İnşallah çıkar bence oraya hic takılmayın bile sebepsizse insallah cokca saglıklı yumurtalar olurBenim de eşimin de bir sorunum yok sebepsiz infertiliti başladığım zaman bir sıkıntı çıkmazsa transfer yaparım dedi bakalım umarım iyi yumurta çıkar
Yaaa harika haber bu.Bak boşu boşuna sıktın canını olmıcak diye.Çok sevindim hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsinMerhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.
Allah ne verirse hayırlısını versin.
Sizler ne durumdasınız
Ankara başkent mi ben de başkentte tedavi görüyorumBaşkent hastanesinde olacam yarı özel. Bugün çatlatma iğnelerimi vurulacam
Yazarım herşeyi
Amiñ allah hepinize nasip etsin.Yaaa harika haber bu.Bak boşu boşuna sıktın canını olmıcak diye.Çok sevindim hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin
Amin canim cok tesekkur ederim insallah gonlumuze gore olsun. İgneyi her gun ayni saatte vuruyorum alarm kurdum. Benim asilamada 13 yumurtam catlamisti bakalim burda kac yumurta olcak. Gerci bir tane olsun tutsun yeter ki. Pes pese guzel haberler verelim insallahAllah razı olsun en kısa zamanda sanada nasip olur inş.
Ama ben hemen sevinemiyorum emin olmadan kese kalp atışı derken daha zaman var.
Yumurta sayın iyiyse tek seferde kurtulursun.
Benim varla yok arasıydı 3 kez yumurta toplandı çok uğraştık.
İlaç saatlerine çok dikkat iğnelerin saati çok önemli arkadaşım
2 tane catlatma ignesi mi verdi sana?Başkent hastanesinde olacam yarı özel. Bugün çatlatma iğnelerimi vurulacam
Yazarım herşeyi
Benim ki simdiden belli bana bir ay rahim dinlendirme yapilacak dedi cok fazla yumurtan oldugu icinHemen olup olmayacağı toplamadan sonra mı belli oluyor
Olsun kilo alınır verilir, verirsin kiloyu sağlıkla kucağına al inşallah.Darısı bizeAmiñ allah hepinize nasip etsin.
Yinede emin olamıyo insan çok yeni olduğu için.
Herşeyin hayırlısı.
Bu ilaçlar fena kilo aldırıyo şimdiden zaten hamileler kadar kiloluyum
Evet yanma ve kızarıklık yapiyor.Benim tarih belli değil şuan iğne kullanıyorum yarın sabah kontrole gidecem çok heyecanlı ve gerginim. Yarın herhalde yumurta kontrolu yapacaklar ben ilk defa yaptırıyorum ne yapacaklar yarın bana bilgi verirseniz sevinirim birde cetroit iğne sizde de yanma ve kızarıklık yapıyor mu
hadi bakalım hayırlısıyla insallahAra ara ceeee yaparım size canımgüzel haberleri takip edeceğim hadi bakalım kızlar yıkılsın buralar ♥♥
kacinci gün canim masallahMerhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.
Sizler ne durumdasınız
ayyy ne güzel hediye olur canim hafi insallah iyide ilaç kullanırken adet olamazsın ki neden öyle soyledilerHaftaya cumartesi 15 ağustosda adet olmazsam kan testi vericekmişim okadar heycanlıyım kiiiii nasi geçer .insallah yıldönmü hediyesi olur eşimle 28 ağustsoda çıkmaya başlamıştık
İnşallah.Amin canim cok tesekkur ederim insallah gonlumuze gore olsun. İgneyi her gun ayni saatte vuruyorum alarm kurdum. Benim asilamada 13 yumurtam catlamisti bakalim burda kac yumurta olcak. Gerci bir tane olsun tutsun yeter ki. Pes pese guzel haberler verelim insallah
Evet allah öncelikle sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Hepinizin güzel haberini okumak istiyorum burda. Çok teşekkür ederim sizinle dertleşmek bana çok iyi geldiOlsun kilo alınır verilir, verirsin kiloyu sağlıkla kucağına al inşallah.Darısı bize
Yok adeti onlar söylemedi sadeve 15 agustosda kan ver dediler ne bileym adet görenler vardi sanki ilaca ragmen o geldi aklımaayyy ne güzel hediye olur canim hafi insallah iyide ilaç kullanırken adet olamazsın ki neden öyle soylediler
transferi anesteziyle mi yapacaklar hic duymamistimAllah hepinizden razı olsun canım kızlar her birinize tek tek dua edeceğim anestezili olacak işlemim uykuya dalmadan okuyacağım inşallahAşırı heyecanlıyım benimle birlikte transfer olacak arkadaşlarıma ve bundan sonra transferi gerçekleşecek tüm kardeşlerime Rabbim Yardım etsin çokta duygusalım dokunsanız ağlayacağım
Tebriklerrrr çok sevindim bak boşuna kendini üzdün listede seni de hemen hamile yapıyorum bu sayfa uğurlu demiştimMerhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.
Sizler ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?