İnşallah güzel haberler alırsın, sonucunu bize de yazBen de 8.günde idrarda negatif gördüm, hatta bugün 9.günüm bugün de negatifti. Ama testim de dandikmiş galiba. Geçen negatif transferimde test günüme kadar ufak ufak lekelenmelerim olmuştu. Bu sefer hiç öyle olmadı, ümitliyim o yüzden. Yarın kan vereceğim inşallah
Ben eczaneye sordum oksaparı aile hekimi yazabiliyormuş.
Kızlar perşembe doktora gitttim hiçbir kısıtlama yok dedi yemek konusunda ben günde iki bardak çay da içiyorum arada kahve de içiyorum bu kadar kasmayın arkadaşlar boşa stres hamilelik hastalık değil normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz meleklerimize hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallahhh ve darısı tüm arkadaşlarımızın başınaBu arada kızlar ben sürekli açım ya midem kazınıyor 100 kilo olmazsam iyi valla bir de sürekli uykum var sizde durumlar ne? Bu kadar çok acıkan var mı?
Sabahları midemden gelen seslere uyanıyorum desemKızlar perşembe doktora gitttim hiçbir kısıtlama yok dedi yemek konusunda ben günde iki bardak çay da içiyorum arada kahve de içiyorum bu kadar kasmayın arkadaşlar boşa stres hamilelik hastalık değil normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz meleklerimize hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallahhh ve darısı tüm arkadaşlarımızın başınaBu arada kızlar ben sürekli açım ya midem kazınıyor 100 kilo olmazsam iyi valla bir de sürekli uykum var sizde durumlar ne? Bu kadar çok acıkan var mı?
Inşallah ya valla 8 senedir bekliyorum bari bu sefer tutsunBen adetim gecikince yaptım canım geçen pazartesi mi? Biraz erken gibi geldi ama belki de üç beş bir şey çıkar
Bendede oluyor ama o estroferm kaynaklı diye düşünüyorumBenbende ara ara ateş basması oluyor, sizdede var mı? Bu belirtimi
Ben transferden önce almıştım canım zaten bağışıklığı düşürmekmiş amaç o nedenle böyle hissediyorsun büyük ihtimalMerhaba, intralipid serum alan var mi? Bugun trabsferden sonra aldim ama digerlerinden cok farkliyim baya ates basiyo hasta gibi halsiz oldum.
Öncelikle tebrikler. Doktora danıştın mı necdiyor bu durumaKızlar hem hamileyim hemde ohss oldum.lütfen fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var.Kan tahlilimde pozitif.Ama dediğim gibi ohss oldum ☹ Ah nasıl geçer bu,başına gelen varmı hamilelikte
Canım korkma çok duydum ben böyle durumlar ama doktorun sana serum falan takmalı bol su içmelisin protein ağırlıklı beslen tuzdan uzak dur doktor bana iğne falan vermişti iki serum bağladı ama transfer yapmadı ohss riskine karşı karnımda çok ağrı ve şişlik vardı ılık su koydum o çok iyi gelmiştiKızlar hem hamileyim hemde ohss oldum.lütfen fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var.Kan tahlilimde pozitif.Ama dediğim gibi ohss oldum ☹ Ah nasıl geçer bu,başına gelen varmı hamilelikte
Lebebi kabız yapar diye hiç yemedim transferden beri. Kavrulmamış kabak çekirdeği bulamadık canım biz. Kuruyemişi içim almıyor. Normalde de sevmezdim.kuruyemiş kavrulmamış kabak cekrdegi, ceviz ve fındık, kuru kayısı, leblebbi faydalı..
hatta fındık baya faydalı bulantı ve kusma önleyiici
avokado aşırı faydalıymış kızlaaar bilginize:)
Selam canım sen ne zaman transfer oldun?Merhaba, intralipid serum alan var mi? Bugun trabsferden sonra aldim ama digerlerinden cok farkliyim baya ates basiyo hasta gibi halsiz oldum.
