- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Merhaba bence de bu belirtiler belirti denebilecek şekilde canımMerhabalar benimde 9 . Günüm ama akıntı ve ateş basması özellikle ayaklarda bunlar benim heyecanimi biraz kaybetmeme neden oluyor ayrıca sadece çok az bı kasıklarda ve belde ağrı oldu şimdi ise hiçbir belirti Yok
Cnm hic bilmiyorum vallahi ama dun 6+2 de kalbini duydum bebegimin yarim santim dedi pirinc kadarMerhaba gözünüz aydın tabrik ederimSizinle aynı gün transfer olmuşuz, benim de ikizlerimin kesesini karından ultrasonla gördük ancak beslenme kesesi ve kalp atışı için haftaya tekrar gel dedi doktorum, size vajinal ultrason mu yapıldı? 6 mm miş benim keselerim, sizin keseniz kaç mm di? Aynı gün olduğu için merak ettim
Evet canm cok saglikli tek kese de tek bebek ama cok guzel konumlanmis dedi ..:) senin de gözün aydın ozaman tek kese mi
Ewet canm ben bugün 19. Günündeyim.Merhaba siz testi yaptınız mı dediğim gibi benim akıntım beni çok korkuttu
Gözün aydın canmm Rabb'im tamamına erdirsin inşallah darısı Bizim başımızaEwet canm ben bugün 19. Günündeyim.
14. Günde 2130 du degerim
18. Günde 9422 çıktı
Pazartesi kese görmeye gidicem inşallah. Senin de bebeğin seninledir pozitif dusun canm. Pozitif olsun hayırlısıyla
Ayyyyy bu mesajları okuyunca inanır mısınız ellerim ayaklarım titriyor heyecandan inşallah tutulmuştur bebiş eşim neredeyse işe gitmicek hale geldi onun gibi iskolik birisini bile bu hale getirmiş düşününMerhaba bence de bu belirtiler belirti denebilecek şekilde canımNiye bu kadar üzüldün ki her yerde belirti olarak yazıyor bu gibi durumlar içini ferah tut sen bence bebeğiniz tutunmuş sana
İnşallah hayırlısı ile gönlünüze göre olsun her şey güzel heyecanlarAyyyyy bu mesajları okuyunca inanır mısınız ellerim ayaklarım titriyor heyecandan inşallah tutulmuştur bebiş eşim neredeyse işe gitmicek hale geldi onun gibi iskolik birisini bile bu hale getirmiş düşünün
Testin sonucunu mu bekliyorsun canmİnşallah hayırlısı ile gönlünüze göre olsun her şey güzel heyecanlarbak bende hiç belirti yok ona bakarsan Kan testi vericem sanırım 12 den sonra dayanırım diyordum olmadı
Amin canım inşallah darısı başına. Sen gönlünü ferah tut bebeğin seninledir. Pozitifi görürsün inşallah canm. Dualarım sizinleGözün aydın canmm Rabb'im tamamına erdirsin inşallah darısı Bizim başımıza
Teşekkür ederiz duaların içinAmin canım inşallah darısı başına. Sen gönlünü ferah tut bebeğin seninledir. Pozitifi görürsün inşallah canm. Dualarım sizinle
Ay yok yok daha gitmedimTestin sonucunu mu bekliyorsun canm
Canm Rabb'im güzel yüreğine göre versinAy yok yok daha gitmedimdayanamıcam ama ya kan ya erken gebelik testi yapacağım
Bende hep idrarda negatif gördüğüm için hiç yapmadm. Kanı da gününe kadr bekledim. Kanda pozitif görünce evde idrar testi yaptm çünkü hep bi hevesim vardı onda da pozitif görmek için. Çok şükür onda da gördüm ve saklıyorum canm. Az kalmış senin de heyacanı ni anladm ama ben olsam beklerdim gunune kadrTeşekkür ederiz duaların içinama ben nasıl dayanicam pazartesiye kadar evde bir test yaptırmak istiyorum ama bugüne kadar hepsi negatif çıkınca korkuyor um o yüzden yapamadım
Aminnnnn cümlemiz inşallahCanm Rabb'im güzel yüreğine göre versin ♥inşallah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde alırız
Gözünüz aydınCnm hic bilmiyorum vallahi ama dun 6+2 de kalbini duydum bebegimin yarim santim dedi pirinc kadar
Aynen bende bekleme taraftariyim ama gelin görün bunu eşcağızımaBende hep idrarda negatif gördüğüm için hiç yapmadm. Kanı da gününe kadr bekledim. Kanda pozitif görünce evde idrar testi yaptm çünkü hep bi hevesim vardı onda da pozitif görmek için. Çok şükür onda da gördüm ve saklıyorum canm. Az kalmış senin de heyacanı ni anladm ama ben olsam beklerdim gunune kadr
İnşallahGözünüz aydınBen de salı gidicem inşallah ben de duyarım
Bu arada ben geçen çarşamba gittiğimde bana 4-5 hafta arasındasınız demişti doktorum, sizinle aynı gün transfer olmuşuz, bende 2 kese göründü belki o yüzden daha miniklerdirCnm hic bilmiyorum vallahi ama dun 6+2 de kalbini duydum bebegimin yarim santim dedi pirinc kadar
Bende aynısını düşünüyorum. Kanda pozitif görünce idrar testi yapıp çift çizgiyi görmek istiyorumBende hep idrarda negatif gördüğüm için hiç yapmadm. Kanı da gününe kadr bekledim. Kanda pozitif görünce evde idrar testi yaptm çünkü hep bi hevesim vardı onda da pozitif görmek için. Çok şükür onda da gördüm ve saklıyorum canm. Az kalmış senin de heyacanı ni anladm ama ben olsam beklerdim gunune kadr
Az kalmış canm ya bence bekleyin derim. Ama tercih tabi ki sizin. Allahım gonlunuzdekini nasip etsin inşallah size de isteyen herkese deAynen bende bekleme taraftariyim ama gelin görün bunu eşcağızımadinletemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?