- 10 Şubat 2018
- 94
- 66
- 38
Yok bana bir sey söylemedi dun 570 çıkmıştı sonucum sanirjm yarın 1000i gecer.ne zaman gideceğini söyledi mi sanaNekadar daha kullancanı söyledimi canım bana bugün bırak dedi diğer ilaçlara devam et dedi
Ben de özenmiyor değilim ama ben de eşim de esmer sayılırızHeveslenmek için haklı değilmiyiz çok bekledik çok emek verdik rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. En önemlisi sağlıklı olması ama allah biliyoya sarışın renkli gözlü bebeklere aşığım ağzımın suyu akarak bakıyorum.
Dikiş bilmek büyük nimet tasarla bencede bebek kıyafetleri çok pahalı
Evet canım göbekten yapıyosun diğer igneler gibi bende cok fazla şişkinlik yapmıyo şuan ama ilk zamanlarda yapmışmıydı hatrlamıyorum.Kızlar kafama bişey takıldı. Prolutex iğneyi ben normal göbekten diğer yumurta geliştirici iğneler gibi vurdum. Doğru değil mi? Bugün ilk kez yaptım ve sanki şişkinlik yaptı. Sizde de oldu mu
Bol su iç ve protein ağırlıklı beslen doktorum bana iğne falan da vermişti serum taktırmıştı iki tane çok mu yumurtan toplandı?Enerji içeçeği mi iç dedi ? Peki sen içtin mi canım ? Bende hiç içmem onu içtiysen hangisinden içtin söylermisin alayım bende? peki geçtimi senin? Geçtiyse ne kadar sürede çok üzülüyorum bu duruma karnım çatlıyor sanki kocaman oldu şişti.birde bol su içtin mi ? Çok soru sordum affola
Benim reçetemi 2 saat olarak yazmışlardı ama 1 saatte bitti bir sıkıntı olmadı. İnşallah sizde güzel haberler alırsınızGüzel haberler alırsınız inşallahBana da transferim ile birlikte intralipid serum uygulanacakmış. Serum kaç saatte bitiyor acb bazı arkadaşlar 3 bazıları 5 saate bitiyor yazmış. Transferden sonra da düzenli olarak takacaklarmış bu serumu bana o yüzden merak ediyorum
Ya bence de :) insanın kafası rahat olunca her şey daha yolunda gidiyor sanki. Dicem ama bakalım yolunda mı :) 30unda göreceğizMis gibide içiyorum çayımı annem bile kızdı onu yeme bunu içme durumuna. Biz herşeyi yedik içtik bak sapasağlamsın dedi doğru valla.
Hatta dr transferden çıkınca sordum neye dikkat edelim dedim adamın cvbı:
Cinsel ilişki yasak diyolar ben demiyorum bana sorsan ne zararı olacakki dedi.
Git gez dolaş naparsan yap banane kafanı rahat tut sadece normal hayatını yaşa dedi çok kızarak çıkmıştım. Ama haklıymış bişey biliyomuş boşa prof olmamış:)
Ayyy hadi bakalımEşim aldı akşam eczaneden artk yarın sabah yapacagım yarın iki test birden yapablirim
Amiinn amin inşallahEstagfurullah ne zahmeti saglikla kollarimiza alalim bebislerimizi insallah
Adet olunca hepsi bitti 1 haftada 4 kilo aldım nefes alamayacak hale geldim doktor istersen serum takalım dedi karnım 7 aylık hamile gibi oldu Allah kimseye yaşatmasın bol bol su iç ve dinlenmeye çalış enrji drnk olandan aldım içtim günde 2 tane biri sabah birini akşam içtim ,Yumurta toplamadan sonra transfer günü iptal ettik 1 ay dinlendim sonraki ay transfer oldum ,transferim çok rahat geçtiEnerji içeçeği mi iç dedi ? Peki sen içtin mi canım ? Bende hiç içmem onu içtiysen hangisinden içtin söylermisin alayım bende? peki geçtimi senin? Geçtiyse ne kadar sürede çok üzülüyorum bu duruma karnım çatlıyor sanki kocaman oldu şişti.birde bol su içtin mi ? Çok soru sordum affola
Bi de benim transfer iptal olduktan sonra enerji içeceği iç dedi Eğerki senin iptal değilse içme ,bende daha önce hiç içmemiştim enerji içeceği açıkcasıEnerji içeçeği mi iç dedi ? Peki sen içtin mi canım ? Bende hiç içmem onu içtiysen hangisinden içtin söylermisin alayım bende? peki geçtimi senin? Geçtiyse ne kadar sürede çok üzülüyorum bu duruma karnım çatlıyor sanki kocaman oldu şişti.birde bol su içtin mi ? Çok soru sordum affola
Hayır 6 tane.Doktorumda şaşırdı zaten,6 tane toplanıncada oluyormuş demekki dedi,birde bendd olmasın diye çatlatma iğnelerim ona göre vurulmuştu.Gebelik oluşturuyorsada yaparmış vucut.Bol su iç ve protein ağırlıklı beslen doktorum bana iğne falan da vermişti serum taktırmıştı iki tane çok mu yumurtan toplandı?
Yok benim transfer oldu,bu dün olmaya başladı yani sonradan oldu canım,aman içmeyeyim benBi de benim transfer iptal olduktan sonra enerji içeceği iç dedi Eğerki senin iptal değilse içme ,bende daha önce hiç içmemiştim enerji içeceği açıkcası
Transfer olduysa aman içmeYok benim transfer oldu,bu dün olmaya başladı yani sonradan oldu canım,aman içmeyeyim benama banada günde 2 tane soda dedi,belki benim durumuma düşen olursa aklınızda olsun yazayımda
Al benden de o kadar iki kat çorap giydim sırtım ellerim çok üşüyor bu gece baya baya donuyorum anlamadımKizlar ben cok usuyorum bir de cok unutkanljk olustu ben de normal mi acaba
Bana kan verme artık 10 gün sonra gel dediYok bana bir sey söylemedi dun 570 çıkmıştı sonucum sanirjm yarın 1000i gecer.ne zaman gideceğini söyledi mi sana
Randevu aldin mi onun içinBana kan verme artık 10 gün sonra gel dedi
Yok canım daha almadım 5 eylüle denk geliyoRandevu aldin mi onun için
Hadi inşallah kalp atışını da duyarsınYok canım daha almadım 5 eylüle denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?