2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Sagol canım âmin inşallah. Tranafer hazirliginda günde 10 tane ilaç kullaniyordum boşuna aldim o kadar ilacı. En cok ona üzülüyorum
Ama böyle kafanda soru işareti olacaktı Allah korusun transferden sonra korona olsan kendini suçlardın hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın içini ferah tut bardır bir hayır deyip önüne bak

Canım ben de bunların hepsini kullanıyorum benimki de Aret kamar

Arkadaşlar ayak üşümesi oldunuzmu hiç transfer sonrası günlerinizde? Ayaklarıma çorap giyiyorum,pikeyle sarıp sarmalıyorum ama buz gibi oluyor gündüzleri belli saatlerde
Transferin 10. Günü. Son 1 haftadır ayağımda çorapla dolaşıyorum. Eşim de sıcaktan bunalıp, duşa giriyor

Çok geçmiş olsun bende coronadan çok çekiniyorum açıkçası. Korktukça da çevremde birilerinde duyuyorum ve iyice geriliyorum. Babam sağlıkçı ve etrafımızda yaşayanlardan da gözlemlediğimiz kadarı ile hastalık kapıldı ise belirti en geç 5. gün kendini gösteriyor artık 14 gün diye düşünüp kendinizi çok korkutmayın. Bir de araştırmalara göre hastalık en çok kapalı alanda yayılıyor açık alanda mesafeliyseniz sorun olmaz inşallah

Teşekkür ederim bakalım benim yarına kaç tane döllenmiş olacak çok heyecanlı

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için hepimiz için hayırlısı olur umarım

Sagolun inşallah. Ben görüştükten 4 gün sonra hastene istedigi icin test yaptirmistim negatifti. Haftaya tekrar yaptırırım. Ama bir sonraki ay tekrar transfer hazırlığına başlayamam sanırım. Hayırlısı böyleymiş ne diyelim

Aaa öylemi belki karşılaştık sen ne zaman transfer oldun
Canım ben mayısta transfer oldum o kimyasal oldu sonra histeraskopi ve genetik yaptırdık bu ay tekrar transfer olacaktım ama adet olamadım çünkü hamileyimşükür spontane gebelik yani sonra merkezi aradım değerimi söyledim ilaç kullanmalı koyum dedim bu bütün ilaçları ve iğneleri reçete yazıp gönderdiler ilk transferimde de bu ilaçları kullanmıştım perşembe kese için çağırdı inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu ilaçlar bana da çok fazla geldi üstelik pıhtılaşma yok diye biliyorum sen sordun mu?

Ben de Aret Bey’e gidiyorum. Sadece Folbiol’ü kullanmak istemediğimi söyledim, tamam dediler bıraktım
Senin test günün ne zaman canım yoksa yazdın da ben mi kaçırdım inşallah güzel haberler verirsiniz

Canim ben bugun prof bulent baysal a gittim. Kortizonlarj birakmami söyledi. Doktorum bırakma bir hafta muayeneye kadar kullan diyor. Kortizonun cok yan etkisi var korkuyorum acikcasi. Kafam çorba oldu
Kortizonlu olanlar hangisi? Ben zaten kese ve kalp atışını duyana kadar (Rabbim nasip etsin) Aret beye devam edeceğim sonra perinatologla devam edeceğim kısmetse benimki ileri yaş riskli gebelik Sınıfna giriyor

V vaveylam34 ve P poly-anna siz Aret beye hemşire aracılığı dışında ulaşabiliyor musunuz? Orda kaçıncı denemeniz? Kaç yumurtanız toplandı kaç embriyonuz var?

Canim ben bugun prof bulent baysal a gittim. Kortizonlarj birakmami söyledi. Doktorum bırakma bir hafta muayeneye kadar kullan diyor. Kortizonun cok yan etkisi var korkuyorum acikcasi. Kafam çorba oldu
Ben de Bülent hocaya gidiyorum. İnşallah benim de tutar

Transferden sonra da bana bu listenin yanına antibiyotik ile 1 ilaç daha verdi. Hatta ben bunlarla yakında kanser olurum dedim içimden. Ama öyle olmuyormuş, ben de baştan başlıycam. Çilem dolmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…