Belli olmaz ki canım çok okudum burda tek embiryo tranferi olup embiryosu ikiye bölünüp ikiz hamile kalan inşaallah çifter çifter doğururuzayyy insallah benimde ikinci düştüğümde ikiz olabilir demişti doktor değerim çok artmıştı ama bana tek transfer edilecek şansım çok az ama nasiplen öteye gitmez
İnşaallah Hepsi kaliteli olur canımmerhaba kızlar ben de bugün opu oldum.3 tane yumurta toplandı.yarın embriyoların durumu hakkında bilgi verecekler. duruma gore transfer olcam.merakla bekliyorum.
insallah canim insallahBelli olmaz ki canım çok okudum burda tek embiryo tranferi olup embiryosu ikiye bölünüp ikiz hamile kalan inşaallah çifter çifter doğururuz
Aynen canim bizim ailelerimiz bile bilmiyor sadece ben ve esimBenim bı tek ailem biliyor. Şu zamanda valla kimseye söylemeye gelmiyor, söylediğinde tutmadığı zaman sozde farklı kişileri örnek vererek yok hücresi yokmuş yok iki kere yapinca çok zormuş vs.vs moralini alt üst ediyorlar en güzeli kimseye dememek biz bize Burdan yeteriz
Tabikiii kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi yerleştirilecek bir de tarih belliyse yazar mısın? Bol şans
teşekkür ederim.korkuyla merakla endişeyle karmakarışık bir halde bekliyorum .ne soyleyecekler sonuç ne olcak.İnşaallah Hepsi kaliteli olur canım
Amin cnm inş :) hayrlı haberlrini bekliyoruzGonal f bende de kasıktan bacağa vuran bir ağrı yaptı. Sorduğumda normal dedi hemşire. Yarın sabah yumurta toplamaya gideceğim. Ama damla damla silik bir leke geldi lavaboda az önce biraz korktum umarım erken çatlama falan olmamıştır. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.
Dualarımız seninle canım al gel bebişleri inşallah sımsıkı tutunsunlar annelerineKızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak inşallah sizlerden dua beklerim bende o an hepinize dua edeceğim♥
Canım yarın yumurta toplama var ağrı, sancı olabiliyor şimdi ne okursam onu derim sana 5-10 neyse eklersin olur mu? Allah kabul etsinKızlar haftaya pazartesiye kadar salatı tefriciye okuyacağım. Bana okuyabilecek varsa yazabilirmi?
ayyy hadi ilk transferimiz hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olur inşallah senin için çok olumlu ve pozitif düşünüyorum niyeyseKızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak inşallah sizlerden dua beklerim bende o an hepinize dua edeceğim♥
canim transfer anında ayet-el kürsü oku dua et hadi hayırlı ugurlu olsun ben bile heyecanlandimKızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak inşallah sizlerden dua beklerim bende o an hepinize dua edeceğim♥
İnsallah guzel haberler alacagizKızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak inşallah sizlerden dua beklerim bende o an hepinize dua edeceğim♥
50 tane okudum Allah niyetinizi kabul etsin.Kızlar haftaya pazartesiye kadar salatı tefriciye okuyacağım. Bana okuyabilecek varsa yazabilirmi?
Merhaba, benim 6 ağustos transfer günüm. Çift embriyo, ilk denemem ve 5. gün dondurulmuş. Listeye eklersen sevinirim.İyi akşamlar kızlar transfer günü netleşen olursa beni atiketleyerek yazarsa sevinirim ona göre listeyi güncellerim bir de listede adı olmayan varsa lütfen bana bildirsin hepinize güzel tedaviler diliyorum inanıyorum çok bereketli olacak Ağustos ayı
Klasik şekerim oHerkese hayırlı bayramlar öncelikle. 2 adet dönemi rahim dinledirme verdi doktorum transfer hazırlığı için adetimi bekliyorum ama 5-6 gün gecikti. Adet düzensizliğim yoktu daha öncesinde çok nadir böyle gecikirdi. Adet söktürücü vs kullanmalı mıyım? Yoksa kafaya takmadan bekleyeyim mi adetim ne zaman olursa.
Tüm dualarımız seninle sabah yazacaktım dua edelim diye Rabbim gönlüne göre versinKızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak inşallah sizlerden dua beklerim bende o an hepinize dua edeceğim♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?