2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

şaka gibi.Çok sevindim canım hayırlı olsun

eğer böle beklenmedik bir anda geldiyse mucizedir bu boş gebelik degildir cok sevindim senin icin insallah sag salin kucagmizada aliriz darisi tüm bekleyenlere insallah onlarada bir mucize olur

Ah tuylerim diken diken oldu Allahim sen ne buyuksun saglikla kucagina al insalah

Buarada tutunalı da baya olmuş kıpkırmızı ikinci çizgi

Yaaa inanmiyoeum yuce rabbim bak ne dedik allahim ol derse olur.. cok sukur.
Evet ben inanın o kadar olamadığından emindim ki testi öylesine yaptım hemen çıktı ben şok oldum Allah çok büyük binlerce şükür Rabbim hepinize de nasip etsin

Yaaaa nasıl sevindim, sen regli olamıyorum yazdıkça acaba dedim. Tebrik ederim canım. İnşallah sağlık sıhatle kucağına alırsın. Sen burda okadar insanı buluşturdun herkesin duasını aldın
Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin

eğer böle beklenmedik bir anda geldiyse mucizedir bu boş gebelik degildir cok sevindim senin icin insallah sag salin kucagmizada aliriz darisi tüm bekleyenlere insallah onlarada bir mucize olur
Allah razı olsun binlerce kez aminnn hayırlısını sağlıklısını Rabbim nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh

Allahım nasıl ağladım nasılll Mucizen seninle kalsın çok ama çok mutlu oldum kuzum maşallah subhanallah vallahi aşırı duygulandım sana sarıldığımı hisset

Ayy ne güzel ne özel bir haber çok sevindimYüce yaradana binlerce şükürSağa sağlim kucağına almayı da nasip etsindarısı bütün isteyen ve bekleyenlerin başına

Bende 4 yıllık evliyim 1 kere bile gebelik geçirmedim düşük vs. olmadi pcos var ben de eşimin de sperm sayısında düşüklük var normal yoldan olmadi bebeğimiz ekim ayında bizde tüp bebek düşünüyoruz süreç hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum

kızlar bu embriyolardan anlayan varmi allah aşkına 3cc ne demek geç tutunup geç gelişimi sonra normale dönebilme ihtimali var mi
3 cc yani bu cc ler plasenta ve hücrelerin yoğunluğu demek en iyisi aa beklenir yada ab orta iyi kalite bc en az hücre ve plasenta oluşumu için gerekli dokular cc olursa sık sık değil az az gözlemlendi demektir . Yani hücresi az . Olması gereken kadar yoğun değil demektir . Ama çok 3 bc /3cc ile hamile kalan var

insallah canim Rabbim buyuk ne desek boş ol insallah kimyasal değil-dir benim tahminim kimyasal ama

Hayırda şerde Allahtan.Çok üzüldüm ama vardır rabbimin bir bildiği.bak ben ne okumuştum kalp sesini duyamadığımız için bebeğimi kaybettiğimde okumuştum ,seninlede paylaşmak istedim.bir kadının çocugu varmış ama körmüş.hep dışarıya çıktıgında benim çocugum neden kör diye söylenirmiş.bir gün parka gitmişler oradaki sağlıklı çocuklara bakp annelere bakıp yine aynı şeyi söylemiş Allahım benim çocugum neden kör diye ve çocugun gözü açılmış birde eğilmiş yerden büyük bir taş almış annesinş. Kafasına atmış,kadın kanlar içinde kalıp ellerini açıp Allahım senin bir bildiğin varmış meğerse benim evlat çok hayırsızmış gözleri ondan kapalıymış ...
Üzülme emi biliyorum söylemesi kolay ama inşallah güzel Allahım birgün ummadıgın anda bebeğini sağlıkla kucagına verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…