- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
canim hangi ilaçları kullanıyorsun bende yarın tarnsfer olacağım seninle birlikte takip edelim herseyiCanim kahve içme mümkünse. Benim de yarın transfer. Pzteso kontrolüm vardi. Kahve en fazla haftada 2 tane içebilirsiniz dedi hemsire. Bir de bana verilen ilaçlardan bir tanesi kortizonlu hapmis. Bu nedenle tuzsuz yemeye başladım herseyi. Biraz zor bir süreç. Umarım değer cabalarimiza
Kizlarr allahim insallah hayirli sonuclarla sonlandirsin..transferinizi..guzel haberlerinizi aliriz insallah...canim hangi ilaçları kullanıyorsun bende yarın tarnsfer olacağım seninle birlikte takip edelim herseyi
Canım tranfer öncesi bilgin Vardır illa ki ama ben yine de bilgilerimi paylaşmak istedim parfüm, şampuan vs kokulu tarzda şeyler kullanma embiryo kokuyu sevmiyor denmişti bana daha önceki tedavilerimde. Transfer sonrası giyeceğin çamaşırını kendin elde yıka duru su ile sabunlu vs kokulu olmasın. Senin adına heyecanlandın inşaallah kuzunu hayırlısı ile alıp gelirsin canım dualarım seninlecanim hangi ilaçları kullanıyorsun bende yarın tarnsfer olacağım seninle birlikte takip edelim herseyi
Kızlar bu 5. 3. Gün embriyosun ne demek ? Tek çift derken bunları bana açıklayabilirmisiniz lütfensağol canım. 5. gün embriyosu tek
Dünya bir toz bulutuydu diye başlarmışımKızlar bu 5. 3. Gün embriyosun ne demek ? Tek çift derken bunları bana açıklayabilirmisiniz lütfen
Canım senin yumurtalarının ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor benim 10 günü geçmişti Şubat ayında Mart’ta transfer olacaktım pandemi süreci girince şimdiye kaldı transfermerhaba acaba ıgnelere baslandıktan sonra yumurta toplanıp nezaman transfer yapılıyor acaba
sağol canim 3. transfer biraz tecrübeliyim ama yinede çok sağol bende burdaki herkese çok dua ediyorum iyiki varsınızCanım tranfer öncesi bilgin Vardır illa ki ama ben yine de bilgilerimi paylaşmak istedim parfüm, şampuan vs kokulu tarzda şeyler kullanma embiryo kokuyu sevmiyor denmişti bana daha önceki tedavilerimde. Transfer sonrası giyeceğin çamaşırını kendin elde yıka duru su ile sabunlu vs kokulu olmasın. Senin adına heyecanlandın inşaallah kuzunu hayırlısı ile alıp gelirsin canım dualarım seninle
aminnn canim insallah ya sağlıkla hayırla bir hamilelik nasip olsun heoimizeKizlarr allahim insallah hayirli sonuclarla sonlandirsin..transferinizi..guzel haberlerinizi aliriz insallah...
