2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.insallah Rabbimde sana gönlundekini nasip etsin

Kızlar selam, transfer öncesi lh ve E2 değeri kaç olmalı bilgisi olan var mı? Bugün kontrole gittim adetimin 7. günü rahim kalınlığı 9 olmuş. E2 ve lh değerime göre bugün çatlatma iğnesi olabilirimm, 5 gün sonrasında transfer olacak dedi doktorum. Natürel transfer olacak bu arada

nitro canım senin embiryoları üçüncü günde dondurup 5. Güne devam ettireceklerdi dimi hangi aşamadasın şuan transferden kaç gün önce bu işlemi yapacaklar bilgin var mı? benim de iki tane 4. Gün embiryom var 5. Güne neye göre karar verip ilerlettiyorlar acaba donduruldugu zaman kaliteleri nasıldı embiryolarının

canim eğer 4. gun ise transferden 1 gün önce 2 tanesini çözüyor geride kalanların durumuna bakarak sonrakingunr gitme durumuna gore transfer ediyorlar benim 3 tane kalmıştı 2 tane 3. gün 1 tane 5. gündü 3. günleri çözüp 5. güne getirmişler sonra 1 tanesini 5. günde döndürmüş 6. güne gerçekmi diye bakmış oda ölmüş kalitesine gore takip edip ayarlıyorlar onlar

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Benimkilerin Kaliteleri pek iyi de değildi bakalım neye karar verecekler, benimkiler gider mi amma nazlı embiryolarım var perişan etti bizi inşaallah rabbim Can versin bı mucize olsun inşaallah

Canım benim doktorum genelde 3.gün dondurup transferden 2 gün önce çözdürüp 5.güne gitmesini bekleyip transfer ediyor bu yöntemle daha çok başarı elde edildiğini söylemişti.Bende 2 toplama yapıldı ilkinde 3 ikincisinde 1 donduruldu ilk 3 olanda biri iyi kalite diğerleri orta demişti diye hatırlıyorum ayrıntılı sormadım kalitelerini.Zaten sonraki süreçte bozulmadan çözünüp sağlıklı 5.güne gitmeleri önemli

Yaa demek o şekilde daha iyi oluyormuş. İnşaallah bozulmadan en iyi kalitede 5. Güne giderler. Bu arada hangi merkezde tedavi oluuyorsun merak ettim merkezini

Yaa demek o şekilde daha iyi oluyormuş. İnşaallah bozulmadan en iyi kalitede 5. Güne giderler. Bu arada hangi merkezde tedavi oluuyorsun merak ettim merkezini ☺
Ankara başkent üniversitesi hastanesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu doktorum.Benim durumum biraz farklı çikolata kisti de olduğu için böyle havuz yöntemi yapıldı az yumurta çıkıyor çünkü.Doktorum da endometriozis kliniği başkanı zaten.Genelde benim durumumda olan hastalarda birçok yöntem deniyor tutması için.

Anladım kuzum, Hulusi beyi duymuştum Ankara'da yaşıyor olsam hatta direk Hulusi beye giderdim sanırım çünkü bı ara çok araştırma yapmıştım, başarılı Dr yani inşaallah senin de tedavin pozitif olur, bebeğine kavuşursun canım, hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah

İnşallah canım sağol hepimiz çok emekler verdik Allahım hepimizin dualarını kabul etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Kizlar ben tedaviye baslamak icin adeti bekliyorum. Bugun adetin 27. Gunu. Kasik agrim basladi sanirim
Adet olacagim. Eger bugun adet olursam bayramdan dolayi doktora 3.gunu gidebilecegim. Bana ilk ya da 2.gunu gel demisti. Sizler adetin kacinci gunu basladiniz ilk islemlere? Insallah bugunu de atlatirim da yarin adet olurum

Ben adetin üçüncü günü başlamıştım canım adetin ikinci ya da üçüncü gün başlanıyor zaten. Benim merkez adetin birinci günü covid testi istiyor negatif çıkarsa eğer ya ikinci gün ya üçüncü gün kontrole çağırıyorlar.

3.gunu olabilmesine cok sevindim. Ben o zaman doktora yazip haber vereyim Icim kipir kipir oldu

canim biz buralarda nelere şahit olduk en iyi kaliteler tutmadı ümit az denilenler tuttu duaya emanetiz bol bol dua edicez insallah sende sağlıkla bebeklerine kavuşursun canim

canim biz buralarda nelere şahit olduk en iyi kaliteler tutmadı ümit az denilenler tuttu duaya emanetiz bol bol dua edicez insallah sende sağlıkla bebeklerine kavuşursun canim
Haklısın canım transferden sonra artık gerisi rabbimin ol demesine kalıyor. rabbim inşaallah dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…