2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Prednol bana da yazmıştı ama transferim ertelenince kullanmayı bıraktım. Sadece iğrenç bi tadı olduğunu hatırlıyorum

Ben opudan sonra 4 gün kullandım prednolu. Uzun sure kullanmadığım için pek bilgim yok ama operasyon sonrası enfeksiyon veya o bölgenin toparlanması için kullandığımı düşünmüştüm

Kizlar opuya kadar esinize ne yedirip icirdiniz? Ben bir suru sey yapiyorum o da bir seyler yiyip icsin istiyorum bol bol sperm yapicak olan yiyecekler biliyor musunuz

benimde cuma dondurulmuş embriyo olacak canim bende şuan 8 tane hap 2 tane vajinal tablet kullanıyorum. aman ben kiloyu falan takmıyorum sağlıkla bebeğimize kavuşalım da canim

Yarın 1 bucukda benim inaşşalaaaah ckk iyi geçer cok heycanlıyımm

bu kadar diyen varsa vardir bir hikmeti diyip yiyorum, yoksa da zarari yok nasilsa diye yine yiyorum

Kizlar opuya kadar esinize ne yedirip icirdiniz? Ben bir suru sey yapiyorum o da bir seyler yiyip icsin istiyorum bol bol sperm yapicak olan yiyecekler biliyor musunuz
Arı sütü-polen yesin birde keçiboynuzu ama özü pekmezi gibi şeyler değil keçiboynuzunun kendisini yesin.Maça tozu(matcha değil) var ondan sen de yiyebilirsin sperm ve yumurta kalitesi için faydalı diyorlar.Birde şuan tam mevsimi gojiberry meyvesi var kurt üzümü diye de geçiyor Ankarada organik pazarlarda satılıyor yine İstanbulda da organik pazarda görmüştüm o çok çok faydalı sperm kalitesi için.Onun dışında taze meyve sebze , dengeli beslenme ve paketli hiçbir yiyecek yenmemesi lazım.

Cok tesekkurler canim paketli gida hic yemiyoruz zaten maça tozunu yumurtalar icin duymustum demek spermlere de iyi geliyor bir bakayim ona
Keciboynuzunu direkt kitir haliyle mi yesin?

Cok tesekkurler canim paketli gida hic yemiyoruz zaten maça tozunu yumurtalar icin duymustum demek spermlere de iyi geliyor bir bakayim ona
Keciboynuzunu direkt kitir haliyle mi yesin?
Aynen direkt kıtır haliyle özü veya pekmezi diye satılan şeylerin içinde zararlı katkılar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…