Korkmayın. Cok cok dusuk bir ihtimal bu. Kalitesi düşük olsaydı zaten dondurmazlardi.Benim transferimde cumartesi. 3.gun tek embriyo.
Yalniz cozdurulurken yasamazda transfer iptal edilir diye korkuyorum. Acaba böyle bir şey olabilir mi?
Benim başıma da geçen gün aynı düşünce geldihatta bana sormadan 2 embriyo yerine 1 embriyo çözülmüş öyle bekledim 2.embriyo çözülecek mi ya çözülürken diğeri ölürse diye o kadar strese girdim ki o sebeple bu düşünceler sanırım hepimize vuruyor ilaçlar hepimizi paranoyak etti sanırım canım
Ya o kadar çok ilac ve ignr var ki. Yani bir an önce olsun da bitsin modundayim. Umarım bu kadar çabaya değer hepimizinValla canım benim 3.transferim olacağı için ben artık mecburen 2 adet koydurdum senelerdir bu işlerle haşır neşir oldum en iyisi bu sefer hakkımda oldu dedim bismillah 2 adet bebiş olsun dedim bakalım bu sefer mutlu sonu görebilecek miyimtabi tek transfer de %29 iki adet transfer de %44 ihtimal oluyormuş bi yerde okumuştum
Tesekkur ederim bu saat oldu bu dusunce aklimdan cikmiyor bugune kadar boyle bisey hic dusunmedim aslinda... insallah bisey olmaz transfer olurumKorkmayın. Cok cok dusuk bir ihtimal bu. Kalitesi düşük olsaydı zaten dondurmazlardi.
Yok zaten 3. Gun embriyolarinin bozulma olasılığı yok gibi bir sey. Bir de kötü durumda ise dondurma yapmıyorlar. Taze transfer yapıyorlar. Merak etmeyin sizTesekkur ederim bu saat oldu bu dusunce aklimdan cikmiyor bugune kadar boyle bisey hic dusunmedim aslinda... insallah bisey olmaz transfer olurum
Canım sakın kötü düşünme İnan sıkıntı görseler arkadaşımızın dediği gibi dondurmazlar ben de çok şükür birşey olmadı transfer gerçekleştirildi inan senin de çok güzel geçecek vesvese için manevi bağlamda bol bol felak ve nas okumanı öneririmYa sonuc olarak bisey olmadi dimi ? Cumartesi gelsede kurtulsam bu dusunceden
Şuan yatakta düz ve yüzüstü yayılmasını önermiyorlar diye yan yatayım diyorum iğnelerden bağıra cagıra ay oy diye diye dönüyorum Allah görüyor şu zorluklarımızın hürmetine evlatlarımızı bize gönderir inşallah kucaklarımıza konar güzelliklerimizYa o kadar çok ilac ve ignr var ki. Yani bir an önce olsun da bitsin modundayim. Umarım bu kadar çabaya değer hepimizin
Cok tesekkur ederim ❤ umarim sende hayirli guzel sonuc alirsin.. daha sakin olucam evet sıkıntı olsa dondurmazlardi. Bol bol okuyorum cok zor bir surec psikolojim cok tuaf...Canım sakın kötü düşünme İnan sıkıntı görseler arkadaşımızın dediği gibi dondurmazlar ben de çok şükür birşey olmadı transfer gerçekleştirildi inan senin de çok güzel geçecek vesvese için manevi bağlamda bol bol felak ve nas okumanı öneririm ♥
Ağrı yazacaktım yanlş olmş cnm. Yumurtalar büyüyor sanırım şişkinlikle beraber karın bölgemde ağrı yanma var. 150lik bnmde 3. Günümdü bgnAşırı ne yapıyor canim? Bir de kac ml kullaniyorsun? Ben suan gonal f 150 kullaniyorum bugun 2.gun inanilmaz gaz yapti bende. Karnimda birseyler geziyor gibi surekli
Kacinci gun bilmiyorum ama tek olacak ilk denemem nasıl olacak bilmiyorum heyecanliyimKaçıncı gün embriyosu ve tek mi çift mi konulacak hayırlı olsun canım
valla al benden de o kadar transfer yarın bugünden heyecannyaptim sormaSorma canım yemin ederim şaşıyorum bazen kendime diyorum ki kızım sen iflah olmazsınsanki ilk defa transfer yapılmışta bi heyecanlar bi hareketler kendime gelmem lazım
benimde cuma günü canim aynı gün transfer olucaz Rabbim hakkımızda hayırlısını versinBenim de cok az kaldı transfere cuma günü yapılacak. 2 embriyo konulacak. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.
benimde cuma günü canim aynı gün transfer olucaz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Saat 12.30 da igneleri 12.00 de yapıyorum. Tüm ilaclari alıp gelin yazılmış. Nasil olacak bilmiyorum valla. Vajinal jeli de mi surup gidicem
Canım bence havuzu pek tercih etme deniz daha sağlıklı eğer enfeksiyon olursa kullanacağın sirke-ilaç vb şeyder de ph dengesini ve faydalı bakteri florasını bozar başka hastalıklara davetiye çıkarır.Kendini koru probiyotiklerin de bu süreçte faydası olabilir.Ben bişey sormak istiyorum. Rahim dinlendirmedeyim ve transfer olcak diye biraz dikkat ediyorum yediğime içtiğime hasta olmamaya falan. Önümüzdeki hafta tatile gidicez havuzdan falan mikrop kapmamak için tampon kullanayım diyorum işe yarar mı acaba? Ya da bildiğiniz başka bi yöntem var mı enfeksiyon olmaması için?
İşe bak ya.: ( biz tüp bebek mevzusundan uzaklaşalım kafamızdan atalım diye tatile gidelim dedik tatili de tüp bebeğe göre yaşıyoruz. Attığım her adımda zararı olur mu ki diye tereddüt etmeye başladım artık. Allahım hayırlısıyla bitsin pozitif sonuçlansın zorlu bekleyişlerimiz aminnCanım bence havuzu pek tercih etme deniz daha sağlıklı eğer enfeksiyon olursa kullanacağın sirke-ilaç vb şeyder de ph dengesini ve faydalı bakteri florasını bozar başka hastalıklara davetiye çıkarır.Kendini koru probiyotiklerin de bu süreçte faydası olabilir.
Çok basit yatkın vajinal muayene gibi bence bu tedavinin en zor olayı iğnelerTransfer acıtan bir islem mi? Hafif idrara sıkışık gel dedi hemşire. Bu durumda tam transfer aşamasında altıma işerim diye korkuyorum açıkçası
EvetCanım biz aynı gün transfer olduk değil mi
Sana bisi söliyimmi bende öyle yaptimBen şimdi 2 embriyo koydurdum ikiz olurlarsa inşallah her halükarda sezeryan oluyormuş yine uyku vakti anlayacağın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?