Ben 4.günü başladım canım iğnelere de Ogün başladım yarın da kontrole gidecem raporum da hemen çıktı aynı günKızlar merhaba ben de bu ay tedaviye başlıyorum hayırlısıyla. Doktor adetinin 3. Veya 4. Gunu geleceksin demişti. Bugün regl oldum cuma akşamina randevu verdiler yani 4. Gününün aksami. Şimdi araştırınca hep 2. Veya 3. Gunu başlanır yazıyor içime kurt düştü. 4. Gun testler yapılsa ignelerin başlaması 5. Gunu bulacak.Benim gibi adetinin 4. Günü başlayan var mi?
Anladım canım. Kan testi sonuçları hemen çıkıyor mu. Aksam iş çıkışı gideceğim için iğneler ertesi güne kalir gibi düşünmüştümBen 4.günü başladım canım iğnelere de Ogün başladım yarın da kontrole gidecem raporum da hemen çıktı aynı gün
Tamamdır canım bol şansmerhaba, tam tarih belli değil regl olunca gideceğim doktora o zaman belli olacak sanırım. gittiğim zaman söylerim :)
Benim daha önceki sonuçlarıma baktılar canım doktor muayene etti başlayabiliriz dedi kan testi istemedi tekrardan senin belki ertesi güne de başlatabilirAnladım canım. Kan testi sonuçları hemen çıkıyor mu. Aksam iş çıkışı gideceğim için iğneler ertesi güne kalir gibi düşünmüştüm
Doktorla görüştüğümüzde de 3. Veya 4. Günü demişti ama her yerde öyle yazınca şüphelendim. Hatta tekrar aradım sıkıntı yok hep oyle veriyoruz dedilerBen bugun gittim adetin ucuncu gunu doktor bugun ilaclara baslatti hemen.
Doktora soylesen mi dorduncu gun oluyor diye?
Belki benden de tekrar istemez , tesekkur ederim cevap için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır:)Benim daha önceki sonuçlarıma baktılar canım doktor muayene etti başlayabiliriz dedi kan testi istemedi tekrardan senin belki ertesi güne de başlatabilir
donmuş embriyo şansı daha yüksek herzaman bende ilk transferimde üzülmüştüm ama yapacak bisey yok sağlıkla doğanlarda gerisi bosKizlar bir de benim embriyolarimi dondurcaklarmis taze transfer yapilmayacakmis
Dondurulan embriyolarin sansi daha yuksek oluyormus
Biraz uzuldum bir ay daha gec olacak diye ama bir yandan da diyorum ki 2 yildir bekliyoruz saglikli olsun da beklerim bir ay daha
canim ne yaptin kaç yumurta toplandı ne durumdasın merak ettimİlk tedavilerimde özel listelerle başladık hastanede ancak 17 kilo aldım sonraki tedavilerde liste falan kullanmadım gayet de 3-5 kilo ile kurtuldum şükür. 59-60 kiloyum şuan da. Pandemide 63ü gördümyani bol su iç en önemlisi bu sanırım.
İlk kez bu tedavide eşim de tese oldu normalde istemiyorlardı. Ben narkozdan çıkıp onun yanına geleli çok oldu canım bu gece eşimle hastanedeyiz bir gece kalması gerekiyormuş. Yumurta için sayı vermediler yarın arayacaklar sizi dendi. Normalde 6-7 yi geçmez benim yumurtam dedim o civarda yine dedi net bilgi vermedi.canim ne yaptin kaç yumurta toplandı ne durumdasın merak ettim
Opu günü aile hekiminden rapor alabilirmişiz. Opu olduğum merkez durum raporu yazıyomş onla aile hekimine gtcem.Ben evden calisiyorum o yuzden biraz rahatim ama opu icin 1 gunluk yillik izin girecegim
Teseden de olumlu dediler dimi ? Çok şükür atlattınız. Bi adım daha ilerlemek güzel maşallah size. Darısı da bizlere haftayaİlk kez bu tedavide eşim de tese oldu normalde istemiyorlardı. Ben narkozdan çıkıp onun yanına geleli çok oldu canım bu gece eşimle hastanedeyiz bir gece kalması gerekiyormuş. Yumurta için sayı vermediler yarın arayacaklar sizi dendi. Normalde 6-7 yi geçmez benim yumurtam dedim o civarda yine dedi net bilgi vermedi.
Hayırlı olsun hepsi döllensin iyi kalitede olsun inşallahİlk kez bu tedavide eşim de tese oldu normalde istemiyorlardı. Ben narkozdan çıkıp onun yanına geleli çok oldu canım bu gece eşimle hastanedeyiz bir gece kalması gerekiyormuş. Yumurta için sayı vermediler yarın arayacaklar sizi dendi. Normalde 6-7 yi geçmez benim yumurtam dedim o civarda yine dedi net bilgi vermedi.
Canım boşver geç olsun güç olmasın genellikle öyle yapıyor doktorlar benimki de öyle olmuştuKizlar bir de benim embriyolarimi dondurcaklarmis taze transfer yapilmayacakmis
Dondurulan embriyolarin sansi daha yuksek oluyormus
Biraz uzuldum bir ay daha gec olacak diye ama bir yandan da diyorum ki 2 yildir bekliyoruz saglikli olsun da beklerim bir ay daha
İnşaallah canım çok teşekkür ederim hepimizin gönlümüze göre olsun inşallahHayırlı olsun hepsi döllensin iyi kalitede olsun inşallah
Sperm bulduk sevinebilirsiniz dediler ama normalde de sayı azdı çıkmıyır değildi. Ama böyle istediler bu kez de böyle deneyelim dedik biz de vardır bunda da bir hayır. Allah hepimizin yüzüne baksın inşallah muratlarımızı versinTeseden de olumlu dediler dimi ? Çok şükür atlattınız. Bi adım daha ilerlemek güzel maşallah size. Darısı da bizlere haftaya
İnsallah canim umarim korona tekrar patlamaz da hastaneleri kapatmazlar diger hastalar icindonmuş embriyo şansı daha yüksek herzaman bende ilk transferimde üzülmüştüm ama yapacak bisey yok sağlıkla doğanlarda gerisi bos
insallah canim bebeğini alil gelirsin sagliklaİnsallah canim umarim korona tekrar patlamaz da hastaneleri kapatmazlar diger hastalar icin
hadi bakalım bu kezde böyle deneyin dualarım seninle okadar inanıyorum ki senin de pozitif olacağınaİlk kez bu tedavide eşim de tese oldu normalde istemiyorlardı. Ben narkozdan çıkıp onun yanına geleli çok oldu canım bu gece eşimle hastanedeyiz bir gece kalması gerekiyormuş. Yumurta için sayı vermediler yarın arayacaklar sizi dendi. Normalde 6-7 yi geçmez benim yumurtam dedim o civarda yine dedi net bilgi vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?