2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Rahim kalinlasmasi olmadigi icin kontrol amacli yapacak doktorum. Rahim icinde bir sey olup olmadigina bakacak. Rahme cizik atma konusundan bahsediyorsaniz pek bir kanit yok yani basari sansini arttirip artirmadigi muallak
Tesekkur ediyoeum canim..

Yok ben bu kadar ilaç kullanmıyorum estrofem sabah akşam kullanıyorım
Folik asit 1 adet günde progestan fitilim var dupasrthom sabah akşam
Ama herkesim tedavisi başka vucuduna hormonlarına göre doktorunuza güvenin birde kan pıhtılaşma var bende iğnesini oluyorum

Ya birde oksapar iğne cildinize hemen giriyormu deriye ? Benim girmiyor vallaha başım dertte o iğneyle siz nasıl yapıyoesunuz? Kaç parmak mesafe mesela

Ay çok sevindim, herkes göğüs demiş sizinde göğsünüz ağrımadımı,beliniz mi ağrıyordu? Peki hamilemisiniz durumunuz nedir ki
İnanır mısın hiç göğsüm ağrımadı hala agrımıyor sadece belim ve sırt bölgem de ağrı oluyor kasık ağrımda yok ama göğüsler de bi dolgunuk var gibi kesinlikle ucunda veya genel ağrı yok göğüste Ve hamileyim inşallah

Ay çok sevindim, herkes göğüs demiş sizinde göğsünüz ağrımadımı,beliniz mi ağrıyordu? Peki hamilemisiniz durumunuz nedir ki
Mesela şuan ayaklarım buz kesiyor bazen donuyor resmen özellikle gündüzleri Sabahları da ayak tabanım ateş gibi uyanıyorum

Ah inşallah.Allah yüzünü güldürsün sağlıcakla kucakladığın günleri gör Benimde bel ağrısı çok fena. Resmen sancı çekiyorum 5.günüm birazcıkta korkuyorum işte. ama inşallah rabbim yüzüm güldürür İsteyen herkesin yüzünü güldürsün. Sizin belirti moral oldu bana

Transferin 10. Günü. Son 1 haftadır ayağımda çorapla dolaşıyorum. Eşim de sıcaktan bunalıp, duşa giriyor
Bende üşütmeyeyim diye zaten giyiyorum ama iki gündür giymeme rağmen ısınmıyor buz gibi.inşallah sizde hayırlı güzel haberler alırsınız

Evet belirti aramakta hiç doğru değil ama bu kadar bekleyen insana gelde anlat belirti arama diye 3.gün embryosu canım benim.Senin ? İnşallah rabbim güzel haberler almamızı nasip ederDualaşalım Bacak ağrısıda bir dün oldu bende anlamsızca bugün yok. Sol bacağımdı

Ne kadar güzel bir sürpriz olmuş mucize resmen İnşallah kucağına alırsın canım darısı bana. Ben aret beye ulaşabiliyorum numarası var. Ancak ben bi arkadaşının yakınıyım. Tedavi öncesi konuşmuştuk O şekilde var numarası. Normal hastası olsam vermezdi sanırım

Anladım canım. Haklısın

Transferden sonra da bana bu listenin yanına antibiyotik ile 1 ilaç daha verdi. Hatta ben bunlarla yakında kanser olurum dedim içimden. Ama öyle olmuyormuş, ben de baştan başlıycam. Çilem dolmadı
Hmm herkese aynı değil demekki. Gelecek tedavin gönlünce olsun canım inşallah

V vaveylam34 ve @poly-anna siz Aret beye hemşire aracılığı dışında ulaşabiliyor musunuz? Orda kaçıncı denemeniz? Kaç yumurtanız toplandı kaç embriyonuz var?
Canım benim ilk denemem. AMH düşük olduğu için ben iki kutu klomen kullandım sadece. 10tane falan yumurtam oldu. 7tanesi toplandı 4 embriyo oldu. İkisini transfer etti

nitro ve Elen123 arkadaşlar çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
I iklime_06 canım üzülme diyecek ama üzüleceksin bende bugün negatif aldım doktora gittim tekrar bu ay transfer olacam

Canım benim teşekkürler sende en kısa sürede alacaksın pozitifi inanıyorum dua edicem sana da

Kızlar merhaba herkese, bugün tramsferimin 5. Günü, 2 tane 5 günlük embriyo transferi yapıldı, bugün vücut ısımda ciddi artık hissettim, ayrıca göğüslerimde de şişme ve dolgunluk oluştu, daha önce doğal yolla oluşan 2 gebeliğimde de böyle olmuştu, alnım ve vücudum üst kısmı baya sıcak basarken ayaklarım soğuk. Bir de 2 gündür rahim bölgemde pıt pıt atmalar hissettim. Klasik soruyu sorayım, sizce? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…