- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 53
- 36
Tebrik ederimKızlar merhaba, transferimin 8. Günü, dün kan testim 210 çıktıRabbim hepimize kalbimizdeki duayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 5. Gün aa kalite çift embriyo transfer edildi, transfer günü sayılmazsa 7, sayılırsa 8. Gün 210 çıkan beta hcg sizce ikiz mi? Bir de çok çok hafif aslında belli belirsiz bir ağrım var kasık bölgemde, 2 gün sonra regli tarihim bu sebepten midir?
Doktorlarında bi dediği bi dediğini tutmuyo.Doktoruma türk kahvesi içebilirmiyim diye sordum, asla dedi. Normalde bile içmemeniz gerekir dedi. Gerekçesini bile soramadan sus pus oldum
Oh oh maşallah :) teşekkür ederim zahmet verdim :) çok iyi kilo vermişsiniz gerçekten tebrik ederiöOcean D3 k2 damla ,multivitamin,dhea 50 mg ,nac 600,proxywomen,b12 dil alti ve esime de bi kac vitamin verdi ikimiz de 2 aydir kullaniyiruz ve devam edin dedi...ayrica gunde 1 yemek kasigi ev yapimk salca tuketmeye calisin dedi sonra corek otu salatalara atin dedi bir de zencefil,zerdecal,kisnis tohumu unu,uzum cekirdegi unu,keciboynuzu unu bal ve tarcin karistirip suyla esine icir dedi ...bir de gun de 1 er tane kuru incir yiyin dedi ve benden de zayiflamami istedi..70 kg idim 1.5 ayda 7 kg verdim suan 63 kg oldum diyetisyenle beraber ilerliyorum
Ya al benden de o kadar hiiç bir yasak yok bi tek hemşire ağır kaldırma dedi yarın duş alabilirsin dedi o kadar. Biraz okuyorum da burada çay asla kahve sakın 3 gün duş alma 10 gün yat falan filan. Doktorum tam da bana göreymiş valla ben o kadar rahatım ki yasaklar vs olmayınca insan kendini kaptırmıyor daha iyi hissediyor sankiDoktorlarında bi dediği bi dediğini tutmuyo.
Benim doktoruma sorarsan herşey olacağına varıyo sal gitsin. Çok rahat adam kendinden emin
Heveslenmek için haklı değilmiyiz çok bekledik çok emek verdik rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. En önemlisi sağlıklı olması ama allah biliyoya sarışın renkli gözlü bebeklere aşığım ağzımın suyu akarak bakıyorum.Salopet diyince bilemedim ne olduğunu. Hemen baktım Google'dan. Bahçıvan diye biliyordum. Sayenizde yeni bir şey öğrendimyaaa ben de çok merak ediyorum kime benzeyecek. Ama bolca dua edelim. Allah vermeyeceğinin hayalini kurdurmaz demişti birileri. Allah'ın hikmeti sonsuz. Herşeyi dileyebiliriz bu arada annem çok iyi kullanır dikiş makinasını. Dilimin ucuna geliyor anne bir şeyler tasarlasam da diksen demek. Ama kendimi durduruyorum. Heveslenmek için erken.
Mis gibide içiyorum çayımı annem bile kızdı onu yeme bunu içme durumuna. Biz herşeyi yedik içtik bak sapasağlamsın dedi doğru valla.Ya al benden de o kadar hiiç bir yasak yok bi tek hemşire ağır kaldırma dedi yarın duş alabilirsin dedi o kadar. Biraz okuyorum da burada çay asla kahve sakın 3 gün duş alma 10 gün yat falan filan. Doktorum tam da bana göreymiş valla ben o kadar rahatım ki yasaklar vs olmayınca insan kendini kaptırmıyor daha iyi hissediyor sanki
İnşallah sizden de güzel haberler alalım, çok çok istiyorumTebrik ederimBenim embriyolarımın yarın 5. günü olacak arayıp haber verecekler inşallah kalitelilerdir ve güzel büyümüşlerdir sizinkiler 5aa imiş ne güzel darısı bana
Ya belki normal hamile kalsak rahat olabilirdik ama şimdi ne mümkün..Doktorlarında bi dediği bi dediğini tutmuyo.
Benim doktoruma sorarsan herşey olacağına varıyo sal gitsin. Çok rahat adam kendinden emin
Doktorun dediği şu: sadece hamile kalana kadar diğer hamilelerden farklısınız hamile kaldıktan sonra sizin hamileliğinizde bebeğinizde doğal yolla olandan farkı yok dedi. Biz tabiki çok hassasız ama benim doktorum istemiyodu fazla hassasiyetiYa belki normal hamile kalsak rahat olabilirdik ama şimdi ne mümkün..
