2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Ben de kan verdim artış için bakılacak, çok endişe duyuyorum önceki düşüklerim yüzünden, yapmamalıyım rahat olmalıyım biliyorum ama maalesef yapamıyorum İnşallah güzel sonuçlarınızı haber verin

nitro Elen123 Kızlar selam, Aynı gün transfer olduğumuz için birşey soracağım. Transferden sonraki 12. ve 14. günde Hcg testi yaptırdım, merkeze haber verdim. Kese için bana haftaya randevu verdiler. Çok geç değil mi? Şu an 15.gün, kese için transfer sonrası 21. Gün olacak. Siz kese görmeye gittiniz mi ya da ne zaman gideceksiniz?

Canım ben dün test verdim dün 14. günümdü doktora haber verdim artık kan verme 10 gün sonra usg için gel dedi.Sadece kese için geç olabilir ama belki kalp atışını da görür benden önce transfer olan arkadaşlarım 6+1 de kalp atışını duymuşlar çünkü.Ben transferden sonra 24. gün gitmiş olcam

Çok çok teşekkür ederim Allahım hepimize güzellikler göstersin

Kızlar sanki şuan adet oldum olacağım gibi ağrılarım var. Bel ve kasık. Dün hiçbirşeyim yoktu . Daha 2. Günüm .Prolutex ten sonra oldu sanki. Normal mi bu acaba. Yada tutmayacak mı ki

Merhaba ben de 25ağustosta 6.gün tek embriyo traansferi oldum. Sağ yumurtalığımda ağrı hissediyorum böyle olan var mı operasyon yeni olduğu için mi ağrıyordur acaba?

Kızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Bende saat 17 de gidecegim cnm... kese icin.. allahim hayirlisini versin.. benimde kalbim agzimda atiyor resmen .. bol sans canm hersey gönlümce olsun..mucizr bebegimizden güzel haberlerle gel insallag

Merhaba bende geçen ctesi opu yaptırmıştım. Hatta buraya yazıp arkadaşlara şişkinlik ya da idrar yaparken sıkıntı çeken var mı diye sormuştum. Başlarda operasyon geçirdiğimiz için onun sıkıntısıdır diye dişimi sıktım ama bu sabah çok kötüydüm işe giderken pantolonlarıma sığamadım karnım taş gibi şişmişti. Doktora yazdım acil gel dedi ohss olmuşum. Aslında çok fazla yumurta toplanmadı benden ama anlamadım Serum taktılar ve adetimi hızlandırmak için ilaçlar verdi. Opu olan arkadaşlar aman benim gibi dişinizi sıkıp kendinizi ihmal etmeyin

Beni bu cumartesi çağırdı doktorum bende haftaya çağırır diye bekliyordum. Sanırım keseyi görmek için gideceğim sadece. İnsan bi an önce gitmek istiyor haklısın canım geçmiyor sanki günler.

Son düzenleme:
Kızlar benim 6. ve 7. gün testlerini atıyorum, 6. gün hayalet gibiydi bugün 7. gün biraz belirginleşmiş var mı sizce hamilelik? 4. gün embriyosu 19 ağustosta taze transfer 2 tane yapılmıştı.

Eklentiler

• IMG-20200826-WA0006.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20200827-WA0003.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 73
Aynen ben de dayanırım şişkinliğe kabızlığa diye bekledim ama yataktan kalkarken bile ağrı oluyordu hemen çağırdı doktorum kontrollerde şükür bi şey çıkmadı ama fitil kabızlık için ilaç ve şurup verdi banamısın demedi kaç tane fitil kullandım ancak adet olunca bir anda hepsi bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…