okadar endıselıyım ve heycanlıyım kı neyı nekadar bekleyecegımı bılmemek cok strese sokuyor benı ıgneler bıter bıtmez umarım transfer ıcın bı sonrakı ayı beklemem zaten benım yumurta rezervlerımle alakalı sıkıntım yok esımle alakalı da degıl tamamen rahım seklımle ve tek tup olmasıyla alakalı tup ( olan tupunde ucu alınmıs malesef ) bebek tedavısıne basladımCanım senin yumurtalarının ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor benim 10 günü geçmişti Şubat ayında Mart’ta transfer olacaktım pandemi süreci girince şimdiye kaldı transfer
Çok zor zamanlardan gecmissiniz. Inşallah bu sefer güzel haberler alırsınız ve sağlıkla ilerler.Aynen canım ancak bizler anlarız birbirimizi 11 yıllık evlilik 4 tane taze transfer ilk hamilelik haberi süper 6 hafta gelişimi durdu ve düşük ikinci kimyasal gebelik üçüncü başka bir merkezde ikiz gebelik süperim bir kızım bir oğlum oldu 25 haftalık erken doğum biri 9 gün biri 10 gün yaşayabildi yine birdeneme bu sefer gebelik olmadı hiç arada dondurulmuş embriyo ve aşılamaları sayamıyorum hikayem bu şekilde şimdi yine bir transfer sabırla bekliyorum hakkımızda hayırlısı
Genelde 1 regli geçirmen bekleniyor. Hem rahim dinleniyor hemde embriyo donfurulup bekletiliyor. Bazen de taze transfer yapılıyor 3.yada 5 gün çağırıyorlar. Dr. Hangisini uygun görürse.merhaba acaba ıgnelere baslandıktan sonra yumurta toplanıp nezaman transfer yapılıyor acaba
Ben de çok korkuyorum.azalir diye bekledik birkac aydir ama tam tersi artarak devam ediyor. Allah yardımcımız olsunevet aynı stresleri yaşıyorum iyiye de gitmiyor çünkü durumlar bulaşmasından 2 katı da korkuyorum şuanallah sonumuzu hayır etsin
Aynen canım hepimiz aynı olduk valla üç dü dörttu derken baya tecrübe sahibi olduk. İlk tüp Bebek tedavi zamanı ne kadar acemiydim hiç bişey den haberim yoktu falansağol canim 3. transfer biraz tecrübeliyim ama yinede çok sağol bende burdaki herkese çok dua ediyorum iyiki varsınız
Hayırlısı olsun inşaallah sürecin en güzel şekilde ilerlesinKızlar ben de bugün doktora gittim ve tedaviye başladık. Umarım herşey yolunda ilerler. Donmus embriyo transferi olacak. transfer tarihim henüz belli değil 10 gün sonra kontrole çağırdı
Saol canım evet maalesef herkesin aynı olacak diye birşey yok ama çok stresli geçiyor bizler içinÇok zor zamanlardan gecmissiniz. Inşallah bu sefer güzel haberler alırsınız ve sağlıkla ilerler.
Güzel haber almakla da bitmiyor, sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağınıza almadan içimiz rahat edemez bizim..
Canim kahve içme mümkünse. Benim de yarın transfer. Pzteso kontrolüm vardi. Kahve en fazla haftada 2 tane içebilirsiniz dedi hemsire. Bir de bana verilen ilaçlardan bir tanesi kortizonlu hapmis. Bu nedenle tuzsuz yemeye başladım herseyi. Biraz zor bir süreç. Umarım değer cabalarimiza
Hayırlısı olsun evet heyecan endişe hiç bitmiyor maalesef ama rahat olun iğneler zor gelebilir ağlama krizleri olabilir sinirler çok geriliyor bu süreçte ama elimizden geleni yapacağız Allah’ın izniyle bizimde kucağımız dolacak rabbim önce bizlere sağlık versinokadar endıselıyım ve heycanlıyım kı neyı nekadar bekleyecegımı bılmemek cok strese sokuyor benı ıgneler bıter bıtmez umarım transfer ıcın bı sonrakı ayı beklemem zaten benım yumurta rezervlerımle alakalı sıkıntım yok esımle alakalı da degıl tamamen rahım seklımle ve tek tup olmasıyla alakalı tup ( olan tupunde ucu alınmıs malesef ) bebek tedavısıne basladım
O kadar belirsiz bir durum ki ne yorum yapsam bilemedim en iyisi aslinda akisina birakmak. Hakkimizda hayirlisi neyse o olur zatenAyni korku bendede olustu kuzum..2 aydir birde ilac kullaniyorum..eylulde ya kapanirsa..onemi alsam diye dusunuyorum suandaa tup bebek tarihini..ne yapsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?