2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar hem hamileyim hemde ohss oldum.lütfen fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var.Kan tahlilimde pozitif.Ama dediğim gibi ohss oldum Ah nasıl geçer bu,başına gelen varmı hamilelikte

İnşallah güzel haberler alırsın, sonucunu bize de yaz

Ben eczaneye sordum oksaparı aile hekimi yazabiliyormuş.
Sabahları midemden gelen seslere uyanıyorum desem

Kızlar hem hamileyim hemde ohss oldum.lütfen fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var.Kan tahlilimde pozitif.Ama dediğim gibi ohss oldum ☹ Ah nasıl geçer bu,başına gelen varmı hamilelikte
Öncelikle tebrikler. Doktora danıştın mı necdiyor bu duruma

Kızlar hem hamileyim hemde ohss oldum.lütfen fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var.Kan tahlilimde pozitif.Ama dediğim gibi ohss oldum ☹ Ah nasıl geçer bu,başına gelen varmı hamilelikte
Canım korkma çok duydum ben böyle durumlar ama doktorun sana serum falan takmalı bol su içmelisin protein ağırlıklı beslen tuzdan uzak dur doktor bana iğne falan vermişti iki serum bağladı ama transfer yapmadı ohss riskine karşı karnımda çok ağrı ve şişlik vardı ılık su koydum o çok iyi gelmişti

kuruyemiş kavrulmamış kabak cekrdegi, ceviz ve fındık, kuru kayısı, leblebbi faydalı..
hatta fındık baya faydalı bulantı ve kusma önleyiici
avokado aşırı faydalıymış kızlaaar bilginize:)
Lebebi kabız yapar diye hiç yemedim transferden beri. Kavrulmamış kabak çekirdeği bulamadık canım biz. Kuruyemişi içim almıyor. Normalde de sevmezdim.

Canım merhaba benim tarihim 28 Ağustosa bugüne kaydı bir de transfer sırasında belli oldu 3. Gün embriyosu 2 tane
Merhaba saglikla guzel haberler alin insallah...siz mi 2 tane istediniz ? Yani 35 yas alti olanlara 2 tane transfer olmaz diye bir duyum aldim da ...cunku ben de istiyorum

Canım bana da oldu ohss. Ama doktorum farkedince hemen vazgeçti transferden. 1 veya 2 ayda ancak geçer dedi. 1 sonra gittim. Olmaz hala etkileri sürüyor dedi. 2.ay sonunda ikna oldu transfer yapmaya. Ama o şiş varya.. o nasıl bir şey öyle.. sürekli sıkışık gibidim. Bir de arabada tümsek veya çukura girince karnım parlayacak gibi olup kıvranıyordum tuz neredeyse hiç yemedim o iki ay boyunca. Eşim zaten tuza karşı. Sıvı da tükettim bolca.
Ama sana net bir tavsiye veremiyorum hamile olup ohss olunca ne yapmak gerekir, inan ki bilmiyorum

Lebebi kabız yapar diye hiç yemedim transferden beri. Kavrulmamış kabak çekirdeği bulamadık canım biz. Kuruyemişi içim almıyor. Normalde de sevmezdim.
leblebiyide bana hemşire önerdi bulantiyi alır diye.. kuru kayısı arkasindan su bağırsaklrı çalıştırıyo

beeen 2 hamburger yedim(ev yapımı) suan kazınıor midem oan cok doymuştum simdi sesler geliyor üstelk bu halimle kiloda vermisim 2 kg gitmis buna raziyim bu sekilde iletleyceksek okeyim

Sen gerçi pozitif almışsın benım transferin 7.günü ama 2 gündür doymuyorum sürekli midem kazınıyor. Kardeşim psikolojik açlık yaşıyorsundur diyor. Yine ilaçlara yoruyorum artık, acemi gibi daha öncekilerde bunu yaşadım mı hatırlamıyorum bile.

Sende bendensin, bence psikolojik bir durum ya da ilaçlardan kaynaklı olabilir. Bir de ben bu sefer çok kasmıyorum canım ne çektiyse yiyorum artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…