Ahh bunu duymaya çok ihtiyacim var. Pazartesi test günüm ama bi kac gündür adet olcakmisim gibi arada agrim oluyo sonra geciyo. O kadar korkuyorum ve bir kere daha negatif görmeye o kadar hazır değilim ki içimden test yapmak gelmiyo. Bugüne kadar kendimi nasil tuttum test yapmamak icin. anlamıyorum. Allah hepimizin yüzünü guldursun.Var canım tutunmaya çalışıyor dedi doktorum
Aynen canm bende önceden yapamadm negatif görürüm diye pozitif olunca yaptm hemenBende aynısını düşünüyorum. Kanda pozitif görünce idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek istiyorum
Amin canım inşallah sağolasınAz kalmış canm ya bence bekleyin derim. Ama tercih tabi ki sizin. Allahım gonlunuzdekini nasip etsin inşallah size de isteyen herkese de❤
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar bugün kese kontrolüm vardı keseyi gördü yolk sac ı da gördü şükür.Yolk sac ın oluşması iyiye işaret dedi kalp atışını da gördü yani hareketini ama henüz duyulmaz haftaya tekrar gel dedi.6haftayla uyumlu dedi.Birde bulantılarım için prilam verdi
Inşallah canmAmin canım inşallah sağolasın
Teşekkür ederim Tam 6 hafta bitti 6+1 veya 6+0 olması lazım doktor 6 hafta ile uyumlu dediHayırlı uğurlu olsun inşallahkaç haftalıksın canım sen ?
Allah tamamına erdirsin inşallah kucağımızı aldığımız günleride yazarız buralaraCnm hic bilmiyorum vallahi ama dun 6+2 de kalbini duydum bebegimin yarim santim dedi pirinc kadar
Oyh maşallahTeşekkür ederim Tam 6 hafta bitti 6+1 veya 6+0 olması lazım doktor 6 hafta ile uyumlu dedi
Aslında benim doktorum rahatsız olduğu için aynı hastanede başka doktor yaptı kese kontrolünü yolk var dedi kalp atışı hareketi de görünüyo dedi bana da gösterdi hatta ama daha duyulmaz dedi dinlemedi bile.Kendi doktoruma yazdım aslında duyulması lazımdı dedi sen 4 gün sonra tekrar gel dedi.Oyh maşallahbende dün kesemi gördüm çok şükür bin şükür.Rabbim herkese isteyen tüm anne adaylarını nasip etsin.bugün 5+3 günlüğüz Bende 10 gün sonra kalp sesş için gideceğim,inşallah sağlıcakla problemsiz içimdeki mucize kalbi duyarım o yüzden merak ettim kaç haftalıkken duyuldu diye☺Allah kucağına sağ salim almayı masip etsin canım peki sen kullanıyormusun tedavi sırasında verilen ilaçları?
Daha minicik bizim bir tanıdığımızın gelişim herşeyi güzeldi ama kalp sesi duyulmuyordu takiii 8.haftaya kadarAslında benim doktorum rahatsız olduğu için aynı hastanede başka doktor yaptı kese kontrolünü yolk var dedi kalp atışı hareketi de görünüyo dedi bana da gösterdi hatta ama daha duyulmaz dedi dinlemedi bile.Kendi doktoruma yazdım aslında duyulması lazımdı dedi sen 4 gün sonra tekrar gel dedi.
Progestan iğne progestan fitil ve oksapar devam estrofemi bırak dedi.Seninle aramızda 5 gün var galiba inşallah duyarız kalbi de sağlıkla perşembe tekrar gitcem.Sende kese içinde bebeği yada yolk kesesini gördü müDaha minicik bizim bir tanıdığımızın gelişim herşeyi güzeldi ama kalp sesi duyulmuyordu takiii 8.haftaya kadarne kadar zorlu süreç ve mucizevi Haplarınızı kullanıyormusun peki doktorunuz ne dedi bununla ilgili ?
Ben de kan testi sonucumu öğrendim şimdi
7. gün 36.90
9. Gün 119 olmuş.
Şükürler olsun artmış...
Gözün aydın saglikla mutlulukla devam etsinBen de kan testi sonucumu öğrendim şimdi
7. gün 36.90
9. Gün 119 olmuş.
Şükürler olsun artmış...
Ne guzel artmış insallah saglikla ilerlerBen de kan testi sonucumu öğrendim şimdi
7. gün 36.90
9. Gün 119 olmuş.
Şükürler olsun artmış...
Canim cok sevindim ☺ dünden beri merakla bekliyordum seni.vajinal ultrasonla mi baktiKızlar bugün kese kontrolüm vardı keseyi gördü yolk sac ı da gördü şükür.Yolk sac ın oluşması iyiye işaret dedi kalp atışını da gördü yani hareketini ama henüz duyulmaz haftaya tekrar gel dedi.6haftayla uyumlu dedi.Birde bulantılarım için prilam verdi
Yaaa ne guzeeel masallahGozun aydin cnm.. bende dun kalbini duydum mercimegimin
Cok sukur 13. Gun 466, ama yinede cok korkuyorum devam etmemesinden, allaha sığındıkAllah razı olsun canm inşallah. Senin durumun nedir
Yaaa masallah canim ne kadar guzelCok sukur 13. Gun 466, ama yinede cok korkuyorum devam etmemesinden, allaha sığındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?