Evet yumurta çok toplananlarda olurmuş canım. Ben istisnayım çünkü 6 yum. ToplandıTransfer olduysa aman içmene olduğunu bilmiyoruz sonuçta ,geçer zamanla ,hayırlı olsun bu arada inşallah güzel sonuçlar alırsın 18 yumurta toplanmıştı ondan olmuştu herhalde benimde
doktorun kim canım değişikmiş. beğendimMis gibide içiyorum çayımı annem bile kızdı onu yeme bunu içme durumuna. Biz herşeyi yedik içtik bak sapasağlamsın dedi doğru valla.
Hatta dr transferden çıkınca sordum neye dikkat edelim dedim adamın cvbı:
Cinsel ilişki yasak diyolar ben demiyorum bana sorsan ne zararı olacakki dedi.
Git gez dolaş naparsan yap banane kafanı rahat tut sadece normal hayatını yaşa dedi çok kızarak çıkmıştım. Ama haklıymış bişey biliyomuş boşa prof olmamış:)
İnşallah canımHadi inşallah kalp atışını da duyarsın
evet kaçıncı gün ,kaçıncı gün embriyosuKızlar bu sabah test yaptım sizceeEki Görüntüle 2681036
3.gün embryosuevet kaçıncı gün ,kaçıncı gün embriyosu❤
Hayırlı olsun canım inşallah kanda da güzel sonuçlarını alırısın Allah tamamına erdirsinKızlar bu sabah test yaptım sizcee♥Eki Görüntüle 2681036
AminHayırlı olsun canım inşallah kanda da güzel sonuçlarını alırısın Allah tamamına erdirsin
Var gibi duruyor. İşallah sağlıkla ilerlerKızlar bu sabah test yaptım sizceeEki Görüntüle 2681036
İnşallahVar gibi duruyor. İşallah sağlıkla ilerler
Canım ben mesajını şimdi gördüm muhakkak akıntın ne olursa olsun doktoruna bi haber etmeni öneririm hala devam ediyor muKuzum bişey sormak istiyorum benim yarın kan testi günüm fakat 8. Gün erken gebelik testi yapmıştım.negatifti ama bugün kahverengi çok Z akıntım gelmiş neden çok korktum bilen arkadaşlar yardımcı.olabiir mi
Küçük minnoş ordan el sallıyor annecim ben burdayım diye inşallahKızlar bu sabah test yaptım sizcee♥Eki Görüntüle 2681036
Yaaa Allah razı olsunKüçük minnoş ordan el sallıyor annecim ben burdayım diye inşallahAllah tamamına erdirsin kuzum hayırlı haberlerle sağsalim kucağına almayı Rabbim nasip eylesin ♥
Teşekkür ederimimm canımmmCanımmm tebrik ederimmmm
Var var çooook sevindim. Şuan anladım ki transferden sonra gördüğüm her pozitif benimkini gibi hissettiriyor ve çoook mutlu oluyorum. Çok sevindim darısı başımızaKızlar bu sabah test yaptım sizcee♥Eki Görüntüle 2681036
Çok teşekkür ederim.Rabbim sanada göstersin çift çizgileri inşallahVar var çooook sevindim. Şuan anladım ki transferden sonra gördüğüm her pozitif benimkini gibi hissettiriyor ve çoook mutlu oluyorum. Çok sevindim darısı başımıza
Ben daha 2. Gündeyim . Benimde 3. Gün embriyosu. Aslında 6 sında yapabilirsin dedi ama pazara geldiği için 7 sine gün verdi. Senin iki gün önceden çıktı galiba bende 2 gün öncesinden yaparım belki. Gerçi ilk hamileliğimde erken gebelik testi almıştım 4-5 gün kala çıkmamıştı. Sonra regl günü pozitifi görmüştüm. Bu sebeple biraz temkinliyim erkenden çıkmayabilir diye.senin çift embriyo muyduÇok teşekkür ederim.Rabbim sanada göstersin çift çizgileri inşallahBen asıl cumartesiyi bekliyorum kan o gün vericem ya Arayan isteyen herkese rabbim sağlıklı evlat nasip etsin Senin ne zaman kan tahlilin ☺
Sağlıklı olsunlar inş.Ben de özenmiyor değilim ama ben de eşim de esmer sayılırızkeşke tasarlayabilsem
Benim doktorumun tek önerisi kafa rahatlığı onun dışında sal gitsin herşey olacağına varacak diyoYa bence de :) insanın kafası rahat olunca her şey daha yolunda gidiyor sanki. Dicem ama bakalım yolunda mı :) 30unda göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?