2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım sen ne zaman transfer oldun seni de ekleyeyim listeye

Canım ben 24 Ağustos da trafsfer oldum 3. gün embriyosu çift. test günüm 4 eylül
Öyledir öyledir bebişlerin seni kemiriyordur

İnşallah inşallah öyledir ama işte arada adet sancısı gelince bir olumsuz düşünme başlıyor.
sende adet sancısı olmuş muydu bir de batma yaşadın mı?

pazar bizim burda hastaneler özelkle aksam üzeri tıklım oluo hep covid icin gelenler oluo geçe bırakmayın derim

İyi akşamlar, her gün progestan iğne vuruluyorum. Corona’nın artışından dolayı, akşam geç saatlerde özel bir hastanenin acilinde vuruluyorum. Temiz, büyük ve güvenilir bir yer (di) ama bu akşam öğrendiğime göre hastanede korona olan hastalar varmış, üzerine enjeksiyon yapan hemşire de yanımda öksürünce çok tedirgin oldum. Bu iğneyi eşim yaparım diyor, nasıl yapsam bilemedim. Bu iğneyi evde yapan var mi aranızda?

pazar bizim burda hastaneler özelkle aksam üzeri tıklım oluo hep covid icin gelenler oluo geçe bırakmayın derim
Doğrudur canım çok saol fakat burda özel bir hastane var sırf kadın hastalıkları o yüzden orda covid hastaları olmuyor ona gideceğim .ipneye de her gün oraya gidiyorum

benimde 25de transfer oldu 3ünde test yapabilirsin dedi doktorum 5.gün embiriyosu

Aynen hem adet sancısı vardı hem de sanki içimi oyuyordu

Ben kaç aydır kullanıyorum hafif şişkinliğin haricinde diğer yan etkileri yaşamadım hala da yaşamadım yani herkese göre değişebilir
Aynen bendede son 3 gundur boyle birsey oldu, icten hararet geliyor, bende daha onceki kimyasallarda yasamadim bunu

Canım yurtdışından bir arkadaş evde kendileri yaptıklarını söylemişti güvenilir bir Eczacı bulsan ona yaptırsan ya da eve emekli bir hemşire bulup çağırsan benim öğretmen arkadaşım önceden hemşireydi sonra öğretmenlik okuyup geçiş yapmış şükür ki her gün ona gidiyorum yapıyor sağolsun

Benim ilk denemem canım korkma korkma bende bir iki gün oldu böyle sıkıntı ama çok çok değildi ama olabiliyormuş.
çok teşekkür ederim inşallah sana da hayırlı olsun güzel haberler inşallah

Bana da transfer ile intralipid serum verilecek. Merak ediyorum kaç dakikada bitiyor? Bir de bizim merkezimizde 500 tl dediler ücretine siz ne kadara taktırdınız?
Merhaba canım benim 10 saat sürdü serum çünkü 10-12 saat olmalı diye not düştü doktorum. Taktırma parası özelde 400-600 tl arasında değişiyordu ben devlette taktırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…