2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Gözün aydın canm inşallah sağlıcakla alırsın kucağına darısı bizimde başımıza bende bugün gidicektim benimde9. Günüm ama korkuyorum...
Merhaba canm ALLAH in izniyle bende pazartesi gitmeyi düşünüyorum benimki 28 Ağustos 5 gün embriyo su acaba BT kaç çıkmalı

Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de güvenç beydeyim canm ve transferimin 9 günü deyim benim ateş basması oluyor özellikle ayaklarımın altı yanıyor resmen ve hafif Sarı yapışkan bı akıntım var acaba bu kötü biseymi biliyo rum bu soruyu çok sordum ama ilk transferim ve endişeleniyorum...

Merhaba Gmz3557 biliyo Rum çok soru soruyor um ama hep merak ettiğim bişey var ben transfer den sonra çok sık sık yan yatıyorum acaba bunun bebise bir zararı olmuş mudur

Senin kan sonucun cikar aslinda bugun versene varsa kesin cikar

Benim sonucum çıktı 216 .
Sonucu Beklerken'' iyi de olsa kötü de olsa ağlayacağım'' dedim çünkü zaten aldığımız onca ilaçlar bizi o kadar manyaklaştırıyor ki herhalde duyguların en karışığını biz yaşıyoruzdur. Umarım bugün kan veren herkesin testi çok güzel değerlerle sonuçlanır.

Senin kan sonucun cikar aslinda bugun versene varsa kesin cikar
Doğrudur biliyo Rum ama çok korkuyorum inanın şimdi bile desem eşim hemen götürür Zaten oda öyle bir adım beklior benden ama gerçekten ben çok korkuyorum niye okadar korkuyorum onuda bilmiyorum gerçi şu sarımsı akıntı çok endişelendirdi beni

Tebrikleeer

Gözün aydın Allah kucağına almayi nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun canm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah im Transferinin kaçıncı günü ve ve kaçıncı gün embriyo su acaba

Seninle aynı durumdayiz korkudan testlerin yanina yaklasamiyorum. Nasilsa bugun yarin regl olurum ögrenirim deyip erteliyorum

Gözün aydın canım çok sevindim inşallah bizde görürüz kalp atışlarını Tahlil falan istedi mi senden.

Seninle aynı durumdayiz korkudan testlerin yanina yaklasamiyorum. Nasilsa bugun yarin regl olurum ögrenirim deyip erteliyorum
İnşallah olmayız ve inşallah bizde bu sefer bebislerimize kavuşuruz Allah in izniyle seninki kaçıncı gün test in ne zaman canm

Kızlar test sonucumu bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur O kadar çok istiyorum ki buradan sevinçle sonucumu söylemeyi Allah yardımcımız olsun hepimizin zor ya tüm emekler gözünün önünden geçiyor insanın

Merhaba Gmz3557 biliyo Rum çok soru soruyor um ama hep merak ettiğim bişey var ben transfer den sonra çok sık sık yan yatıyorum acaba bunun bebise bir zararı olmuş mudur
Valla canım ben de paso bacaklarımı hafif kıvırarak yattımbişicik olmaz onlardan inşallah Rabbim can verdiyse

Canm inşallah inşallah inşallah dilediğin gönlünden geceni alırsın bugün Rabb'im kimsenin emeğini boş bırakmasın inşallah bizde heyecanla bekliyoruz inan

Kalp atislarini duydunuz mu canim? Cok sevindim ikiz olmasina. Zaten kan değerinden tahmin etmiştim. Masallah tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…