Hem de neler neler insan cok sasiriyorAllahım benimkini deşseler kim bilir neler çıkar ortaya
Tabi canim hic farkinda degiliz hem devay be aslında neler neler oluyor değil mi ama farkında değiliz bence bende de vardır birşeyler de farkında degiliz
Çok tatlı geldi bana:) Bende öyleyim ama kendimize yapıyoruz iyileşmenize çok sevindimEvet maalesef herseyi kafama takan bir yapim varkucukken de boylemisim demek ki
yaaa bana da eşim git diyoda ben şimdi o ise bir girsem hiç çıkamam babamla alakalı kaymakamlarla ilgili derdim çok biliyorum ondan hiç bulasmiyorumTabi canim hic farkinda degiliz hem de
Ben 1 aydir gitmiyorum biraz maddi olarak agir oldu simdi tup bebek de yaptiricaz
Ama insallah hamile kaldiktan sonra devam edicem cunku bu sefer de farkli seyler cikabilirmis annelikle ilgili
bana da vuruldu canim o yumurtalarını baskiliyor ve o iğne vurulduktan sonra 1 ay içinde transfer olabiliyorsunBende Ağustos ayında kısmetse transfer olucam fakat kafama takılan birşey var. Uzun protokolde tedavi görüyorum. Bir önceki ayın adetinin üstünden 24 gün geçti ve bugün bana göbekten kalem formunda bir iğne yapıldı ve bir seferlik bişey olduğu söylendi ve 6 gün sonraya kontrol için randevu verildi. Bu ne iğnesi acaba daha önce böyle biseyle karşılaşan oldu mu merak içindeyim ayrıca promolut n ve decavit kullanıyorum bir süredir aynen devam denildi.
Tam iyilestim diyememÇok tatlı geldi bana:) Bende öyleyim ama kendimize yapıyoruz iyileşmenize çok sevindim
Baslayinca uzun bir sure gitmek gerekiyor fayda alabilmek icin. Baslamak zor, ama baslamak iyilesmenin yarisii bence.yaaa bana da eşim git diyoda ben şimdi o ise bir girsem hiç çıkamam babamla alakalı kaymakamlarla ilgili derdim çok biliyorum ondan hiç bulasmiyorum
O seanslara biz gitsek bizden neler çıkcak allah muhafazaTam iyilestim diyememseanslara baslasam kimbilir daha neler cikicakk
Hoş geldiniz sizi de listemize ekleyeyim o vakit kaç tane ve kaçıncı gün embriyosu olacak ayrıca tarih belliyse yazar mısınız?Bende Ağustos ayında kısmetse transfer olucam fakat kafama takılan birşey var. Uzun protokolde tedavi görüyorum. Bir önceki ayın adetinin üstünden 24 gün geçti ve bugün bana göbekten kalem formunda bir iğne yapıldı ve bir seferlik bişey olduğu söylendi ve 6 gün sonraya kontrol için randevu verildi. Bu ne iğnesi acaba daha önce böyle biseyle karşılaşan oldu mu merak içindeyim ayrıca promolut n ve decavit kullanıyorum bir süredir aynen devam denildi.
Selam benim 16. Gün transfer yapıldı benim de Ağustos sonu olacak reglim sarkmazsa sarkarsa Eylül başı sizin ne zaman olcak bazen daha erken de transfer yapılabiliyor
Hoş geldiniz sizi de listemize ekleyeyim o vakit kaç tane ve kaçıncı gün embriyosu olacak ayrıca tarih belliyse yazar mısınız?
öyle canim ama ben bi gitsem yıllarca gitmem gerekir o nedenle hiç gitmiyorum kesin çözümBaslayinca uzun bir sure gitmek gerekiyor fayda alabilmek icin. Baslamak zor, ama baslamak iyilesmenin yarisii bence.
aminnn canim hayırlı bayramlarHayırlı bayramlar kızlarinşaallah bundan sonra ki bayramlarımızı bebeklerimizle geçirmemiz dileğiyle Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?