2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhaba bence de bu belirtiler belirti denebilecek şekilde canım Niye bu kadar üzüldün ki her yerde belirti olarak yazıyor bu gibi durumlar içini ferah tut sen bence bebeğiniz tutunmuş sana

Cnm hic bilmiyorum vallahi ama dun 6+2 de kalbini duydum bebegimin yarim santim dedi pirinc kadar

Ewet canm ben bugün 19. Günündeyim.
14. Günde 2130 du degerim
18. Günde 9422 çıktı
Pazartesi kese görmeye gidicem inşallah. Senin de bebeğin seninledir pozitif dusun canm. Pozitif olsun hayırlısıyla
Gözün aydın canmm Rabb'im tamamına erdirsin inşallah darısı Bizim başımıza

Merhaba bence de bu belirtiler belirti denebilecek şekilde canım Niye bu kadar üzüldün ki her yerde belirti olarak yazıyor bu gibi durumlar içini ferah tut sen bence bebeğiniz tutunmuş sana
Ayyyyy bu mesajları okuyunca inanır mısınız ellerim ayaklarım titriyor heyecandan inşallah tutulmuştur bebiş eşim neredeyse işe gitmicek hale geldi onun gibi iskolik birisini bile bu hale getirmiş düşünün

İnşallah hayırlısı ile gönlünüze göre olsun her şey güzel heyecanlar bak bende hiç belirti yok ona bakarsan Kan testi vericem sanırım 12 den sonra dayanırım diyordum olmadı

Amin canım inşallah darısı başına. Sen gönlünü ferah tut bebeğin seninledir. Pozitifi görürsün inşallah canm. Dualarım sizinle
Teşekkür ederiz duaların için ama ben nasıl dayanicam pazartesiye kadar evde bir test yaptırmak istiyorum ama bugüne kadar hepsi negatif çıkınca korkuyor um o yüzden yapamadım

Teşekkür ederiz duaların için ama ben nasıl dayanicam pazartesiye kadar evde bir test yaptırmak istiyorum ama bugüne kadar hepsi negatif çıkınca korkuyor um o yüzden yapamadım
Bende hep idrarda negatif gördüğüm için hiç yapmadm. Kanı da gününe kadr bekledim. Kanda pozitif görünce evde idrar testi yaptm çünkü hep bi hevesim vardı onda da pozitif görmek için. Çok şükür onda da gördüm ve saklıyorum canm. Az kalmış senin de heyacanı ni anladm ama ben olsam beklerdim gunune kadr

Aynen bende bekleme taraftariyim ama gelin görün bunu eşcağızıma dinletemiyorum

Bende aynısını düşünüyorum. Kanda pozitif görünce idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…