2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

canim hangi ilaçları kullanıyorsun bende yarın tarnsfer olacağım seninle birlikte takip edelim herseyi

canim hangi ilaçları kullanıyorsun bende yarın tarnsfer olacağım seninle birlikte takip edelim herseyi
Canım tranfer öncesi bilgin Vardır illa ki ama ben yine de bilgilerimi paylaşmak istedim parfüm, şampuan vs kokulu tarzda şeyler kullanma embiryo kokuyu sevmiyor denmişti bana daha önceki tedavilerimde. Transfer sonrası giyeceğin çamaşırını kendin elde yıka duru su ile sabunlu vs kokulu olmasın. Senin adına heyecanlandın inşaallah kuzunu hayırlısı ile alıp gelirsin canım dualarım seninle

Kızlar bu 5. 3. Gün embriyosun ne demek ? Tek çift derken bunları bana açıklayabilirmisiniz lütfen
Dünya bir toz bulutuydu diye başlarmışım tüp bebekte iğnelerle yumurtaların büyütülür yeterli büyüklüğe gelince yumurtaların vajinadan iğne sokularak toplanır toplandıktan sonra eşininden sperm alınıp birleştirilir ve döllenmesi beklenir döllenenler bölünmeye başlar 1. 2. 3. Gün bölünerek ilerler sonra senin rahimine transfer edilir.3. Gün embriyosu 3. Güne giden 5. Gün embriyosu 5. Güne kadar bölünerek gidebilen döllenmiş yumurtalarındır.Genelde transferde embriyolardan 1 veya 2 tane koyarlar 2 koyulunca şansın artar biri tutup biri tutmayabilir çünkü

merhaba acaba ıgnelere baslandıktan sonra yumurta toplanıp nezaman transfer yapılıyor acaba
Canım senin yumurtalarının ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor benim 10 günü geçmişti Şubat ayında Mart’ta transfer olacaktım pandemi süreci girince şimdiye kaldı transfer

sağol canim 3. transfer biraz tecrübeliyim ama yinede çok sağol bende burdaki herkese çok dua ediyorum iyiki varsınız

Canım senin yumurtalarının ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor benim 10 günü geçmişti Şubat ayında Mart’ta transfer olacaktım pandemi süreci girince şimdiye kaldı transfer
okadar endıselıyım ve heycanlıyım kı neyı nekadar bekleyecegımı bılmemek cok strese sokuyor benı ıgneler bıter bıtmez umarım transfer ıcın bı sonrakı ayı beklemem zaten benım yumurta rezervlerımle alakalı sıkıntım yok esımle alakalı da degıl tamamen rahım seklımle ve tek tup olmasıyla alakalı tup ( olan tupunde ucu alınmıs malesef ) bebek tedavısıne basladım

Çok zor zamanlardan gecmissiniz. Inşallah bu sefer güzel haberler alırsınız ve sağlıkla ilerler.
Güzel haber almakla da bitmiyor, sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağınıza almadan içimiz rahat edemez bizim..

merhaba acaba ıgnelere baslandıktan sonra yumurta toplanıp nezaman transfer yapılıyor acaba
Genelde 1 regli geçirmen bekleniyor. Hem rahim dinleniyor hemde embriyo donfurulup bekletiliyor. Bazen de taze transfer yapılıyor 3.yada 5 gün çağırıyorlar. Dr. Hangisini uygun görürse.

sağol canim 3. transfer biraz tecrübeliyim ama yinede çok sağol bende burdaki herkese çok dua ediyorum iyiki varsınız
Aynen canım hepimiz aynı olduk valla üç dü dörttu derken baya tecrübe sahibi olduk. İlk tüp Bebek tedavi zamanı ne kadar acemiydim hiç bişey den haberim yoktu falan aynen iyiki varsınız valla bu süreci birlikte güzel bi şekilde atlatacağız inşaallah. Allah dualarımızı kabul etsin inşaallah. Amin

Saol canım evet maalesef herkesin aynı olacak diye birşey yok ama çok stresli geçiyor bizler için

amin canım inşallah. evet benim de kortizonlu ilacım var ben de içerken tuzsuz tüketicem.

Hayırlısı olsun evet heyecan endişe hiç bitmiyor maalesef ama rahat olun iğneler zor gelebilir ağlama krizleri olabilir sinirler çok geriliyor bu süreçte ama elimizden geleni yapacağız Allah’ın izniyle bizimde kucağımız dolacak rabbim önce bizlere sağlık versin

Ayni korku bendede olustu kuzum..2 aydir birde ilac kullaniyorum..eylulde ya kapanirsa..onemi alsam diye dusunuyorum suandaa tup bebek tarihini..ne yapsam bilemedim...
O kadar belirsiz bir durum ki ne yorum yapsam bilemedim en iyisi aslinda akisina birakmak. Hakkimizda hayirlisi neyse o olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…