2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Var canım tutunmaya çalışıyor dedi doktorum
Ahh bunu duymaya çok ihtiyacim var. Pazartesi test günüm ama bi kac gündür adet olcakmisim gibi arada agrim oluyo sonra geciyo. O kadar korkuyorum ve bir kere daha negatif görmeye o kadar hazır değilim ki içimden test yapmak gelmiyo. Bugüne kadar kendimi nasil tuttum test yapmamak icin. anlamıyorum. Allah hepimizin yüzünü guldursun.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah kaç haftalıksın canım sen ?

Cnm hic bilmiyorum vallahi ama dun 6+2 de kalbini duydum bebegimin yarim santim dedi pirinc kadar
Allah tamamına erdirsin inşallah kucağımızı aldığımız günleride yazarız buralara vajinal kontrolden mi dinledi kuzum kalp sesini yoksa göbekten mi? Birde hapları devam ediyormusun sen estrofem gibi verilmiş olan haplarını ?

Teşekkür ederim Tam 6 hafta bitti 6+1 veya 6+0 olması lazım doktor 6 hafta ile uyumlu dedi
Oyh maşallahbende dün kesemi gördüm çok şükür bin şükür.Rabbim herkese isteyen tüm anne adaylarını nasip etsin.bugün 5+3 günlüğüz Bende 10 gün sonra kalp sesş için gideceğim,inşallah sağlıcakla problemsiz içimdeki mucize kalbi duyarımo yüzden merak ettim kaç haftalıkken duyuldu diyeAllah kucağına sağ salim almayı masip etsin canım peki sen kullanıyormusun tedavi sırasında verilen ilaçları?

Aslında benim doktorum rahatsız olduğu için aynı hastanede başka doktor yaptı kese kontrolünü yolk var dedi kalp atışı hareketi de görünüyo dedi bana da gösterdi hatta ama daha duyulmaz dedi dinlemedi bile.Kendi doktoruma yazdım aslında duyulması lazımdı dedi sen 4 gün sonra tekrar gel dedi.

Daha minicik bizim bir tanıdığımızın gelişim herşeyi güzeldi ama kalp sesi duyulmuyordu takiii 8.haftaya kadar ne kadar zorlu süreç ve mucizevi Haplarınızı kullanıyormusun peki doktorunuz ne dedi bununla ilgili ?

Progestan iğne progestan fitil ve oksapar devam estrofemi bırak dedi.Seninle aramızda 5 gün var galiba inşallah duyarız kalbi de sağlıkla perşembe tekrar gitcem.Sende kese içinde bebeği yada yolk kesesini gördü mü

Canim cok sevindim ☺ dünden beri merakla bekliyordum seni.vajinal ultrasonla mi bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…