Aaa acilde mi yaptırdınhayırlı olsun
Allah devamını getirsin. Sağlıkla kucağına al inşallaharkadaşlar tekrara merhabalar... bir süre yoktum kusura bakmayın.. transfer olmuş ve olacak herkesin Allah yardımcısı olsun.. isteyen herkese rabbim evladını nasip etsin. evet canlarım .. biraz da anlatma gereği duyuyorum çünkü olacak arkadaşlara da yarımcı olmak için... transferden sonra yaklaşık 2 saatlik eve dönüş yolunu uzanarak ve saatte bir mola verip 5-10dk arabadan inerek geçirdim. evdeki ilk günlerim dinlenmekle geçti saatte bir kalkıp evde hafif yürüyüş yaptım. ilaçlarımı düzgün kullandım.. beslenmemde her hangi bir özen yapmadım ama yinede dikakt ettim.. çorba tükettim meyve sebze salata hep yedim kuruyemiş incir kayısı bol su çeşitli meyveler vs.. arada akşamları 10 dk yürüşler yaptım.. kendim genelde kabız olduğum için kabızlık yaşadım duphalac adlı şurup içtim kısmen faydalı oldu diyebilirim.. bugün 10.günüm arkadaşlar dün tst yaptım dayanamayarakdün silik çizgi vardı bugün de yaptım hatta fotografta koyucam.. artık p.tesi kan tahlili inş arkadaşlar görüşmek üzere sağlıcakla kalın dualarım isteyen herkes için
Çok sevindim sizin adınıza, ilk denemeniz başarısızdı değilmi, 2. Mi bu?
Anladım, önceki kaybınız için de çok sabır diliyorum size. Bizimkilere ngs bakılacak. 4-6 hafta sürer diyorlar size ne kadar da geldi sonuçlar?Bizim ki pgt siye biliyorum tek gen hastalığına bakıldı sadece
Sizin adınıza çok sevindim. Benim de taze başarısız oldu, sanırım 2. Denemem dondurulmuş olacak. İnşallah bu defa tutarTeşekkür ederimEvet ilk denemem geçen sene taze transferdi negatif oldu. Bu sefer farklı merkezde dondurulmuş transferdi.
SevgiliTeşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah❤
Sağ olun cevabınız için pazartesi sabah gidip konuşacağım inşallah verir.Bence gidip aile hekiminiz ile konuşun. Artık aile hekimleri covid nedeni ile rahat rapor verebiliyor. Yeni transfer oldum covid olmaktan korkuyorum diyin yardımcı olacaktır.
Teşekkür ederim. Ortalama 2 hafta sürdü sonuçların çıkması bizim hangi gen olduğu belli olduğu için yoksa en başta sorunlu gen içinAnladım, önceki kaybınız için de çok sabır diliyorum size. Bizimkilere ngs bakılacak. 4-6 hafta sürer diyorlar size ne kadar da geldi sonuçlar?
Aynen çalışıyorum sevindim sorun olmamasına raporunAynen ben de öyle düşünmüştüm.Çalışıyormusun normalde ben de çalışıyorum.10 güne kadar rapor veriyor direkt sekreter
Canım, çok üzüldüm ama bu bir süreç. İnşAllah rabbim diğer denemelerinde bebeklerine kavuşturur. Burada 10-11 deneme yapan arkadaşlarımız var, hepimiz elimizden geleni yapacağız, inşAllah da kavuşacağız bir gün..BUgün test günümdü kan verdim ama maalesef sonuç negatif hiç beklemiyordum çok umutluydum 2 taneden en azından biri tutar diyordum ama olmadı çok üzgünüm çok
Canım benim 2 toplamam oldu ilkinde 6 toplandı 5 döllendi 3 tane 3.gün donduruldu İkincisinde 6 toplandı 4 döllendi 1 tane 3.gün donduruldu.Sonra transferden 2 gün önce çözülüp 5.güne gitmeleri beklendi 2 tane 5aa transfer edildiSevgilinitro , senin toplamada kaç yumurtan vardı ve kaçı döllenmişti?
Sizin adınıza çok sevindim. Benim de taze başarısız oldu, sanırım 2. Denemem dondurulmuş olacak. İnşallah bu defa tutar
Allah yardımcınız olsun...Bizim ki genetik incelemeli kızım hasta doğmuştu 7 aylıkken de kaybettik genetik hastalık çıktı marttan bu yana tedavideydim 2 kere toplama işlemi yapılmasına rağmen toplamda sadece 3 tane sağlıklı geldi 2 tane yapmışlardı işte olmadı elde kaldı 1 başka da yok maddi manevi çökmüş durumdayız 50 bine patladı bize sonuç alsaydık değdi diyecektim ama olmadı.Bir il dışında yaptırıyoruz her gidişimiz 15 saat yol her yönden çok yıprandık
Maşallah hayırlı olsunarkadaşlar tekrara merhabalar... bir süre yoktum kusura bakmayın.. transfer olmuş ve olacak herkesin Allah yardımcısı olsun.. isteyen herkese rabbim evladını nasip etsin. evet canlarım .. biraz da anlatma gereği duyuyorum çünkü olacak arkadaşlara da yarımcı olmak için... transferden sonra yaklaşık 2 saatlik eve dönüş yolunu uzanarak ve saatte bir mola verip 5-10dk arabadan inerek geçirdim. evdeki ilk günlerim dinlenmekle geçti saatte bir kalkıp evde hafif yürüyüş yaptım. ilaçlarımı düzgün kullandım.. beslenmemde her hangi bir özen yapmadım ama yinede dikakt ettim.. çorba tükettim meyve sebze salata hep yedim kuruyemiş incir kayısı bol su çeşitli meyveler vs.. arada akşamları 10 dk yürüşler yaptım.. kendim genelde kabız olduğum için kabızlık yaşadım duphalac adlı şurup içtim kısmen faydalı oldu diyebilirim.. bugün 10.günüm arkadaşlar dün tst yaptım dayanamayarakdün silik çizgi vardı bugün de yaptım hatta fotografta koyucam.. artık p.tesi kan tahlili inş arkadaşlar görüşmek üzere sağlıcakla kalın dualarım isteyen herkes için
Harika bi haber maşallah subhanallahKizlar doktordan geliyoruz. 2 kese gordu. Insallah ikisi de saglikla devam eder. Cok mutlu olduk
Haklısın elimizden geleni yaptık gerisi nasip işi.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınCanım, çok üzüldüm ama bu bir süreç. İnşAllah rabbim diğer denemelerinde bebeklerine kavuşturur. Burada 10-11 deneme yapan arkadaşlarımız var, hepimiz elimizden geleni yapacağız, inşAllah da kavuşacağız bir gün..
Evet tatlım transferi beklerken hamile kalmışımCanim sen hamile misin? Cok cok tebrik ederim. Ben bunu kaçırmışım. Ben transferi bekliyorsun diye biliyorum bayağıdır.
Amin canim benimS S9292 Belirtim 7 güne kadar çok adet ağrım vardı her an sökülecek gibiydi. 8. Gün ağrılar kesildi birden arada kasıklarda oldu sadece. Başka hiç bir belirti yaşamadım. Burda herkes su gibi olan akıntıdan bahsediyordu bende oda yoktu ve kesin olmadı diye düşündüm. O akıntım bugün başladı. O kadar çok ağladımki olmadı diye gerçekten adetle aynıymış belirtileri. İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin
Maşallah ne güzelKizlar doktordan geliyoruz. 2 kese gordu. Insallah ikisi de saglikla devam eder. Cok mutlu olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?