2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Yok tek embryo benimki.senin çiftmiydi ? İkinci gebeliğin mi ?

Benimki çift evet. İkinci gebeliğim. Normal yolla hamilelik geçirdim iki kere bir tane çocuğum var 7 yaşında
Allah bağışlasın. Bende normal yollarla gebelik sağladım ama yaşamadı kürtaj oldum sonrada gebelik sağlayamadım birdaha.Nasip böylemiş.Allah yüzümüze baksın inşallah

Elbette üzülüyoruz ama bizler güçlüyüz Allah size sağlıkla, hayırlısıyla en kısa zamanda evlat versin (amin) burası dayanışma yerimiz, biz yanınızdayız.
Evet kesinlikle öyle hep birbirimizin yanında olalım destek olalım özel insanlarız biz hep öyle diyorum kolay elde etseydik nolcaktıki zorluk olcakki sevincimiz daha kat ve kat olsun

Kızlar merhaba benim sonucum geldi negatif malesef çabalamaya devam ama pes etmek yok
Senin duygularını içtenlikle anlayabiliyorum.Güçlüsün güçlü kal.Zafer bir gün senin bunu sakın unutma Sana gönülden dua ediyorum inşallah rabbim yüzünü güldürür hayırlı sağlıklı evlat nasip eder sana ve isteyen herkese

Kızlar Merhaba, bnm de bugün 7. Günüm. Testim bu şekilde. Bnde 5. Günden başladı çok şükür ikinci çizgi ❤ asıl test günüm pazar
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah.Bende bu sabah yaptım.inşallah kandada güzel sonuçlar alırız. senin kaçıncı gün embryosuydu ve kaç tanedeydi

Canım ben mesajını şimdi gördüm muhakkak akıntın ne olursa olsun doktoruna bi haber etmeni öneririm hala devam ediyor mu
Yok canım.iki dmla gelmiş o kadar kahverengi başka gelmedi akıntı falan pek hamilelikte umudum yok gibi yine de kan testi yaptır dedi doktor bugün için yaptırdım sonuçları bekliyorum hayırlısı neyse o olsun. İnsallah

Çok incesiniz ya teşekkür ederim hepinize benimde dualarımdasınız rabbim bu yolda uğraş veren hiçkimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…