Benim cözülen ilk embriyomun kalitesi düşük cikti koyamadılar ki içlerinde en iyisi olan oymus sonra bide çift donduraln embriyolar vardi onlari cözdürdüler şükür onlar iyi çıktı. Bende mesela öyle olcagni hic düşünmedim hersey olacagina varir cok düşünmemek lazımTesekkur ederim bu saat oldu bu dusunce aklimdan cikmiyor bugune kadar boyle bisey hic dusunmedim aslinda... insallah bisey olmaz transfer olurum
Embriyoların %95i sağlam çıkıyor demişlerdi bana hastaneden, kolay kolay olmaz öyle birşey dedi. Bence gönlünü ferah tut, niye çözülmesin, iyi düşün iyi olsunTesekkur ederim bu saat oldu bu dusunce aklimdan cikmiyor bugune kadar boyle bisey hic dusunmedim aslinda... insallah bisey olmaz transfer olurum
Seninle aramizda 1 gun varmis. Bana bir ay rahim dinlendirme yapilacak. Sana taze transfer mi?Ağrı yazacaktım yanlş olmş cnm. Yumurtalar büyüyor sanırım şişkinlikle beraber karın bölgemde ağrı yanma var. 150lik bnmde 3. Günümdü bgn
Allah kalbine göre versin bol şansşu an transfere geldim çok heyecanlıyım dualarınızı eksiltmeyin bana ne olur
İnsallah hayirlisiyla bebegine kavusucaksinşu an transfere geldim çok heyecanlıyım dualarınızı eksiltmeyin bana ne olur
Nasil bosaltiracaklar. Ben venedikte biraz tutayım derken kanallar su sesleri altıma yapmıştım. Hayatim boyunca unutmayacağım bir skandaldı. Başlayınca tutamıyorum yani. Orada da aynısı olur diye fobi oluştu bendeÇok basit yatkın vajinal muayene gibi bence bu tedavinin en zor olayı iğneleronlar beni canımdan bezdirmişti idrara çok sıkışık gitme orda da bekliyorsun merak etme altına yapmazsın öncesinde kontrol ediliyor çoksa bir kısmı boşalttırılıyor
Bana da benzer sey dediler. 3 wmbriyom var. En azından 2 si bozulmaz ins.Embriyoların %95i sağlam çıkıyor demişlerdi bana hastaneden, kolay kolay olmaz öyle birşey dedi. Bence gönlünü ferah tut, niye çözülmesin, iyi düşün iyi olsun
Dualarımız seninle canım hadi al gel bebeğini ya da bebeklerini sım sıkı tutunsunlar inşaallahşu an transfere geldim çok heyecanlıyım dualarınızı eksiltmeyin bana ne olur
Insqllah guzel olacak canim. Olumsuz düşüncelerden uzaklasşu an transfere geldim çok heyecanlıyım dualarınızı eksiltmeyin bana ne olur
aminnn canımım aminnn Allah buyuk buralarda kalp atışını duyduğumuzu cinsiyet yazdığımız günleride nasip etsin bir an evvel insallahpinkbuyu ve A alLaayaaaaaaaaaa O zaman yarın güneş sizin için doğuyor kızlar ♥ Hadi bismillah Allahım şurdan hakkıyla anne sıfatını almayı bizlere nasip eylesin mübarek Perşembe günü hürmetine dualarımızı işitip kabul eylesin ♥♥
dualarım seninle canim hadi hayırla git gel genişlerini al sağlıkla tutuşsunlar insallahşu an transfere geldim çok heyecanlıyım dualarınızı eksiltmeyin bana ne olur
Ultrasonla bakılıyor Benim çöktü bir buçuk bardak ölçü verdiler gidip boşaltmamı söylediler bardağa ama su sesi öyle yaptırıyor maalesefNasil bosaltiracaklar. Ben venedikte biraz tutayım derken kanallar su sesleri altıma yapmıştım. Hayatim boyunca unutmayacağım bir skandaldı. Başlayınca tutamıyorum yani. Orada da aynısı olur diye fobi oluştu bende
Anestezi ile de transfer oluyor muCanım hiçbir özel dururumum yok heyecanlıyım diye özel kendim istedim bugüne kadar hep anestezi ile transferler gerçekleştirdim
Selam, transfer acıtan bir işlem değil; ama çok duygusal. Ekranda konulduğu anı hala unutamıyorum. Bana idrara sıkışık gelin dediler, ve orada da bekledim. Gerçekten patlamak üzereyken aldılar transfere. Çıktıktan sonra da yataktayken aldılar idrarı ama şimdiki transferde kesinlikle çok sıkışarak gitmeyeceğim. Orada yeterli değillerde içerim biraz dahaTransfer acıtan bir islem mi? Hafif idrara sıkışık gel dedi hemşire. Bu durumda tam transfer aşamasında altıma işerim diye korkuyorum açıkçası
Herkes çok kolay hiç acımıyor demişti hatta ben o gün işten bile izin almamıştım çıkışta giderim diyeKızlar yarın sabah toplamaya gidecem çok acıyor mu yanımda götürmem gereken birşey varmı sonrasında ne oluyor eşimle gidecem yanımda kimse olmayacak tedbirli gidim diye sorim istedim kıyafet falan ped olsun dediler birşey demediler
Bende bilmiyorum yanımda kıyafet falan nasoş götürim ağrım falan olurmu teşekkür ederim cevabın içinHerkes çok kolay hiç acımıyor demişti hatta ben o gün işten bile izin almamıştım çıkışta giderim diyeama hiç öyle olmadı bende, yapılan gün baya karın ağrısı olmuştu ben de, inşallah kolay geçer sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?