2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın

ilk zamanlar kasıklarım ağrıyordu ama çok doğal yumurta toplama işleminden çıktık.asla idrarlı duramıyorm baskı ağrı oluyor yapınca geçiyor.dün geceden başlayan bel ağrım var kasık değilde belim ağrıyor.buna birazcık üzülüyorum acabamı dedirtiyor? Ve dünle bugün ayaklarım buz gibi çorapta giysem bu sıcak havada demir gibi.bunuda pek anlamış değilim ? Göğüs hassasiyetim falanda yok canım bende durumlar böyle

Canım senin test günün ne zaman?

Progestan fitil kullanıyorum bende aynı oda fazlası dışarı çıkıyor hiç kafana takma onu. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım

Arkadaşlar ayak üşümesi oldunuzmu hiç transfer sonrası günlerinizde? Ayaklarıma çorap giyiyorum,pikeyle sarıp sarmalıyorum ama buz gibi oluyor gündüzleri belli saatlerde

Benim aynıydı canım. Vücudum çok sıcakken ayaklarım hiç ısınmıyordu. Hep sardım bende pikeyle uzanırken.

Aynı belirtileri yaşadım haberin olsun canım

Kızlar coronadan bu kadar cok korkarken basima ne geldi.. geçen hafta açık alanda gorustugum bir arkadaşım corona pozitif cıktı. Pazartesi transferim olacaktı ama doktorum arayıp iptal edelim riske atamayız dedi. Perşembe günü corona testim negatif çıkmıştı ama doktor belirti çıkması 14 günü de bulabilir,gebelik olursa çok tehlikeli olur dedi.
Şu 2 saattir yaşadıklarımı anlatamam...bu haberi pazartesi de öğrenebilirdim ve embriyolar çözülmüş olup çöpe de gidebilirdi

Histeroskopi ne icin yapiliyo..benim doktorum bole seylere inanmadigini soyledi mesela..sizce basari sansini hakkaten artiriyormuu..yoksa..daha henuz ispatlanmamis biseymi gebelige etkisi..
Rahim kalinlasmasi olmadigi icin kontrol amacli yapacak doktorum. Rahim icinde bir sey olup olmadigina bakacak. Rahme cizik atma konusundan bahsediyorsaniz pek bir kanit yok yani basari sansini arttirip artirmadigi muallak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…