oluyor o yüzden hiç birini hamileliğe yoramıyorum. Kaçıncı denemen peki.

Hayırlısı olsun canım hakkımızda. Birde temmuz topiğine bak orda nasıl olmuş. Ama dediğin gibi olsa Dr. Lar niye uğraşsın.
Canim benimki tamemmen artik deneyimim kendimle alakalii..tabikide 3. Gun embriyosu ilede hamile kalinabilir..ama 3. Gun embriyolar genlellikle belli olmuyo..5. Gune kadar bekletilmedigi icin..ama 5. Gune giden embriyolardada sans daha yuksek oluyo..3. Gun embriyosuna gore..doktorum kendi agziyla soyledi bana..5. Gune giden bir embriyonun sansi yuzde 50.60larda..birde 1. Sayfaya baktim..hakkaten sansi daha yuksek oldugunu gordum..

Canim benim 4. Gun embriyosu. Bir de benim bu bir şekilde olmazsa ilacsiz denemeyi dusunuyorum. Ilaclarin yumurta kalitesini bozduğunu djsunuyorum
Ya tabi canimm..kalitede cok cok onemli..ama kotu kotu seyler aklina bile getirme..kuzum benim fobim var tamamen belkide kisisel..

korkum ikiz falan olursa bide cünkü sey diyordu hep tek cocuk zor iki cocuk daha zor siz tadini cıkarin cocuk yokken gezin valla ben yerinizde olsam gezerim diyordu ozaman dogurmasaydin yani bukadar dertlencegine zamaninda cok üzüldüm de sindi takmiyorum.. ben kendi anne babama desemde hemen söylerler ki benim herseyimi annem anlatiıor krdeslerime ama ablamın durumunu bana kimse anlatmamişti kısır muamelesi görmüştüm oann cok icime oturmuştu.. kaldıki kısır olmaksa ayip degil günah degil utanılcak da birsey degil veren de Allah vermeyende Allah.. ama benimki sanırım paylaşmama istegi bilsinler istemiyorum eltim mecbur ögrenicek bu durumda cnkü kaynvalidelerin yıldönmü kutlicaz ee onlarda gelir haliyle ama en ufak bi sıkıntı var derse doktor ozaman hickimseye söylemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…