Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.insallah Rabbimde sana gönlundekini nasip etsinTedaviniz hayırlı olsun. Çıkar Allah'ın izniyle içinizi ferah tutun. 1 embriyo bile olsa tutması için yeterli nasipte varsa o tutacaktır ama nasipte yoksa 20 yumurta bile olsa tutmaz. Onun için stres yapmayın kendinize. Pozitif olun. İnşallah sonu iyi olacak
canim eğer 4. gun ise transferden 1 gün önce 2 tanesini çözüyor geride kalanların durumuna bakarak sonrakingunr gitme durumuna gore transfer ediyorlar benim 3 tane kalmıştı 2 tane 3. gün 1 tane 5. gündü 3. günleri çözüp 5. güne getirmişler sonra 1 tanesini 5. günde döndürmüş 6. güne gerçekmi diye bakmış oda ölmüş kalitesine gore takip edip ayarlıyorlar onlarnitro canım senin embiryoları üçüncü günde dondurup 5. Güne devam ettireceklerdi dimi hangi aşamadasın şuan transferden kaç gün önce bu işlemi yapacaklar bilgin var mı? benim de iki tane 4. Gün embiryom var 5. Güne neye göre karar verip ilerlettiyorlar acaba donduruldugu zaman kaliteleri nasıldı embiryolarının
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Benimkilerin Kaliteleri pek iyi de değildi bakalım neye karar verecekler, benimkiler gider mi amma nazlı embiryolarım var perişan etti bizicanim eğer 4. gun ise transferden 1 gün önce 2 tanesini çözüyor geride kalanların durumuna bakarak sonrakingunr gitme durumuna gore transfer ediyorlar benim 3 tane kalmıştı 2 tane 3. gün 1 tane 5. gündü 3. günleri çözüp 5. güne getirmişler sonra 1 tanesini 5. günde döndürmüş 6. güne gerçekmi diye bakmış oda ölmüş kalitesine gore takip edip ayarlıyorlar onlar
Canım benim doktorum genelde 3.gün dondurup transferden 2 gün önce çözdürüp 5.güne gitmesini bekleyip transfer ediyor bu yöntemle daha çok başarı elde edildiğini söylemişti.Bende 2 toplama yapıldı ilkinde 3 ikincisinde 1 donduruldu ilk 3 olanda biri iyi kalite diğerleri orta demişti diye hatırlıyorum ayrıntılı sormadım kalitelerini.Zaten sonraki süreçte bozulmadan çözünüp sağlıklı 5.güne gitmeleri önemlinitro canım senin embiryoları üçüncü günde dondurup 5. Güne devam ettireceklerdi dimi hangi aşamadasın şuan transferden kaç gün önce bu işlemi yapacaklar bilgin var mı? benim de iki tane 4. Gün embiryom var 5. Güne neye göre karar verip ilerlettiyorlar acaba donduruldugu zaman kaliteleri nasıldı embiryolarının
Yaa demek o şekilde daha iyi oluyormuş. İnşaallah bozulmadan en iyi kalitede 5. Güne giderler. Bu arada hangi merkezde tedavi oluuyorsun merak ettim merkeziniCanım benim doktorum genelde 3.gün dondurup transferden 2 gün önce çözdürüp 5.güne gitmesini bekleyip transfer ediyor bu yöntemle daha çok başarı elde edildiğini söylemişti.Bende 2 toplama yapıldı ilkinde 3 ikincisinde 1 donduruldu ilk 3 olanda biri iyi kalite diğerleri orta demişti diye hatırlıyorum ayrıntılı sormadım kalitelerini.Zaten sonraki süreçte bozulmadan çözünüp sağlıklı 5.güne gitmeleri önemli
Ankara başkent üniversitesi hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu doktorum.Benim durumum biraz farklı çikolata kisti de olduğu için böyle havuz yöntemi yapıldı az yumurta çıkıyor çünkü.Doktorum da endometriozis kliniği başkanı zaten.Genelde benim durumumda olan hastalarda birçok yöntem deniyor tutması için.Yaa demek o şekilde daha iyi oluyormuş. İnşaallah bozulmadan en iyi kalitede 5. Güne giderler. Bu arada hangi merkezde tedavi oluuyorsun merak ettim merkezini ☺
Anladım kuzum, Hulusi beyi duymuştum Ankara'da yaşıyor olsam hatta direk Hulusi beye giderdim sanırım çünkü bı ara çok araştırma yapmıştım, başarılı Dr yani inşaallah senin de tedavin pozitif olur, bebeğine kavuşursun canım, hakkımızda hayırlısı olsun inşaallahAnkara başkent üniversitesi hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu doktorum.Benim durumum biraz farklı çikolata kisti de olduğu için böyle havuz yöntemi yapıldı az yumurta çıkıyor çünkü.Doktorum da endometriozis kliniği başkanı zaten.Genelde benim durumumda olan hastalarda birçok yöntem deniyor tutması için.
