- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 23
- 33
Bende hamileyimmmmmmmmmYeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- @Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @puravida -3 Ağustos-4.Gün embriyosu-tek
- @Vatanimsensin -3Ağustos-5:Gün embriyosu-tek
- @Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @mrskorkut -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @esil16 -4 Ağustos
- @zebekine -4Ağusros-3. Gün embriyosu-tek
- @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @Denizderman -6Ağustos-
- @tln arasta -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-3 tane
- A antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek
- @alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
- @Graceful7 -8Ağusros-5. Gün embriyosu-çift
- @Sherife_0660 -9 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @Kalibimmm -10Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Aylin343534 -11Ağustos-3.gün embriyosu-çift
- @nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Elen123 -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @canskus -12Ağustos-5.Gün embriyosu-tek
- @iklime_06 -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @poly-anna -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @minik3434 -13Ağustos
- @Srknflz 13 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @monicageller -14 Ağustos-3. Gün embriyosu-tek
- @Selinbe -14 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @Songulllll9292 -15 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @vaveylam34 -17 Ağustos 3.gün embriyosu-çift
- @duam08 -17Ağustos-3. Gün embriyosu
- @xena30 -17 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @ipekipeki -18ağustos-3.gün embriyosu-çift
- @littlesunshinee -18 Ağustos
- @Nefesim45 -18Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
- @bayacilek -18 Ağustos-3. Gün embriyosu-tek
- 3 33bliss33 -19Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
- 7 78kova
- @NurseH -19Ağustos-4.gün embriyosu
- @Melikexxxyyzz -19 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- P Pasagirl -20Ağustos
- @Aponjj -20 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @afrartis -21Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
Maciacz -21 Ağustos - @Hilal-ss—21Ağustos-5. Gün embriyosu
- @Iro_123 _21 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @EmiZey54 -21Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @sevgiliseyyah -21 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @ilknurtweety -21 Ağustos
- @kalpsizce -21 Ağustos
- @cicekbade -22 Ağustos-5. Gün embriyosu
- @bur_mus -22Ağustos
- @Ykthkmhn -22 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @Umut8484 -22AĞUSTOS-5. Gün embriyosu-çift
- @Kubra1609 -22 Ağustos
- @Koseden-24 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @mrskoc -24 Ağustos
- @Dmlugr -24ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @pissa-25 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @tugcesahin99 -25 Ağustos
- @translokasyon -25 Ağustos-6. Gün embriyosu-tek
- R Rengin0724 -25 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @Pinky34 -26Ağustos-5. Gün embriyosu
- @Aduygukl -27 Ağustos
- @Gmz3557 -28Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
- @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
- @afili29
- @Mucizem33
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
- @Feray87543 -3. Gün embriyosu-çift
Bana da transfer ile intralipid serum verilecek. Merak ediyorum kaç dakikada bitiyor? Bir de bizim merkezimizde 500 tl dediler ücretine siz ne kadara taktırdınız?Merhaba, intralipid serum alan var mi? Bugun trabsferden sonra aldim ama digerlerinden cok farkliyim baya ates basiyo hasta gibi halsiz oldum.
Hayırlı olsun canım kan mı verdin kaç çıktı? Kaçıncı gün embriyosu? :)Bende hamileyimmmmmmmmm
Bu sabahSelam canım sen ne zaman transfer oldun?
Ya baya kotuydum sabahtan beri bi turlu yattigim yerde rahat edemedim, halsizlik agri bogazim bile biraz agrimaya basladi doktora yazdim serumdanmis bol su ic dedi. Sen de dun transfer olmussun hayirli olsun simdidenBen transferden önce almıştım canım zaten bağışıklığı düşürmekmiş amaç o nedenle böyle hissediyorsun büyük ihtimal
Bize 3 sise 300 liraya mal oldu. Eczaneden aldik hastanede taktilar. Bir saati biraz gecti.Bana da transfer ile intralipid serum verilecek. Merak ediyorum kaç dakikada bitiyor? Bir de bizim merkezimizde 500 tl dediler ücretine siz ne kadara taktırdınız?
Kızlar yine Bi araştırın da ben ıhlamur çok zararlı düşüğe sebep olur diye biliyorum bu süreçte.Galiba ıhlamur ve papatya çayı günde 1 bardağı geçmeyecek şekilde izin veriyorlar birde kuşburnu ve doğal kurutulmuş meyveden yapılan meyve çayları olabilir
Bence psikolojik değil çünkü benim hamileliğim sürprizdi ben öğrenmeden önceki son birkaç günde aynı mide kaçınmasını yaşadımSende bendensin, bence psikolojik bir durum ya da ilaçlardan kaynaklı olabilir. Bir de ben bu sefer çok kasmıyorum canım ne çektiyse yiyorum artık .
Yani inşallah öyledir, güzel düşünmek gerek tabi ama her ihtimali de aklımdan geçiriyorum. Bu sefer diğerlerine nazaran çok istediğimden midir nedir güzel hissiyatlar var ama hayırlısı yine de. Umarım senin dediğin gibidir ve bebişler sebebiyle böyle oluyoruzdur.Bence psikolojik değil çünkü benim hamileliğim sürprizdi ben öğrenmeden önceki son birkaç günde aynı mide kaçınmasını yaşadım
Teşekkür ederim canım kacinci gun embriyosu bilmem sormadım nasıl bir heyecan yaptıysamHayırlı olsun canım kan mı verdin kaç çıktı? Kaçıncı gün embriyosu? :)
Hangi şehirde yaşıyorsunuz acb? Ben ankarada birkaç eczaneye sordum yok diyorlar. Bana da 4-5 şişe takılacak sanırım 500 tlden çok maliyetli oluyor klinikte neden bu kadar fark alıyorlar onu da anlamadımBize 3 sise 300 liraya mal oldu. Eczaneden aldik hastanede taktilar. Bir saati biraz gecti.
Öyledir öyledir bebişlerin seni kemiriyordurYani inşallah öyledir, güzel düşünmek gerek tabi ama her ihtimali de aklımdan geçiriyorum. Bu sefer diğerlerine nazaran çok istediğimden midir nedir güzel hissiyatlar var ama hayırlısı yine de. Umarım senin dediğin gibidir ve bebişler sebebiyle böyle oluyoruzdur.
Canım sen ne zaman transfer oldun seni de ekleyeyim listeyeYani inşallah öyledir, güzel düşünmek gerek tabi ama her ihtimali de aklımdan geçiriyorum. Bu sefer diğerlerine nazaran çok istediğimden midir nedir güzel hissiyatlar var ama hayırlısı yine de. Umarım senin dediğin gibidir ve bebişler sebebiyle böyle oluyoruzdur.
Bana da daha önce ıhlamur içme demişti doktorum haklısınız bende zararlı diye biliyorum.Kızlar yine Bi araştırın da ben ıhlamur çok zararlı düşüğe sebep olur diye biliyorum bu süreçte.
Çıkar canım yap sen tahlilinikızlar bende 21inde 5.gün çift embriyo transferi oldum.test günüm pazartesi ama pazar akşam yapmayı düşünüyorum hastaneler hem daha sakin olur hem de pazar izninde rahat rahat duygularımızı yaşarız eşimle
Ha akşam ha sabah farketmez di mi test açısından erken olmaz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?