2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi birisi a kaliteymis.digeri çok iyi değil dedi doktor.allah tan ümit kesilmez dedi.simdi hastaneden ciktim.insallah tutunurlar bebeklerimiz.biz de anne oluruz insallah
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar güzel haberlerini verirsin canım

2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi birisi a kaliteymis.digeri çok iyi değil dedi doktor.allah tan ümit kesilmez dedi.simdi hastaneden ciktim.insallah tutunurlar bebeklerimiz.biz de anne oluruz insallah
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar güzel haberlerini verirsin canım

toplama sedasyon altinda uyutuldugumuz icin cok basit.benim de dondurulmuslarim var adetle gel rahim hazirligina baslayalim dedi doktorum.ben de transfer sıķışıklığından tedirgin oluyorum

valla benim eşim yine görevdeydi ben tek gittim dönüşte 3 vesayet geldim tek basima o derece yani ağrım oldu benim baya ama adet ağrısı gibi birde ped götür canim rahat giyin birde

benimde 2. sinde hiç sıkışmamıştım ben su bilr içmedim sonda taktılar bana da ama hoc acımadı benim azıcık acıdı yani

ayyy n3 güzel genişlerini almışsın ben eşime çocuğunuzu aldik eve geldim bizimle diye söylüyordum hep sende öyle düşün elinikarnina köy dualar et canim inşalla h sağlıklı bir hamilelik gecirirsin

İnşaallah amin canım hayırlısı olsun vakti zamanı gelmiştir inşallah

C canskus yanına yedek kıyafet al ped al toplama için operasyon odasına giderken üstünde önlük oluyo sadece çorapların atletin kalabilir orası serin oluyor çünkü.Toplama sedasyon altında zaten hiçbişey hissetmiceksin.Uyanınca hafif karın ağrın olabilir adet ağrısından daha az, ağrıkesici verirler hemşireler yardımcı olur.Bir saat içinde kendine gelirsin çıkarırlar zaten.
B begonya37 transferde tutamayacak kadar sıkışmana gerek yok oraya gittiğinde su içmeye başlarsın yolda içme, bekletiyorlarmış zaten.Çıkınca da hemen kalkmazsın gerekirse çok sıkışırsan sürgü istersin yatarken ona yaparsın.
Ben daha önceden endoskopik böbrek taşı ameliyatı olduğum için stend taktılar böbreklerime onu çıkartırken hiç anestezi vermeden idrar yolundan girip çıkardılar çok ağrılı bir işlemdi ve sonrasında da idrar yolu tahriş oluyor idrar yaparken çok yanma ağrı sıkışık değilken bile sıkışıklık hissi oluyor.Hiçkimseye tavsiye etmem sonda takılmasını mesaneye sıvı verilmesini, sıkışın daha iyi , transfer için gereksiz bir işlem zaten doktorlar kasap gibi işlerine ne kolay geliyorsa onu yapıyorlar.

Evet canım bu sefer ki transfere baya sıkışık gidecem gerekirse fazla idrarı bardakla boşaltırım yoksa o sonda yı tekrar yaşamak istemiyorum valla sonrasında çok kötü oluyor dediğin gibi

Alım yanıma yedek kıyafet ve atlet ozaman

Merhaba arkadaşlar,bende 5 ağustosta adetimin 3.günü iğneme başladım,Rabbim çıktıgımız bu yolda bizleri utandırmasın inşallahHepimize başta sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin rabbim ve hayırlı anne baba olmayı nasip etsin.1 yıl önce doğal yollarla hamile kalıp kalp atmayışından sonra kürtaj olup birdahada hamile kalamadım.femera ve clomen kullandım olumsuz sonuçlar alıp daha fazla yıpranmamak için tüp bebeğe başvurduk.ama etrafımda olanda yok bu konuyla ilgili tek bilgim sizlersiniz pzartesi kontrolüm var, bu süreçte benim nelere dikkat etmem gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…