2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de özenmiyor değilim ama ben de eşim de esmer sayılırız keşke tasarlayabilsem

Kızlar kafama bişey takıldı. Prolutex iğneyi ben normal göbekten diğer yumurta geliştirici iğneler gibi vurdum. Doğru değil mi? Bugün ilk kez yaptım ve sanki şişkinlik yaptı. Sizde de oldu mu

Kızlar kafama bişey takıldı. Prolutex iğneyi ben normal göbekten diğer yumurta geliştirici iğneler gibi vurdum. Doğru değil mi? Bugün ilk kez yaptım ve sanki şişkinlik yaptı. Sizde de oldu mu
Evet canım göbekten yapıyosun diğer igneler gibi bende cok fazla şişkinlik yapmıyo şuan ama ilk zamanlarda yapmışmıydı hatrlamıyorum.

Bol su iç ve protein ağırlıklı beslen doktorum bana iğne falan da vermişti serum taktırmıştı iki tane çok mu yumurtan toplandı?

Benim reçetemi 2 saat olarak yazmışlardı ama 1 saatte bitti bir sıkıntı olmadı. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız

Ya bence de :) insanın kafası rahat olunca her şey daha yolunda gidiyor sanki. Dicem ama bakalım yolunda mı :) 30unda göreceğiz

Adet olunca hepsi bitti 1 haftada 4 kilo aldım nefes alamayacak hale geldim doktor istersen serum takalım dedi karnım 7 aylık hamile gibi oldu Allah kimseye yaşatmasın bol bol su iç ve dinlenmeye çalış enrji drnk olandan aldım içtim günde 2 tane biri sabah birini akşam içtim ,Yumurta toplamadan sonra transfer günü iptal ettik 1 ay dinlendim sonraki ay transfer oldum ,transferim çok rahat geçti

Bi de benim transfer iptal olduktan sonra enerji içeceği iç dedi Eğerki senin iptal değilse içme ,bende daha önce hiç içmemiştim enerji içeceği açıkcası

Bol su iç ve protein ağırlıklı beslen doktorum bana iğne falan da vermişti serum taktırmıştı iki tane çok mu yumurtan toplandı?
Hayır 6 tane.Doktorumda şaşırdı zaten,6 tane toplanıncada oluyormuş demekki dedi,birde bendd olmasın diye çatlatma iğnelerim ona göre vurulmuştu.Gebelik oluşturuyorsada yaparmış vucut.

Bi de benim transfer iptal olduktan sonra enerji içeceği iç dedi Eğerki senin iptal değilse içme ,bende daha önce hiç içmemiştim enerji içeceği açıkcası
Yok benim transfer oldu,bu dün olmaya başladı yani sonradan oldu canım,aman içmeyeyim ben ama banada günde 2 tane soda dedi,belki benim durumuma düşen olursa aklınızda olsun yazayımda

Yok benim transfer oldu,bu dün olmaya başladı yani sonradan oldu canım,aman içmeyeyim ben ama banada günde 2 tane soda dedi,belki benim durumuma düşen olursa aklınızda olsun yazayımda
Transfer olduysa aman içme ne olduğunu bilmiyoruz sonuçta ,geçer zamanla ,hayırlı olsun bu arada inşallah güzel sonuçlar alırsın 18 yumurta toplanmıştı ondan olmuştu herhalde benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…