- 29 Mart 2019
- 175
- 202
- 23
- 40
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar güzel haberlerini verirsin canım2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi birisi a kaliteymis.digeri çok iyi değil dedi doktor.allah tan ümit kesilmez dedi.simdi hastaneden ciktim.insallah tutunurlar bebeklerimiz.biz de anne oluruz insallah
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar güzel haberlerini verirsin canım2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi birisi a kaliteymis.digeri çok iyi değil dedi doktor.allah tan ümit kesilmez dedi.simdi hastaneden ciktim.insallah tutunurlar bebeklerimiz.biz de anne oluruz insallah
Ped yeterli olur bence, bir de ağrı kesici veriyorlar. Dediğim gibi benim ilk gün çok olmuştu, ama diğer gün toparlanmıştım.Bende bilmiyorum yanımda kıyafet falan nasoş götürim ağrım falan olurmu teşekkür ederim cevabın için
Teşekkür ederimPed yeterli olur bence, bir de ağrı kesici veriyorlar. Dediğim gibi benim ilk gün çok olmuştu, ama diğer gün toparlanmıştım.
valla benim eşim yine görevdeydi ben tek gittim dönüşte 3 vesayet geldim tek basima o derece yani ağrım oldu benim baya ama adet ağrısı gibi birde ped götür canim rahat giyin birdeKızlar yarın sabah toplamaya gidecem çok acıyor mu yanımda götürmem gereken birşey varmı sonrasında ne oluyor eşimle gidecem yanımda kimse olmayacak tedbirli gidim diye sorim istedim kıyafet falan ped olsun dediler birşey demediler
benimde 2. sinde hiç sıkışmamıştım ben su bilr içmedim sonda taktılar bana da ama hoc acımadı benim azıcık acıdı yaniKızlar transfere giderken idrarınızı gerçekten iyi ayarlayın. Diğer tedavimde sıkışık gelin dediler hastaneye gidene kadar sıkıştım ama yeterli olmamış meğer su basalım dediler sonta mı neydi bianda bı soktular ki acıdan ağladım o an transfer heyecanını bile yaşayamamıştım iki gün acısı geçmedi idrarımı yaparken acimdan çok zor yapıyordum.
Tamm canım çok gerginim vallavalla benim eşim yine görevdeydi ben tek gittim dönüşte 3 vesayet geldim tek basima o derece yani ağrım oldu benim baya ama adet ağrısı gibi birde ped götür canim rahat giyin birde
ayyy n3 güzel genişlerini almışsın ben eşime çocuğunuzu aldik eve geldim bizimle diye söylüyordum hep sende öyle düşün elinikarnina köy dualar et canim inşalla h sağlıklı bir hamilelik gecirirsin2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi birisi a kaliteymis.digeri çok iyi değil dedi doktor.allah tan ümit kesilmez dedi.simdi hastaneden ciktim.insallah tutunurlar bebeklerimiz.biz de anne oluruz insallah
korkma canim benim 18 yumurtam toplandı aşırı ağrı olupta dayanılmayacak bir sey degil zaten uyandığında ağrı kesici veriyorlar korkma regli ağrısı gibiTamm canım çok gerginim valla
korkma canim benim 18 yumurtam toplandı aşırı ağrı olupta dayanılmayacak bir sey degil zaten uyandığında ağrı kesici veriyorlar korkma regli ağrısı gibi
Evet cnm taze olacak. İlk deneme olacakSeninle aramizda 1 gun varmis. Bana bir ay rahim dinlendirme yapilacak. Sana taze transfer mi?
İnşaallah amin canım hayırlısı olsun vakti zamanı gelmiştir inşallah2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi birisi a kaliteymis.digeri çok iyi değil dedi doktor.allah tan ümit kesilmez dedi.simdi hastaneden ciktim.insallah tutunurlar bebeklerimiz.biz de anne oluruz insallah
Yaa ne güzel hiç acımamış belki de hemşire nazik davranmıştır , benim hemşirem acele acele bianda yaptıbenimde 2. sinde hiç sıkışmamıştım ben su bilr içmedim sonda taktılar bana da ama hoc acımadı benim azıcık acıdı yani
Evet canım bu sefer ki transfere baya sıkışık gidecem gerekirse fazla idrarı bardakla boşaltırım yoksa o sonda yı tekrar yaşamak istemiyorum valla sonrasında çok kötü oluyor dediğin gibiC canskus yanına yedek kıyafet al ped al toplama için operasyon odasına giderken üstünde önlük oluyo sadece çorapların atletin kalabilir orası serin oluyor çünkü.Toplama sedasyon altında zaten hiçbişey hissetmiceksin.Uyanınca hafif karın ağrın olabilir adet ağrısından daha az, ağrıkesici verirler hemşireler yardımcı olur.Bir saat içinde kendine gelirsin çıkarırlar zaten.
B begonya37 transferde tutamayacak kadar sıkışmana gerek yok oraya gittiğinde su içmeye başlarsın yolda içme, bekletiyorlarmış zaten.Çıkınca da hemen kalkmazsın gerekirse çok sıkışırsan sürgü istersin yatarken ona yaparsın.
Ben daha önceden endoskopik böbrek taşı ameliyatı olduğum için stend taktılar böbreklerime onu çıkartırken hiç anestezi vermeden idrar yolundan girip çıkardılar çok ağrılı bir işlemdi ve sonrasında da idrar yolu tahriş oluyor idrar yaparken çok yanma ağrı sıkışık değilken bile sıkışıklık hissi oluyor.Hiçkimseye tavsiye etmem sonda takılmasını mesaneye sıvı verilmesini, sıkışın daha iyi , transfer için gereksiz bir işlem zaten doktorlar kasap gibi işlerine ne kolay geliyorsa onu yapıyorlar.
Alım yanıma yedek kıyafet ve atlet ozamanC canskus yanına yedek kıyafet al ped al toplama için operasyon odasına giderken üstünde önlük oluyo sadece çorapların atletin kalabilir orası serin oluyor çünkü.Toplama sedasyon altında zaten hiçbişey hissetmiceksin.Uyanınca hafif karın ağrın olabilir adet ağrısından daha az, ağrıkesici verirler hemşireler yardımcı olur.Bir saat içinde kendine gelirsin çıkarırlar zaten.
B begonya37 transferde tutamayacak kadar sıkışmana gerek yok oraya gittiğinde su içmeye başlarsın yolda içme, bekletiyorlarmış zaten.Çıkınca da hemen kalkmazsın gerekirse çok sıkışırsan sürgü istersin yatarken ona yaparsın.
Ben daha önceden endoskopik böbrek taşı ameliyatı olduğum için stend taktılar böbreklerime onu çıkartırken hiç anestezi vermeden idrar yolundan girip çıkardılar çok ağrılı bir işlemdi ve sonrasında da idrar yolu tahriş oluyor idrar yaparken çok yanma ağrı sıkışık değilken bile sıkışıklık hissi oluyor.Hiçkimseye tavsiye etmem sonda takılmasını mesaneye sıvı verilmesini, sıkışın daha iyi , transfer için gereksiz bir işlem zaten doktorlar kasap gibi işlerine ne kolay geliyorsa onu yapıyorlar.
Rica ederimTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?