2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben 4.günü başladım canım iğnelere de Ogün başladım yarın da kontrole gidecem raporum da hemen çıktı aynı gün

Ben 4.günü başladım canım iğnelere de Ogün başladım yarın da kontrole gidecem raporum da hemen çıktı aynı gün
Anladım canım. Kan testi sonuçları hemen çıkıyor mu. Aksam iş çıkışı gideceğim için iğneler ertesi güne kalir gibi düşünmüştüm

Anladım canım. Kan testi sonuçları hemen çıkıyor mu. Aksam iş çıkışı gideceğim için iğneler ertesi güne kalir gibi düşünmüştüm
Benim daha önceki sonuçlarıma baktılar canım doktor muayene etti başlayabiliriz dedi kan testi istemedi tekrardan senin belki ertesi güne de başlatabilir

Ben bugun gittim adetin ucuncu gunu doktor bugun ilaclara baslatti hemen.
Doktora soylesen mi dorduncu gun oluyor diye?
Doktorla görüştüğümüzde de 3. Veya 4. Günü demişti ama her yerde öyle yazınca şüphelendim. Hatta tekrar aradım sıkıntı yok hep oyle veriyoruz dediler

Benim daha önceki sonuçlarıma baktılar canım doktor muayene etti başlayabiliriz dedi kan testi istemedi tekrardan senin belki ertesi güne de başlatabilir
Belki benden de tekrar istemez , tesekkur ederim cevap için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır:)

donmuş embriyo şansı daha yüksek herzaman bende ilk transferimde üzülmüştüm ama yapacak bisey yok sağlıkla doğanlarda gerisi bos

canim ne yaptin kaç yumurta toplandı ne durumdasın merak ettim

canim ne yaptin kaç yumurta toplandı ne durumdasın merak ettim
İlk kez bu tedavide eşim de tese oldu normalde istemiyorlardı. Ben narkozdan çıkıp onun yanına geleli çok oldu canım bu gece eşimle hastanedeyiz bir gece kalması gerekiyormuş. Yumurta için sayı vermediler yarın arayacaklar sizi dendi. Normalde 6-7 yi geçmez benim yumurtam dedim o civarda yine dedi net bilgi vermedi.

Teseden de olumlu dediler dimi ? Çok şükür atlattınız. Bi adım daha ilerlemek güzel maşallah size. Darısı da bizlere haftaya

Hayırlı olsun hepsi döllensin iyi kalitede olsun inşallah

Canım boşver geç olsun güç olmasın genellikle öyle yapıyor doktorlar benimki de öyle olmuştu

Teseden de olumlu dediler dimi ? Çok şükür atlattınız. Bi adım daha ilerlemek güzel maşallah size. Darısı da bizlere haftaya
Sperm bulduk sevinebilirsiniz dediler ama normalde de sayı azdı çıkmıyır değildi. Ama böyle istediler bu kez de böyle deneyelim dedik biz de vardır bunda da bir hayır. Allah hepimizin yüzüne baksın inşallah muratlarımızı versin

hadi bakalım bu kezde böyle deneyin dualarım seninle okadar inanıyorum ki senin de pozitif olacağına

kızlar bu cuma dondurulmuş embriyo transferi olacak. Öncesinde doktor bir sayfa ilac verdi. 7 hap 2 igne. Bu haplardan biri prednol diye bir hap. Günde 2 tane alıyorum. Ilac sanirim kortizon hapi. Doktor tuzsuz vs yemeyeceksin gibi bir şey demedi. Kortizon hapi kullanırken nelere dikkat etmem gerekir? Kilo almak istemiyorum. Zaten igneler ve ilaclar yüzünden kilo aldım. Gebelik testi yapılana kadar bu kortizon hapını kullanacakmisin. Aranızda kullanan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…