- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 23
- 33
Benimde senin gibi çift embriyo 5. Gun ama bu ikinci transferim inşallah rabbim senide benide dileyen herkesi sevindirir canim.Evet kasık ağrım var ama kullandığım ilaçlar iğnelerde yapıyo olabilir bilmiyorum doktoruma sordum sorun yok dedi genede korkuyorum ben içimde bi ümitsizlik var çift embiriyo benimki 5.gün taze transfer ilk denemem
Idrar testleri hep yaniltici oldu maalesefGörünüyor hafif ama ne kadar beklettiniz bilmiyorum. 5 dk dan fazla bekletince çıkan doğru olmaz diyorlardı
Amin amin inşallah canım benimBenimde senin gibi çift embriyo 5. Gun ama bu ikinci transferim inşallah rabbim senide benide dileyen herkesi sevindirir canim.
Canım inşallahh bebeğin sana sımsıkı tutunur dualarım seninleSaol canım ben 21 Ağustos ta 4.gün embriyosu idi ama 6.gün kanamam başladı hala devam ediyor dün 7.günde 31 çıkmıştı bugün 8.gün .doktorum p tesi günü kan testinde belli olur dedi
Aynen oyle canim..bunun tam terside soz konusu..beslenmesi iyi olup..sigara alkol kullanmayan arkadaslarinda olmayabiliyo..bence nasipp bunlarr.hep.yada kismet..avakadomuda yedim..ananasimida..kabak cekirdegii..findik fistik..ceviz..havucc..akliniza ne gelirse..olmadi..kismet degilmis..bazen agzinla kus tutsanda olmuyo diyolar ya..nasibinde yoksa olmuyo..varsa oluyo..taktir Allahtan..elimizd3n gelenide yapiyoruz..ama..yapmaliyizda..yani anlamadiğim o kadar alkol sigara bağımlılarının nasıl çocukları oluyor. onu gectim uyusturucu bağımlılarının bile çocukları oluyor. allah aşkına onlar ananas avakado mu yiyorlarr.. aman tutunmaz diye onu yapmiyim bunu yapmiyim.. stres stres stres başka birsey değil... hersey alın yazısı kader.. bol bol dua.. ruhu cana verene dua etmekten öte şansımız yok.. Allah isteyecek ve olacak.. O istemezse bu dünyada olabilecek birsey yok
Hayırlı olsunBen 21inde transfer oldum. Perşembe kaset test yaptım silikte olsa çıktı. Dondurulmuştu benim
Canım senin ne zaman oldu transferin?Amin kardeşim inşaallah
BenKızlar 22 ağustosta transferi olanlar varmı test yapan filan.ben meraktan duramıyorum test için ptesi demiştim ama zaman geçmiyor
Test yapmayacam cunku kpss ye hazrlaniyorum, moralim bozulur diyeBen☝bende ara ara ateş basması oluyor, sizdede var mı? Bu belirtimi
Evet transferimin 5.günü bugün çok acıkıyorum ve ağrılarım oluyo evi sildim vicdan azabı çekiyorum şuanKızlar perşembe doktora gitttim hiçbir kısıtlama yok dedi yemek konusunda ben günde iki bardak çay da içiyorum arada kahve de içiyorum bu kadar kasmayın arkadaşlar boşa stres hamilelik hastalık değil normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz meleklerimize hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallahhh ve darısı tüm arkadaşlarımızın başınaBu arada kızlar ben sürekli açım ya midem kazınıyor 100 kilo olmazsam iyi valla bir de sürekli uykum var sizde durumlar ne? Bu kadar çok acıkan var mı?
Ben de sabahları süt akşamları limonata içiyorumsütben bu ara su dışında süt ve limonata dadandim ama sicak bisi bulamadim belki sicak cikılta
Ben de sık acıkıyorum. Ama öyle zamanlarda meyve yiyorum ya da çorba varsa onu içiyorum. Kuruyemiş hiç yiyemiyorum artık.. gebelikten önce dut kurusu yerdim avuç avuç ama şimdi bilemiyorum zararı var mı.. kan şekerini yükseltir mi aniden.. emin olmayınca yemiyorum dut kuruşunu daKızlar perşembe doktora gitttim hiçbir kısıtlama yok dedi yemek konusunda ben günde iki bardak çay da içiyorum arada kahve de içiyorum bu kadar kasmayın arkadaşlar boşa stres hamilelik hastalık değil normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz meleklerimize hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallahhh ve darısı tüm arkadaşlarımızın başınaBu arada kızlar ben sürekli açım ya midem kazınıyor 100 kilo olmazsam iyi valla bir de sürekli uykum var sizde durumlar ne? Bu kadar çok acıkan var mı?
Ya bende açlıktan muzdaribim ama ben daha cok yeniyim. Daha transferin 11. Günündeyim ama 3-4 gündür inanılmaz açım yani günde 6 öğün yesem yine açım. Sbh aç uyanıyorum gece acıkıyorum. Bence seninki cok normal canım bebişin büyüyor ama benmki ne kadr normal bilemiyorumKızlar perşembe doktora gitttim hiçbir kısıtlama yok dedi yemek konusunda ben günde iki bardak çay da içiyorum arada kahve de içiyorum bu kadar kasmayın arkadaşlar boşa stres hamilelik hastalık değil normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz meleklerimize hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallahhh ve darısı tüm arkadaşlarımızın başınaBu arada kızlar ben sürekli açım ya midem kazınıyor 100 kilo olmazsam iyi valla bir de sürekli uykum var sizde durumlar ne? Bu kadar çok acıkan var mı?
Pazartesi günü canım, test günüm cuma ama pazartesi iğnem var o yüzden bi kan tahlili vereceğim sen ne zaman yaptırdın?Canım senin ne zaman oldu transferin?
kuruyemiş kavrulmamış kabak cekrdegi, ceviz ve fındık, kuru kayısı, leblebbi faydalı..Ben de sık acıkıyorum. Ama öyle zamanlarda meyve yiyorum ya da çorba varsa onu içiyorum. Kuruyemiş hiç yiyemiyorum artık.. gebelikten önce dut kurusu yerdim avuç avuç ama şimdi bilemiyorum zararı var mı.. kan şekerini yükseltir mi aniden.. emin olmayınca yemiyorum dut kuruşunu da
Benim test günüm pazartesi.transferi saymazsak 10. Gün oluyo yani.hakkımızda hayırlısı inşallah pozitif sonuçları görürüzBen de 21inde oldum transfer dondurulmuş 5.gün çift. Yarın kan vericem sana da mı pazara gün verdiler :)
Ben adetim gecikince yaptım canım geçen pazartesi mi? Biraz erken gibi geldi ama belki de üç beş bir şey çıkarPazartesi günü canım, test günüm cuma ama pazartesi iğnem var o yüzden bi kan tahlili vereceğim sen ne zaman yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?