Gözün aydın canm inşallah sağlıcakla alırsın kucağına darısı bizimde başımıza bende bugün gidicektim benimde9. Günüm ama korkuyorum...Ben de kan testi sonucumu öğrendim şimdi
7. gün 36.90
9. Gün 119 olmuş.
Şükürler olsun artmış...
Yok canım bu Emre bey karından baktı.Sonra Hulusi hocaya yazdım aslında duyması da lazımdı dedi 4 gün sonra tekrar gel dediCanim cok sevindim ☺ dünden beri merakla bekliyordum seni.vajinal ultrasonla mi bakti
Evet cnm devam ediyorum 13 haftaya kadar simdilik devam.. gobekden dinledik canm kalbi ..Allah tamamına erdirsin inşallah kucağımızı aldığımız günleride yazarız buralaravajinal kontrolden mi dinledi kuzum kalp sesini yoksa göbekten mi? Birde hapları devam ediyormusun sen estrofem gibi verilmiş olan haplarını ?
Allah büyük canm inşallah böyle güzel devam eder sorum olacaktı ama kaçıncı gün embriyo su ve acaba belirtilerin neydi??Cok sukur 13. Gun 466, ama yinede cok korkuyorum devam etmemesinden, allaha sığındık
5+2 günlüktü canım dün gittiğimde.yolk kesesi oluşmuş bebeğin oluşacağına gösterir bu dedi.10 gün sonra kalp atışı için çağırdı.İnşallah duyarız kalp sesleriniProgestan iğne progestan fitil ve oksapar devam estrofemi bırak dedi.Seninle aramızda 5 gün var galiba inşallah duyarız kalbi de sağlıkla perşembe tekrar gitcem.Sende kese içinde bebeği yada yolk kesesini gördü mü
Banada aynı şey söylendi canım 11-12 haftaya kadar devam denildi hap için.bazı doktorlar içmeyi bırak demiş bazıları devam diyor.doktoruma güveniyorum tabiki ama adı üstünde hap ya korkuyorum psikolojik olarakEvet cnm devam ediyorum 13 haftaya kadar simdilik devam.. gobekden dinledik canm kalbi ..
Allahım izniyle devam eder canm. Ne güzel bebişin seninle. Allah kucaginiza almayı nasip etsin inşallahCok sukur 13. Gun 466, ama yinede cok korkuyorum devam etmemesinden, allaha sığındık
İnşallah canım test verdim sonucu heyecanla bekliyorum dualarınızı esirgemeyinSağol canım inşallah senin güzel haberini de okudum ve çok mutlu oldum ayrıca konuyu açmışsın ve bu kadar anne adayını biraya getirmişsin, ve yaptığın liste uğurlu gelmiş bence oldukça hamişimiz çıkıyor aramızdan hepsi için ayrı ayrı seviniyoruz ve Allah’ın hepimize nasip etmesi için gönülden dua ediyoruz inşallah hepimiz tez zamanda minik fasulyelerimize kavuşur ve birlikte büyütürüz
Aynı heyecanı yaşayacağız bugün seninle canım Allah yardımcın olsun inşallah sevinçten ağlarsınİnşallah canım test verdim sonucu heyecanla bekliyorum dualarınızı esirgemeyin
Acemi demek kiYok canım bu Emre bey karından baktı.Sonra Hulusi hocaya yazdım aslında duyması da lazımdı dedi 4 gün sonra tekrar gel dedi
Ben de perşembe tekrar gitcem o gün aytaç hoca varmış o bakcakAcemi demek kiben aytac hocadan randevu aldım pazartesiye bakalim
Ben gidiyorum canım 3 senedir oradayım soruların varsa yanıtlarım burdan veya özelden deKızlar merhaba bahçeci fulya ya giden varmı aranızda yada duydunuz mu daha önce...
Merhaba canm acaba hangi doktora gidiyor sunBen gidiyorum canım 3 senedir oradayım soruların varsa yanıtlarım burdan veya özelden de
Ben Güvenç Karlıkaya ya gidiyorum ve çok memnunum Canım öneririm ama Fulya merkezinde ki tüm doktorlar çok iyi yani Mehmet Asoğlu var bak o da her transferi olumlu gidiyor onun dışında Remzi Abalı var onu da çok beğeniyorlar ama ben 3 senedir 2 transferimde de pozitifi gördüm Güvenç Bey’le fakat benim gebeliklerim Erkek infertilitesinden dolayı ilerleyemedi sonra Bu 3.transferim de Ngs yöntemiyle embriyolarımı genetiğe gönderip transfer oldum şuan ikizlerime hamileyim hamdolsunM
Merhaba canm acaba hangi doktora gidiyor sun
Benim 8. Gun 33 çıkmıştı korkma benceKızlar ben saat 3 gibi kan vermeye karar verdim 3. Gün embriyosu ve 8. Günümkaç olmalı beta okuyorum sürekli formlardan da düşük çıkan yüksek çıkan var bilemedim pek
Senin iki embriyo konmuştu de mi canim teki mi tutunmuşBen de perşembe tekrar gitcem o gün aytaç hoca varmış o bakcak
Tamam canım bu civarda bekliyimBenim 8. Gun 33 çıkmıştı korkma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?