- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Valla canım bilemedim ki aparata koyuyorum ben dik bir şekilde ittiriyorumElimle denedim afedersin hissedebiliyorum daha öteye gitmiyor ben mi yapamıyorum acaba
Ay maşallahhh inşallahhh sağlıkla büyürler sağlıkla kucağına alırsınKizlar doktordan geliyoruz. 2 kese gordu. Insallah ikisi de saglikla devam eder. Cok mutlu olduk
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alınarkadaşlar tekrara merhabalar... bir süre yoktum kusura bakmayın.. transfer olmuş ve olacak herkesin Allah yardımcısı olsun.. isteyen herkese rabbim evladını nasip etsin. evet canlarım .. biraz da anlatma gereği duyuyorum çünkü olacak arkadaşlara da yarımcı olmak için... transferden sonra yaklaşık 2 saatlik eve dönüş yolunu uzanarak ve saatte bir mola verip 5-10dk arabadan inerek geçirdim. evdeki ilk günlerim dinlenmekle geçti saatte bir kalkıp evde hafif yürüyüş yaptım. ilaçlarımı düzgün kullandım.. beslenmemde her hangi bir özen yapmadım ama yinede dikakt ettim.. çorba tükettim meyve sebze salata hep yedim kuruyemiş incir kayısı bol su çeşitli meyveler vs.. arada akşamları 10 dk yürüşler yaptım.. kendim genelde kabız olduğum için kabızlık yaşadım duphalac adlı şurup içtim kısmen faydalı oldu diyebilirim.. bugün 10.günüm arkadaşlar dün tst yaptım dayanamayarakdün silik çizgi vardı bugün de yaptım hatta fotografta koyucam.. artık p.tesi kan tahlili inş arkadaşlar görüşmek üzere sağlıcakla kalın dualarım isteyen herkes için
ilk zamanlar kasıklarım ağrıyordu ama çok doğal yumurta toplama işleminden çıktık.asla idrarlı duramıyorm baskı ağrı oluyor yapınca geçiyor.dün geceden başlayan bel ağrım var kasık değilde belim ağrıyor.buna birazcık üzülüyorum acabamı dedirtiyor? Ve dünle bugün ayaklarım buz gibi çorapta giysem bu sıcak havada demir gibi.bunuda pek anlamış değilim ? Göğüs hassasiyetim falanda yok canım bende durumlar böyle29 yaşındayım cnm ilk denemem. Bel kasık ağrım yokta aşırı bı hassasiyet gerginlik şişlik var kasıkta. Yarım saattn fazla oturursam rahatsız ediyor beni. Uzanıyorum genelde. Sende varmı değişiklik farklılık
Canım senin test günün ne zaman?Canım, çok üzüldüm ama bu bir süreç. İnşAllah rabbim diğer denemelerinde bebeklerine kavuşturur. Burada 10-11 deneme yapan arkadaşlarımız var, hepimiz elimizden geleni yapacağız, inşAllah da kavuşacağız bir gün..
Amin canim benimbenimde ilk günler ağrılarım oldu suann da göğüslerim belirgin açıyor dediğin gibi hasta olaacakmisim gibi belirtilerin var canım.o vajina jeli dışarı çıkmaya başlıyor arrik krem rengi şekilde neden anlamadım bende böyle bı umutsuzluğa kapıldım sabah sabah ağladım tutmadı mi acaba diye benimki 3. Gün embriyo su çift koymuşlardı biri gitse biri kalır diye düşünüyorum ama bilemiyorum Allah'ın işi çok amin canım tekrardan rabbim kucağına almayı nasip etsin gercketn bnaa umut oldun
2 kere yaptım girdiği kadar artık. Bugün daha dikkatli deneyeceğim. İnşallah ilk ikisi işe yaramıştır. İlacın nasıl etkileri vardı mesela. Akıntı falan olmadı bendeValla canım bilemedim ki aparata koyuyorum ben dik bir şekilde ittiriyorum
Amin canım benim insallahhProgestan fitil kullanıyorum bende aynı oda fazlası dışarı çıkıyor hiç kafana takma onu. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım
Arkadaşlar ayak üşümesi oldunuzmu hiç transfer sonrası günlerinizde? Ayaklarıma çorap giyiyorum,pikeyle sarıp sarmalıyorum ama buz gibi oluyor gündüzleri belli saatlerde
Bende de olmuştuArkadaşlar ayak üşümesi oldunuzmu hiç transfer sonrası günlerinizde? Ayaklarıma çorap giyiyorum,pikeyle sarıp sarmalıyorum ama buz gibi oluyor gündüzleri belli saatlerde
İnşallahinş tıtunacaklaaar
Aynı belirtileri yaşadım haberin olsun canımilk zamanlar kasıklarım ağrıyordu ama çok doğal yumurta toplama işleminden çıktık.asla idrarlı duramıyorm baskı ağrı oluyor yapınca geçiyor.dün geceden başlayan bel ağrım var kasık değilde belim ağrıyor.buna birazcık üzülüyorum acabamı dedirtiyor? Ve dünle bugün ayaklarım buz gibi çorapta giysem bu sıcak havada demir gibi.bunuda pek anlamış değilim ? Göğüs hassasiyetim falanda yok canım bende durumlar böyle
Ay çok sevindim, herkes göğüs demiş sizinde göğsünüz ağrımadımı,beliniz mi ağrıyordu? Peki hamilemisiniz durumunuz nedir kiAynı belirtileri yaşadım haberin olsun canım
Peki durumunuz nedir gebelik sağlandımı sağlanmadımıBende de olmuştu
Rahim kalinlasmasi olmadigi icin kontrol amacli yapacak doktorum. Rahim icinde bir sey olup olmadigina bakacak. Rahme cizik atma konusundan bahsediyorsaniz pek bir kanit yok yani basari sansini arttirip artirmadigi muallakHisteroskopi ne icin yapiliyo..benim doktorum bole seylere inanmadigini soyledi mesela..sizce basari sansini hakkaten artiriyormuu..yoksa..daha henuz ispatlanmamis biseymi gebelige etkisi..
Belli saat aralıklarındamı oluyordu ? Peki hamilemisinizBenim aynıydı canım. Vücudum çok sıcakken ayaklarım hiç ısınmıyordu. Hep sardım bende pikeyle uzanırken.
Belli saat aralıklarındamı oluyordu ? Peki hamilemisiniz
Benimde aynı şekilde bı yanıyor bı üşüyor buz gibi oluyor ayaklarimmm hadi insallahhh bu bir belirtidir tutunmustur bebislerimiz inşallahBelli saat aralıklarındamı oluyordu ? Peki hamilemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?