Pek zor değil aslında eve gidince düzenleyeceğim tatildeyim şu an biraz tarihler belli olsun da ilk yarın var transfer olacaklar sabah da yazarım buraya kimlerin transfer olduğunu onlara hep beraber dua ederizTeşekkür ederim canım eklemişsin hayırlısı olsun. Eline sağlık liste için de uğras veriyorsun. Zor mu liste yenilemek canım ,bilmiyorum ama sırasıyla mı olsa güne göre takip açısından kimler var en yakın günde diye
Evet canım, tamam. inşaallah dediğin Gibi transfer günü gelenler olunca sırayla bir birimize hem dua ederiz hem moral olur hep beraber inşaallah bugünleri güzel bı şeklide atlatırızPek zor değil aslında eve gidince düzenleyeceğim tatildeyim şu an biraz tarihler belli olsun da ilk yarın var transfer olacaklar sabah da yazarım buraya kimlerin transfer olduğunu onlara hep beraber dua ederiz
Gonal f bende de kasıktan bacağa vuran bir ağrı yaptı. Sorduğumda normal dedi hemşire. Yarın sabah yumurta toplamaya gideceğim. Ama damla damla silik bir leke geldi lavaboda az önce biraz korktum umarım erken çatlama falan olmamıştır. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.Naptınız cnm opu oldn mu
Bgn de ben tedaviye başladm gonal f ve merional oldm karnımda ağrı yaptı normalmidir
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun inşaallah tedavin. Tedavi boyunca yani opu gününe kadar İlk folik asit ve gonof f iğne kullandım daha sonra ki günlerde cetrotied ve gonal f kullandım. Opu öncesi gonoleptty iki tane çat iğnesi iğne oldum bu kadar canım. Transfer için kullandıklarım yazmıştım diğer sayfada
Evet ben de 90liyim@violet90
Biz galiba birde yasitiz! Bende 90liyim☺ Bizimkisi azicik zorlu bi tedavi, esim tese olacak.. Suanda 187,5 Gonal f ile basladim, carsamba gunu yumurta takibim olcak. Sizlerin heycanini gorunce bende heycanlandimbenim ikinci tedavim, ama ilkinde transfer olmadi magleser sperm cikmayinca
Tedavi olurken neye dikkat ediyorsunuz kizlar? Yeme icme? En cok stressten beni uzecek seylerden ve insanlardan uzaklastim.. Icimi ferah tutmaya calisiyorum. Ve follik asit falan kulanniyorum..
Bende de biraz var terapiye ara verdim maddi durumlardan dolayi. Ben hic haber izlemiyorum kesinlikle kim kimi oldurmus kim kime tecavuz etmis sakin hic bakmayin bile. Surekli guzel seyler dusunup mutlu olmaya calisiyorumBende de var ilacı bıraktğmdan beri kötü olyrm nasıl başa çıkıyosun cnm
Bana da iki çatlatma iğnesi vermişti iki toplamada da birinde 1,5 vurdum diğerinde 2 vurdum.Bir gonapeptyl bir ovitrelle vermişti.İlk tüp bebekte bir tane vurmuştum ama.Onu yumurtaların sayı ve büyüklüğüne göre veriyor olabilir.Bana yumurta büyütme sürecindede gonal f ve merional i birlikte kullandırmıştı.Birde çatlama önleyici veriyor birkaç gün yumurta toplamaya yakın.Cok tesekkur ederim. Ben de iki asilamamda da gonal f kullanmistim. 2 tane catlatma ignesini ilk defa duyuyorum ayni anda mi oldun onu?
Ne cok ilaclar var bir tek gonal f ve catlatma ignesini biliyorum digerleri kafami karistirdi vallahiBana da iki çatlatma iğnesi vermişti iki toplamada da birinde 1,5 vurdum diğerinde 2 vurdum.Bir gonapeptyl bir ovitrelle vermişti.İlk tüp bebekte bir tane vurmuştum ama.Onu yumurtaların sayı ve büyüklüğüne göre veriyor olabilir.Bana yumurta büyütme sürecindede gonal f ve merional i birlikte kullandırmıştı.Birde çatlama önleyici veriyor birkaç gün yumurta toplamaya yakın.
ayy çok heyecanlı belirtilerimizi yazarız birbirimize canim ben hep aynı ilaçları içiyorum önceki 2 transferde bunları vermişti banaSelam canım benimde 8 Ağustos tranferim peş peşe transfer olacaz demekilaç olarak şimdiye kadar folik asit kullanıyordum. Bugün çatlatma iğnesi olacam, iki gün sonra rulid, prednol ve crino jele başlayacagım.
hadi bakalım grubun ilknikizleri senden olacak insallah8 Ağustos 4.gün embiryosu iki tane canım
Evet canım aynı anda iki tane çat iğnesi oldum E2 değerim yüksek çıktığı için yani yumurtalıklar aşırı uyarıldığı zaman gonoleptty vurulunuyormus bende bu tedavimde öğrendim. Diğer üç tedavi de tek ovitrella Vurulmuştum.Cok tesekkur ederim. Ben de iki asilamamda da gonal f kullanmistim. 2 tane catlatma ignesini ilk defa duyuyorum ayni anda mi oldun onu?
Evet canım aynen bakalım ne belirtiler olacak, az kaldı valla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikayy çok heyecanlı belirtilerimizi yazarız birbirimize canim ben hep aynı ilaçları içiyorum önceki 2 transferde bunları vermişti bana
Ah canım yaaaahadi bakalım grubun ilknikizleri senden olacak insallah
insallah canim ben pozitifi görelim demiyorum sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum sağlıklı evlatlar diyorum nasipse insallahEvet canım aynen bakalım ne belirtiler olacak, az kaldı valla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ☺ en heyecanlı zamanlara geldik,
inşaallah sonu güzel olsun
ayyy insallah benimde ikinci düştüğümde ikiz olabilir demişti doktor değerim çok artmıştı ama bana tek transfer edilecek şansım çok az ama nasiplen öteye gitmezAh canım yaaaainşaallah çok isterim ikiz kaybım var içimde ukde kaldı valla okuyunca bile heyecan yaptım transfer zamanı kim bilir nasıl heyecanlı olacaz. Rabbim inşaallah Hepimize nasip eder
Benim bı tek ailem biliyor. Şu zamanda valla kimseye söylemeye gelmiyor, söylediğinde tutmadığı zaman sozde farklı kişileri örnek vererek yok hücresi yokmuş yok iki kere yapinca çok zormuş vs.vs moralini alt üst ediyorlar en güzeli kimseye dememek biz bize Burdan yeterizBen is yerindekilere soylemeyecegim allahtan evden calisiyorum yoksa gun icerisinde igneler vs cok zor olurdu
Amin canım evet sağlıklı ilerler inşaallah hamileliklerimiz, transferden sonra zaten hamileyiz sayılırinsallah canim ben pozitifi görelim demiyorum sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum sağlıklı evlatlar diyorum nasipse insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?