2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

yani anlamadiğim o kadar alkol sigara bağımlılarının nasıl çocukları oluyor. onu gectim uyusturucu bağımlılarının bile çocukları oluyor. allah aşkına onlar ananas avakado mu yiyorlarr.. aman tutunmaz diye onu yapmiyim bunu yapmiyim.. stres stres stres başka birsey değil... hersey alın yazısı kader.. bol bol dua.. ruhu cana verene dua etmekten öte şansımız yok.. Allah isteyecek ve olacak.. O istemezse bu dünyada olabilecek birsey yok

Benimde senin gibi çift embriyo 5. Gun ama bu ikinci transferim inşallah rabbim senide benide dileyen herkesi sevindirir canim.

Saol canım ben 21 Ağustos ta 4.gün embriyosu idi ama 6.gün kanamam başladı hala devam ediyor dün 7.günde 31 çıkmıştı bugün 8.gün .doktorum p tesi günü kan testinde belli olur dedi
Canım inşallahh bebeğin sana sımsıkı tutunur dualarım seninle

Aynen oyle canim..bunun tam terside soz konusu..beslenmesi iyi olup..sigara alkol kullanmayan arkadaslarinda olmayabiliyo..bence nasipp bunlarr.hep.yada kismet..avakadomuda yedim..ananasimida..kabak cekirdegii..findik fistik..ceviz..havucc..akliniza ne gelirse..olmadi..kismet degilmis..bazen agzinla kus tutsanda olmuyo diyolar ya..nasibinde yoksa olmuyo..varsa oluyo..taktir Allahtan..elimizd3n gelenide yapiyoruz..ama..yapmaliyizda..

Kızlar perşembe doktora gitttim hiçbir kısıtlama yok dedi yemek konusunda ben günde iki bardak çay da içiyorum arada kahve de içiyorum bu kadar kasmayın arkadaşlar boşa stres hamilelik hastalık değil normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz meleklerimize hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallahhh ve darısı tüm arkadaşlarımızın başınaBu arada kızlar ben sürekli açım ya midem kazınıyor 100 kilo olmazsam iyi valla bir de sürekli uykum var sizde durumlar ne? Bu kadar çok acıkan var mı?

Evet transferimin 5.günü bugün çok acıkıyorum ve ağrılarım oluyo evi sildim vicdan azabı çekiyorum şuan

Ben de sık acıkıyorum. Ama öyle zamanlarda meyve yiyorum ya da çorba varsa onu içiyorum. Kuruyemiş hiç yiyemiyorum artık.. gebelikten önce dut kurusu yerdim avuç avuç ama şimdi bilemiyorum zararı var mı.. kan şekerini yükseltir mi aniden.. emin olmayınca yemiyorum dut kuruşunu da

Ya bende açlıktan muzdaribim ama ben daha cok yeniyim. Daha transferin 11. Günündeyim ama 3-4 gündür inanılmaz açım yani günde 6 öğün yesem yine açım. Sbh aç uyanıyorum gece acıkıyorum. Bence seninki cok normal canım bebişin büyüyor ama benmki ne kadr normal bilemiyorum

kuruyemiş kavrulmamış kabak cekrdegi, ceviz ve fındık, kuru kayısı, leblebbi faydalı..
hatta fındık baya faydalı bulantı ve kusma önleyiici
avokado aşırı faydalıymış kızlaaar bilginize:)

Pazartesi günü canım, test günüm cuma ama pazartesi iğnem var o yüzden bi kan tahlili vereceğim sen ne zaman yaptırdın?
Ben adetim gecikince yaptım canım geçen pazartesi mi? Biraz erken gibi geldi ama belki de üç beş bir şey çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…