- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
sağlıklı doğum olur insallahKızlar hayırlı bayramlar çnşallah bundan sonraki bayramımız sağlıklı gebelik haberi olur ♥
Merhaba hoşgeldiniz sizi de listemize ekleyeyim o zaman kaç tane transfer edilecek?kaçıncı gün embriyosu?Ben de dondurulmuş tüp bebek tedavisine başladım 5inde transferim olacak. 2105 yılında oğluma kavuştum. O zamandan kalan 5 yumurtam var Ocak ayında denedim olmadı şimdi tekrar deniyorum inşallah bu sefer olur
sağlıklı doğum olur insallah
amin canim aminnnn♥Sağlıklı geçen bir gebeliğin ardından kolay doğum ♥ Hayırlısı olsun güzel olsun hamile olalımda
Hoşgeldiniz sizi de hemen listemize ekleyeyim o zaman transfer günü belli olunca tarihinizi de eklerim sizin kaçıncı denmeniz?Sizdeki sorun nedir?Merhaba ben de inşallah bu ay transfer olacaklardanım
Fertijine gidiyorum
Şuan iğne kullanıyorum yeni başladım
Rabbim herkese afiyetlisi ile Nasib etsin
Heyecan iyidir canım heyecanını hiç kaybetme inşallah. Bu kez çok güzel olacak 2020 bizim yılımız olacak ben inanıyorum. Salı günü benim de yumurtam toplanacak bakalım kaç yumurta toplayacaklar. Hepimiz için hayırlısı olsungünaydın kizceler transfer tarihi yaklaştıkça sanki ilk kez transfer olcakmisim gibi stresim artıyor ve çok heyecanliyim insallah bukez hepimizde sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza aliriz
ıncir falan ye canim kaliteyi arttırdığını duydum hadi insallah en kaliteli en bolundan yumurtaların olsun Allah yar ve yardımcın olsun canim benim insallah gerçekten bu yıl yüzümuz gülerHeyecan iyidir canım heyecanını hiç kaybetme inşallah. Bu kez çok güzel olacak 2020 bizim yılımız olacak ben inanıyorum. Salı günü benim de yumurtam toplanacak bakalım kaç yumurta toplayacaklar. Hepimiz için hayırlısı olsun
sadece bekle bence canim stres yaptıysan onun için gecikmiş olabilirBir süredir sadece beklediğim için iyice sabırsızlanmaya başladım
Bu dönemde stres yaptığımız için gecikmeler yaşanıyor. Doğal yolla olmayı bekleyin birşey kullanmamız daha iyi olur bu süreçte. Kafanıza takmamaya gayret edin hatta bir uğraş bulun kendinize kitap okuyun, bişeyler boyayın, örgü örün, bulmaca çözün. Zihni farklı şeylerle meşgul edin. Belki gecikmesi de iyidir vücut daha iyi toparlanabilir. Güzel düşünün pozitif olun inşallah iyi şeyler sizi bulacaktır.Herkese hayırlı bayramlar öncelikle. 2 adet dönemi rahim dinledirme verdi doktorum transfer hazırlığı için adetimi bekliyorum ama 5-6 gün gecikti. Adet düzensizliğim yoktu daha öncesinde çok nadir böyle gecikirdi. Adet söktürücü vs kullanmalı mıyım? Yoksa kafaya takmadan bekleyeyim mi adetim ne zaman olursa.
Bu kez onu ye bunu ye den çok uzağım, canım ne isterse onu yiyorum. Önceki denemelerimde incirler, ananaslar, havuç suları, Light peynir falan derken epey teferruatlı listelerle de uğraştım. Artık kafamı dinliyorum yediğim rutini bile farklılaştırmak eminim beni strese sokacak unutmayayım, ihmal etmeyeyim diye uğraşırken. Nasipte varsa böyle de tutar diyorum. Haklısın incir çok faydalı ama yeme listeleri bile yeterince stres kaynağı benim için onun için bu tedavide rutinimi hiç bozmadım çok da mutluyum. Kendimi tedavi oluyormuş gibi hissetmiyorum. Bu da beni pozitif etkiliyor. İnşallah sonucumu da hayatımız gibi pozitif olur.ıncir falan ye canim kaliteyi arttırdığını duydum hadi insallah en kaliteli en bolundan yumurtaların olsun Allah yar ve yardımcın olsun canim benim insallah gerçekten bu yıl yüzümuz güler
İnternetten baktım endometriosiz için çikolata kisti diyor. Çikolata kistiniz mi var? Eğer öyleyse tedavi için sorun teşkil etmiyor direkt transfer yapıyorlar. Doğumda temizleniyormuş. Dr un bana söylediği bu yöndeydi.Merhaba bende yeni 3 güne yumurtama toplama işlemim gerçekleşecek inşallah endometriosiz hastasıyım böyle sıkıntıları olupda transfer gercekleştirenler var mı acaba
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Hepimizin derdi bir. Allah muratlarımızı nasip etsin.Merhaba ben de inşallah bu ay transfer olacaklardanım
Fertijine gidiyorum
Şuan iğne kullanıyorum yeni başladım
Rabbim herkese afiyetlisi ile Nasib etsin
Doktora danışmadan kullanma test yaptın mı? Belki de hamilesindir inşallah da öyle olsunHerkese hayırlı bayramlar öncelikle. 2 adet dönemi rahim dinledirme verdi doktorum transfer hazırlığı için adetimi bekliyorum ama 5-6 gün gecikti. Adet düzensizliğim yoktu daha öncesinde çok nadir böyle gecikirdi. Adet söktürücü vs kullanmalı mıyım? Yoksa kafaya takmadan bekleyeyim mi adetim ne zaman olursa.
Merhaba canım bende de çikolata kisti var 10 güne kadar transferim olacak ben geçici menopozdaydım.Tedaviye başladıktansonra artık kafana takma kistleri tüp bebekte başka bir sorunun yoksa başlı başına bir sorun değil endometriozis.Benim gibi çikolata kisti olan çok arkadaşım pozitif sonuç aldı geçen aylardaMerhaba bende yeni 3 güne yumurtama toplama işlemim gerçekleşecek inşallah endometriosiz hastasıyım böyle sıkıntıları olupda transfer gercekleştirenler var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?