2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ya sonuc olarak bisey olmadi dimi ? Cumartesi gelsede kurtulsam bu dusunceden

Ya o kadar çok ilac ve ignr var ki. Yani bir an önce olsun da bitsin modundayim. Umarım bu kadar çabaya değer hepimizin

Tesekkur ederim bu saat oldu bu dusunce aklimdan cikmiyor bugune kadar boyle bisey hic dusunmedim aslinda... insallah bisey olmaz transfer olurum
Yok zaten 3. Gun embriyolarinin bozulma olasılığı yok gibi bir sey. Bir de kötü durumda ise dondurma yapmıyorlar. Taze transfer yapıyorlar. Merak etmeyin siz

Ya sonuc olarak bisey olmadi dimi ? Cumartesi gelsede kurtulsam bu dusunceden
Canım sakın kötü düşünme İnan sıkıntı görseler arkadaşımızın dediği gibi dondurmazlar ben de çok şükür birşey olmadı transfer gerçekleştirildi inan senin de çok güzel geçecek vesvese için manevi bağlamda bol bol felak ve nas okumanı öneririm

Ya o kadar çok ilac ve ignr var ki. Yani bir an önce olsun da bitsin modundayim. Umarım bu kadar çabaya değer hepimizin
Şuan yatakta düz ve yüzüstü yayılmasını önermiyorlar diye yan yatayım diyorum iğnelerden bağıra cagıra ay oy diye diye dönüyorum Allah görüyor şu zorluklarımızın hürmetine evlatlarımızı bize gönderir inşallah kucaklarımıza konar güzelliklerimiz

Cok tesekkur ederim ❤ umarim sende hayirli guzel sonuc alirsin.. daha sakin olucam evet sıkıntı olsa dondurmazlardi. Bol bol okuyorum cok zor bir surec psikolojim cok tuaf...

Aşırı ne yapıyor canim? Bir de kac ml kullaniyorsun? Ben suan gonal f 150 kullaniyorum bugun 2.gun inanilmaz gaz yapti bende. Karnimda birseyler geziyor gibi surekli
Ağrı yazacaktım yanlş olmş cnm. Yumurtalar büyüyor sanırım şişkinlikle beraber karın bölgemde ağrı yanma var. 150lik bnmde 3. Günümdü bgn

Canım bence havuzu pek tercih etme deniz daha sağlıklı eğer enfeksiyon olursa kullanacağın sirke-ilaç vb şeyder de ph dengesini ve faydalı bakteri florasını bozar başka hastalıklara davetiye çıkarır.Kendini koru probiyotiklerin de bu süreçte faydası olabilir.

İşe bak ya.: ( biz tüp bebek mevzusundan uzaklaşalım kafamızdan atalım diye tatile gidelim dedik tatili de tüp bebeğe göre yaşıyoruz. Attığım her adımda zararı olur mu ki diye tereddüt etmeye başladım artık. Allahım hayırlısıyla bitsin pozitif sonuçlansın zorlu bekleyişlerimiz aminn

Transfer acıtan bir islem mi? Hafif idrara sıkışık gel dedi hemşire. Bu durumda tam transfer aşamasında altıma işerim diye korkuyorum açıkçası
Çok basit yatkın vajinal muayene gibi bence bu tedavinin en zor olayı iğneleronlar beni canımdan bezdirmişti idrara çok sıkışık gitme orda da bekliyorsun merak etme altına yapmazsın öncesinde kontrol ediliyor çoksa bir kısmı boşalttırılıyor

Ben şimdi 2 embriyo koydurdum ikiz olurlarsa inşallah her halükarda sezeryan oluyormuş yine uyku vakti anlayacağın kuzum
Sana bisi söliyimmi bende öyle yaptim bide ilk başta cift dendi sora tek dendi tam transfer günü tekin kalitesi iyi cıkmamis mecbur cift olani cözmğsler o ikisi bir dondurulmuştu allahm dedm sesimi duyuyorsun ikiz olursa bi seklde genel anestzlye heralde doğurabilirim öndende sakinleştirici haja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…