2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Allah devamını getirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah

S S9292 Belirtim 7 güne kadar çok adet ağrım vardı her an sökülecek gibiydi. 8. Gün ağrılar kesildi birden arada kasıklarda oldu sadece. Başka hiç bir belirti yaşamadım. Burda herkes su gibi olan akıntıdan bahsediyordu bende oda yoktu ve kesin olmadı diye düşündüm. O akıntım bugün başladı. O kadar çok ağladımki olmadı diye gerçekten adetle aynıymış belirtileri. İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin

Anladım, önceki kaybınız için de çok sabır diliyorum size. Bizimkilere ngs bakılacak. 4-6 hafta sürer diyorlar size ne kadar da geldi sonuçlar?
Teşekkür ederim. Ortalama 2 hafta sürdü sonuçların çıkması bizim hangi gen olduğu belli olduğu için yoksa en başta sorunlu gen için
45 gün bekledik tüp bebek öncesiydi tabi.Hastalık belli olduktan sonra tüp bebek kararı verildi ve embriyo da o hastalığa bakıldı sadece

BUgün test günümdü kan verdim ama maalesef sonuç negatif hiç beklemiyordum çok umutluydum 2 taneden en azından biri tutar diyordum ama olmadı çok üzgünüm çok
Canım, çok üzüldüm ama bu bir süreç. İnşAllah rabbim diğer denemelerinde bebeklerine kavuşturur. Burada 10-11 deneme yapan arkadaşlarımız var, hepimiz elimizden geleni yapacağız, inşAllah da kavuşacağız bir gün..

Sevgili nitro , senin toplamada kaç yumurtan vardı ve kaçı döllenmişti?
Canım benim 2 toplamam oldu ilkinde 6 toplandı 5 döllendi 3 tane 3.gün donduruldu İkincisinde 6 toplandı 4 döllendi 1 tane 3.gün donduruldu.Sonra transferden 2 gün önce çözülüp 5.güne gitmeleri beklendi 2 tane 5aa transfer edildi

Allah yardımcınız olsun...

Maşallah hayırlı olsun

Haklısın elimizden geleni yaptık gerisi nasip işi.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Amin canim benim benimde ilk günler ağrılarım oldu suann da göğüslerim belirgin açıyor dediğin gibi hasta olaacakmisim gibi belirtilerin var canım.o vajina jeli dışarı çıkmaya başlıyor arrik krem rengi şekilde neden anlamadım bende böyle bı umutsuzluğa kapıldım sabah sabah ağladım tutmadı mi acaba diye benimki 3. Gün embriyo su çift koymuşlardı biri gitse biri kalır diye düşünüyorum ama bilemiyorum Allah'ın işi çok amin canım tekrardan rabbim kucağına almayı nasip etsin gercketn bnaa umut oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…