Canım sen ne zaman transfer oldun seni de ekleyeyim listeye
Öyledir öyledir bebişlerin seni kemiriyordur
pazar bizim burda hastaneler özelkle aksam üzeri tıklım oluo hep covid icin gelenler oluo geçe bırakmayın derimkızlar bende 21inde 5.gün çift embriyo transferi oldum.test günüm pazartesi ama pazar akşam yapmayı düşünüyorum hastaneler hem daha sakin olur hem de pazar izninde rahat rahat duygularımızı yaşarız eşimle
Ha akşam ha sabah farketmez di mi test açısından erken olmaz sanki
Güzel haberleri yarın vermek ümidiyleÇıkar canım yap sen tahlilini
Gercektenmi, ben baktim bulamadim, bende belirti diye seviniyordumBendede oluyor ama o estroferm kaynaklı diye düşünüyorum
bir arkadaşım doğal yolla gebe kaldı, ilk hangi belirti oldu dedim, sıcak basardı dedi, bi sıcak bir soğuk oluyordu dediBendede oluyor ama o estroferm kaynaklı diye düşünüyorum
Doğrudur canım çok saol fakat burda özel bir hastane var sırf kadın hastalıkları o yüzden orda covid hastaları olmuyor ona gideceğim .ipneye de her gün oraya gidiyorumpazar bizim burda hastaneler özelkle aksam üzeri tıklım oluo hep covid icin gelenler oluo geçe bırakmayın derim
Ben kaç aydır kullanıyorum hafif şişkinliğin haricinde diğer yan etkileri yaşamadım hala da yaşamadım yani herkese göre değişebilirGercektenmi, ben baktim bulamadim, bende belirti diye seviniyordumeki bir incelesene
Ayy evet benide ateş basıyoda biri östrojen basıyolar ondan demişti. Yan etkilerde yok. İnşallah hamileyizdir.Gercektenmi, ben baktim bulamadim, bende belirti diye seviniyordumeki bir incelesene
benimde 25de transfer oldu 3ünde test yapabilirsin dedi doktorum 5.gün embiriyosuCanım ben 24 Ağustos da trafsfer oldum 3. gün embriyosu çift. test günüm 4 eylül
İnşallah inşallah öyledir ama işte arada adet sancısı gelince bir olumsuz düşünme başlıyor.
sende adet sancısı olmuş muydu bir de batma yaşadın mı?
InsallahAyy evet benide ateş basıyoda biri östrojen basıyolar ondan demişti. Yan etkilerde yok. İnşallah hamileyizdir.
Aynen hem adet sancısı vardı hem de sanki içimi oyuyorduCanım ben 24 Ağustos da trafsfer oldum 3. gün embriyosu çift. test günüm 4 eylül
İnşallah inşallah öyledir ama işte arada adet sancısı gelince bir olumsuz düşünme başlıyor.
sende adet sancısı olmuş muydu bir de batma yaşadın mı?
Canım sen de Hulusi hocanın hastasımıydınKaçıncı gün embriyosu canım benim 5.gün embriyosu yarın 9.günüm kanda Çıkar mı
Aynen bendede son 3 gundur boyle birsey oldu, icten hararet geliyor, bende daha onceki kimyasallarda yasamadim bunuBen kaç aydır kullanıyorum hafif şişkinliğin haricinde diğer yan etkileri yaşamadım hala da yaşamadım yani herkese göre değişebilir
Canım yurtdışından bir arkadaş evde kendileri yaptıklarını söylemişti güvenilir bir Eczacı bulsan ona yaptırsan ya da eve emekli bir hemşire bulup çağırsan benim öğretmen arkadaşım önceden hemşireydi sonra öğretmenlik okuyup geçiş yapmış şükür ki her gün ona gidiyorum yapıyor sağolsunİyi akşamlar, her gün progestan iğne vuruluyorum. Corona’nın artışından dolayı, akşam geç saatlerde özel bir hastanenin acilinde vuruluyorum. Temiz, büyük ve güvenilir bir yer (di) ama bu akşam öğrendiğime göre hastanede korona olan hastalar varmış, üzerine enjeksiyon yapan hemşire de yanımda öksürünce çok tedirgin oldum. Bu iğneyi eşim yaparım diyor, nasıl yapsam bilemedim. Bu iğneyi evde yapan var mi aranızda?
Benim ilk denemem canım korkma korkma bende bir iki gün oldu böyle sıkıntı ama çok çok değildi ama olabiliyormuş.Ya baya kotuydum sabahtan beri bi turlu yattigim yerde rahat edemedim, halsizlik agri bogazim bile biraz agrimaya basladi doktora yazdim serumdanmis bol su ic dedi. Sen de dun transfer olmussun hayirli olsun simdidenben transferden hemen sonra aldim. Persembe tekrar alicam. Kacinci denemendi baslarda verilmiyor
Merhaba canım benim 10 saat sürdü serum çünkü 10-12 saat olmalı diye not düştü doktorum. Taktırma parası özelde 400-600 tl arasında değişiyordu ben devlette taktırdım.Bana da transfer ile intralipid serum verilecek. Merak ediyorum kaç dakikada bitiyor? Bir de bizim merkezimizde 500 tl dediler ücretine siz ne kadara taktırdınız?
leblebiyide bana hemşire önerdi bulantiyi alır diye.. kuru kayısı arkasindan su bağırsaklrı çalıştırıyo
Tsekkur ederimBenim ilk denemem canım korkma korkma bende bir iki gün oldu böyle sıkıntı ama çok çok değildi ama olabiliyormuş.
çok teşekkür ederim inşallah sana da hayırlı olsun güzel haberler inşallah
Yok yok estağfurullah bi sıkıntım yoktu canım çok şükürTsekkur ederimPeki size neden veriliyor otoimmun hastaliginiz mi vaedi cok sordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?