2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim de eşimin de bir sorunum yok sebepsiz infertiliti başladığım zaman bir sıkıntı çıkmazsa transfer yaparım dedi bakalım umarım iyi yumurta çıkar
İnşallah çıkar bence oraya hic takılmayın bile sebepsizse insallah cokca saglıklı yumurtalar olur

Merhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.
Allah ne verirse hayırlısını versin.
Sizler ne durumdasınız
Yaaa harika haber bu.Bak boşu boşuna sıktın canını olmıcak diye.Çok sevindim hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin

Yaaa harika haber bu.Bak boşu boşuna sıktın canını olmıcak diye.Çok sevindim hayırlı olsun Allahım kucağına almayı nasip etsin
Amiñ allah hepinize nasip etsin.
Yinede emin olamıyo insan çok yeni olduğu için.
Herşeyin hayırlısı.
Bu ilaçlar fena kilo aldırıyo şimdiden zaten hamileler kadar kiloluyum

Amin canim cok tesekkur ederim insallah gonlumuze gore olsun. İgneyi her gun ayni saatte vuruyorum alarm kurdum. Benim asilamada 13 yumurtam catlamisti bakalim burda kac yumurta olcak. Gerci bir tane olsun tutsun yeter ki. Pes pese guzel haberler verelim insallah

Amiñ allah hepinize nasip etsin.
Yinede emin olamıyo insan çok yeni olduğu için.
Herşeyin hayırlısı.
Bu ilaçlar fena kilo aldırıyo şimdiden zaten hamileler kadar kiloluyum
Olsun kilo alınır verilir, verirsin kiloyu sağlıkla kucağına al inşallah.Darısı bize

Evet yanma ve kızarıklık yapiyor.

Haftaya cumartesi 15 ağustosda adet olmazsam kan testi vericekmişim okadar heycanlıyım kiiiii nasi geçer .insallah yıldönmü hediyesi olur eşimle 28 ağustsoda çıkmaya başlamıştık
ayyy ne güzel hediye olur canim hafi insallah iyide ilaç kullanırken adet olamazsın ki neden öyle soylediler

İnşallah.
Hepimiz burda ilerki dönemlerimizde de destek olur fikir alışverişi yaparız okadar güzel olurki inşallah birimizin bile boynu bükülmez

transferi anesteziyle mi yapacaklar hic duymamistim

Merhaba yaptım canım çok şükürler olsun beta 1220 çıktı kese ultrasonunu bekliyoruz.
Allah ne verirse hayırlısını versin.
Sizler ne durumdasınız
Tebriklerrrr çok sevindim bak boşuna kendini üzdün listede seni de hemen hamile yapıyorum bu sayfa uğurlu demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…