Hiç psikolojinizi bozmayın içinizi ferah tutun :) yaşarken bitmeyecek gibi geliyor ama hepsi bitiyor inanın, bana ne ara doktorum yumurta yakibi dedi ne ara aşılama oldum da ne ara 2.tüp bebek transferini oldum inanın hiç bilmiyorum o kadar hızlı akıp geçti ki. Şimdi 8 gün sonra tutup tutmadığını öğreneceğim inşallah. Belki 2 yılı geçmiştir doktorumun ‘en son olmadı tüp bebek deneriz’ dediği ve benim ağladığım günden :) Ben iğneden korkan kan bile verecekken stresten ağlayan biri olarak söylüyorum iğneler doğru yapıldığı takdirde asla acıtmıyor. O kadar ince ki uçları hisstemiyorsunuz girip çıktığınıİlaçları iğneleri görünce psikolojim bozuluyor arkadaşlar siz nasıl dayandınız dayanıyorsunuz
Allah kucağınıza almaya nasip etsinSaati yok ama akşam genelde uzanırken oluyordu. Bugün öğrendim hamileyim
Kızlar var mı çarpıntısı olan pır pır oluyo benim kiKızlar tekrar merhaba, çarşamba 3. Gün çift embriyo transfer oldum bugün 4. Günüm gece kalp çarpıntısından uyuyamadım, şimdi de kasık batması ve göğüslerim çok hassaslaştı. Siz de oldu mu böyle belirtiler. Kasıklarımda değişik bir batma hissi var
Amiiin inşallah tutunmuştur miniklerimizBenimde aynı şekilde bı yanıyor bı üşüyor buz gibi oluyor ayaklarimmm hadi insallahhh bu bir belirtidir tutunmustur bebislerimiz inşallah
3. Gün embriyosu olacak inşallahHayırlı olsun kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek?
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun bebişlerimiz tutunsun inşallahInsallah sonu guzel olur canim sıkı sıkı tutunur bebisin sana
Pazartesi haber gelecek bana da rahim dinlendirme yapıyor dojtorum..kalırsa dobduracaklar
Ben oluyordu akıntı canım2 kere yaptım girdiği kadar artık. Bugün daha dikkatli deneyeceğim. İnşallah ilk ikisi işe yaramıştır. İlacın nasıl etkileri vardı mesela. Akıntı falan olmadı bende
Akşam uzanırken oluyordu genelde hamileyimBelli saat aralıklarındamı oluyordu ? Peki hamilemisiniz
Bende çok var hatta korkuyorum regl belirtimi bu böyle diye canım hatta yüzümde sivilce de çıkmış kesin hastami.olacahim diye düşünmekteyim bide içten içe ateşiniz varmış gibi geliyor mu hep bı terleme moduAmiiin inşallah tutunmuştur miniklerimizBen 17 sinde transfer oldum. Haftaya cmt günü kan tahlilim. Sizin ne zaman ? Birde sizde göğüs ağrısı var mı bende hiç yokta
Birde bacaklarda ağrı hissi hisseden oluyor muAmiiin inşallah tutunmuştur miniklerimizBen 17 sinde transfer oldum. Haftaya cmt günü kan tahlilim. Sizin ne zaman ? Birde sizde göğüs ağrısı var mı bende hiç yokta
bende de hic gögüs agrisi olmadi ve hala da yok bel sirt agrılrı vardi ve aşırı adet olckmişim hissi agrisi kasık agrısı ben baya adeti bekkiyordumAy çok sevindim, herkes göğüs demiş sizinde göğsünüz ağrımadımı,beliniz mi ağrıyordu? Peki hamilemisiniz durumunuz nedir ki
Cok gecmis olsun ben de cok korkuyorum. Cok artti vaka hic kimsede dikkat etmiyor. Calistigim yerde de ben hic maskemi cikarmam kimsede maske yok bi de dibine giriyorlarKızlar coronadan bu kadar cok korkarken basima ne geldi.. geçen hafta açık alanda gorustugum bir arkadaşım corona pozitif cıktı. Pazartesi transferim olacaktı ama doktorum arayıp iptal edelim riske atamayız dedi. Perşembe günü corona testim negatif çıkmıştı ama doktor belirti çıkması 14 günü de bulabilir,gebelik olursa çok tehlikeli olur dedi.
Şu 2 saattir yaşadıklarımı anlatamam...bu haberi pazartesi de öğrenebilirdim ve embriyolar çözülmüş olup çöpe de gidebilirdi
Canım çakardım listeden hayırlısı olsun inşallah bir dahaki aya güzel haberlerini alırızKızlar coronadan bu kadar cok korkarken basima ne geldi.. geçen hafta açık alanda gorustugum bir arkadaşım corona pozitif cıktı. Pazartesi transferim olacaktı ama doktorum arayıp iptal edelim riske atamayız dedi. Perşembe günü corona testim negatif çıkmıştı ama doktor belirti çıkması 14 günü de bulabilir,gebelik olursa çok tehlikeli olur dedi.
Şu 2 saattir yaşadıklarımı anlatamam...bu haberi pazartesi de öğrenebilirdim ve embriyolar çözülmüş olup çöpe de gidebilirdi
Allah kucağınıza almaya nasip etsinçok sevindim inşallah bende sizin gibi güzel haberlerimi duyururum burada
doktorumla gorusemedim henuz ege universitesinde tedavi oluyorum ilac olarak clino jel cor aspirin folik asit kullaniyorum onceki asilama falan ysptirdigimda ilaca devam ederken adet olmustum ama bakalim doktorla gorusucem yarinYükselir mi bilmiyorum ama doktorunla konuştun mu ilaçlara devam ediyormusun. İlaçları bıraktıktan 3 gün sonra adet olmuştum ben ilk denememde.
Aynı gün transfer olmuşuz ama doktorum 27 snde test yaptırmamı istediAmiiin inşallah tutunmuştur miniklerimizBen 17 sinde transfer oldum. Haftaya cmt günü kan tahlilim. Sizin ne zaman ? Birde sizde göğüs ağrısı var mı bende hiç yokta
Bana rahim dinlendirme yapıldı canım o sıkıntıları atlatmistim. Dondurulmuş kondu. Sonu hayır olsun inşallahilk zamanlar kasıklarım ağrıyordu ama çok doğal yumurta toplama işleminden çıktık.asla idrarlı duramıyorm baskı ağrı oluyor yapınca geçiyor.dün geceden başlayan bel ağrım var kasık değilde belim ağrıyor.buna birazcık üzülüyorum acabamı dedirtiyor? Ve dünle bugün ayaklarım buz gibi çorapta giysem bu sıcak havada demir gibi.bunuda pek anlamış değilim ? Göğüs hassasiyetim falanda yok canım bende durumlar böyle
Tesekkur ederim. Cok daha temkinli olmalıyız.Ben de aylardır kimseyle görüşmüyordum çok zaman oldu açık alanda görüşelim demiştik. Hiç bir belirtim yok test de negatif ama işte hayatî bir konu olunca ertelemek en mantıklısı oldu.Cok gecmis olsun ben de cok korkuyorum. Cok artti vaka hic kimsede dikkat etmiyor. Calistigim yerde de ben hic maskemi cikarmam kimsede maske yok bi de dibine giriyorlar
Sagol canım âmin inşallah. Tranafer hazirliginda günde 10 tane ilaç kullaniyordum boşuna aldim o kadar ilacı. En cok ona üzülüyorumCanım çakardım listeden hayırlısı olsun inşallah bir dahaki aya güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?