2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Günaydın kızlar kontrolden çıktım 4 yumurta sol 4 yumurta sağda tam istedikleri gibi büyümüş küçük yumurtalar da varmış kan tahlili istedi verdim daha iyi görelim dedi cuma günü büyük olasılık toplarız dedi öğleden sonra çıkacak kan tahlili sonucum iyi mi siz bu yumurta sayısı

Maşallah canım gayet iyi inşaallah hepsi kaliteli kaliteli olurlar,4 tüp bebekten sonra yeterki bir tane kaliteli embiryom olsun diye dua ediyorum hep önceden yum sayısına takılırdım ama şimdi bir yum olacaksa bile kalite olsun en azından yeter diye düşünüyorum

merhaba arkadaşlar.. hepinizin allah yardımcısı olsun.. benimde kısmetse cuma günü muayene c.tesi günüde büyük ihtimal transfer olacak.. transfer öncesi özellikle yaptığım bişi yok ancak bu yolculuk olayı kafamı çok karıştırmakta ve resmen beni bunalıma sokuyor.. tedavim istanbulda beyoğlu 2 2.5 saatlik mesafede oturuyorum doktorumda sorun olmayacağını slyledi merkezdende yolculuk yapabiliriniz diye onay geldi dinlene dinlene yolculuk yapsam inanın kafayı yemek üzereyim eşimde zaten yedi gibi bişi :) bu arada benden 36 yumurta toplandı ve 14 blastosist toplam 17 minik yumurtam var

Bu

Cevap yazdım ama başaramadım sanırım Beyoğlu civarında uygun ve nezih oteller var, strese gitmektense belki bir iki gün otelde kalsanız, kafanız daha rahat olabilir. Tabii öneri bu, benim daha önceki tedavim bayrama denk gelmişti, en Yakınlarımıza anlatmaya çalıştık,uygun değiliz diye, bizde bir de aile büyüğü var, biz geliriz ama size bir zararımız olmaz diye ısrar ettiler, biz de çektik gittik

Canım dondurulmuş transferi mi olacak neden öyle oldu.Hayırlısı olsun

Canım dondurulmuş transferi mi olacak neden öyle oldu.Hayırlısı olsun
Öyle olacakmış 5.güne ulaşsın önce sonra donduracağız siz de dinlenin şuan rahimin hazır olduğu günlerde değiliz o siklusu kaçırdık dediler. Onun için bekleyeceğiz. Bu kez herşey diğerlerinden farklı oldu nasibimizde bu varmış bakalım. Size bol şanslar

Maşallah canım çok güzel Rabbim gönlüne göre versin seni de ekliyorum listeye transfer günÜ belli olunca yazarsan sevinirim

Maşallah canım gayet güzel bence daha be olsun

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın hayırlı haberlerini alırız inşallahhh kaç yumurta toplandı bu arada?

Sevindim aslında senin adına dondurulmuşta şans daha yüksekmiş hadi inşallah

tabiki transfer günüm belli olsun haber vereceğim arkadaşlar.. inşallah isteyen herkesin olsun

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın hayırlı haberlerini alırız inşallahhh kaç yumurta toplandı bu arada?
5 tane toplandı canım şuan 3 ü bölünüyormuş 5.günü beklemeye çalışacağız dediler. Artık nasip diyoruz. Yumurta sayım az yaş, fazla tedavi derken de git gide azalıyor.

5 tane toplandı canım şuan 3 ü bölünüyormuş 5.günü beklemeye çalışacağız dediler. Artık nasip diyoruz. Yumurta sayım az yaş, fazla tedavi derken de git gide azalıyor.
Canım yaşın kaç ki senin benim de yaşım var maalesef

Merhaba hoşgeldiniz sizi de listemize ekleyeyim o zaman kaç tane transfer edilecek?kaçıncı gün embriyosu?
5. gün embriyosu 1 tane transfer edilecek normalde hakkım 2 ama zaten oğlum olduğu için ikiz olmasından dolayı 1 tane istedik eşimle . Suan transferim gerçekleşti inşallah bu sefer de olumlu sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…