- 10 Şubat 2018
- 94
- 66
- 38
Insallah en kısa zamanda gönlünüze göre olsun her şey hic olumsuz düşünmeyinKızlar merhaba benim sonucum geldi negatif malesef çabalamaya devam ama pes etmek yok
5. Gün embriyosu tekHadi hayırlı uğurlu olsun inşallah.Bende bu sabah yaptım.inşallah kandada güzel sonuçlar alırız. senin kaçıncı gün embryosuydu ve kaç tanedeydi
inlş herşey yolunda gider sağlıkla olur herşey.Kızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Ben de kan verdim artış için bakılacak, çok endişe duyuyorum önceki düşüklerim yüzünden, yapmamalıyım rahat olmalıyım biliyorum ama maalesef yapamıyorumKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Canım ben dün test verdim dün 14. günümdü doktora haber verdim artık kan verme 10 gün sonra usg için gel dedi.Sadece kese için geç olabilir ama belki kalp atışını da görür benden önce transfer olan arkadaşlarım 6+1 de kalp atışını duymuşlar çünkü.Ben transferden sonra 24. gün gitmiş olcamnitro Elen123 Kızlar selam, Aynı gün transfer olduğumuz için birşey soracağım. Transferden sonraki 12. ve 14. günde Hcg testi yaptırdım, merkeze haber verdim. Kese için bana haftaya randevu verdiler. Çok geç değil mi? Şu an 15.gün, kese için transfer sonrası 21. Gün olacak. Siz kese görmeye gittiniz mi ya da ne zaman gideceksiniz?
İnşallah sizden de güzel haberler alalım, çok çok istiyorumBenim de normal yolla oluşan bir dış gebeliğim bir de düşüğüm var, her testi yaptırdık, morfoloji sıkıntımız dışında hiçbir sorun yok, onda da sperm sayısı ve ileri hareketlimiz iyi olduğu için önceki kayıplarla ilgili net birşey söyleyemedi doktorumuz. Bu kez en iyi yumurta ve spermle döllenen sağlıklı embriyolar transfer edildi, kan sulandırıcı ve progesteron/östrojen hormonlarını da takviye ile alıyorum, bu kez güzel olucak diye inanmak istiyorum
Çok çok teşekkür ederim Allahım hepimize güzellikler göstersinİnşallah sizden de güzel haberler alalım, çok çok istiyorumBenim de normal yolla oluşan bir dış gebeliğim bir de düşüğüm var, her testi yaptırdık, morfoloji sıkıntımız dışında hiçbir sorun yok, onda da sperm sayısı ve ileri hareketlimiz iyi olduğu için önceki kayıplarla ilgili net birşey söyleyemedi doktorumuz. Bu kez en iyi yumurta ve spermle döllenen sağlıklı embriyolar transfer edildi, kan sulandırıcı ve progesteron/östrojen hormonlarını da takviye ile alıyorum, bu kez güzel olucak diye inanmak istiyorum
Amin canım. Gidip deli gibi kıyafet almak istiyorum bayılıyorum minnak kıyafetlere allahım kursağımızda bırakmasınEvetanneler iyi ki var. İnşallah bizler de sağlıkla, hayırlısıyla anne oluruz
Hayirli olsun benimde böyleydi 7 inci gün landa 75 cikmistiKızlar Merhaba, bnm de bugün 7. Günüm. Testim bu şekilde. Bnde 5. Günden başladı çok şükür ikinci çizgiasıl test günüm pazar
Bende saat 17 de gidecegim cnm... kese icin.. allahim hayirlisini versin.. benimde kalbim agzimda atiyor resmen .. bol sans canm hersey gönlümce olsun..mucizr bebegimizden güzel haberlerle gel insallagKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Bende 25 Ağustos’ta oldum. Sanki adet olacak gibiyim Bugün ve akıntı oluyorMerhaba ben de 25ağustosta 6.gün tek embriyo traansferi oldum. Sağ yumurtalığımda ağrı hissediyorum böyle olan var mı operasyon yeni olduğu için mi ağrıyordur acaba?
Az da olsa Akıntı bende de var crinone jel den dolayı oluyor diye düşünüyorumBende 25 Ağustos’ta oldum. Sanki adet olacak gibiyim Bugün ve akıntı oluyor
Merhaba bende geçen ctesi opu yaptırmıştım. Hatta buraya yazıp arkadaşlara şişkinlik ya da idrar yaparken sıkıntı çeken var mı diye sormuştum. Başlarda operasyon geçirdiğimiz için onun sıkıntısıdır diye dişimi sıktım ama bu sabah çok kötüydüm işe giderken pantolonlarıma sığamadım karnım taş gibi şişmişti. Doktora yazdım acil gel dedi ohss olmuşum. Aslında çok fazla yumurta toplanmadı benden ama anlamadımAdet olunca hepsi bitti 1 haftada 4 kilo aldım nefes alamayacak hale geldim doktor istersen serum takalım dedi karnım 7 aylık hamile gibi oldu Allah kimseye yaşatmasın bol bol su iç ve dinlenmeye çalış enrji drnk olandan aldım içtim günde 2 tane biri sabah birini akşam içtim ,Yumurta toplamadan sonra transfer günü iptal ettik 1 ay dinlendim sonraki ay transfer oldum ,transferim çok rahat geçti
nitro Elen123 Kızlar selam, Aynı gün transfer olduğumuz için birşey soracağım. Transferden sonraki 12. ve 14. günde Hcg testi yaptırdım, merkeze haber verdim. Kese için bana haftaya randevu verdiler. Çok geç değil mi? Şu an 15.gün, kese için transfer sonrası 21. Gün olacak. Siz kese görmeye gittiniz mi ya da ne zaman gideceksiniz?
Aynen ben de dayanırım şişkinliğe kabızlığa diye bekledim ama yataktan kalkarken bile ağrı oluyordu hemen çağırdı doktorum kontrollerde şükür bi şey çıkmadı ama fitil kabızlık için ilaç ve şurup verdi banamısın demedi kaç tane fitil kullandım ancak adet olunca bir anda hepsi bitti.Merhaba bende geçen ctesi opu yaptırmıştım. Hatta buraya yazıp arkadaşlara şişkinlik ya da idrar yaparken sıkıntı çeken var mı diye sormuştum. Başlarda operasyon geçirdiğimiz için onun sıkıntısıdır diye dişimi sıktım ama bu sabah çok kötüydüm işe giderken pantolonlarıma sığamadım karnım taş gibi şişmişti. Doktora yazdım acil gel dedi ohss olmuşum. Aslında çok fazla yumurta toplanmadı benden ama anlamadımSerum taktılar ve adetimi hızlandırmak için ilaçlar verdi. Opu olan arkadaşlar aman benim gibi dişinizi sıkıp kendinizi ihmal etmeyin
Evet var kesinlikleKızlar benim 6. ve 7. gün testlerini atıyorum, 6. gün hayalet gibiydi bugün 7. gün biraz belirginleşmiş var mı sizce hamilelik? 4. gün embriyosu 19 ağustosta taze transfer 2 tane yapılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?