Merhaba saglikla guzel haberler alin insallah...siz mi 2 tane istediniz ? Yani 35 yas alti olanlara 2 tane transfer olmaz diye bir duyum aldim da ...cunku ben de istiyorumCanım merhaba benim tarihim 28 Ağustosa bugüne kaydı bir de transfer sırasında belli oldu 3. Gün embriyosu 2 tane
Canım bana da oldu ohss. Ama doktorum farkedince hemen vazgeçti transferden. 1 veya 2 ayda ancak geçer dedi. 1 sonra gittim. Olmaz hala etkileri sürüyor dedi. 2.ay sonunda ikna oldu transfer yapmaya. Ama o şiş varya.. o nasıl bir şey öyle.. sürekli sıkışık gibidim. Bir de arabada tümsek veya çukura girince karnım parlayacak gibi olup kıvranıyordumKızlar hem hamileyim hemde ohss oldum.lütfen fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var.Kan tahlilimde pozitif.Ama dediğim gibi ohss oldum ☹ Ah nasıl geçer bu,başına gelen varmı hamilelikte
leblebiyide bana hemşire önerdi bulantiyi alır diye.. kuru kayısı arkasindan su bağırsaklrı çalıştırıyoLebebi kabız yapar diye hiç yemedim transferden beri. Kavrulmamış kabak çekirdeği bulamadık canım biz. Kuruyemişi içim almıyor. Normalde de sevmezdim.
beeenKızlar perşembe doktora gitttim hiçbir kısıtlama yok dedi yemek konusunda ben günde iki bardak çay da içiyorum arada kahve de içiyorum bu kadar kasmayın arkadaşlar boşa stres hamilelik hastalık değil normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz meleklerimize hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallahhh ve darısı tüm arkadaşlarımızın başınaBu arada kızlar ben sürekli açım ya midem kazınıyor 100 kilo olmazsam iyi valla bir de sürekli uykum var sizde durumlar ne? Bu kadar çok acıkan var mı?
Kaçıncı gün embriyosu canım benim 5.gün embriyosu yarın 9.günüm kanda Çıkar mıMerhaba bende 21 inde transfer oldum bugün değerim 31 idi
Sen gerçi pozitif almışsın benım transferin 7.günü ama 2 gündür doymuyorum sürekli midem kazınıyor. Kardeşim psikolojik açlık yaşıyorsundur diyor. Yine ilaçlara yoruyorum artık, acemi gibi daha öncekilerde bunu yaşadım mı hatırlamıyorum bile.Kızlar perşembe doktora gitttim hiçbir kısıtlama yok dedi yemek konusunda ben günde iki bardak çay da içiyorum arada kahve de içiyorum bu kadar kasmayın arkadaşlar boşa stres hamilelik hastalık değil normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz meleklerimize hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallahhh ve darısı tüm arkadaşlarımızın başınaBu arada kızlar ben sürekli açım ya midem kazınıyor 100 kilo olmazsam iyi valla bir de sürekli uykum var sizde durumlar ne? Bu kadar çok acıkan var mı?
Bende 21 inde dondurulmuş transfer oldum.pazartesi test günüm öncesinde hiç test yapmadım.gününde direk kan testi yaptıracam.bence gününe kadar sabredilmelibu çok zor ama ben sabrediyorum
kızlar bende 21.inde 5.gün çift embriyo transferi oldum.test günüm pazartesi ama pazar akşam yapmayı düşünüyorum hastaneler hem daha sakin olur hem de pazar izninde rahat rahat duygularımızı yaşarız eşimle
Ha akşam ha sabah farketmez di mi test açısından
Sende bendensin, bence psikolojik bir durum ya da ilaçlardan kaynaklı olabilir. Bir de ben bu sefer çok kasmıyorum canım ne çektiyse yiyorum artık .Ya bende açlıktan muzdaribim ama ben daha cok yeniyim. Daha transferin 11. Günündeyim ama 3-4 gündür inanılmaz açım yani günde 6 öğün yesem yine açım. Sbh aç uyanıyorum gece acıkıyorum. Bence seninki cok normal canım bebişin büyüyor ama benmki ne kadr normal bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?