Ara ara ceeee yaparım size canımaminnn aminnn sen yine burdan vazgeçme yaz takip et
Allahım hakkımızda hayırlısını versin ya sadece transfer parası bile 4.5 gitti Ocakta da aynı parayı verdim. Normal bir şekilde hamile kalmam imkansız tüplerim kapalı. Tüp bebek de dediğin gibi hem maddi hem manevi acıdan zor bir süreç. Çocuğum olmasaydı sonuna kadar giderdim ama etrafında keyfi olarak tek çocukta kalan o kadar insan var ki. Biz o sürece rağmen yine de denemeye çalışıyoruz inşallah tutar da bir daha gerek olmazBenim de 6 tane dondurulmuş var 5. Gün bunlardan biri tutarsa süper okur tutmazsa da kısmetimde yokmuş deyip bırakıcam Kızım aşılama ile olmuştu tüp bebek bana çok zor geldi hem maddi hem manevi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Çok sağolasın insallah tutunmuşlardırCanım benim bebeğin sana sımsıkı tutunsun her şey gönlünce olsun bol şans
Benim de ilk muhtemelen haftaya toplanacak benim deBenim ilk tüp bebek denemem oyüzden bilmiyorum teşekkür ederim
Benim toplamadan sora 1 ay rahim dinlendirme yapıldı ama kişiye göre değişiyor hemen transfer olanlar da vartoplamadan sonra ne zaman transfer oluyor biliyor musunuz ve ne kadar süre sonra belli oluyor tutup tutmadığı
Bu ilacı başka bir sebepten kullandım. Tamamiyle tuzsuz yiyin. Ay surat denen bir durum var. Yüzünüz yuvarlaklarıyla kilo alıyorsunuzYani ödem oluyor daha doğrusu tuzlu yendiğinizdekızlar bu cuma dondurulmuş embriyo transferi olacak. Öncesinde doktor bir sayfa ilac verdi. 7 hap 2 igne. Bu haplardan biri prednol diye bir hap. Günde 2 tane alıyorum. Ilac sanirim kortizon hapi. Doktor tuzsuz vs yemeyeceksin gibi bir şey demedi. Kortizon hapi kullanırken nelere dikkat etmem gerekir? Kilo almak istemiyorum. Zaten igneler ve ilaclar yüzünden kilo aldım. Gebelik testi yapılana kadar bu kortizon hapını kullanacakmisin. Aranızda kullanan oldu mu?
Merhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.kahveyokmu canim sen naptin? Test yaptin mi?
Cook sevindim masalahhMerhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.
Allah ne verirse hayırlısını versin.
Sizler ne durumdasınız
Bi poşet dolusu tatlı şeyler aldım geldim az önceKızlar bu iğneler benim iştahımı inanılmaz açtıçooook yiyorum daha doğrusu tatlı şeyler canım çekiyor
Allah razı olsun en kısa zamanda sanada nasip olur inş.Cook sevindim masalahhAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben yumurtalari buyutmek icin igneye basladim. Yumurta toplandiktan sonra 1 ay rahim dinlendirme yapilacakmis. Hepimiz icin hayirlisi insallah
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedimBi poşet dolusu tatlı şeyler aldım geldim az önce
Başkent hastanesinde olacam yarı özel. Bugün çatlatma iğnelerimi vurulacamBenim de ilk muhtemelen haftaya toplanacak benim deSimdi igne kullaniyorum. Senden alirim tecrubelerini. Ozel hastanede mi olacaksin?
Hemen olup olmayacağı toplamadan sonra mı belli oluyorBenim toplamadan sora 1 ay rahim dinlendirme yapıldı ama kişiye göre değişiyor hemen transfer olanlar da var
Evet benim öyle oldu toplamadan sora ayılmani bekliyolar dinlendiryolar odada 2 saat kadar sonra 2. Aşamayi görüşüyorsun.. bana ozaman tam tarih vermedi ama bayram sonrasi olur dedi. Öylede olduHemen olup olmayacağı toplamadan sonra mı belli oluyor
Ben tatlıya zaten düşkünümde şuara mesela 2 mini kurabiye attim ağzıma bi avuç fındık 1 cikolata yedim doymadim sanırım karnımmı açıktı yani anlamadim otırup herseyi yiyesim varYalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ☺ Kendimi tutamıyorum ama hiç böyle olmamıştım deli gibi yemek istiyorum 3 kg oldu hazirandan bu yana
Anladım bakalım cuma ozaman belli olacak sabredecem sonu güzel olsun daEvet benim öyle oldu toplamadan sora ayılmani bekliyolar dinlendiryolar odada 2 saat kadar sonra 2. Aşamayi görüşüyorsun.. bana ozaman tam tarih vermedi ama bayram sonrasi olur dedi. Öylede oldu
Sizin sorun neydi ? Ben mesela rahim dinlendirme olacagini ilk görüşmede de biliyordum kist oldugu icin bende ama sizde bi sorun yoksa belki hemen transfer yaparlarAnladım bakalım cuma ozaman belli olacak sabredecem sonu güzel olsun da
Benim de eşimin de bir sorunum yok sebepsiz infertiliti başladığım zaman bir sıkıntı çıkmazsa transfer yaparım dedi bakalım umarım iyi yumurta çıkarSizin sorun neydi ? Ben mesela rahim dinlendirme olacagini ilk görüşmede de biliyordum kist oldugu icin bende ama sizde bi sorun yoksa belki bi kaç güne transfer yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?