Evet iki kez baktı tek tutunmuş tek kese vardı ultrasondaSenin iki embriyo konmuştu de mi canim teki mi tutunmuş
Merhaba canm ALLAH in izniyle bende pazartesi gitmeyi düşünüyorum benimki 28 Ağustos 5 gün embriyo su acaba BT kaç çıkmalıGözün aydın canm inşallah sağlıcakla alırsın kucağına darısı bizimde başımıza bende bugün gidicektim benimde9. Günüm ama korkuyorum...
Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen Güvenç Karlıkaya ya gidiyorum ve çok memnunum Canım öneririm ama Fulya merkezinde ki tüm doktorlar çok iyi yani Mehmet Asoğlu var bak o da her transferi olumlu gidiyor onun dışında Remzi Abalı var onu da çok beğeniyorlar ama ben 3 senedir 2 transferimde de pozitifi gördüm Güvenç Bey’le fakat benim gebeliklerim Erkek infertilitesinden dolayı ilerleyemedi sonra Bu 3.transferim de Ngs yöntemiyle embriyolarımı genetiğe gönderip transfer oldum şuan ikizlerime hamileyim hamdolsun
Senin kan sonucun cikar aslinda bugun versene varsa kesin cikarRabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahben de güvenç beydeyim canm ve transferimin 9 günü deyim benim ateş basması oluyor özellikle ayaklarımın altı yanıyor resmen ve hafif Sarı yapışkan bı akıntım var acaba bu kötü biseymi biliyo rum bu soruyu çok sordum ama ilk transferim ve endişeleniyorum...
Hayirlisi olsun inşallah saglikla al kucagina canimEvet iki kez baktı tek tutunmuş tek kese vardı ultrasonda
Doğrudur biliyo Rum ama çok korkuyorum inanın şimdi bile desem eşim hemen götürür Zaten oda öyle bir adım beklior benden ama gerçekten ben çok korkuyorum niye okadar korkuyorum onuda bilmiyorum gerçi şu sarımsı akıntı çok endişelendirdi beniSenin kan sonucun cikar aslinda bugun versene varsa kesin cikar
TebrikleeerBenim sonucum çıktı 216.
Sonucu Beklerken'' iyi de olsa kötü de olsa ağlayacağım'' dedim çünkü zaten aldığımız onca ilaçlar bizi o kadar manyaklaştırıyor ki herhalde duyguların en karışığını biz yaşıyoruzdur. Umarım bugün kan veren herkesin testi çok güzel değerlerle sonuçlanır.
Gözün aydın Allah kucağına almayi nasip etsinBenim sonucum çıktı 216.
Sonucu Beklerken'' iyi de olsa kötü de olsa ağlayacağım'' dedim çünkü zaten aldığımız onca ilaçlar bizi o kadar manyaklaştırıyor ki herhalde duyguların en karışığını biz yaşıyoruzdur. Umarım bugün kan veren herkesin testi çok güzel değerlerle sonuçlanır.
Hayırlı uğurlu olsun canm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah im Transferinin kaçıncı günü ve ve kaçıncı gün embriyo su acabaBenim sonucum çıktı 216.
Seninle aynı durumdayizDoğrudur biliyo Rum ama çok korkuyorum inanın şimdi bile desem eşim hemen götürür Zaten oda öyle bir adım beklior benden ama gerçekten ben çok korkuyorum niye okadar korkuyorum onuda bilmiyorum gerçi şu sarımsı akıntı çok endişelendirdi beni
Kızlar bugün kese kontrolüm vardı keseyi gördü yolk sac ı da gördü şükür.Yolk sac ın oluşması iyiye işaret dedi kalp atışını da gördü yani hareketini ama henüz duyulmaz haftaya tekrar gel dedi.6haftayla uyumlu dedi.Birde bulantılarım için prilam verdi
İnşallah olmayız ve inşallah bizde bu sefer bebislerimize kavuşuruz Allah in izniyle seninki kaçıncı gün test in ne zaman canmSeninle aynı durumdayizkorkudan testlerin yanina yaklasamiyorum. Nasilsa bugun yarin regl olurum ögrenirim deyip erteliyorum
Valla canım ben de paso bacaklarımı hafif kıvırarak yattımMerhaba Gmz3557 biliyo Rum çok soru soruyor um ama hep merak ettiğim bişey var ben transfer den sonra çok sık sık yan yatıyorum acaba bunun bebise bir zararı olmuş mudur
Canm inşallah inşallah inşallah dilediğin gönlünden geceni alırsın bugün Rabb'im kimsenin emeğini boş bırakmasın inşallah bizde heyecanla bekliyoruz inanKızlar test sonucumu bekliyorumdualarınızı eksik etmeyin ne olur O kadar çok istiyorum ki buradan sevinçle sonucumu söylemeyi Allah yardımcımız olsun hepimizin zor ya tüm emekler gözünün önünden geçiyor insanın
İnşallah canm sağolValla canım ben de paso bacaklarımı hafif kıvırarak yattımbişicik olmaz onlardan inşallah Rabbim can verdiyse
Yarım saatte çıkıyor mu bide hastahaneye mi gittin acaba?Canm inşallah inşallah inşallah dilediğin gönlünden geceni alırsın bugün Rabb'im kimsenin emeğini boş bırakmasın inşallah bizde heyecanla bekliyoruz inan
Kalp atislarini duydunuz mu canim? Cok sevindim ikiz olmasina. Zaten kan değerinden tahmin etmiştim. Masallah tekrardanBen Güvenç Karlıkaya ya gidiyorum ve çok memnunum Canım öneririm ama Fulya merkezinde ki tüm doktorlar çok iyi yani Mehmet Asoğlu var bak o da her transferi olumlu gidiyor onun dışında Remzi Abalı var onu da çok beğeniyorlar ama ben 3 senedir 2 transferimde de pozitifi gördüm Güvenç Bey’le fakat benim gebeliklerim Erkek infertilitesinden dolayı ilerleyemedi sonra Bu 3.transferim de Ngs yöntemiyle embriyolarımı genetiğe gönderip transfer oldum şuan ikizlerime hamileyim hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?