Aramizda cok az gun olacakKizlar bende yazmak istedim cumartesi Basladik biz tedaviye. Rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin.. Insallah hepimizinki tutar
Biz galiba birde yasitiz! Bende 90liyimAramizda cok az gun olacakİnsallah ayni anda guzel haberlerimizi aliriz.
İlk tedavi mi senin
Benimde 1 hafta gecikti adetim bu ay sanırım ilaçlardan dolayı. Çarşamba günü transfer hazırlığına başlayacağız inşallah.Merhaba kızlarr inşallah hepimiz güzel haberler veririz burda birbirimize :) benim de bu ay olacak transferim inşallah, adetim 6 gün gecikti, sanırım geçen ay da ilaçlardan dolayı geciktiği için bu ay da ileri attı. Bi an önce adet olsam da bi an önce transfer günü gelse keşke :) bekliyoruz bakalım
Selam canım benimde 8 Ağustos tranferim peş peşe transfer olacaz demekkızlar transfer tarihi netleşen yok mu başka hangi ilaclari kullanıyorsunuz benim 7 ağustos transfer günde 4 estrfem 3 dupaston birde lutinus vajinal tablet
8 Ağustos 4.gün embiryosu iki tane canımEvet kızlar transfer tarihi belli olanlar beni etiketleyerek yazarsa sevinirim böylece listemizi güncelleyerek birbirimizi daha kolay takip edebiliriz
Hayırlı olsun inşaallah tedavin. Tedavi boyunca yani opu gününe kadar İlk folik asit ve gonof f iğne kullandım daha sonra ki günlerde cetrotied ve gonal f kullandım. Opu öncesi gonoleptty iki tane çat iğnesi iğne oldum bu kadar canım. Transfer için kullandıklarım yazmıştım diğer sayfadaKizlar simdi benim tedavim yarin baslicak ya sizler hangi ilaclari igneleri kullandiniz? Bana ne ilaclar vericek cok merak ediyorum
Bende de var ilacı bıraktğmdan beri kötü olyrm nasıl başa çıkıyosun cnmSende de mi kaygı bozukluğu var bende var ilaçları bıraktım tüp bebeğe başladığımda ama zorluyor bayaa
Naptınız cnm opu oldn muGünaydın kızlar. Regl ile iğneler başlayacakken hala regl olamamakstresli de değilim başlasa da bitse diye bakıyorum tedaviye herkese mükemmel bir gün olsun
Cnm tedavinz hayrlı olsun. Durumlarımız aynıymş. Bende bgn başladm ve 2. Teseye hazrlanıyrz. Beslenme konusunda nasıl yapacağımı bende bilemedimV violet90
Biz galiba birde yasitiz! Bende 90liyimBizimkisi azicik zorlu bi tedavi, esim tese olacak.. Suanda 187,5 Gonal f ile basladim, carsamba gunu yumurta takibim olcak. Sizlerin heycanini gorunce bende heycanlandim benim ikinci tedavim, ama ilkinde transfer olmadi magleser sperm cikmayinca
Tedavi olurken neye dikkat ediyorsunuz kizlar? Yeme icme? En cok stressten beni uzecek seylerden ve insanlardan uzaklastim.. Icimi ferah tutmaya calisiyorum. Ve follik asit falan kulanniyorum..
sağol kuzum hepimizinki hayırlı sonuçlansın.. insallah spermde cikar yumurtada kaliteli olurCnm tedavinz hayrlı olsun. Durumlarımız aynıymş. Bende bgn başladm ve 2. Teseye hazrlanıyrz. Beslenme konusunda nasıl yapacağımı bende bilemedim☺ Birbirimize yardımcı olalm bişey öğrendikçe
Tabikiii kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi yerleştirilecek bir de tarih belliyse yazar mısın? Bol şans
Canım valla Allah’a sığınıyorum hep şunu düşünüyorum ne yaparsam yapayım her şey olacağına varır diyorum ve spor yapıyorum yalnız kalmamaya çalışıyorum kitap okuyorum bir de ben baş edemediğim zamanlar mide bulantısı ve kusma oluyor kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum o daha da kötü oluyor hemen acile koşup sakinleştirici yaptırıyorum hem kaygı bozukluğu hem panik atak yıllardır uğraşıyorum bazen iyi oluyorum baya ama psikolojik olarak zayıf olduğum anda tekrar ortaya çıkıyor ve şunu diyorum ilaçlara sadece bağımlı oluyorsun seni iyileştirmiyor kendin kendinin doktoru olabilirsin vs işte bazen işe yarıyor Allah hepimizi kurtarsın bu hastalıktan çok zorBende de var ilacı bıraktğmdan beri kötü olyrm nasıl başa çıkıyosun cnm
Benim eşimde azospermi geç3n ay çok şükür sperm bulundu yumurtam toplandım6 tane 5. Gün embriyom var şuan transferi ilerleyen tarihlerde düşünüyorum bizim gibilerin durumu daha zor seni çok iyi anlıyorum ben hep eşime öncelik verdim tedavide sizin doktor kimV violet90
Biz galiba birde yasitiz! Bende 90liyim☺ Bizimkisi azicik zorlu bi tedavi, esim tese olacak.. Suanda 187,5 Gonal f ile basladim, carsamba gunu yumurta takibim olcak. Sizlerin heycanini gorunce bende heycanlandimbenim ikinci tedavim, ama ilkinde transfer olmadi magleser sperm cikmayinca
Tedavi olurken neye dikkat ediyorsunuz kizlar? Yeme icme? En cok stressten beni uzecek seylerden ve insanlardan uzaklastim.. Icimi ferah tutmaya calisiyorum. Ve follik asit falan kulanniyorum..
Sizde bulunacak insallahBenim eşimde azospermi geç3n ay çok şükür sperm bulundu yumurtam toplandım6 tane 5. Gün embriyom var şuan transferi ilerleyen tarihlerde düşünüyorum bizim gibilerin durumu daha zor seni çok iyi anlıyorum ben hep eşime öncelik verdim tedavide sizin doktor kim
Hoş geldiniz sizi de uğurlu listemize ekleyeyim kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edilecek?Merhaba kızlarr inşallah hepimiz güzel haberler veririz burda birbirimize :) benim de bu ay olacak transferim inşallah, adetim 6 gün gecikti, sanırım geçen ay da ilaçlardan dolayı geciktiği için bu ay da ileri attı. Bi an önce adet olsam da bi an önce transfer günü gelse keşke :) bekliyoruz bakalım
Teşekkür ederim canım eklemişsin hayırlısı olsun. Eline sağlık liste için de uğras veriyorsun. Zor mu liste yenilemek canım ,bilmiyorum ama sırasıyla mı olsa güne göre takip açısından kimler var en yakın günde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?