- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
insallah nasıl rahat ediyorsan öyle dene ozaman canim ben inanıyorum bu kez olucak sağlıkla doğum yapıcaz insallahBu kez onu ye bunu ye den çok uzağım, canım ne isterse onu yiyorum. Önceki denemelerimde incirler, ananaslar, havuç suları, Light peynir falan derken epey teferruatlı listelerle de uğraştım. Artık kafamı dinliyorum yediğim rutini bile farklılaştırmak eminim beni strese sokacak unutmayayım, ihmal etmeyeyim diye uğraşırken. Nasipte varsa böyle de tutar diyorum. Haklısın incir çok faydalı ama yeme listeleri bile yeterince stres kaynağı benim için onun için bu tedavide rutinimi hiç bozmadım çok da mutluyum. Kendimi tedavi oluyormuş gibi hissetmiyorum. Bu da beni pozitif etkiliyor. İnşallah sonucumu da hayatımız gibi pozitif olur.
İnşallah canım inşallah bende inanıyorum bu kez nedenseinsallah nasıl rahat ediyorsan öyle dene ozaman canim ben inanıyorum bu kez olucak sağlıkla doğum yapıcaz insallah
bende inanıyorum sağlıkla gelecekler insallah bebeklerimizİnşallah canım inşallah bende inanıyorum bu kez nedense ♥♥♥
canim benim 1 tane 5. gün embriyosu 7 ağustos transfer tarihiYeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- @pissa
- 7 78kova 2.denem 5.gün embriyosu
- @Muallimezzz 5. Gün embriyosu-çift-18 temmuz
- @gulgulgulgul20202020
- @Peanuttt
- A alLaayaaaaaaaaaa
- @My heaven
- @sevgiliseyyah
- @Uykuluprenses58
Violett90 - @Nezara
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
EsrRam - @cengelliigne
- @Esraesrael
- @Mucizem33
- @Nefesim45
- @Alikla 1 tane 5. Gün embriyosu
nitro 5.Gün embriyosu - @Aponjj 1.deneme 5. Gün embriyosu
- @mrskorkut -4ağustos-çift-5gün embriyosu
- @pinkbuyu -8ağustos-5.gün embriyosu
- @kahveyokmu -22temmuz-çift-5.gün embriyosu
- @Ozmai -tek-5. Gün embriyosu
- @Derinsart -4 Ağustos-çift-5.gün embriyosu
- @maviejderha -tek-5. Gün embriyosu
- @Travelover -çift-5.gün embriyosu
- @afili29
uranus35 - @Papatya88orkide
canim benim 1 tane 5. gün embriyosu 7 ağustos transfer tarihi
amin canim benim bakalim insallah hayırlısıyla tutar sonrada sağlıkla gelir insallahhayırlı olsun Sağlıkla kucağına alacağın bebişler olsun
merhaba amin canim en erken sen tarnsfer olacaksin bende 7 agustosMerhabalar benim de transfer günüm 4 ağustos. Umarim herkes umut ettigi şeye ulaşır.
Benim ilk kez tüp bebek denemem olacak. Sizin suan icin kaç embriyonuz dollendi acaba? Bunu merak ediyorum. Bugun beni arayip 2 tane birinci kalite 2 tane 3.kalite döllenme var dediler bakalim ayin 4 dü 5.gun olacak ve besinci güne çikarlar mi ki boylece biraz kaygilandim açıkçası.amin canim benim bakalim insallah hayırlısıyla tutar sonrada sağlıkla gelir insallah
İnşallah ya sadece kist değil benim ki yapışıklık ve tüplerde tıkalı sağımdaki yumurtalık maalesef gidip soldada olusturmaya calıstılar aşlaha sükür sıkıntı yok gibi ama tutup tutmayacagınj bilemiyoruz ameliyat dediler ama çocuk olmadan yapmak cok riskli dediler nasıl olacak bilmiyoruzMerhaba canım bende de çikolata kisti var 10 güne kadar transferim olacak ben geçici menopozdaydım.Tedaviye başladıktansonra artık kafana takma kistleri tüp bebekte başka bir sorunun yoksa başlı başına bir sorun değil endometriozis.Benim gibi çikolata kisti olan çok arkadaşım pozitif sonuç aldı geçen aylarda
benim 18 yumurta toplandı 12 tanesi doluydu 2 tane 3. günde dondurdular 2 tane 5. günde sonra 2 kez tek 5. gün embriyosu transfer edildi ikiside tuttu ama düşük yaşadım. şuan 3. transfer olacak 5. gün geride kalmadı diğeri 6. güne gitcekmi diye beklediler öldüBenim ilk kez tüp bebek denemem olacak. Sizin suan icin kaç embriyonuz dollendi acaba? Bunu merak ediyorum. Bugun beni arayip 2 tane birinci kalite 2 tane 3.kalite döllenme var dediler bakalim ayin 4 dü 5.gun olacak ve besinci güne çikarlar mi ki boylece biraz kaygilandim açıkçası.
