Evet dondurulmuşun tutma oranları daha yüksek olduğu söyleniyor.Hayırlı olsun bir ay da çok uzun bir süre değil hemen geçer yavrularına kavuşursun inşallah.Kizlar bir de benim embriyolarimi dondurcaklarmis taze transfer yapilmayacakmis
Dondurulan embriyolarin sansi daha yuksek oluyormus
Biraz uzuldum bir ay daha gec olacak diye ama bir yandan da diyorum ki 2 yildir bekliyoruz saglikli olsun da beklerim bir ay daha
Bende üzülmüştüm temmuzu bekliyordum. Ağustos a kaldı. Geçiyor zaman tutsun da inşallahKizlar bir de benim embriyolarimi dondurcaklarmis taze transfer yapilmayacakmis
Dondurulan embriyolarin sansi daha yuksek oluyormus
Biraz uzuldum bir ay daha gec olacak diye ama bir yandan da diyorum ki 2 yildir bekliyoruz saglikli olsun da beklerim bir ay daha
Insalah canim korona tekrar patlarsa diye tedirgin oldum sadece transfer icn daha uzun bekler miyim diye dusundum ama olsun oyle de olsa vardir bir hayirCanım sağlıkla al kucağına da okadar bekliyoruz bir ay çabuk geçer
Aminn insalah bakalim kac yumurta olacak ve kaci dollenecek cok merak ediyorumEvet dondurulmuşun tutma oranları daha yüksek olduğu söyleniyor.Hayırlı olsun bir ay da çok uzun bir süre değil hemen geçer yavrularına kavuşursun inşallah.
Geciyor vallahi ilk kez gonal f’i subat ayinda asilamada kullanmistim. Kac ay gecmis uzerinden daha dün gibiBende üzülmüştüm temmuzu bekliyordum. Ağustos a kaldı. Geçiyor zaman tutsun da inşallah
Seni o dönemden hatırlıyorum yine aynı grupta aşılama için gün sayıyordukGeciyor vallahi ilk kez gonal f’i subat ayinda asilamada kullanmistim. Kac ay gecmis uzerinden daha dün gibi
Yaa bir bakmissin bebislerimize isim aramak icin baska basliklarda bulusmusuzSeni o dönemden hatırlıyorum yine aynı grupta aşılama için gün sayıyorduk☺
Ben işi bıraktım çok yoğun çalışıyordum özel bir şirkette izin almamı çok sıkıntı yapıyorlardı çok şükür eşimde kendi işini yapıyor tedaviye rahat gidip geliyorumKızlar aranızda çalışanlar varmı? Transferden sonra izin alacakmısınız?
Ben evden calisiyorum o yuzden biraz rahatim ama opu icin 1 gunluk yillik izin girecegimKızlar aranızda çalışanlar varmı? Transferden sonra izin alacakmısınız?
Bende özel şirkette çalışıyorum,benim için sorun değil izin almak.Ama önceki transferimde transfer günü dışında hiç izin almadım hemen kalktım.Bukez bir hafta izin almayı düşünüyorum.Ben işi bıraktım çok yoğun çalışıyordum özel bir şirkette izin almamı çok sıkıntı yapıyorlardı çok şükür eşimde kendi işini yapıyor tedaviye rahat gidip geliyorum
Ellerine saglik tatlim..ben hala gicigim avakadoyaa..ama tabagin harika gorunuyor..karpuz ve ananas beni benden aldi..Kizlar avokado ve ananaslarinizi yiyor musunuzz☺Eki Görüntüle 2670964
Sirf avokadoyu yiyebilmek icin onlari da ekliyorumEllerine saglik tatlim..ben hala gicigim avakadoyaa..ama tabagin harika gorunuyor..karpuz ve ananas beni benden aldi..
Ben anladim zaten..kuzusum.ozellikle karpuz detayiniin destek kuvvetlerinden oldugunu...Sirf avokadoyu yiyebilmek icin onlari da ekliyorumaksama da balli badem ceviz tabagi yapacagim
Yakinlarda olsak yiyeceklerimizi de paylasirdik☺ Benim evime yakin hic komsum ve arkadasim yok. Istanbulun icinde gurbette gibiyim
Evet canım yaptı hem kızarıklık hem şişlik hem yanma yapıyordu maalesefBenim tarih belli değil şuan iğne kullanıyorum yarın sabah kontrole gidecem çok heyecanlı ve gerginim. Yarın herhalde yumurta kontrolu yapacaklar ben ilk defa yaptırıyorum ne yapacaklar yarın bana bilgi verirseniz sevinirim birde cetroit iğne sizde de yanma ve kızarıklık yapıyor mu
Teşekkür ederim canım benim normalde cildim hashas ganolf yi vuruldum pek birşey olmadı öyle cetroit Di vurulunca tepki verince sizlere danışım dedimEvet canım yaptı hem kızarıklık hem şişlik hem yanma yapıyordu maalesef
merhaba, tam tarih belli değil regl olunca gideceğim doktora o zaman belli olacak sanırım. gittiğim zaman söylerim :)pembiss123 , C canskus @sureyya sizleri de uğurlu listemize eklemek isteriz kaçıncı gün embriyosu kaç tane yerleştirilecek ve belliyse tarih bilginizi eklerseniz birbirimizi daha iyi takip edebiliriz bol şans
Ben bugun gittim adetin ucuncu gunu doktor bugun ilaclara baslatti hemen.Kızlar merhaba ben de bu ay tedaviye başlıyorum hayırlısıyla. Doktor adetinin 3. Veya 4. Gunu geleceksin demişti. Bugün regl oldum cuma akşamina randevu verdiler yani 4. Gününün aksami. Şimdi araştırınca hep 2. Veya 3. Gunu başlanır yazıyor içime kurt düştü. 4. Gun testler yapılsa ignelerin başlaması 5. Gunu bulacak.Benim gibi adetinin 4. Günü başlayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?