Bende bu transferde yaptırdım bu söylediklerinizi. Önceki transferimde sadece gebelik aşısı yapılmıştı. Şimdi ise transfer günü önce bahsettiğiniz serum verildi. Gebelik aşısı yapıldı. Transfer günü tekrar bir ilaç verildi damar yolundan. Nidicart ve prograf verildi ilk transferden farklı olarak. Bir de embriyo yapıştırıcı uygulandı. Umuyorum işe yararAnladım intralipit serum diye geçiyor değilmi.Birde rahime tutunmayı kolaylaştırıcı bir iğne yapıyolarmış gebelik aşısı diyorlar onu da çok bilmiyorum kontrole gidince sorcam doktoruma
Bana serum yapılmadı canım sadece leucostim yapıldı.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınBende bu transferde yaptırdım bu söylediklerinizi. Önceki transferimde sadece gebelik aşısı yapılmıştı. Şimdi ise transfer günü önce bahsettiğiniz serum verildi. Gebelik aşısı yapıldı. Transfer günü tekrar bir ilaç verildi damar yolundan. Nidicart ve prograf verildi ilk transferden farklı olarak. Bir de embriyo yapıştırıcı uygulandı. Umuyorum işe yarareğer pozitif çıkarsa tekrar serum takılması gerekiyormuş. Bir de kalp atışı duyulunca pazar test günüm ama öyle garip duygular içindeyim ki anlatamam size
Hayırlı olsun ne zaman transfer oldu kaç tane transfer edildi kaçıncı gün embriyosu
Eşim aldı akşam eczaneden artk yarın sabah yapacagım yarın iki test birden yapablirimTransfer gününü sayıyor benim doktorum o günü 1 sayıyor yani. Doğrudur tabi endişelenmeyin :) varsa elinixde bi tane daha yapın kan vereme kadar içiniz rahatlasın :)
Estagfurullah ne zahmeti saglikla kollarimiza alalim bebislerimizi insallahOh oh maşallah :) teşekkür ederim zahmet verdim :) çok iyi kilo vermişsiniz gerçekten tebrik ederiö
Benim transferden 5 gün önce rahim içine leucostim iğne sıkıldı gebelik aşısı ona deniyordu sanırım evet yaptırdım benim doktorum tüm hastalarına yapıyor.Leucostim rahime kan akışını sağlıyormuş tutunmayı kolaylaştırıyormuş normalde kanserli hastalarda kemik iliğinden akyuvar üretilmesini sağlayan bir iğne.Transferden sonra da leucostim tek iğneyi göz kararı 5e bölüyorum 1/5ini hergün göbekten yapıyorum.
hafif ve biraz şiddetlide oluyor ama genelde bir kaç saniye sürüyor ilk zamanda daha yogundu smdi azaliyor ama arada yokluyor halaİlk haftalarında olan gebeler, sizin de regli ağrısı gibi hafif kasık ağrınız oluyor muydu? Normal değil mi bu durum ?
Enerji içeçeği mi iç dedi ? Peki sen içtin mi canım ? Bende hiç içmem onu içtiysen hangisinden içtin söylermisin alayım bendeMerhaba bende ohss oldum yumurta toplamasından sonra hatta transfer günü iyice şiştim iptal oldu donduruldu doktorum bana enerji içeceği iç dedi ben nefes bile alamıyordum bol bol dinlenmeye çalış ,geçmiş olsun
Nekadar daha kullancanı söyledimi canım bana bugün bırak dedi diğer ilaçlara devam et dediAynen ben de kullanıyorum ilk basta prospektusunde kanser hastaları için diye okuyunca endiselenmistim
Güzel haberler alırsınız inşallahBende bu transferde yaptırdım bu söylediklerinizi. Önceki transferimde sadece gebelik aşısı yapılmıştı. Şimdi ise transfer günü önce bahsettiğiniz serum verildi. Gebelik aşısı yapıldı. Transfer günü tekrar bir ilaç verildi damar yolundan. Nidicart ve prograf verildi ilk transferden farklı olarak. Bir de embriyo yapıştırıcı uygulandı. Umuyorum işe yarareğer pozitif çıkarsa tekrar serum takılması gerekiyormuş. Bir de kalp atışı duyulunca pazar test günüm ama öyle garip duygular içindeyim ki anlatamam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?