2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Allahım hakkımızda hayırlısını versin ya sadece transfer parası bile 4.5 gitti Ocakta da aynı parayı verdim. Normal bir şekilde hamile kalmam imkansız tüplerim kapalı. Tüp bebek de dediğin gibi hem maddi hem manevi acıdan zor bir süreç. Çocuğum olmasaydı sonuna kadar giderdim ama etrafında keyfi olarak tek çocukta kalan o kadar insan var ki. Biz o sürece rağmen yine de denemeye çalışıyoruz inşallah tutar da bir daha gerek olmaz

Bu ilacı başka bir sebepten kullandım. Tamamiyle tuzsuz yiyin. Ay surat denen bir durum var. Yüzünüz yuvarlaklarıyla kilo alıyorsunuzYani ödem oluyor daha doğrusu tuzlu yendiğinizde

Merhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.
Allah ne verirse hayırlısını versin.
Sizler ne durumdasınız
Cook sevindim masalahh Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben yumurtalari buyutmek icin igneye basladim. Yumurta toplandiktan sonra 1 ay rahim dinlendirme yapilacakmis. Hepimiz icin hayirlisi insallah

Cook sevindim masalahh Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben yumurtalari buyutmek icin igneye basladim. Yumurta toplandiktan sonra 1 ay rahim dinlendirme yapilacakmis. Hepimiz icin hayirlisi insallah
Allah razı olsun en kısa zamanda sanada nasip olur inş.
Ama ben hemen sevinemiyorum emin olmadan kese kalp atışı derken daha zaman var.
Yumurta sayın iyiyse tek seferde kurtulursun.
Benim varla yok arasıydı 3 kez yumurta toplandı çok uğraştık.
İlaç saatlerine çok dikkat iğnelerin saati çok önemli arkadaşım

Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ☺ Kendimi tutamıyorum ama hiç böyle olmamıştım deli gibi yemek istiyorum 3 kg oldu hazirandan bu yana
Ben tatlıya zaten düşkünümde şuara mesela 2 mini kurabiye attim ağzıma bi avuç fındık 1 cikolata yedim doymadim sanırım karnımmı açıktı yani anlamadim otırup herseyi yiyesim var

Evet benim öyle oldu toplamadan sora ayılmani bekliyolar dinlendiryolar odada 2 saat kadar sonra 2. Aşamayi görüşüyorsun.. bana ozaman tam tarih vermedi ama bayram sonrasi olur dedi. Öylede oldu
Anladım bakalım cuma ozaman belli olacak sabredecem sonu güzel olsun da

Sizin sorun neydi ? Ben mesela rahim dinlendirme olacagini ilk görüşmede de biliyordum kist oldugu icin bende ama sizde bi sorun yoksa belki bi kaç güne transfer yaparlar
Benim de eşimin de bir sorunum yok sebepsiz infertiliti başladığım zaman bir sıkıntı çıkmazsa transfer yaparım dedi bakalım umarım iyi yumurta çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…