2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de kan testi sonucumu öğrendim şimdi
7. gün 36.90
9. Gün 119 olmuş.
Şükürler olsun artmış...
Gözün aydın canm inşallah sağlıcakla alırsın kucağına darısı bizimde başımıza bende bugün gidicektim benimde9. Günüm ama korkuyorum...

Canim cok sevindim ☺ dünden beri merakla bekliyordum seni.vajinal ultrasonla mi bakti
Yok canım bu Emre bey karından baktı.Sonra Hulusi hocaya yazdım aslında duyması da lazımdı dedi 4 gün sonra tekrar gel dedi

Evet cnm devam ediyorum 13 haftaya kadar simdilik devam.. gobekden dinledik canm kalbi ..

5+2 günlüktü canım dün gittiğimde.yolk kesesi oluşmuş bebeğin oluşacağına gösterir bu dedi.10 gün sonra kalp atışı için çağırdı.İnşallah duyarız kalp sesleriniAllah mutlulukla eve dönmemize nasip etsin Ben devam edicekmişim estrofemi 12 yada 11 haftaya kadar.öyle dedi Sen perşembe bense pazartesi gideceğim.

Evet cnm devam ediyorum 13 haftaya kadar simdilik devam.. gobekden dinledik canm kalbi ..
Banada aynı şey söylendi canım 11-12 haftaya kadar devam denildi hap için.bazı doktorlar içmeyi bırak demiş bazıları devam diyor.doktoruma güveniyorum tabiki ama adı üstünde hap ya korkuyorum psikolojik olarak bir sorum daha olacak hapları sabah akşam mı içiyorsun günde iki kez mi ?

İnşallah canım test verdim sonucu heyecanla bekliyorum dualarınızı esirgemeyin

Kızlar ben saat 3 gibi kan vermeye karar verdim 3. Gün embriyosu ve 8. Günüm kaç olmalı beta okuyorum sürekli formlardan da düşük çıkan yüksek çıkan var bilemedim pek

Kızlar 2 gündür giremedim ama tüm forumu okudum Test yapacak olan arkadaşlarım inşallah güzel haberler alıp gelirsiniz pinkbuyu Canım benim inan maşallah çok sevindim Allah sana inşallah hediyesini gönderecek benim kendi yeğenlerim de tek yumurta ikizleri o kadar küçüklerdi ki hatta birisi 1 hafta geriden gelirdi her ultrason da bende gitimiştim Ablam hep kaybederim diye çok stres yapardı destek olurdum hep ama şuan maşallah 4 yaşındalar ve çok fenalar güzel düşün inşallah herşey güzel olacak

M

Merhaba canm acaba hangi doktora gidiyor sun
Ben Güvenç Karlıkaya ya gidiyorum ve çok memnunum Canım öneririm ama Fulya merkezinde ki tüm doktorlar çok iyi yani Mehmet Asoğlu var bak o da her transferi olumlu gidiyor onun dışında Remzi Abalı var onu da çok beğeniyorlar ama ben 3 senedir 2 transferimde de pozitifi gördüm Güvenç Bey’le fakat benim gebeliklerim Erkek infertilitesinden dolayı ilerleyemedi sonra Bu 3.transferim de Ngs yöntemiyle embriyolarımı genetiğe gönderip transfer oldum şuan ikizlerime hamileyim hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…