2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

vay be aslında neler neler oluyor değil mi ama farkında değiliz bence bende de vardır birşeyler de farkında degiliz
Tabi canim hic farkinda degiliz hem de
Ben 1 aydir gitmiyorum biraz maddi olarak agir oldu simdi tup bebek de yaptiricaz
Ama insallah hamile kaldiktan sonra devam edicem cunku bu sefer de farkli seyler cikabilirmis annelikle ilgili

Tabi canim hic farkinda degiliz hem de
Ben 1 aydir gitmiyorum biraz maddi olarak agir oldu simdi tup bebek de yaptiricaz
Ama insallah hamile kaldiktan sonra devam edicem cunku bu sefer de farkli seyler cikabilirmis annelikle ilgili
yaaa bana da eşim git diyoda ben şimdi o ise bir girsem hiç çıkamam babamla alakalı kaymakamlarla ilgili derdim çok biliyorum ondan hiç bulasmiyorum

Bende Ağustos ayında kısmetse transfer olucam fakat kafama takılan birşey var. Uzun protokolde tedavi görüyorum. Bir önceki ayın adetinin üstünden 24 gün geçti ve bugün bana göbekten kalem formunda bir iğne yapıldı ve bir seferlik bişey olduğu söylendi ve 6 gün sonraya kontrol için randevu verildi. Bu ne iğnesi acaba daha önce böyle biseyle karşılaşan oldu mu merak içindeyim ayrıca promolut n ve decavit kullanıyorum bir süredir aynen devam denildi.

bana da vuruldu canim o yumurtalarını baskiliyor ve o iğne vurulduktan sonra 1 ay içinde transfer olabiliyorsun

Hoş geldiniz sizi de listemize ekleyeyim o vakit kaç tane ve kaçıncı gün embriyosu olacak ayrıca tarih belliyse yazar mısınız?

Ben de dondurulmuş tüp bebek tedavisine başladım 5inde transferim olacak. 2105 yılında oğluma kavuştum. O zamandan kalan 5 yumurtam var Ocak ayında denedim olmadı şimdi tekrar deniyorum inşallah bu sefer olur

Selam benim 16. Gün transfer yapıldı benim de Ağustos sonu olacak reglim sarkmazsa sarkarsa Eylül başı sizin ne zaman olcak bazen daha erken de transfer yapılabiliyor

ben rahim dinlendirmedeym. Ohss mi ne öyle bişey olmuşum. Emriyolar donduruldu. İkinci adetinde gel dedi doktor. İlkini oldum ikinciyi bekliyorum 18 ağustosta olurum diye düşünüyorum tabi düzensizlik olmazsa

Hoş geldiniz sizi de listemize ekleyeyim o vakit kaç tane ve kaçıncı gün embriyosu olacak ayrıca tarih belliyse yazar mısınız?

Hosbulduk ben henüz yolun başında sayılırım Ağustos sonuna doğru transfer yapicagini söyledi doktor eğer bir sikinti çıkmazsa tabi, ben kontrollerimi yaptıkça buraya da yazarım listeye ona göre eklersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…