2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Tesekkur ederim bu saat oldu bu dusunce aklimdan cikmiyor bugune kadar boyle bisey hic dusunmedim aslinda... insallah bisey olmaz transfer olurum
Benim cözülen ilk embriyomun kalitesi düşük cikti koyamadılar ki içlerinde en iyisi olan oymus sonra bide çift donduraln embriyolar vardi onlari cözdürdüler şükür onlar iyi çıktı. Bende mesela öyle olcagni hic düşünmedim hersey olacagina varir cok düşünmemek lazım

Tesekkur ederim bu saat oldu bu dusunce aklimdan cikmiyor bugune kadar boyle bisey hic dusunmedim aslinda... insallah bisey olmaz transfer olurum
Embriyoların %95i sağlam çıkıyor demişlerdi bana hastaneden, kolay kolay olmaz öyle birşey dedi. Bence gönlünü ferah tut, niye çözülmesin, iyi düşün iyi olsun

Ağrı yazacaktım yanlş olmş cnm. Yumurtalar büyüyor sanırım şişkinlikle beraber karın bölgemde ağrı yanma var. 150lik bnmde 3. Günümdü bgn
Seninle aramizda 1 gun varmis. Bana bir ay rahim dinlendirme yapilacak. Sana taze transfer mi?

Nasil bosaltiracaklar. Ben venedikte biraz tutayım derken kanallar su sesleri altıma yapmıştım. Hayatim boyunca unutmayacağım bir skandaldı. Başlayınca tutamıyorum yani. Orada da aynısı olur diye fobi oluştu bende

aminnn canımım aminnn Allah buyuk buralarda kalp atışını duyduğumuzu cinsiyet yazdığımız günleride nasip etsin bir an evvel insallah

Ultrasonla bakılıyor Benim çöktü bir buçuk bardak ölçü verdiler gidip boşaltmamı söylediler bardağa ama su sesi öyle yaptırıyor maalesef orda su sesi yok korkma

Canım hiçbir özel dururumum yok heyecanlıyım diye özel kendim istedim bugüne kadar hep anestezi ile transferler gerçekleştirdim
Anestezi ile de transfer oluyor mu doktoruma bende ileteyim biraz heyecan biraz endişe üst üste gelince şaşırıyor insan

Transfer acıtan bir islem mi? Hafif idrara sıkışık gel dedi hemşire. Bu durumda tam transfer aşamasında altıma işerim diye korkuyorum açıkçası
Selam, transfer acıtan bir işlem değil; ama çok duygusal. Ekranda konulduğu anı hala unutamıyorum. Bana idrara sıkışık gelin dediler, ve orada da bekledim. Gerçekten patlamak üzereyken aldılar transfere. Çıktıktan sonra da yataktayken aldılar idrarı ama şimdiki transferde kesinlikle çok sıkışarak gitmeyeceğim. Orada yeterli değillerde içerim biraz daha

Kızlar transfere giderken idrarınızı gerçekten iyi ayarlayın. Diğer tedavimde sıkışık gelin dediler hastaneye gidene kadar sıkıştım ama yeterli olmamış meğer su basalım dediler sonta mı neydi bianda bı soktular ki acıdan ağladım o an transfer heyecanını bile yaşayamamıştım iki gün acısı geçmedi idrarımı yaparken acimdan çok zor yapıyordum.

Kızlar yarın sabah toplamaya gidecem çok acıyor mu yanımda götürmem gereken birşey varmı sonrasında ne oluyor eşimle gidecem yanımda kimse olmayacak tedbirli gidim diye sorim istedim kıyafet falan ped olsun dediler birşey demediler

Herkes çok kolay hiç acımıyor demişti hatta ben o gün işten bile izin almamıştım çıkışta giderim diye ama hiç öyle olmadı bende, yapılan gün baya karın ağrısı olmuştu ben de, inşallah kolay geçer sizin

Bende bilmiyorum yanımda kıyafet falan nasoş götürim ağrım falan olurmu teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…