Prednol bana da yazmıştı ama transferim ertelenince kullanmayı bıraktım. Sadece iğrenç bi tadı olduğunu hatırlıyorumkızlar bu cuma dondurulmuş embriyo transferi olacak. Öncesinde doktor bir sayfa ilac verdi. 7 hap 2 igne. Bu haplardan biri prednol diye bir hap. Günde 2 tane alıyorum. Ilac sanirim kortizon hapi. Doktor tuzsuz vs yemeyeceksin gibi bir şey demedi. Kortizon hapi kullanırken nelere dikkat etmem gerekir? Kilo almak istemiyorum. Zaten igneler ve ilaclar yüzünden kilo aldım. Gebelik testi yapılana kadar bu kortizon hapını kullanacakmisin. Aranızda kullanan oldu mu?
Ben opudan sonra 4 gün kullandım prednolu. Uzun sure kullanmadığım için pek bilgim yok ama operasyon sonrası enfeksiyon veya o bölgenin toparlanması için kullandığımı düşünmüştümkızlar bu cuma dondurulmuş embriyo transferi olacak. Öncesinde doktor bir sayfa ilac verdi. 7 hap 2 igne. Bu haplardan biri prednol diye bir hap. Günde 2 tane alıyorum. Ilac sanirim kortizon hapi. Doktor tuzsuz vs yemeyeceksin gibi bir şey demedi. Kortizon hapi kullanırken nelere dikkat etmem gerekir? Kilo almak istemiyorum. Zaten igneler ve ilaclar yüzünden kilo aldım. Gebelik testi yapılana kadar bu kortizon hapını kullanacakmisin. Aranızda kullanan oldu mu?
Hep beraber sevinelim bu sene hepimizin olsun dualarımızı yaşadığımız bir yıl olsun inşallahhadi bakalım bu kezde böyle deneyin dualarım seninle okadar inanıyorum ki senin de pozitif olacağına
İnsallah canim hepimizinsallah canim bebeğini alil gelirsin saglikla
Kizlar avokado ve ananaslarinizi yiyor musunuzz☺Eki Görüntüle 2670964
aynen öyle sağlıkla insallah canimİnsallah canim hepimiz
Şu aşamada şimdilik kaliteli embriyo olusmasina odakliyim o yuzden rahat ve huzurlu olayim ki guzel yumurtalar olsun
Dondurulduktan sonra transfer olur nasilsa
insallah canim Rabbim öyle büyük ki bizlere yardimci olsun psikolojimiz pert artikHep beraber sevinelim bu sene hepimizin olsun dualarımızı yaşadığımız bir yıl olsun inşallah♥♥
benimde cuma dondurulmuş embriyo olacak canim bende şuan 8 tane hap 2 tane vajinal tablet kullanıyorum. aman ben kiloyu falan takmıyorum sağlıkla bebeğimize kavuşalım da canimkızlar bu cuma dondurulmuş embriyo transferi olacak. Öncesinde doktor bir sayfa ilac verdi. 7 hap 2 igne. Bu haplardan biri prednol diye bir hap. Günde 2 tane alıyorum. Ilac sanirim kortizon hapi. Doktor tuzsuz vs yemeyeceksin gibi bir şey demedi. Kortizon hapi kullanırken nelere dikkat etmem gerekir? Kilo almak istemiyorum. Zaten igneler ve ilaclar yüzünden kilo aldım. Gebelik testi yapılana kadar bu kortizon hapını kullanacakmisin. Aranızda kullanan oldu mu?
Çok sağolunnn benim ama yarın 1 bucukda cok duaya ihtiyacjm var@mrskorkut D Derinsart @Naznaz46 kızlar hayırlı olsun sizi bekleyen yavrularınız sımsıkı tutunsun inşallah
Yarın 1 bucukda benim inaşşalaaaah ckk iyi geçer cok heycanlıyımm@Naznaz46 D Derinsart @mrskorkut arkadaşlarımız bugün transfer olacaklardır dualarımızı eksik etmeyelim kızlar embriyolarınız size sıkı sıkı tutunsun 12 gün sonra güzel haberlerinizi alalım inşallah her şey kalbinize göre olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol şans
Hepiniz dualarımdasınızÇok sağolunnn benim ama yarın 1 bucukda cok duaya ihtiyacjm var
Tüp bebek sürecinde hiç araştırma vs yapmadım, bu ananas olayını doktorun asistanı anlattı. “Sakın ananas ye, kabak çekirdeği ye” diyenlere aldırma dedi. O kadar tekrarladı ki; ilk işim markete gidip almak oldu
Arı sütü-polen yesin birde keçiboynuzu ama özü pekmezi gibi şeyler değil keçiboynuzunun kendisini yesin.Maça tozu(matcha değil) var ondan sen de yiyebilirsin sperm ve yumurta kalitesi için faydalı diyorlar.Birde şuan tam mevsimi gojiberry meyvesi var kurt üzümü diye de geçiyor Ankarada organik pazarlarda satılıyor yine İstanbulda da organik pazarda görmüştüm o çok çok faydalı sperm kalitesi için.Onun dışında taze meyve sebze , dengeli beslenme ve paketli hiçbir yiyecek yenmemesi lazım.Kizlar opuya kadar esinize ne yedirip icirdiniz? Ben bir suru sey yapiyorum o da bir seyler yiyip icsin istiyorumbol bol sperm yapicak olan yiyecekler biliyor musunuz
Cok tesekkurler canim paketli gida hic yemiyoruz zaten maça tozunu yumurtalar icin duymustum demek spermlere de iyi geliyor bir bakayim onaArı sütü-polen yesin birde keçiboynuzu ama özü pekmezi gibi şeyler değil keçiboynuzunun kendisini yesin.Maça tozu(matcha değil) var ondan sen de yiyebilirsin sperm ve yumurta kalitesi için faydalı diyorlar.Birde şuan tam mevsimi gojiberry meyvesi var kurt üzümü diye de geçiyor Ankarada organik pazarlarda satılıyor yine İstanbulda da organik pazarda görmüştüm o çok çok faydalı sperm kalitesi için.Onun dışında taze meyve sebze , dengeli beslenme ve paketli hiçbir yiyecek yenmemesi lazım.
Aynen direkt kıtır haliyle özü veya pekmezi diye satılan şeylerin içinde zararlı katkılar var.Cok tesekkurler canim paketli gida hic yemiyoruz zaten maça tozunu yumurtalar icin duymustum demek spermlere de iyi geliyor bir bakayim ona
Keciboynuzunu direkt kitir haliyle mi yesin?
Cok sagol canim en guzeli dogal olani zatenAynen direkt kıtır haliyle özü veya pekmezi diye satılan şeylerin içinde zararlı katkılar var.
Oligasteno spermi bizimkisi canım .Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?