2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar gonal f ve merional göbek bölgemde aşrı yapıyo. Huzursuz hissediyrm kendimi. Normal mi?

Kızlar gonal f ile merional göbek bölgemde ağrı yapıyo huzursuz hissedyrm kendimi. Normal öi? Ağrı kesici kullandnz mı bu dönemde
Merional ben hiç kullanmadım ganolf kullandım bende sadece şişkinlik ve akıntı yaptı ama iğne vurulurken birşey hissetmedim

Kızlar gonal f ve merional göbek bölgemde aşrı yapıyo. Huzursuz hissediyrm kendimi. Normal mi?
Aşırı ne yapıyor canim? Bir de kac ml kullaniyorsun? Ben suan gonal f 150 kullaniyorum bugun 2.gun inanilmaz gaz yapti bende. Karnimda birseyler geziyor gibi surekli

Merhaba 20 ağustos transfer günüm insaallah benide ekler misiniz

İyi akşamlar güzeller yarın listeyi güncelleneceğim transfer tarihine göre listedeki bilgilerinizi kontrol eder misiniz? Kaç embriyo konulacak kaçıncı gün embriyosu olacak ve belli olanlar transfer tarihi bu arada transferi yapılanlara mavi boncuk hamile olanlara artı hamile emojisi koyuyorum bilginize

Ben bişey sormak istiyorum. Rahim dinlendirmedeyim ve transfer olcak diye biraz dikkat ediyorum yediğime içtiğime hasta olmamaya falan. Önümüzdeki hafta tatile gidicez havuzdan falan mikrop kapmamak için tampon kullanayım diyorum işe yarar mı acaba? Ya da bildiğiniz başka bi yöntem var mı enfeksiyon olmaması için?

Beni de listeye ekler misiniz cuma günü toplama işlemim olacak

Sirkeli suyla yikiyorlar vajinayi mikrop kapmamasi icin ama ben hic kullanmadim. Ben olsam havuza girmezdim ama sen bilirsin. Deniz varsa daha saglikli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…