Yok tek embryo benimki.senin çiftmiydi ? İkinci gebeliğin mi ?Ben daha 2. Gündeyim . Benimde 3. Gün embriyosu. Aslında 6 sında yapabilirsin dedi ama pazara geldiği için 7 sine gün verdi. Senin iki gün önceden çıktı galiba bende 2 gün öncesinden yaparım belki. Gerçi ilk hamileliğimde erken gebelik testi almıştım 4-5 gün kala çıkmamıştı. Sonra regl günü pozitifi görmüştüm. Bu sebeple biraz temkinliyim erkenden çıkmayabilir diye.senin çift embriyo muydu
Benimki çift evet. İkinci gebeliğim. Normal yolla hamilelik geçirdim iki kere bir tane çocuğum var 7 yaşındaYok tek embryo benimki.senin çiftmiydi ? İkinci gebeliğin mi ?
Allah bağışlasın. Bende normal yollarla gebelik sağladım ama yaşamadı kürtaj oldum sonrada gebelik sağlayamadım birdaha.Nasip böylemiş.Allah yüzümüze baksın inşallahBenimki çift evet. İkinci gebeliğim. Normal yolla hamilelik geçirdim iki kere bir tane çocuğum var 7 yaşında
EvetSağlıklı olsunlar inş.
Annecin torun sevinciyle diker sen tasarla kafan meşkul olmuş olur
Hadi inşallah güzel haberlerle dönersin evineKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Dualarım seninle canım buraya yaz güzel haberleriKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Hayırlı olsun canım çok net varKızlar bu sabah test yaptım sizcee♥Eki Görüntüle 2681036
Çok teşekkür ederim inşallah benimledirHayırlı olsun canım çok net var
Güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallahKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Elbette üzülüyoruz ama bizler güçlüyüzKızlar merhaba benim sonucum geldi negatif malesef çabalamaya devam ama pes etmek yok
Çok üzüldüm. İnşallahsonrski hemen tutarKızlar merhaba benim sonucum geldi negatif malesef çabalamaya devam ama pes etmek yok
Evet kesinlikle öyle hep birbirimizin yanında olalım destek olalım özel insanlarız biz hep öyle diyorum kolay elde etseydik nolcaktıki zorluk olcakki sevincimiz daha kat ve kat olsunElbette üzülüyoruz ama bizler güçlüyüzAllah size sağlıkla, hayırlısıyla en kısa zamanda evlat versin (amin) burası dayanışma yerimiz, biz yanınızdayız.
İnşallah canm hayırlısı artık 3.denemem olcak bakalımÇok üzüldüm. İnşallahsonrski hemen tutar
Senin duygularını içtenlikle anlayabiliyorum.Güçlüsün güçlü kal.Zafer bir gün senin bunu sakın unutmaKızlar merhaba benim sonucum geldi negatif malesef çabalamaya devam ama pes etmek yok
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah.Bende bu sabah yaptım.inşallah kandada güzel sonuçlar alırız. senin kaçıncı gün embryosuydu ve kaç tanedeydiKızlar Merhaba, bnm de bugün 7. Günüm. Testim bu şekilde. Bnde 5. Günden başladı çok şükür ikinci çizgi ❤ asıl test günüm pazar
Yok canım.iki dmla gelmiş o kadar kahverengi başka gelmedi akıntı falan pek hamilelikte umudum yok gibi yine de kan testi yaptır dedi doktor bugün için yaptırdım sonuçları bekliyorum hayırlısı neyse o olsun. İnsallahCanım ben mesajını şimdi gördüm muhakkak akıntın ne olursa olsun doktoruna bi haber etmeni öneririm hala devam ediyor mu
Çok incesiniz ya teşekkür ederim hepinizeSenin duygularını içtenlikle anlayabiliyorum.Güçlüsün güçlü kal.Zafer bir gün senin bunu sakın unutmaSana gönülden dua ediyorum inşallah rabbim yüzünü güldürür hayırlı sağlıklı evlat nasip eder sana ve isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?