Asiditesini korumak açısından mantıklı aslında. Hem de doğal. Ben biraz sirke koyayım bavula en iyisiSirkeli suyla yikiyorlar vajinayi mikrop kapmamasi icin ama ben hic kullanmadim. Ben olsam havuza girmezdim ama sen bilirsin. Deniz varsa daha saglikli olur
Ayni gün test tarihimizKızlar nasıl gidiyor ? ♥ Ben evdeyim genellikle yatıyorum ama iştahım fena açıldı15 Ağustos test tarihim zaman nasıl geçer bilmiyorum ♥♥
İnsallaaah öyle olsun cok istiyormmmçok nadir canim o olmazsın ve pozitif sonuç alirsin insallah
O heycani en iyi ben biliriiim.. anestezi alcam diye kalbim 170 atmaya başlamış tansiyon fırlamıs.. bugun transfer günümdü vee kalbim okadr hızlandıki bian kalkıp gitmek istedim ama burnmu agzımı kapatip kalp atısımı düzenlemeye caliştim ki olduda .. seni cok iyi anliyorum oyuzdenzCanım hiçbir özel dururumum yok heyecanlıyım diye özel kendim istedim bugüne kadar hep anestezi ile transferler gerçekleştirdim
Ay insalah ikiniz de guzel haber veririsnizzAyni gün test tarihimiz
Canım inşallah devam eder ve transferin gerçekleşir dualarım seninle Allah kalbine göre versinbeni yarın sabah arayıp bilgi verecekler.sadece 2 yumurtam döllenmiş .devam edip etmediğini söyleyecekler.transfer olup olmayacağım netl3secek heyecanlıyım merakliyim bana da dua edin ne olurr
Amin insallah herbirimiz güzel haberleri vericez burda sonra insallah diger aşamalari konuşuyor oluruzAy insalah ikiniz de guzel haber veririsnizz☺☺
Sorma canım yemin ederim şaşıyorum bazen kendime diyorum ki kızım sen iflah olmazsınayy benimde cuma günü transfer olucak çok heyecanliyim sanki ilkmis gibi
Canım biz aynı gün transfer olduk değil miBen ayin 17 sinde yapacağım. Tam 12.gün oluyor
Ben şimdi 2 embriyo koydurdum ikiz olurlarsa inşallah her halükarda sezeryan oluyormuş yine uyku vakti anlayacağın kuzumO heycani en iyi ben biliriiim.. anestezi alcam diye kalbim 170 atmaya başlamış tansiyon fırlamıs.. bugun transfer günümdü vee kalbim okadr hızlandıki bian kalkıp gitmek istedim ama burnmu agzımı kapatip kalp atısımı düzenlemeye caliştim ki olduda .. seni cok iyi anliyorum oyuzdenzve bu heycanla mesela ben doguramamda bence
Yaaa hadi bismillah herşey çok güzel olsun canım Benim bekleyenler kervanına seni de alalımBenim de cok az kaldı transfere cuma günü yapılacak. 2 embriyo konulacak. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.
Ikiz olmasını ben de cok istiyorum. Ama ihtimal kac acaba. Genelde herkese 2 embrjyi konuluyor teki tutuyorBen şimdi 2 embriyo koydurdum ikiz olurlarsa inşallah her halükarda sezeryan oluyormuş yine uyku vakti anlayacağın kuzum
Valla canım benim 3.transferim olacağı için ben artık mecburen 2 adet koydurdum senelerdir bu işlerle haşır neşir oldum en iyisi bu sefer hakkımda oldu dedim bismillah 2 adet bebiş olsun dedim bakalım bu sefer mutlu sonu görebilecek miyimIkiz olmasını ben de cok istiyorum. Ama ihtimal kac acaba. Genelde herkese 2 embrjyi konuluyor teki tutuyor
Gerek var mı? Genital bölgeye sabun bile deydirmeyin diyorlar. Bence Dr. Una danış. Hem havuzu sor hem sirkeyi.Asiditesini korumak açısından mantıklı aslında. Hem de doğal. Ben biraz sirke koyayım bavula en iyisi
Benim başıma da geçen gün aynı düşünce geldiBenim transferimde cumartesi. 3.gun tek embriyo.
Yalniz cozdurulurken yasamazda transfer iptal edilir diye korkuyorum. Acaba böyle bir şey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?