- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Ertesi gün maalesefKızlar transfer olduğumuz gün 1.gün olarak sayılıyor mu yoksa ertesi gün mü 1.gün olarak sayılıyor kafalar karışık
Daha sadece 2.gündeyim desene canımErtesi gün maalesef
doktor yaptı bana canim benim giriş dar çok acı çekiyorum ben dedim oda nazik davrandı sagolsuYaa ne güzel hiç acımamış belki de hemşire nazik davranmıştır , benim hemşirem acele acele bianda yaptı
Hmm anladım valla bilemedim o kadar kaba davranacağını bileydim bende senin gibi derdimdoktor yaptı bana canim benim giriş dar çok acı çekiyorum ben dedim oda nazik davrandı sagolsu
Bende senin gibiydin devamlı okuyordum en son dayanamadım bu gruba üye oldum yazdım bizi bizden başka kimse anlamaz inşallah tutunur güzel haberlerini verirsğnSlm kızlar bir çok kere sayfaya girip yazdıklarınızı okudum üye olup bende biraz sizlerle dertleşmek birbirimize destek oluruz diye düşündüm
Evet 4 Ağustos salı günü transferim oldu bekliyorum desteklerinizi dualarınızı bekliyorum rabbim hepimize sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin inş
Aynen canım ancak bizler anlarız birbirimizi 11 yıllık evlilik 4 tane taze transfer ilk hamilelik haberi süper 6 hafta gelişimi durdu ve düşük ikinci kimyasal gebelik üçüncü başka bir merkezde ikiz gebelik süperim bir kızım bir oğlum oldu 25 haftalık erken doğum biri 9 gün biri 10 gün yaşayabildi yine birdeneme bu sefer gebelik olmadı hiç arada dondurulmuş embriyo ve aşılamaları sayamıyorum hikayem bu şekilde şimdi yine bir transfer sabırla bekliyorum hakkımızda hayırlısıBende senin gibiydin devamlı okuyordum en son dayanamadım bu gruba üye oldum yazdım bizi bizden başka kimse anlamaz inşallah tutunur güzel haberlerini verirsğn
Canım hiçbir şey hissetmiyorsun adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor yanında pet götür istersen hiç de zor değilKızlar yarın sabah toplamaya gidecem çok acıyor mu yanımda götürmem gereken birşey varmı sonrasında ne oluyor eşimle gidecem yanımda kimse olmayacak tedbirli gidim diye sorim istedim kıyafet falan ped olsun dediler birşey demediler
insallah canim hep tecrübe bunlarHmm anladım valla bilemedim o kadar kaba davranacağını bileydim bende senin gibi derdiminşaallah bu transferde aynı durumla karşılaşman
Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde tutunsun minnaklar2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi birisi a kaliteymis.digeri çok iyi değil dedi doktor.allah tan ümit kesilmez dedi.simdi hastaneden ciktim.insallah tutunurlar bebeklerimiz.biz de anne oluruz insallah
Hayırlı olsun kaçınca gün embriyosu olacak? Tek mi ?çift mi?kızlar selamlar haftaya çarş transferim olacak inş. avokado aldım onu yemeye başlayacağım :) genel olarak meyve sebze ceviz yiyen bir insanım zaten o yüzden ekstra bişey yapmayacağım. ama tam bir kahve bagımlısıyım bakalım onu azaltmam lazım :) bu covid beni ekstra strese sokuyor siz de aynı şekilde misiniz? herkes güzel sonuçlar elde etsin inşallah
Beni de covid strese sokuyor. Bana bir ay rahim dinlendirme yapilacak muhtelemen transferim eylul ortasi gibi olacak. Tup bebek merkezlerini tekrar kapatirlar diye korkuyorumkızlar selamlar haftaya çarş transferim olacak inş. avokado aldım onu yemeye başlayacağım :) genel olarak meyve sebze ceviz yiyen bir insanım zaten o yüzden ekstra bişey yapmayacağım. ama tam bir kahve bagımlısıyım bakalım onu azaltmam lazım :) bu covid beni ekstra strese sokuyor siz de aynı şekilde misiniz? herkes güzel sonuçlar elde etsin inşallah
sağol canım. 5. gün embriyosu tekHayırlı olsun kaçınca gün embriyosu olacak? Tek mi ?çift mi?
evet aynı stresleri yaşıyorum iyiye de gitmiyor çünkü durumlar bulaşmasından 2 katı da korkuyorum şuanBeni de covid strese sokuyor. Bana bir ay rahim dinlendirme yapilacak muhtelemen transferim eylul ortasi gibi olacak. Tup bebek merkezlerini tekrar kapatirlar diye korkuyorum
Çok teşekkür ederim. Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah 2 bebişimde tutar
Ayni korku bendede olustu kuzum..2 aydir birde ilac kullaniyorum..eylulde ya kapanirsa..onemi alsam diye dusunuyorum suandaa tup bebek tarihini..ne yapsam bilemedim...Beni de covid strese sokuyor. Bana bir ay rahim dinlendirme yapilacak muhtelemen transferim eylul ortasi gibi olacak. Tup bebek merkezlerini tekrar kapatirlar diye korkuyorum
Canim kahve içme mümkünse. Benim de yarın transfer. Pzteso kontrolüm vardi. Kahve en fazla haftada 2 tane içebilirsiniz dedi hemsire. Bir de bana verilen ilaçlardan bir tanesi kortizonlu hapmis. Bu nedenle tuzsuz yemeye başladım herseyi. Biraz zor bir süreç. Umarım değer cabalarimizakızlar selamlar haftaya çarş transferim olacak inş. avokado aldım onu yemeye başlayacağım :) genel olarak meyve sebze ceviz yiyen bir insanım zaten o yüzden ekstra bişey yapmayacağım. ama tam bir kahve bagımlısıyım bakalım onu azaltmam lazım :) bu covid beni ekstra strese sokuyor siz de aynı şekilde misiniz? herkes güzel sonuçlar elde etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?