Tesekkur ediyoeum canim..Rahim kalinlasmasi olmadigi icin kontrol amacli yapacak doktorum. Rahim icinde bir sey olup olmadigina bakacak. Rahme cizik atma konusundan bahsediyorsaniz pek bir kanit yok yani basari sansini arttirip artirmadigi muallak
Yok ben bu kadar ilaç kullanmıyorum estrofem sabah akşam kullanıyorımBana rahim dinlendirme yapıldı canım o sıkıntıları atlatmistim. Dondurulmuş kondu. Sonu hayır olsun inşallahtüm sıkıntılara değer. Şimdi bişey kullanıyor musun. Ben çok fazla ilaç kullanıyorum.
Günde 6tane estrofem tablet
Dekort gece uyumadan hemen önce
Folbiol
Corasprin
Crinone vajinal jel
Oksapar iğne
Progesteron iğne
Bana çok fazla geldi bunlar ama doktor kullanacaksın deyince bişey diyemedim. Belki herkes aynı kullanıyor dur.
Ben İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum aret kamar dı
Ya birde oksapar iğne cildinize hemen giriyormu deriye ? Benim girmiyor vallaha başım dertte o iğneyle siz nasıl yapıyoesunuz? Kaç parmak mesafe meselaYok ben bu kadar ilaç kullanmıyorum estrofem sabah akşam kullanıyorım
Folik asit 1 adet günde progestan fitilim var dupasrthom sabah akşam
Ama herkesim tedavisi başka vucuduna hormonlarına göre doktorunuza güveninbirde kan pıhtılaşma var bende iğnesini oluyorum
İnanır mısın hiç göğsüm ağrımadı hala agrımıyor sadece belim ve sırt bölgem de ağrı oluyor kasık ağrımda yok ama göğüsler de bi dolgunuk var gibi kesinlikle ucunda veya genel ağrı yok göğüsteAy çok sevindim, herkes göğüs demiş sizinde göğsünüz ağrımadımı,beliniz mi ağrıyordu? Peki hamilemisiniz durumunuz nedir ki
Mesela şuan ayaklarım buz kesiyor bazen donuyor resmen özellikle gündüzleriAy çok sevindim, herkes göğüs demiş sizinde göğsünüz ağrımadımı,beliniz mi ağrıyordu? Peki hamilemisiniz durumunuz nedir ki
Ah inşallah.Allah yüzünü güldürsün sağlıcakla kucakladığın günleri görİnanır mısın hiç göğsüm ağrımadı hala agrımıyor sadece belim ve sırt bölgem de ağrı oluyor kasık ağrımda yok ama göğüsler de bi dolgunuk var gibi kesinlikle ucunda veya genel ağrı yok göğüsteVe hamileyim inşallah
Bende üşütmeyeyim diye zaten giyiyorum ama iki gündür giymeme rağmen ısınmıyor buz gibi.inşallah sizde hayırlı güzel haberler alırsınızTransferin 10. Günü. Son 1 haftadır ayağımda çorapla dolaşıyorum. Eşim de sıcaktan bunalıp, duşa giriyor
Evet belirti aramakta hiç doğru değil ama bu kadar bekleyen insana gelde anlat belirti arama diyeBende çok var hatta korkuyorum regl belirtimi bu böyle diye canım hatta yüzümde sivilce de çıkmış kesin hastami.olacahim diye düşünmekteyim bide içten içe ateşiniz varmış gibi geliyor mu hep bı terleme modubenim de 27 sinde kan tahlilim.canim benim ama hiç endişelenme kimisinde hiç belirti olmadan bile hamile olduklarını çok gördük forumda yapabileceğimiz tek tek birbirimze bolca dua tatlım senin kaçıncı gün embriyosuydu
Ne kadar güzel bir sürpriz olmuş mucize resmenCanım ben mayısta transfer oldum o kimyasal oldu sonra histeraskopi ve genetik yaptırdık bu ay tekrar transfer olacaktım ama adet olamadım çünkü hamileyimşükür spontane gebelik yani sonra merkezi aradım değerimi söyledim ilaç kullanmalı koyum dedim bu bütün ilaçları ve iğneleri reçete yazıp gönderdiler ilk transferimde de bu ilaçları kullanmıştım perşembe kese için çağırdı inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu ilaçlar bana da çok fazla geldi üstelik pıhtılaşma yok diye biliyorum sen sordun mu?
Anladım canım. HaklısınYok ben bu kadar ilaç kullanmıyorum estrofem sabah akşam kullanıyorım
Folik asit 1 adet günde progestan fitilim var dupasrthom sabah akşam
Ama herkesim tedavisi başka vucuduna hormonlarına göre doktorunuza güveninbirde kan pıhtılaşma var bende iğnesini oluyorum
Hmm herkese aynı değil demekki. Gelecek tedavin gönlünce olsun canım inşallahTransferden sonra da bana bu listenin yanına antibiyotik ile 1 ilaç daha verdi. Hatta ben bunlarla yakında kanser olurum dedim içimden. Ama öyle olmuyormuş, ben de baştan başlıycam. Çilem dolmadı
Canım benim ilk denemem. AMH düşük olduğu için ben iki kutu klomen kullandım sadece. 10tane falan yumurtam oldu. 7tanesi toplandı 4 embriyo oldu. İkisini transfer ettiV vaveylam34 ve @poly-anna siz Aret beye hemşire aracılığı dışında ulaşabiliyor musunuz? Orda kaçıncı denemeniz? Kaç yumurtanız toplandı kaç embriyonuz var?
Size 2 tane mi transfer yapmışlardı,hayırlı olsun hamileliğinizAkşam uzanırken oluyordu genelde hamileyim
Canım benim teşekkürler sende en kısa sürede alacaksın pozitifi inanıyorum dua edicem sana da
Teşekkürler 2 tane evetSize 2 tane mi transfer yapmışlardı,hayırlı olsun hamileliğiniz
Çok teşekkür ederim canım çok kibarsınCanım benim teşekkürler sende en kısa sürede alacaksın pozitifi inanıyorum dua edicem sana da❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?