İnşallah canım sağol hepimiz çok emekler verdik Allahım hepimizin dualarını kabul etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallahAnladım kuzum, Hulusi beyi duymuştum Ankara'da yaşıyor olsam hatta direk Hulusi beye giderdim sanırım çünkü bı ara çok araştırma yapmıştım, başarılı Dr yani inşaallah senin de tedavin pozitif olur, bebeğine kavuşursun canım, hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
İnşaallah amin canımİnşallah canım sağol hepimiz çok emekler verdik Allahım hepimizin dualarını kabul etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Ben adetin üçüncü günü başlamıştım canım adetin ikinci ya da üçüncü gün başlanıyor zaten. Benim merkez adetin birinci günü covid testi istiyor negatif çıkarsa eğer ya ikinci gün ya üçüncü gün kontrole çağırıyorlar.Kizlar ben tedaviye baslamak icin adeti bekliyorum. Bugun adetin 27. Gunu. Kasik agrim basladi sanirim
Adet olacagim. Eger bugun adet olursam bayramdan dolayi doktora 3.gunu gidebilecegim. Bana ilk ya da 2.gunu gel demisti. Sizler adetin kacinci gunu basladiniz ilk islemlere? Insallah bugunu de atlatirim da yarin adet olurum
3.gunu olabilmesine cok sevindim. Ben o zaman doktora yazip haber vereyimBen adetin üçüncü günü başlamıştım canım adetin ikinci ya da üçüncü gün başlanıyor zaten. Benim merkez adetin birinci günü covid testi istiyor negatif çıkarsa eğer ya ikinci gün ya üçüncü gün kontrole çağırıyorlar.
Evet canım üçüncü günde tedaviye başlanıyor. Tedavi başında öyle insanın içi kıpır kıpır oluyor. İnşaallah hep aynı kıpırtı devam eder tedavin çok güzel ilerler3.gunu olabilmesine cok sevindim. Ben o zaman doktora yazip haber vereyim ☺ Icim kipir kipir oldu
Insalah canim hepimizin insallah Rabbim yardimcimiz olsunEvet canım üçüncü günde tedaviye başlanıyor. Tedavi başında öyle insanın içi kıpır kıpır oluyor. İnşaallah hep aynı kıpırtı devam eder tedavin çok güzel ilerler
canim biz buralarda nelere şahit olduk en iyi kaliteler tutmadı ümit az denilenler tuttu duaya emanetiz bol bol dua edicez insallah sende sağlıkla bebeklerine kavuşursun canimAnladım canım teşekkür ederim cevabın için. Benimkilerin Kaliteleri pek iyi de değildi bakalım neye karar verecekler, benimkiler gider mi amma nazlı embiryolarım var perişan etti biziinşaallah rabbim Can versin bı mucize olsun inşaallah
Haklısın canım transferden sonra artık gerisi rabbimin ol demesine kalıyor. rabbim inşaallah dualarımızı kabul etsincanim biz buralarda nelere şahit olduk en iyi kaliteler tutmadı ümit az denilenler tuttu duaya emanetiz bol bol dua edicez insallah sende sağlıkla bebeklerine kavuşursun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?