Canım benim hayırlı olsun seni de ekleyeyim listemize bu ay transfer olacaksan inşallah her şey çok güzel olsun senin için canımMrb kızlar bende şuanda ganolf ve cetroit kullanıyorum çarşamba günü kontrole gideceğim 3 yıldır deniyoruz ama olmadı bir sıkıntımız yok stres dedi prof çok heyecanlıyım bütün yazışmaları okudum. İlk defa yazıyorum çok heyecanlıyım
Amin teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alırız inşallahCanım benim hayırlı olsun seni de ekleyeyim listemize bu ay transfer olacaksan inşallah her şey çok güzel olsun senin için canım
Amin inşallah cümlemizin.N Naznaz46 D DerinsartEbrarinannesii arkadaşlarımız bugün transfer olacaklardır dualarımızı eksik etmeyelim kızlar embriyolarınız size sıkı sıkı tutunsun 12 gün sonra güzel haberlerinizi alalım inşallah her şey kalbinize göre olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol şans
Benimde yarın insallah hepimizin bebisleri olurKızlar yarın sabah 11:30 da transferim olacak inşallah sizlerden dua beklerim bende o an hepinize dua edeceğim♥
Hadi kızlar alın bebişleri gelin sonra da sırayla müjdeli haberler verin bize de umut olun inşallahN Naznaz46 D DerinsartEbrarinannesii arkadaşlarımız bugün transfer olacaklardır dualarımızı eksik etmeyelim kızlar embriyolarınız size sıkı sıkı tutunsun 12 gün sonra güzel haberlerinizi alalım inşallah her şey kalbinize göre olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol şans
Allah razı olsun cnmm50 tane okudum Allah niyetinizi kabul etsin.
Opudan çıkınca iyi haberlerini bekliyrz dua edyrm sanada50 tane okudum Allah niyetinizi kabul etsin.
Teşekkür ederim. Malesef ki uzun saatler bekliyoruz üniversite hastanesi olduğu için. İnşallah güzel haberler olacakOpudan çıkınca iyi haberlerini bekliyrz dua edyrm sanada
hadi dualarım seninle sağlıklı birsuru yumurtan olsun çok aminTeşekkür ederim. Malesef ki uzun saatler bekliyoruz üniversite hastanesi olduğu için. İnşallah güzel haberler olacak
ağlamak bebekleri üzmek yok canim bugün transfer olan herkese çok dua ediyorumAllah hepinizden razı olsun canım kızlar her birinize tek tek dua edeceğim anestezili olacak işlemim uykuya dalmadan okuyacağım inşallahAşırı heyecanlıyım benimle birlikte transfer olacak arkadaşlarıma ve bundan sonra transferi gerçekleşecek tüm kardeşlerime Rabbim Yardım etsin çokta duygusalım dokunsanız ağlayacağım ♥
insallah canim dualarim sizinleBenimde yarın insallah hepimizin bebisleri olur
Hayırlı olsun OPU’un inşallahhh sağlıklı bir sürü yumoşun olur hepsi de döllenir kucağına bebiş olurTeşekkür ederim. Malesef ki uzun saatler bekliyoruz üniversite hastanesi olduğu için. İnşallah güzel haberler olacak
Hepimizin inşallah canım teşekkür ederimHayırlı olsun OPU’un inşallahhh sağlıklı bir sürü yumoşun olur hepsi de döllenir kucağına bebiş olur
Yaa sağol canımhadi dualarım seninle sağlıklı birsuru yumurtan olsun çok amin
Canım ilk kez transferin narkozla yapılacağını duyuyorum şaşkınım belki de senin uğurun budurAllah hepinizden razı olsun canım kızlar her birinize tek tek dua edeceğim anestezili olacak işlemim uykuya dalmadan okuyacağım inşallahAşırı heyecanlıyım benimle birlikte transfer olacak arkadaşlarıma ve bundan sonra transferi gerçekleşecek tüm kardeşlerime Rabbim Yardım etsin çokta duygusalım dokunsanız ağlayacağım ♥
aynen öyle bende 18 toplandı kala kala 4 kaldı sonuç şuan tek embriyom var 2 side transferle harcandı sağlıkla gelsinler tekte başka bisey istememYaa sağol canımmalesef ki o Bi sürü bende olmuyor 5-6 anca ama sağlıklı olsun da yeter bana inşallah ♥♥♥
İnsallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüzaynen öyle bende 18 toplandı kala kala 4 kaldı sonuç şuan tek embriyom var 2 side transferle harcandı sağlıkla gelsinler tekte başka bisey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?