2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Evet dondurulmuşun tutma oranları daha yüksek olduğu söyleniyor.Hayırlı olsun bir ay da çok uzun bir süre değil hemen geçer yavrularına kavuşursun inşallah.

Bende üzülmüştüm temmuzu bekliyordum. Ağustos a kaldı. Geçiyor zaman tutsun da inşallah

Evet dondurulmuşun tutma oranları daha yüksek olduğu söyleniyor.Hayırlı olsun bir ay da çok uzun bir süre değil hemen geçer yavrularına kavuşursun inşallah.
Aminn insalah bakalim kac yumurta olacak ve kaci dollenecek cok merak ediyorum

Kızlar aranızda çalışanlar varmı? Transferden sonra izin alacakmısınız?

Ben işi bıraktım çok yoğun çalışıyordum özel bir şirkette izin almamı çok sıkıntı yapıyorlardı çok şükür eşimde kendi işini yapıyor tedaviye rahat gidip geliyorum
Bende özel şirkette çalışıyorum,benim için sorun değil izin almak.Ama önceki transferimde transfer günü dışında hiç izin almadım hemen kalktım.Bukez bir hafta izin almayı düşünüyorum.

Ellerine saglik tatlim..ben hala gicigim avakadoyaa..ama tabagin harika gorunuyor..karpuz ve ananas beni benden aldi..
Sirf avokadoyu yiyebilmek icin onlari da ekliyorum aksama da balli badem ceviz tabagi yapacagim
Yakinlarda olsak yiyeceklerimizi de paylasirdik Benim evime yakin hic komsum ve arkadasim yok. Istanbulun icinde gurbette gibiyim

Sirf avokadoyu yiyebilmek icin onlari da ekliyorum aksama da balli badem ceviz tabagi yapacagim
Yakinlarda olsak yiyeceklerimizi de paylasirdik☺ Benim evime yakin hic komsum ve arkadasim yok. Istanbulun icinde gurbette gibiyim
Ben anladim zaten..kuzusum.ozellikle karpuz detayiniin destek kuvvetlerinden oldugunu...tesekkur ederim tatlimm...aslinda ne bomba olurduuuu..ayni apartmanda olsak hepimiz ..artik birbirimizin zilini clardik..avakadonu yedinmi diyee..

Evet canım yaptı hem kızarıklık hem şişlik hem yanma yapıyordu maalesef

Evet canım yaptı hem kızarıklık hem şişlik hem yanma yapıyordu maalesef
Teşekkür ederim canım benim normalde cildim hashas ganolf yi vuruldum pek birşey olmadı öyle cetroit Di vurulunca tepki verince sizlere danışım dedim

merhaba, tam tarih belli değil regl olunca gideceğim doktora o zaman belli olacak sanırım. gittiğim zaman söylerim :)

Kızlar merhaba ben de bu ay tedaviye başlıyorum hayırlısıyla. Doktor adetinin 3. Veya 4. Gunu geleceksin demişti. Bugün regl oldum cuma akşamina randevu verdiler yani 4. Gününün aksami. Şimdi araştırınca hep 2. Veya 3. Gunu başlanır yazıyor içime kurt düştü. 4. Gun testler yapılsa ignelerin başlaması 5. Gunu bulacak.Benim gibi adetinin 4. Günü başlayan var mi?

Ben bugun gittim adetin ucuncu gunu doktor bugun ilaclara baslatti hemen.
Doktora soylesen mi dorduncu gun oluyor diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…