2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

kızlar biraz önce ayakta iken sağ kasığıma inanılmaz bi ağrı girdi ayakta duramadım oturdum şimdide sırt üstü uzanıyorum sizce tutunmuşlar mıdır.. pozitif Sonuc alanlarda oldu mu böyle

Bende hamileyimmmmmmmmm

Merhaba, intralipid serum alan var mi? Bugun trabsferden sonra aldim ama digerlerinden cok farkliyim baya ates basiyo hasta gibi halsiz oldum.
Bana da transfer ile intralipid serum verilecek. Merak ediyorum kaç dakikada bitiyor? Bir de bizim merkezimizde 500 tl dediler ücretine siz ne kadara taktırdınız?

kızlar bende 21inde 5.gün çift embriyo transferi oldum.test günüm pazartesi ama pazar akşam yapmayı düşünüyorum hastaneler hem daha sakin olur hem de pazar izninde rahat rahat duygularımızı yaşarız eşimle
Ha akşam ha sabah farketmez di mi test açısından erken olmaz sanki

Ben transferden önce almıştım canım zaten bağışıklığı düşürmekmiş amaç o nedenle böyle hissediyorsun büyük ihtimal
Ya baya kotuydum sabahtan beri bi turlu yattigim yerde rahat edemedim, halsizlik agri bogazim bile biraz agrimaya basladi doktora yazdim serumdanmis bol su ic dedi. Sen de dun transfer olmussun hayirli olsun simdiden ben transferden hemen sonra aldim. Persembe tekrar alicam. Kacinci denemendi baslarda verilmiyor

Galiba ıhlamur ve papatya çayı günde 1 bardağı geçmeyecek şekilde izin veriyorlar birde kuşburnu ve doğal kurutulmuş meyveden yapılan meyve çayları olabilir
Kızlar yine Bi araştırın da ben ıhlamur çok zararlı düşüğe sebep olur diye biliyorum bu süreçte.

Sende bendensin, bence psikolojik bir durum ya da ilaçlardan kaynaklı olabilir. Bir de ben bu sefer çok kasmıyorum canım ne çektiyse yiyorum artık .
Bence psikolojik değil çünkü benim hamileliğim sürprizdi ben öğrenmeden önceki son birkaç günde aynı mide kaçınmasını yaşadım

Bence psikolojik değil çünkü benim hamileliğim sürprizdi ben öğrenmeden önceki son birkaç günde aynı mide kaçınmasını yaşadım
Yani inşallah öyledir, güzel düşünmek gerek tabi ama her ihtimali de aklımdan geçiriyorum. Bu sefer diğerlerine nazaran çok istediğimden midir nedir güzel hissiyatlar var ama hayırlısı yine de. Umarım senin dediğin gibidir ve bebişler sebebiyle böyle oluyoruzdur.

Kızlar perşembe günü doktorum bir sürü tahlil istedi bir dahaki gelişime kadar ben cuma sabah kan vermeye gidecektim ama gece saat üç bir uyandım açlıktan ölüyorum sabah aç karınla tahlil yapılması gerek ya direndim saat beşe kadar inanın uyuyamadım dayanamayıp yedim tahliller de pazartesiye kaldı ya ben açlığa dayanan biriyim kaç saat oruç tutardım böyle bir açlık görmedim kızımda böyle değildi neyden kaynaklı acaba bilimsel bir açıklaması var mı? Doktora sormayı unuttum

Bize 3 sise 300 liraya mal oldu. Eczaneden aldik hastanede taktilar. Bir saati biraz gecti.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz acb? Ben ankarada birkaç eczaneye sordum yok diyorlar. Bana da 4-5 şişe takılacak sanırım 500 tlden çok maliyetli oluyor klinikte neden bu kadar fark alıyorlar onu da anlamadım

Öyledir öyledir bebişlerin seni kemiriyordur

Canım sen ne zaman transfer oldun seni de ekleyeyim listeye

Çıkar canım yap sen tahlilini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…