Tedaviniz hayırlı olsun. Çıkar Allah'ın izniyle içinizi ferah tutun. 1 embriyo bile olsa tutması için yeterli nasipte varsa o tutacaktır ama nasipte yoksa 20 yumurta bile olsa tutmaz. Onun için stres yapmayın kendinize. Pozitif olun. İnşallah sonu iyi olacakBenim ilk kez tüp bebek denemem olacak. Sizin suan icin kaç embriyonuz dollendi acaba? Bunu merak ediyorum. Bugun beni arayip 2 tane birinci kalite 2 tane 3.kalite döllenme var dediler bakalim ayin 4 dü 5.gun olacak ve besinci güne çikarlar mi ki boylece biraz kaygilandim açıkçası.
Yani öyle birşey mümkün değil 2 sene önceki test üzerinden sizi tedaviye almazlar hemşire anlamamış olabilir ya da kafası meşgul olabilir. Muhakkak söylenir size test yaptırın diye. Her tedavide yeni test istenir ki bazen bikaç kez tekrar edilir. Döllenme öncesi yumurta toplamada alınır sperm o da yumurtayı döllemek için. Bu işlemlerden önce bir test isterler.Kızlar benim aklıma bişey takıldı sormak istiyorum. Tüp bebek tedavisinde eşime hiç spermiogram testi yapılmadı. İki sene önce yaptırdığımız testin sonuç kağıdı vardı onu gösterdik ama özellikle belirttim bu iki sene önceye ait spermiogram sonucu, belki iki senede değişmiştir tekrar yapılsa iyi olur demiştim bişeyler diyip geçiştirdi hemşire. Acaba döllendirmeden önce tahlil yapıyolar mı verilen örnek üzerinde??
Evet genel görüş bu çocuktan önce artık ameliyat yapılmaması yönünde yumurtalık rezervini düşürüyor ameliyat nekadar iyi yapılırsa yapılsın birde tekrar etmeme garantisi yok.Hayırlısı olsun inşallahİnşallah ya sadece kist değil benim ki yapışıklık ve tüplerde tıkalı sağımdaki yumurtalık maalesef gidip soldada olusturmaya calıstılar aşlaha sükür sıkıntı yok gibi ama tutup tutmayacagınj bilemiyoruz ameliyat dediler ama çocuk olmadan yapmak cok riskli dediler nasıl olacak bilmiyoruz
Merhabalar hoş geldiniz kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane konulacak?listeye ekleyeyim kaçıncı denemeniz?Merhabalar benim de transfer günüm 4 ağustos. Umarim herkes umut ettigi şeye ulaşır.
Bizden istenmedi. Zor bi tedavi sürecine başlanıyor yani istenmeliydi. İhmal yaptılar.Yani öyle birşey mümkün değil 2 sene önceki test üzerinden sizi tedaviye almazlar hemşire anlamamış olabilir ya da kafası meşgul olabilir. Muhakkak söylenir size test yaptırın diye. Her tedavide yeni test istenir ki bazen bikaç kez tekrar edilir. Döllenme öncesi yumurta toplamada alınır sperm o da yumurtayı döllemek için. Bu işlemlerden önce bir test isterler.
Merhaba .Benim ilk denemem olacak . Yani taze oluyor sanırım 5. Gunu bekliyoruz transfer için.ekleyebilirsiniz.Merhabalar hoş geldiniz kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane konulacak?listeye ekleyeyim kaçıncı denemeniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?