2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

İlk haftalarında olan gebeler, sizin de regli ağrısı gibi hafif kasık ağrınız oluyor muydu? Normal değil mi bu durum ?

Tebrik ederim Benim embriyolarımın yarın 5. günü olacak arayıp haber verecekler inşallah kalitelilerdir ve güzel büyümüşlerdir sizinkiler 5aa imiş ne güzel darısı bana

Doktoruma türk kahvesi içebilirmiyim diye sordum, asla dedi. Normalde bile içmemeniz gerekir dedi. Gerekçesini bile soramadan sus pus oldum
Doktorlarında bi dediği bi dediğini tutmuyo.
Benim doktoruma sorarsan herşey olacağına varıyo sal gitsin. Çok rahat adam kendinden emin

Oh oh maşallah :) teşekkür ederim zahmet verdim :) çok iyi kilo vermişsiniz gerçekten tebrik ederiö

Doktorlarında bi dediği bi dediğini tutmuyo.
Benim doktoruma sorarsan herşey olacağına varıyo sal gitsin. Çok rahat adam kendinden emin
Ya al benden de o kadar hiiç bir yasak yok bi tek hemşire ağır kaldırma dedi yarın duş alabilirsin dedi o kadar. Biraz okuyorum da burada çay asla kahve sakın 3 gün duş alma 10 gün yat falan filan. Doktorum tam da bana göreymiş valla ben o kadar rahatım ki yasaklar vs olmayınca insan kendini kaptırmıyor daha iyi hissediyor sanki

Heveslenmek için haklı değilmiyiz çok bekledik çok emek verdik rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. En önemlisi sağlıklı olması ama allah biliyoya sarışın renkli gözlü bebeklere aşığım ağzımın suyu akarak bakıyorum.
Dikiş bilmek büyük nimet tasarla bencede bebek kıyafetleri çok pahalı

Mis gibide içiyorum çayımı annem bile kızdı onu yeme bunu içme durumuna. Biz herşeyi yedik içtik bak sapasağlamsın dedi doğru valla.
Hatta dr transferden çıkınca sordum neye dikkat edelim dedim adamın cvbı:
Cinsel ilişki yasak diyolar ben demiyorum bana sorsan ne zararı olacakki dedi.
Git gez dolaş naparsan yap banane kafanı rahat tut sadece normal hayatını yaşa dedi çok kızarak çıkmıştım. Ama haklıymış bişey biliyomuş boşa prof olmamış:)

Tebrik ederim Benim embriyolarımın yarın 5. günü olacak arayıp haber verecekler inşallah kalitelilerdir ve güzel büyümüşlerdir sizinkiler 5aa imiş ne güzel darısı bana
İnşallah sizden de güzel haberler alalım, çok çok istiyorum Benim de normal yolla oluşan bir dış gebeliğim bir de düşüğüm var, her testi yaptırdık, morfoloji sıkıntımız dışında hiçbir sorun yok, onda da sperm sayısı ve ileri hareketlimiz iyi olduğu için önceki kayıplarla ilgili net birşey söyleyemedi doktorumuz. Bu kez en iyi yumurta ve spermle döllenen sağlıklı embriyolar transfer edildi, kan sulandırıcı ve progesteron/östrojen hormonlarını da takviye ile alıyorum, bu kez güzel olucak diye inanmak istiyorum

Ya belki normal hamile kalsak rahat olabilirdik ama şimdi ne mümkün..
Doktorun dediği şu: sadece hamile kalana kadar diğer hamilelerden farklısınız hamile kaldıktan sonra sizin hamileliğinizde bebeğinizde doğal yolla olandan farkı yok dedi. Biz tabiki çok hassasız ama benim doktorum istemiyodu fazla hassasiyeti

Anladım intralipit serum diye geçiyor değilmi.Birde rahime tutunmayı kolaylaştırıcı bir iğne yapıyolarmış gebelik aşısı diyorlar onu da çok bilmiyorum kontrole gidince sorcam doktoruma
Bende bu transferde yaptırdım bu söylediklerinizi. Önceki transferimde sadece gebelik aşısı yapılmıştı. Şimdi ise transfer günü önce bahsettiğiniz serum verildi. Gebelik aşısı yapıldı. Transfer günü tekrar bir ilaç verildi damar yolundan. Nidicart ve prograf verildi ilk transferden farklı olarak. Bir de embriyo yapıştırıcı uygulandı. Umuyorum işe yarar eğer pozitif çıkarsa tekrar serum takılması gerekiyormuş. Bir de kalp atışı duyulunca pazar test günüm ama öyle garip duygular içindeyim ki anlatamam size

Bana serum yapılmadı canım sadece leucostim yapıldı.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

Transfer gününü sayıyor benim doktorum o günü 1 sayıyor yani. Doğrudur tabi endişelenmeyin :) varsa elinixde bi tane daha yapın kan vereme kadar içiniz rahatlasın :)
Eşim aldı akşam eczaneden artk yarın sabah yapacagım yarın iki test birden yapablirim

Aynen ben de kullanıyorum ilk basta prospektusunde kanser hastaları için diye okuyunca endiselenmistim

Enerji içeçeği mi iç dedi ? Peki sen içtin mi canım ? Bende hiç içmem onu içtiysen hangisinden içtin söylermisin alayım bende? peki geçtimi senin? Geçtiyse ne kadar sürede çok üzülüyorum bu durumakarnım çatlıyor sanki kocaman oldu şişti.birde bol su içtin mi ? Çok soru sordum affola

Güzel haberler alırsınız inşallah Bana da transferim ile birlikte intralipid serum uygulanacakmış. Serum kaç saatte bitiyor acb bazı arkadaşlar 3 bazıları 5 saate bitiyor yazmış. Transferden sonra da düzenli olarak takacaklarmış bu serumu bana o yüzden merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…