- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Ay inşallah canım çok heyecanlıyım şuanMaşallah canım, çok güzel haber. Bir sürü bebişin var.
Günaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize
eğer böle beklenmedik bir anda geldiyse mucizedir bu boş gebelik degildir cok sevindim senin icin insallah sag salin kucagmizada aliriz darisi tüm bekleyenlere insallah onlarada bir mucize olurGünaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize
Ah tuylerim diken diken oldu Allahim sen ne buyuksunGünaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize
Buarada tutunalı da baya olmuş kıpkırmızı ikinci çizgiGünaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize
Amin canım Allah razı olsunAy çok duygulandım allahım çok büyüksün canım dualarım seninle Allah kucağına da almayı nasip etsin
Amin Rabbim bir an önce dana da nasip etsin dualarım sizinleAh tuylerim diken diken oldu Allahim sen ne buyuksunsaglikla kucagina al insalah
Evet ben inanın o kadar olamadığından emindim ki testi öylesine yaptım hemen çıktı ben şok oldum Allah çok büyük binlerce şükür Rabbim hepinize de nasip etsinYaaa inanmiyoeum yuce rabbim bak ne dedik allahim ol derse olur.. cok sukur.
Allah razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsinÇok sevindim canım has inşallah kat kat artar da değerin sağlıcakla kucağına almak da nasip olur.
Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsinYaaaa nasıl sevindim, sen regli olamıyorum yazdıkça acaba dedim. Tebrik ederim canım. İnşallah sağlık sıhatle kucağına alırsın. Sen burda okadar insanı buluşturdun herkesin duasını aldın
Çok teşekkür ediyorum canım aynen şaka gibi Rabbimin hikmetişaka gibi.Çok sevindim canım hayırlı olsun
Allah razı olsun binlerce kez aminnn hayırlısını sağlıklısını Rabbim nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhheğer böle beklenmedik bir anda geldiyse mucizedir bu boş gebelik degildir cok sevindim senin icin insallah sag salin kucagmizada aliriz darisi tüm bekleyenlere insallah onlarada bir mucize olur
Allahım nasıl ağladım nasılllGünaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize
Ayy ne güzel ne özel bir haber çok sevindimGünaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize
Ahh canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah isteyen hak eden herkese versin
3 cc yani bu cc ler plasenta ve hücrelerin yoğunluğu demek en iyisi aa beklenir yada ab orta iyi kalite bc en az hücre ve plasenta oluşumu için gerekli dokular cc olursa sık sık değil az az gözlemlendi demektir . Yani hücresi az . Olması gereken kadar yoğun değil demektir . Ama çok 3 bc /3cc ile hamile kalan varkızlar bu embriyolardan anlayan varmi allah aşkına 3cc ne demek geç tutunup geç gelişimi sonra normale dönebilme ihtimali var mi
insallah canim Rabbim buyuk ne desek boş ol insallah kimyasal değil-dir benim tahminim kimyasal ama3 cc yani bu cc ler plasenta ve hücrelerin yoğunluğu demek en iyisi aa beklenir yada ab orta iyi kalite bc en az hücre ve plasenta oluşumu için gerekli dokular cc olursa sık sık değil az az gözlemlendi demektir . Yani hücresi az . Olması gereken kadar yoğun değil demektir . Ama çok 3 bc /3cc ile hamile kalan var
Hayırda şerde Allahtan.Çok üzüldüm ama vardır rabbimin bir bildiği.bak ben ne okumuştum kalp sesini duyamadığımız için bebeğimi kaybettiğimde okumuştum ,seninlede paylaşmak istedim.bir kadının çocugu varmış ama körmüş.hep dışarıya çıktıgında benim çocugum neden kör diye söylenirmiş.bir gün parka gitmişler oradaki sağlıklı çocuklara bakp annelere bakıp yine aynı şeyi söylemiş Allahım benim çocugum neden kör diye ve çocugun gözü açılmış birde eğilmiş yerden büyük bir taş almış annesinş. Kafasına atmış,kadın kanlar içinde kalıp ellerini açıp Allahım senin bir bildiğin varmış meğerse benim evlat çok hayırsızmış gözleri ondan kapalıymış ...Canım benim ben 3 embriyoyu bile iki yılda toplatabildim bu benim 8. Denememdi Yaklaşık olarak 150 bin lira harcadım bu yolda parası zerre kadar umrumda olmadı sonuçta kadere inanıyorum vardır bir hayır diyorum güçlü olabilmek için kan sonucum 1.20 çıktı bu defterde bugün itibariyle kapandı 9. Denermiyim bilmiyorum ileride karar vericem hepinize ayrı ayrı dua ediyorum rabbim mücadelenizi mükafatlandırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?